2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dilko bizde herhangi bir değişiklik yok ama bugün ilk uykusuna yattığında 45 dk döngüsünü kırdı. Bende şaşkınım. Saate bakma imkanım olmadı işlerim vardı ama 1 saat civarı uyudu ki o bile iyi geldi. Belki 1 saat 15 dkyı bulmuştur..
Çok geçmeden de 2. Uykusuna yattı şimdi
Günleri günlerini tutmuyor geçici bir durum olabilir belki :/ Sanırım 6. Ayda uyanıklık süreleri 3-3,5 saate çıkıyordu emin olmamakla birlikte.

Bizimkisi de çok nadir o 1 saati aştığı oluyor ben onu saymıyorum bile yalnız şurda bir çok kişinin bebeği 45 dakika uyuyor muhteşem yaaa aynılar aslında ama bir o kadar da farklı küçük can onlar ya

Her hafta 10 kilo süt alıyorum 5 kilosu yoğurt geri kalanı muhallebi kek pogacaya gidiyor. Kalan olursa hoop lor peyniri sigara böreği felan yapıyorum hep. Buzluk pişmeyi bekleyen börek dolu ama bugün şerbetli tatlı yapacağım bir fark olsun
Yiyerek kilo vermek mümkün olsa keşke ya ne güzel olurdu valla. Bu pis boğazlikla benim kilo vermeye inancım kalmadı galiba
Ben hamileyken tatlı hamurişi cips kizartma vs hep yasaktı şimdi 9 ayın acısı çıkıyor sanki
Ama diyetisyeniz olmayacak sanırım bu iş

Bende saymıyorum ama bu ara sanki biraz denk geldi düzeliyor mu ne acaba? Haftada 2-3 kere 45 dkdan uzun uyuduğu oldu. Ama bu sefer kendi başına devam etti uykuya. Genelde yanında yatarsam uzun uyuduğu oluyordu.
veee katılıyorum Çoğu bebeğin işleyişi aynı genel olarakta aynı yollardan geçiyoruz tabi bazen kimimizin daha ağır kimimizin daha hafif oluyor ama büyüyorlar ya
Bugün yatakta karşılıklı konuşuyorduk uyutmadan önce, minik elleriyle yüzüme dokundu sever gibi yaptı birden sevgi seline sürüklendim resmen Çok seviyorum içime sokasım geliyor sonra çıksın diye gün saydığım günler aklıma geliyor

Bu arada ben bir ara çikolata/tatlıyı kestim anında 1 kilo verdim. Geri de gelmedi ama istikrarıma devam edemediğim için de kilo kaybım yok. Yaza doğru bol bol yürüyüş planlıyorum hem bebede büyümüş olur ve inşallah şu zıkkım virüste bitmiş olur

Ben de hamilelikte şekeri çıkan tayfadanım doğurana kadar sıkı bir diyet yaptım. Hem diyet hen insülin ama yine de çıkıyordu şekerim. Diyabet sağolsun sadece 10 kilo aldım. Hamilelik kiloları gitti de o önceki kilolar aaaahhh veremiyorum insan gece bebeğe kalkıp cips yer mi yaaa yaza kadar 55 olsam yeter valla ya çok bir şey istemiyorum

O kadar cips dediniz ki canım cips çekti ahaha şimdiden teşekkür ederim kaloriler için
Keşke bebe erken uyusa da tv karşısında dizi izlerken yiyebilsem (bir annenin masum dilekleri) Zira gece benim pil de bitmiş oluyor o saatte kim keyif yapacak

Kafada hazır olmak gerekiyor çok doğru tespit. Bende birkac ay veriyorum kendime sonra diyetisyenime yeniden gideceğim yaza en azından bikini mayo giydiğinde göz zevkimi bozmayacak kadar kilo versen yeter

bende gebelik şekeri yüzünden katı diyet yapanlardanim acısı şimdi çok fena çıkıyor bunları yazarken bir yandan şerbet pişiriyorum o derece

Yaa ben niye alıntı yapamıyorumm
Hata veriyor sürekli. Bir sürü mesaj alıntılamıştım halbuki. Atladığım bir teşekkür, bir cevap olduysa kusura bakmayın.

Rheaa ben sizin eve misafirliğe gelebilsem keşke kendim kalkıp yapmaya üşendiğimden az yapıyorum tatlı, onda da ne yaparsam şekerini yarım ölçü koyuyorum bak aklında olsun, iyi bir başlangıç olabilir Böyle küçük hesaplar insana kendini iyi hissettiriyor :)

Neyse, benim de bi 5 kilo fazlam var hamilelik öncesine göre, ama günden güne eski giysilerimin daha iyi durduğunu fark ediyorum bu da mutlu ediyor ne yalan söyleyeyim

Ben de dikkat etmiyorum hatta şu an akşama kuru fasulye yapıyorum bakalım bizimkindem nasıl bir senfoni çıkacak

Ayyy ordan bana bir günah point yazalım
Ben de geçen gün heveslendim aynı şekilde koştur koştur aldım geldim. Sonuç uykum geldi yattım
bende gebelik şekeri yüzünden katı diyet yapanlardanim acısı şimdi çok fena çıkıyor bunları yazarken bir yandan şerbet pişiriyorum o derece
Aynen canım çok zorlanmıştım yaa hamilesin yiyemiyorsun. Şimdi rahat rahat yiyoruz ama kilo oluyor o da Ben de diyet diyet dedim gittim tatlı yedim ne olduğunu söylemeyeyim bugünlük bu kadar günah yeter bana
Yaşasın yemek yemek
Katılıyorum ve artırıyorum ben yemek yemeye gidiyorum

Son düzenleme:
geçen eski pantolonunu giydim bebisi kucağıma alayım dedim sonra bir baktım pantalon cirttt etti çöp. Neyse şimdilik denemeyeyim kilo verdiğimde giyecek kıyafetim kalsın en iyisi
Valla bende az yapıyorum ama hep yapıyorum ( 1 kilodan muhallebi üzerine çikolata sosu felan ) şekerini tarife göre az koyuyorum ama 3.gun bitiyor sonra başka bir muhallebi tarzinda tatlı 1 kilo sütten yine. Esim bu hafta süt aldırmadı bende şerbetli tatlılara yöneldim ne yapayım. Kendimi iyi hissetmek için ekmek tuketmemeye çalışıyorum. Eski bir sözü ekmek yiyemiyorsaniz pasta/tatli yeyin olarak kendime degistiriyorum

Diyen dillerimi eşek arısı mı soksa acaba?
Bütün gece mızıldandı. Sabah kalktık doğru düzgün uyumadan. Normalde sabah 1 saat uyanık kalıp kısa bir uykuya dalıyordu. Yok uyumuyo 3 saat geçti. Hep memnuniyetsiz. Emziği alıp atıyo yatağa yatırır yatırmaz ağlıyo. Derken 3 saatin sonunda pusete koydum veee 2 dk sonra İstiklal Marşı ve kapanış. Uyudu bugün bi yatakta yatmama isteği var bakalım

Kesinliklee, vaktinin geldiğini hissedince denemek daha iyi olur amaan bir de şöyle bir anane lafı vardır, yiyebiliyorken yiyin giyebiliyorken giyin

Ben az yapıyorum derken 1 hafta 10 günde 1 filan, ama yapılmışını bulursam hiç affetmem her türlüsüne bayılırım. Bu ara kabak tatlısı, ayva tatlısı filan gidiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…