2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sizin bebeler hic uyanık durmuyo gibi ya gündüz. Benmki de uyuyor gunduz ama 2 saatte 1 falan deil. Mesela bu sabah 7 de uyandi. Yalvardim 5 dk daha uyusun diye. Tinlamadi beni. Sonra 12 de uyudu. 40 dk falan. Sonra 4 e kadar huysuzlandi cunku uykusu var ve uyumuyo. 16:00-17:10 uyudu. Suan hala kendi kendine konuşuyo. Yani min 3-3,5 saat uyanik duruyo. Eger öğlen 12 de 1,5 saat falan uyusaydi da 17:00 civari uyurdu tekrar.

Bunlar nasıl uyku düzenleri uyumayan mi ararsın kuş kadar uyuyan mi. Analique zormuş ya. Ama uyku eğitimine kafayı takan bir ben varım sanki aranızda. Ve tüm çabalarım sonuçsuz kalıyor bebeğim galip geliyor ve ben bu işi şimdilik. Bırakıyorum. Burdan da ilan ediyorum Türk anasiyiz anam biz 3 gün ağlayıp sonra o da biz de rahat edecek yoksa en az 2 sene böyle gidecek. Babaanneme sordum ne zaman düzelecek. Babaanne diye düzelmez diyor söyle mi yapsam böyle mi yapsam derken dünkü olaydan sonra dedim ki ben ağlamasına dayanamayacağım demedikçe de kötüye gidecek bosver kızım dayan herkes gibi sen de gecen gündüzün uykutmakla geçmesi yetmiyor gibi uyku eğitimi denen şeyle kafa yedim bir de. Amaaan bosverin salın bebeleri ne zaman uykuları geliyorsa uyusunlar bende kafa şu an bu. Tek sorun çocuğun 45. Dakikada uyanmak istemiyorum diye ağlaması ona da yapacak bisi yok

Hahahh bizim de çığlıklar çok fena, hoşuna gidiyor bir de çıkardığı ses bir daha Yapıyor ve ben de “mazlumu getirin banaa” diye eşlik ediyorum ona

Bak mesela şu an 9.30 oldu saat emziği atıp muhabbet ediyor bende dinliyorum ama emziği koyuyorum gözler kayıyor gene atıyor bişiler konuşuyor
Bütün gün bazen agzının içine bakıyorum bişi konuşsun diye bazı konularda sert yapabilirim ama robot değil ki saat 8.30 oldu mu uyusun bak mesela dün 8 de uyudu güya dedim 08:50 de uyandı yarım saat takıldı ama ben oynamadım onla oyın halısında
Annem bir ara bana öyle şöyle yapmış
Gece kalkıyordun dedi, 1 -2 kalktın baktın ki su veriyorum mama değil uyanmamaya başladın
12 de yiormuşm en son 6 da uyanıyormuşum bir daha

Hahahh bizim de çığlıklar çok fena, hoşuna gidiyor bir de çıkardığı ses bir daha Yapıyor ve ben de “mazlumu getirin banaa” diye eşlik ediyorum ona
Ben de havada uçan karada kaçan diye eşlik ediyorum
Seslerini tanıyor bıdıklar Bir de dudak büzüşmeleri var ya ses çıkarırken dişlerim kamaşıyor

Akşam uyumasına bir maşallahınızı alırım zira şu anda enerji patlaması yaşıyoruz
Bugün bizimki de çok tuhaf, konuşmaktan uyuyamadı, normalde 8.30 da uyurdu en geç daha yeni daldı.
Bir de bacaklarında battaniye sensörü var galiba üzerini örttüğüm an ayaklar 90 derece kalkıyor, 2 eliyle de kulaçla kumaş metresi ölçer gibi battaniyesini tutup doğru ağza

Hahaha brn uyutamadım pes ettim gittim yarım saat ütü yaptım şimdi tekrar deniyorum haydi hayırlısı

Çok teşekkür ederim cevap için. Bende dediğiniz gibi katı diyet uygulayıp sonuca bakayım. Inşallah buluruzda bir an önce düzelirler

Bu arada Kızlar cidden hiç gaz sorunu yaşayan yok mu?
Yani çıkarıyor yine de uyurken yay gibi geriniyor bu ayda bu neyin nesi???
Kakasını da dün yaptı daha. Hatta başta kaka yüzünden ıkınıyor sanmıştım, kaka yapınca rahatlamasını bekliyordum yanılmışım.
Banyo yaptırdık. Güzelce heryerine masaj yaptım. Ayrıca gaz masajı yaptım ve bacaklarını hareket ettirirken çok güzel gaz çıkardı okey. Uyutmaya getirdim kıvranıyor yine onca masaj yaptım bacak hareketi yaptırdım bir şeycik çıkaramadı..
Niye gaz oldu ki yani hep yedğim şeyler aynı, soğukta almıyor

Bende aynısını doktora sordum bu haftalarda doktor gaz sancısı olmaz dedi biraz daha mama isteği varmış ben maalesef mama ile buyutuyorum da ama cidden mamayı biraz fazla verdigimde hiç boyle bi.sıkıntısı kalmadı

Uyku eğitimi hiç araştırmadım ama bebeği ağlatmayı içeriyor sanırım eğitimler. Geçen gün saat 15.00 da aradılar 18 de misafir gelecek oldu haliyle ev dandini falan etrafı topla birşeyler hazırla çok zor oldu çünkü kızım durmuyor kendi kendine. Aksi gibi eşimde gelemedi. Neyse ister istemez ağlattım biraz ve uyudu. Ama uyandığında yüzüme bakmıyor içli içli ağlıyor sen bana bakmıyorsun der gibi... yani çok zor onu o halde görmek. Böyle de şımarık oluyor belki çünkü beni görünce mız mız sürekli. Kucağa aldırıyor kendini.​

Kiz bizimki amuda kalkiyor, seninki niye emeklemiyor acaba

Hala uyanik hala uyumamak için direniyor oyun oynatik dans ettik banyo masaj müzik ama fayda yok hala uyanik ben yoruldum o yorulmadi salama emme de ise yaramadi oturduk camın önüne dışarı bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…