2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yeap almıştım ölçü popom büyümüş bi tek bel bacak gobek ayni

Ben pilates yapsam anca 200 kkal gider yediğim patlamış mısırı bile yakmıyor çok hevesliyim 13 ocakta başlıyorum diyete bakalım.
Bende başlayacam diyete artık bir dur demem lazım beni hep akşam yemeleri bitiriyor yaa
İlk zamanda ne güzel karpuz yiorduk sıcaktı da 8 kilo vermiştim son 2 aydır tek kilo gitmiyor

Canım ailemden 1100 km uzakta yaşıyorum. Allah razı olsun annem geldi yanımıza. 1 ekimde başladım ben. Böyle bir imkanım olmasaydı kesinlikle ucretsiz izine çıkardım ben de. Guvenilecek bakıcı bulmak çok zor Sırf bu yüzden hiç istemediğim halde ailemin bulunduğu şehire tayin istedim. Çıkmadı bir yıl daha buradayım
Ayy ne güzel kızlar yaa ben hala doğrulurken bile ameliyat yerim ağrıyor. Çok istiyorum kilo vermek sıkılaşmak. 66 ile hamile kalıp doğumdan 1 ay sonra 62 kiloya düşmüştüm. Şimdi yine 66 kiloyum Acilen 55 kilo olup eski ben olmam lazım.

Burada herkes birbirine her konuda destek oluyor. Çok da iyi geliyor. Kilo verirken de destek olalım zira ben tek başıma gaza gelemiyorum

Bende başlayacam diyete artık bir dur demem lazım beni hep akşam yemeleri bitiriyor yaa
İlk zamanda ne güzel karpuz yiorduk sıcaktı da 8 kilo vermiştim son 2 aydır tek kilo gitmiyor
Kilo vermek mi hamilelik kilomun üstüne çıktım resmen nasillll gidecek bu kilolar . Yok valla doymuyorum bir türlü homini gırtlak modu hep her aksam tatlılar muhallebiler börekler pogcalar kurabiyeler. Yetmezsem açlıktan basım dönüyor yiyorum buseferde bir türlü doymuyorum ki. Nolcak böyle hicbir fikrim yok valla

Yaa evet ama ben çok kilo almıştım hamilelikte yaklaşık 28 kilocuk ne güzel hiç düşünmeden giyiniyordm oram buram pörtler sıkıntısı olmadan
evlendiğimde aldığım kiloları vermiştim keyfim 3 ay sürdü
Şimdi vermem gereken 15 kilocuk var
Benim garip şekilde geldiğimde de biraz kilom gitmişti yaklaşık 13-14 kilo gitti öyle

Ben varım diyet listelerine de baktım aslında ama illa diyetisyene gitmem lazm benim hatta yetmiyor eşimi de ikna etmem lazım

Evlendiğinde 45 , hamile kaldığımda 62, doğumda 72 , doğumdan sonra 63 tüm şimdi 70 leri gordum. Bogazima engel olamiyorum bir türlü habire yukarı doğru gidiyor kilolar işin traji-komik durumu bunu bilmeme rağmen acaba nasıl kek börek yapsam akşama hangi tatlıyı yapsam diye düşünmekten kendimi alamiyorum kotu tarafında bir tatlı biter bitmez hemen diğerini yapıyorum tatlısız geçen günün gecem daha olmadi. Sonra gelsin kilolar

Gündüz uyku araları 3 saate çıktı sizde de mı öyle 3 saat dolmadan uyumuyor tabi 45 dk 1 saat uyuyup uyanıyor

bende ne güzel doğum da kilo verdim dedim 3 ay doğum kilomun altına bile indim bu ay sürekli tatlı börek çörek yapmaktan kesin aldım geri Allah'tan tartınin pili bitti tartılip depresyona giremiyorum ama rahat 4 -5 kilo almışdir bu arada olan eşime oldu hamileyken benimle tatlı yiyip içiyordu doğum da süt olsun diye yedik içtik şimdi de benim hergun tatlı isteğime alıştı evde tatlı. Olmayınca gidip alıyor 13 kilo almış çok hareketli olmasına rağmen almış hala yememeye devam ediyorz pandemi soğuk hava derken akşam yürüyüşlerimizde bitti ek gıdaya başladım bir ay geçsin ciddi diyete baslicam inşallah

Ahahhah yaaa sen iyi emek harcıyorsun ben sürekli gofret çikolata dondurma
Ve her pazartesi eşime şey diyorum aşkım bu hafta denicem hiç tatlı yemeyeceğim bakim kilo vercem mi akşam oluyor eşim diyorki dondurma alayım mı
Tatlıyı bırakabilsem bende oh ne güzel olck ben evlenirken 58, 2-3 senede 66 oldum sonra asla kendim veremedim çok çabaladım istikrarsız olunca gitmedi diyetisyene gittim 59-a düşmüştüm Black friday zamanı eşim dedi ki ben diyet yapamam iyi dedim bu ay pas geçelim 60 olmuşumdur hemen hamilelikte 40+4 ile 88 de tamamladım şimdi 76 falanım
Kilo verince umarım eski vucudum gibi olur

Ben doktora sordum dedim ki diyete başlamak istiyorum çünkü kendime ağır geliyorum 6. Ayı beklemenizi tercih ederiz ama işi bilen bir diyetisyene giderseniz süt etkilenmesin dedi bende dedim ki emziren anne diyetleri var
Tabi dedi sizin psikolojinizde önemli
5. Ayda başlarım sanırım ben zaten süt yapan şeyler kilo yapmıyor ki bknz: dereotu

benim çekincem menüleri ayarlayabilecek miyim

Aynı ben. Ama ben ilk bebekten sonra da öyleydim ama 8. Aya kadar kasmadım kendimi, ek gıdası oturup sürekli emme modu bitince başladım spor ve diyete güzelce kiloları veriyordum ki yine hamile kaldım Şimdi de birkaç ay veriyorum kendime, ek gıda dönemi otursun diyet ve spora başlıycam. Bi tarih belirleyip o döneme kadar rahat davranıp sonra iradeli davranmak kolay oluyor, şu an hazır değilim mesela istesem de yapamam, kafamın hazır olması gerekiyor.

Ya evet ben diyetisyenle konuşmuştm ne zaman başlatıyorsunuz emziren anneleri diye 40. Gün dedi

ama tabiki sizin buna kafa olarak hazır olmanız gerekli dedi

Bu aradaaaa ahahah aklıma geldi sende bizim annemler ve yengemler ve teyzemler tayfasındasın yaaa
Ben evlendiğimde 40 kiloydum ben evlendiğimde 45 kiloydum kuzenim var arkadaş diyorum bir biz mi evlenirken 60 kiloyuz ben evlendiğimde 60 kiloydum deriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…