- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Benimki de büyüse keşke. Gıdımdan kolumdan yağlar aksa gitse dötümeYeap almıştım ölçü popom büyümüş bi tekbel bacak gobek ayni
Bizimkisi de çok nadir o 1 saati aştığı oluyor ben onu saymıyorum bileDilko bizde herhangi bir değişiklik yok ama bugün ilk uykusuna yattığında 45 dk döngüsünü kırdı. Bende şaşkınım. Saate bakma imkanım olmadı işlerim vardı ama 1 saat civarı uyudu ki o bile iyi geldi. Belki 1 saat 15 dkyı bulmuştur..
Çok geçmeden de 2. Uykusuna yattı şimdi
Günleri günlerini tutmuyor geçici bir durum olabilir belki :/ Sanırım 6. Ayda uyanıklık süreleri 3-3,5 saate çıkıyordu emin olmamakla birlikte.
Her hafta 10 kilo süt alıyorum 5 kilosu yoğurt geri kalanı muhallebi kek pogacaya gidiyor. Kalan olursa hoop lor peyniri sigara böreği felan yapıyorum hep. Buzluk pişmeyi bekleyen börek doluAhahhah yaaa sen iyi emek harcıyorsun ben sürekli gofret çikolata dondurma
Ve her pazartesi eşime şey diyorum aşkım bu hafta denicem hiç tatlı yemeyeceğim bakim kilo vercem miakşam oluyor eşim diyorki dondurma alayım mı
Tatlıyı bırakabilsem bende oh ne güzel olckben evlenirken 58, 2-3 senede 66 oldum sonra asla kendim veremedim çok çabaladım istikrarsız olunca gitmedi diyetisyene gittim 59-a düşmüştüm Black friday zamanı eşim dedi ki ben diyet yapamam iyi dedim bu ay pas geçelim 60 olmuşumdur hemen hamilelikte 40+4 ile 88 de tamamladım şimdi 76 falanım
Kilo verince umarım eski vucudum gibi olur
Ben hamileyken tatlı hamurişi cips kizartma vs hep yasaktı şimdi 9 ayın acısı çıkıyor sankibende ne güzel doğum da kilo verdim dedim 3 ay doğum kilomun altına bile indim bu ay sürekli tatlı börek çörek yapmaktan kesin aldım geri Allah'tan tartınin pili bitti tartılip depresyona giremiyorum ama rahat 4 -5 kilo almışdir bu arada olan eşime oldu hamileyken benimle tatlı yiyip içiyordu doğum da süt olsun diye yedik içtik şimdi de benim hergun tatlı isteğime alıştı evde tatlı. Olmayınca gidip alıyor13 kilo almış çok hareketli olmasına rağmen almış hala yememeye devam ediyorz pandemi soğuk hava derken akşam yürüyüşlerimizde bitti ek gıdaya başladım bir ay geçsin ciddi diyete baslicam inşallah
Bende saymıyorum ama bu ara sanki biraz denk geldi düzeliyor mu ne acaba? Haftada 2-3 kere 45 dkdan uzun uyuduğu oldu. Ama bu sefer kendi başına devam etti uykuya. Genelde yanında yatarsam uzun uyuduğu oluyordu.Bizimkisi de çok nadir o 1 saati aştığı oluyor ben onu saymıyorum bileyalnız şurda bir çok kişinin bebeği 45 dakika uyuyor muhteşem yaaa aynılar aslında ama bir o kadar da farklı küçük can onlar ya
O kadar cips dediniz ki canım cips çekti ahaha şimdiden teşekkür ederim kaloriler içinBen de hamilelikte şekeri çıkan tayfadanımdoğurana kadar sıkı bir diyet yaptım. Hem diyet hen insülin ama yine de çıkıyordu şekerim. Diyabet sağolsun sadece 10 kilo aldım. Hamilelik kiloları gitti de o önceki kilolar aaaahhh veremiyorum insan gece bebeğe kalkıp cips yer mi yaaa yaza kadar 55 olsam yeter valla ya çok bir şey istemiyorum
Kafada hazır olmak gerekiyor çok doğru tespit. Bende birkac ay veriyorum kendime sonra diyetisyenime yeniden gideceğim yaza en azından bikini mayo giydiğinde göz zevkimi bozmayacak kadar kilo versen yeterAynı ben. Ama ben ilk bebekten sonra da öyleydim ama 8. Aya kadar kasmadım kendimi, ek gıdası oturup sürekli emme modu bitince başladım spor ve diyete güzelce kiloları veriyordum ki yine hamile kaldımŞimdi de birkaç ay veriyorum kendime, ek gıda dönemi otursun diyet ve spora başlıycam. Bi tarih belirleyip o döneme kadar rahat davranıp sonra iradeli davranmak kolay oluyor, şu an hazır değilim mesela istesem de yapamam, kafamın hazır olması gerekiyor.
Ben de hamilelikte şekeri çıkan tayfadanımdoğurana kadar sıkı bir diyet yaptım. Hem diyet hen insülin ama yine de çıkıyordu şekerim. Diyabet sağolsun sadece 10 kilo aldım. Hamilelik kiloları gitti de o önceki kilolar aaaahhh veremiyorum insan gece bebeğe kalkıp cips yer mi yaaa yaza kadar 55 olsam yeter valla ya çok bir şey istemiyorum
Ben de dikkat etmiyorum hatta şu an akşama kuru fasulye yapıyorumA April wind Ben artık yediğime filan hiç dikkat etmiyorum, hoş önceden de çok etmedim ama, mesela geçen brokoli çorbası içtim bizimki bütün gece zart zurt afedersinizmızırdanıyor tabi yaparken ama bazen de gazı olduğunu hiç çaktırmadan atıyor
Ayyy ordan bana bir günah point yazalımO kadar cips dediniz ki canım cips çekti ahaha şimdiden teşekkür ederim kaloriler için
Keşke bebe erken uyusa da tv karşısında dizi izlerken yiyebilsem (bir annenin masum dilekleri)Zira gece benim pil de bitmiş oluyor o saatte kim keyif yapacak
Aynen canım çok zorlanmıştım yaa hamilesin yiyemiyorsun. Şimdi rahat rahat yiyoruz ama kilo oluyor o dabende gebelik şekeri yüzünden katı diyet yapanlardanim acısı şimdi çok fena çıkıyor bunları yazarken bir yandan şerbet pişiriyorum o derece
Katılıyorum ve artırıyorum ben yemek yemeye gidiyorumYaşasın yemek yemek
Yaa ben niye alıntı yapamıyorumm
Hata veriyor sürekli. Bir sürü mesaj alıntılamıştım halbuki. Atladığım bir teşekkür, bir cevap olduysa kusura bakmayın.
Rheaa ben sizin eve misafirliğe gelebilsem keşke kendim kalkıp yapmaya üşendiğimden az yapıyorum tatlı, onda da ne yaparsam şekerini yarım ölçü koyuyorum bak aklında olsun, iyi bir başlangıç olabilir Böyle küçük hesaplar insana kendini iyi hissettiriyor :)
Neyse, benim de bi 5 kilo fazlam var hamilelik öncesine göre, ama günden güne eski giysilerimin daha iyi durduğunu fark ediyorum bu da mutlu ediyor ne yalan söyleyeyim
Diyen dillerimi eşek arısı mı soksa acaba?Emziksiz uyumuyor ama uyuduktan sonra bırakıyor. Hatta gece meme için mızıldandığında memeyi emip emziksiz geri dalıyor. İki gündür pusettr sallamadan beşiğinde uyutmaya çalışıyorum. Önce itiraz ediyo emziği alıp atıyo ama sonra ben de aynı ses yüksekliğiyle ninni söylemeye başlayınca sakinleşiyo. Böyle böyle alışırsa en azından emzikli de olsa sallamadan uyumaya başlar diye ümit ediyoruminşallah Allahım çok amin
Ooh yarasın şifa olsun diyelimBen de dikkat etmiyorum hatta şu an akşama kuru fasulye yapıyorumbakalım bizimkindem nasıl bir senfoni çıkacak
Kesinliklee, vaktinin geldiğini hissedince denemek daha iyi olurgeçen eski pantolonunu giydim bebisi kucağıma alayım dedim sonra bir baktım pantalon cirttt etti çöp. Neyse şimdilik denemeyeyim kilo verdiğimde giyecek kıyafetim kalsın en iyisi
Valla bende az yapıyorum ama hep yapıyorum ( 1 kilodan muhallebi üzerine çikolata sosu felan) şekerini tarife göre az koyuyorum ama 3.gun bitiyor sonra başka bir muhallebi tarzinda tatlı 1 kilo sütten yine. Esim bu hafta süt aldırmadı bende şerbetli tatlılara yöneldim ne yapayım. Kendimi iyi hissetmek için ekmek tuketmemeye çalışıyorum. Eski bir sözü ekmek yiyemiyorsaniz pasta/tatli yeyin olarak kendime degistiriyorum
Benim cimcime 4 saat bile uyanik kaliyor artikGündüz uyku araları 3 saate çıktı sizde de mı öyle 3 saat dolmadan uyumuyor tabi 45 dk 1 saat uyuyup uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?