Hahahh bizim de çığlıklar çok fena, hoşuna gidiyor bir de çıkardığı ses bir daha YapıyorHehheh dönüyor 5 dakika sonra çığlık atıyor demene güldüm valla minnoşu hayal ettim debiz de bu ara çığlık atıyoruz ama durup dururken aklıma kabadayı Şaban geliyor keşke ses olsa da ses kaydını göndersem
Bak mesela şu an 9.30 oldu saat emziği atıp muhabbet ediyor bende dinliyorumBunlar nasıl uyku düzenleriuyumayan mi ararsın kuş kadar uyuyan mi. Analique zormuş ya. Ama uyku eğitimine kafayı takan bir ben varım sanki aranızda. Ve tüm çabalarım sonuçsuz kalıyor bebeğim galip geliyor ve ben bu işi şimdilik. Bırakıyorum. Burdan da ilan ediyorum Türk anasiyiz anam biz 3 gün ağlayıp sonra o da biz de rahat edecek yoksa en az 2 sene böyle gidecek. Babaanneme sordum ne zaman düzelecek. Babaanne diye düzelmez diyor söyle mi yapsam böyle mi yapsam derken dünkü olaydan sonra dedim ki ben ağlamasına dayanamayacağım demedikçe de kötüye gidecek bosver kızım dayan herkes gibi sen de gecen gündüzün uykutmakla geçmesi yetmiyor gibi uyku eğitimi denen şeyle kafa yedim bir de. Amaaan bosverin salın bebeleri ne zaman uykuları geliyorsa uyusunlar bende kafa şu an bu. Tek sorun çocuğun 45. Dakikada uyanmak istemiyorum diye ağlaması ona da yapacak bisi yok
Ben de havada uçan karada kaçan diye eşlik ediyorumHahahh bizim de çığlıklar çok fena, hoşuna gidiyor bir de çıkardığı ses bir daha Yapıyorve ben de “mazlumu getirin banaa” diye eşlik ediyorum ona
Bugün bizimki de çok tuhaf, konuşmaktan uyuyamadı, normalde 8.30 da uyurdu en geç daha yeni daldı.Akşam uyumasına bir maşallahınızı alırım zira şu anda enerji patlaması yaşıyoruz
Hahaha brn uyutamadım pes ettim gittim yarım saat ütü yaptım şimdi tekrar deniyorum haydi hayırlısıBugün bizimki de çok tuhaf, konuşmaktan uyuyamadı, normalde 8.30 da uyurdu en geç daha yeni daldı.
Bir de bacaklarında battaniye sensörü var galibaüzerini örttüğüm an ayaklar 90 derece kalkıyor, 2 eliyle de kulaçla kumaş metresi ölçer gibi battaniyesini tutup doğru ağza
Tü tü maşallah diyelim uyusun büyüsün kuzucuklar valla kimsenin uyuyan bebesinde gözüm yok nazarım değmezAkşam uyumasına bir maşallahınızı alırım zira şu anda enerji patlaması yaşıyoruz
Çok teşekkür ederim cevap için. Bende dediğiniz gibi katı diyet uygulayıp sonuca bakayım. Inşallah buluruzda bir an önce düzelirlerBizim doktorda önemsemedi alerji doktorunada goturmedim salgindan dolayı kendim 3 haftadır katı diyetteyim ama kaka hala mukuslu sadece kaka sıklığı azaldı ben süt ürünlerini yumurtayı kırmızı eti tavuk balık tahin hepsini kestim baklagilleri yiyorum sadece birde yeşillik felan kakası duzelse bi bir şeyler yemeye başlayacağım dokunuyor mu diye ama yok hala mukuslu ama ek gıda dönemine az kaldığı icin artık mecburen doktora gideceğim ne yedirip yedirmeyecegimi bilmek için genelde bu şekilde katı diyet yapıp belirtilerin geçmesini bekleyip sonra tek tek yemeye başlayıp ne dokunuyor bulmaya çalışıyor anneler
Bende aynısını doktora sordum bu haftalarda doktor gaz sancısı olmaz dedi biraz daha mama isteği varmış ben maalesef mama ile buyutuyorum da ama cidden mamayı biraz fazla verdigimde hiç boyle bi.sıkıntısı kalmadıBu arada Kızlar cidden hiç gaz sorunu yaşayan yok mu?
Yani çıkarıyor yine de uyurken yay gibi geriniyor bu ayda bu neyin nesi???
Kakasını da dün yaptı daha. Hatta başta kaka yüzünden ıkınıyor sanmıştım, kaka yapınca rahatlamasını bekliyordum yanılmışım.
Banyo yaptırdık. Güzelce heryerine masaj yaptım. Ayrıca gaz masajı yaptım ve bacaklarını hareket ettirirken çok güzel gaz çıkardı okey. Uyutmaya getirdim kıvranıyor yine onca masaj yaptım bacak hareketi yaptırdım bir şeycik çıkaramadı..
Niye gaz oldu ki yani hep yedğim şeyler aynı, soğukta almıyor
Bunlar nasıl uyku düzenleriuyumayan mi ararsın kuş kadar uyuyan mi. Analique zormuş ya. Ama uyku eğitimine kafayı takan bir ben varım sanki aranızda. Ve tüm çabalarım sonuçsuz kalıyor bebeğim galip geliyor ve ben bu işi şimdilik. Bırakıyorum. Burdan da ilan ediyorum Türk anasiyiz anam biz 3 gün ağlayıp sonra o da biz de rahat edecek yoksa en az 2 sene böyle gidecek. Babaanneme sordum ne zaman düzelecek. Babaanne diye düzelmez diyor söyle mi yapsam böyle mi yapsam derken dünkü olaydan sonra dedim ki ben ağlamasına dayanamayacağım demedikçe de kötüye gidecek bosver kızım dayan herkes gibi sen de gecen gündüzün uykutmakla geçmesi yetmiyor gibi uyku eğitimi denen şeyle kafa yedim bir de. Amaaan bosverin salın bebeleri ne zaman uykuları geliyorsa uyusunlar bende kafa şu an bu. Tek sorun çocuğun 45. Dakikada uyanmak istemiyorum diye ağlaması ona da yapacak bisi yok
İnşallah canım inşallah alerji işi zor ama Allah başka dert vermesin yavrularımızaÇok teşekkür ederim cevap için. Bende dediğiniz gibi katı diyet uygulayıp sonuca bakayım. Inşallah buluruzda bir an önce düzelirler
Maşallah maşallah bugün ben açmıştım uyku konusunu ama nazar etmemişimdirAkşam uyumasına bir maşallahınızı alırım zira şu anda enerji patlaması yaşıyoruz
Kiz bizimki amuda kalkiyor, seninki niye emeklemiyor acabaEn nefret ettiğim şey öpmek hele ki benim çocuğumu annem bile opemez ki düşünür aman opmeyin küçük hassas falan der ama 2 aylık iken. Eşimin ailesinin yanına gittik kayınvalidem hastalık salgın var ya bebek küçük şapur şupur öpüyor eşimde annesi diye bir şey demedi . Sonra geri geldik abimle yengemin bebeği oldu kısa bir Ziyaret iicn gittik 7 yaşında yigenim oğlumun elini öptü diye eşim nasıl izin veriyorsun diyor niye öptü falan diyor yahu o çocuk öptü battı sana da annenin ki niye batmadi annemden bir şey olmaz diyor kaynanam doğumumu da burnumdan getirdi gece gece hatırlayınca çok sinirlendim.... Dünden diyor niye emeklemiyor kendi çocukları 2 yaşında yürümüş yadirgadigimdan değil ama yani kim 4 ayda emekledi ki bunu soruyorsunbirde her gün görüntulu arayıp annene gel oğlum. Seni annenden alicam annen benim diyor hayırdır ya nerden annesi oluyorsun sen dicem bir gün büyük diye sustukça tepem atacak bir gün az kaldı
Babasına çekerse 2 yaşına kadar ancaKiz bizimki amuda kalkiyor, seninki niye emeklemiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?