Yeap almıştım ölçü popom büyümüş bi tekBende bebişte biraz olumlu gelişme olunca köprü hareketlerine başladım 3 gün oldu. Pilates bende düşünüyorum ama üşeniyorum yani biliyorum devamını getiremicemsonuç olmazsa da çabuk demorilize olurum.
Başlarken ölçü vs almış mıydın?
@cimcim karides o benimde aklıma geliyor ama :/ değildir sanırım ya bence seninde değil, gelişme de olmadı demişsin zaten
Yok valla o kdar bile gitmiyor. Saatle bakıyorum. Mesela bugun 18 dk 102kcal gitmişBen pilates yapsam anca 200 kkal gider yediğim patlamış mısırı bile yakmıyorçok hevesliyim 13 ocakta başlıyorum diyete bakalım.
Bende başlayacam diyete artık bir dur demem lazımBen pilates yapsam anca 200 kkal gider yediğim patlamış mısırı bile yakmıyorçok hevesliyim 13 ocakta başlıyorum diyete bakalım.
Canım ailemden 1100 km uzakta yaşıyorum. Allah razı olsun annem geldi yanımıza. 1 ekimde başladım ben. Böyle bir imkanım olmasaydı kesinlikle ucretsiz izine çıkardım ben de. Guvenilecek bakıcı bulmak çok zorKizlar aranizda ailesinden birileri yaninda olmayip -yani bebeginizi birakabileceginiz anneniz, kayinvalideniz vs.- calisan anneler ne yaptilar ve ne yapacaklar?? Bu konu benim icin cok onemli. Kafam cok cok karisik. Ben ucretsiz izne ayrildim. Ediz 1 yasina kadar calismayacagim. Sonrasini hala dusunuyorum. Benimle ayni durumda olan annelerle konusmaya ihtiyacim var. Bu konu beni asiri geriyor
Ayy ne güzel kızlar yaa ben hala doğrulurken bile ameliyat yerim ağrıyor. Çok istiyorum kilo vermek sıkılaşmak. 66 ile hamile kalıp doğumdan 1 ay sonra 62 kiloya düşmüştüm. Şimdi yine 66 kiloyumO kdar pilatese basladim. Kilo verdirmiyor zateb de biraz sikilasirim gibi düşünmüştüm bugün baktm hersey ayni1 ayi gecti halbuki.cok kisa yapabiliyorum. Belki de ondan cok etkili olmadi. 20 dk civari anca bebisle o da hergun degil zaten.
Kilo vermek miBende başlayacam diyete artık bir dur demem lazımbeni hep akşam yemeleri bitiriyor yaa
İlk zamanda ne güzel karpuz yiorduk sıcaktı da 8 kilo vermiştimson 2 aydır tek kilo gitmiyor
Yaa evet ama ben çok kilo almıştım hamilelikteKilo vermek mihamilelik kilomun üstüne çıktım resmen nasillll gidecek bu kilolar . Yok valla doymuyorum bir türlü homini gırtlak modu hep her aksam tatlılar muhallebiler börekler pogcalar kurabiyeler. Yetmezsem açlıktan basım dönüyor yiyorum buseferde bir türlü doymuyorum ki. Nolcak böyle hicbir fikrim yok valla
Ben varım diyet listelerine de baktım aslında ama illa diyetisyene gitmem lazm benimCanım ailemden 1100 km uzakta yaşıyorum. Allah razı olsun annem geldi yanımıza. 1 ekimde başladım ben. Böyle bir imkanım olmasaydı kesinlikle ucretsiz izine çıkardım ben de. Guvenilecek bakıcı bulmak çok zorSırf bu yüzden hiç istemediğim halde ailemin bulunduğu şehire tayin istedim. Çıkmadı bir yıl daha buradayım
Ayy ne güzel kızlar yaa ben hala doğrulurken bile ameliyat yerim ağrıyor. Çok istiyorum kilo vermek sıkılaşmak. 66 ile hamile kalıp doğumdan 1 ay sonra 62 kiloya düşmüştüm. Şimdi yine 66 kiloyumAcilen 55 kilo olup eski ben olmam lazım.
Burada herkes birbirine her konuda destek oluyor. Çok da iyi geliyor. Kilo verirken de destek olalım zira ben tek başıma gaza gelemiyorum
Evlendiğinde 45 , hamile kaldığımda 62, doğumda 72 , doğumdan sonra 63 tüm şimdi 70 leri gordum. Bogazima engel olamiyorum bir türlüYaa evet ama ben çok kilo almıştım hamilelikteyaklaşık 28 kilocuk ne güzel hiç düşünmeden giyiniyordm oram buram pörtler sıkıntısı olmadan evlendiğimde aldığım kiloları vermiştim keyfim 3 ay sürdü
Şimdi vermem gereken 15 kilocuk var
Bildiğim kadarıyla oluyor canım.Kızlar bu bildiğimiz klasik böreklik yufkalarda yumurta süt oluyor mu
Teşekkür ettim canımBildiğim kadarıyla oluyor canım.
bende ne güzel doğum da kilo verdim dedim 3 ay doğum kilomun altına bile indim bu ay sürekli tatlı börek çörek yapmaktan kesin aldım geri Allah'tan tartınin pili bitti tartılip depresyona giremiyorum ama rahat 4 -5 kilo almışdir bu arada olan eşime oldu hamileyken benimle tatlı yiyip içiyordu doğum da süt olsun diye yedik içtik şimdi de benim hergun tatlı isteğime alıştı evde tatlı. Olmayınca gidip alıyorEvlendiğinde 45 , hamile kaldığımda 62, doğumda 72 , doğumdan sonra 63 tüm şimdi 70 leri gordum. Bogazima engel olamiyorum bir türlühabire yukarı doğru gidiyor kilolar işin traji-komik durumu bunu bilmeme rağmen acaba nasıl kek börek yapsam akşama hangi tatlıyı yapsam diye düşünmekten kendimi alamiyorum kotu tarafında bir tatlı biter bitmez hemen diğerini yapıyorum tatlısız geçen günün gecem daha olmadi. Sonra gelsin kilolar
Ahahhah yaaa sen iyi emek harcıyorsun ben sürekli gofret çikolata dondurmaEvlendiğinde 45 , hamile kaldığımda 62, doğumda 72 , doğumdan sonra 63 tüm şimdi 70 leri gordum. Bogazima engel olamiyorum bir türlühabire yukarı doğru gidiyor kilolar işin traji-komik durumu bunu bilmeme rağmen acaba nasıl kek börek yapsam akşama hangi tatlıyı yapsam diye düşünmekten kendimi alamiyorum kotu tarafında bir tatlı biter bitmez hemen diğerini yapıyorum tatlısız geçen günün gecem daha olmadi. Sonra gelsin kilolar
Benim öyle değil ama inanılmaz düzensizleştiGündüz uyku araları 3 saate çıktı sizde de mı öyle 3 saat dolmadan uyumuyor tabi 45 dk 1 saat uyuyup uyanıyor
Ben doktora sordum dedim ki diyete başlamak istiyorum çünkü kendime ağır geliyorumbende ne güzel doğum da kilo verdim dedim 3 ay doğum kilomun altına bile indim bu ay sürekli tatlı börek çörek yapmaktan kesin aldım geri Allah'tan tartınin pili bitti tartılip depresyona giremiyorum ama rahat 4 -5 kilo almışdir bu arada olan eşime oldu hamileyken benimle tatlı yiyip içiyordu doğum da süt olsun diye yedik içtik şimdi de benim hergun tatlı isteğime alıştı evde tatlı. Olmayınca gidip alıyor13 kilo almış çok hareketli olmasına rağmen almış hala yememeye devam ediyorz pandemi soğuk hava derken akşam yürüyüşlerimizde bitti ek gıdaya başladım bir ay geçsin ciddi diyete baslicam inşallah
Aynı ben. Ama ben ilk bebekten sonra da öyleydim ama 8. Aya kadar kasmadım kendimi, ek gıdası oturup sürekli emme modu bitince başladım spor ve diyete güzelce kiloları veriyordum ki yine hamile kaldımEvlendiğinde 45 , hamile kaldığımda 62, doğumda 72 , doğumdan sonra 63 tüm şimdi 70 leri gordum. Bogazima engel olamiyorum bir türlühabire yukarı doğru gidiyor kilolar işin traji-komik durumu bunu bilmeme rağmen acaba nasıl kek börek yapsam akşama hangi tatlıyı yapsam diye düşünmekten kendimi alamiyorum kotu tarafında bir tatlı biter bitmez hemen diğerini yapıyorum tatlısız geçen günün gecem daha olmadi. Sonra gelsin kilolar
Ya evet ben diyetisyenle konuşmuştm ne zaman başlatıyorsunuz emziren anneleri diye 40. Gün dediAynı ben. Ama ben ilk bebekten sonra da öyleydim ama 8. Aya kadar kasmadım kendimi, ek gıdası oturup sürekli emme modu bitince başladım spor ve diyete güzelce kiloları veriyordum ki yine hamile kaldımŞimdi de birkaç ay veriyorum kendime, ek gıda dönemi otursun diyet ve spora başlıycam. Bi tarih belirleyip o döneme kadar rahat davranıp sonra iradeli davranmak kolay oluyor, şu an hazır değilim mesela istesem de yapamam, kafamın hazır olması gerekiyor.
Bu aradaaaa ahahah aklıma geldi sende bizim annemler ve yengemler ve teyzemler tayfasındasın yaaaEvlendiğinde 45 , hamile kaldığımda 62, doğumda 72 , doğumdan sonra 63 tüm şimdi 70 leri gordum. Bogazima engel olamiyorum bir türlühabire yukarı doğru gidiyor kilolar işin traji-komik durumu bunu bilmeme rağmen acaba nasıl kek börek yapsam akşama hangi tatlıyı yapsam diye düşünmekten kendimi alamiyorum kotu tarafında bir tatlı biter bitmez hemen diğerini yapıyorum tatlısız geçen günün gecem daha olmadi. Sonra gelsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?