2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağol canım antibiyotik başladı doktor bir daha göstermesin hic birimize o kadar titreyince korona sandım mastite razıyım

Ben de ne tadınlık ne doyumluk, çocuğun ağzına bir lokma vermeyenlerdenim. 5 ay sonundaki kilo alımına göre karar verilecek, yanlış hatırlamıyorsam 400-450 gr dan az alırsa başlarız demişti.
Ama böyle devam dese de ben ufak tadınlara başlarım diyorum 6 aya doğru. Yalnız ek gıda konusunda emin olduğum tek şey meyveyi en son vereceğim

Parol ictim canım doktora gittim antibiyotik verdi çok zor hiç birimiz yaşamayalım ama covid olmadığım için cok mutluyum buna da şükür
Çok geçmiş olsun ya, ben bu tehlike artık atlatıldı sanıyordum sanki mastit ilk aylarda olur gibi düşünürdüm hep.
İnşallah çabucak geçer ilaçlarla

Çok geçmiş olsun ya, ben bu tehlike artık atlatıldı sanıyordum sanki mastit ilk aylarda olur gibi düşünürdüm hep.
Büyük oglumdada olmuştum o 4 aylıktı ama ateş olmamıştı dün mısır ekmeği yedim birde emzirme sütyeni takmamıştım daha sıkı bir sütyendi sanırım bunlardan dolayı oldu

Sağol canım antibiyotik başladı doktor bir daha göstermesin hic birimize o kadar titreyince korona sandım mastite razıyım

valla doğru diyorsun ama allah hiçbirini vermesin inşallah
hastalıklar içinde hastalık beğenir halde geldik öyle tuhaf bir dönem
çok geçmiş olsun, iyisin değil mi şimdi

benim bir arkadaşımın 7-8 aylıkken olmuştu
o da çok sütlüydü gerçi, 2 çocuğunda da hep bağışlayacak yer aradı sütlerini

Merhaba anneler, ek gıda tadımı olsun diye yoğurt verdim iki sefer ağzından tükürükle çıkarıyor sizinkiler naptı kabul ediyorlar mı tadımı?

Kizlar bi sry dicem . Eltim 2 gun once dogum yapti. Hastaneden cikmalarina bebek isemedigi icin izin vermediler. Simdi ciktilar. Beslenmede zorluk cekiyor bebek. Surekli emsin diye ugrasiyoruz. Bi sey dikkstimi cekti bebek hep titriyor. Kixim oyle usur gibi titremiyodu. Endiselendirmek istemedigimden ona soylemedim. Bebekleriniz dogdugunda usur gibi titremus miydi yoksa ac kaliyor olabilir mi?

Ceviz ogluma alerji yapmıştı. Diger kuruyemislere de alerjisi vardi. Bence kuryemisler icin beklemekte fayda var.

İki cocugum var ikisinde de oyle birsey yasamadik. Cok normal gibi gelmedi bana. Dr ne diyormus

Uc dort gundur inatci bir atesimiz var ikinci kat kiyafeti goydirinca avuc ici kafadi direk yaniyor neden olir ki

@Gkceeli
Kuzum yanlis anlamadiysam 4.ayda 400gr mı aldı bebişin.
Ne dedi dr oyleyse.
Bizimki 550 gr almış.
Dr lar sınırda eh falan dedi
canım biz 4. ayda doktora gittiğimizde 500 gr alması gerekiyor normal olarak 830 gr almıştı dedi
yani 4. ay için 500 gr normal karşılanıyor sizin doktorlar neden öyle demiş ki ?

Canım geç kalmışım arkadaşlarda yazmış sağolsunlar ama mastit olduğunda birden titreme geliyor evet.
ben bir kez oldum kızım emince hemen geçti ama
yemek yemeye diye oturdum bir üşüme ateş titreme her şey 15-20 dakika da oldu ve kızım emince geçti bol bol emzirmeye çalış bebekler en güzel açarlar memeni...

Uc dort gundur inatci bir atesimiz var ikinci kat kiyafeti goydirinca avuc ici kafadi direk yaniyor neden olir ki

benim pek tecrübem yok malum ilk çocuğum ama diş olabilir mi kuzum ?

Dilko canım çok geçmiş olsun, hep okudum ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı...

Şükür ki bebişinin bir şeyi yokmuş,
Allah hepsini korusun inşallah
çok zor gerçekten

Üşüyor olabilir benim kızım ağustos sıcağında titriyordu. Erken doğmuştu, doğum kilosu biraz düşüktü.

kızlar oğlum 3 aydır sınırın altında kilo alıyo çok yavaşladı kilo alımı geçen ay mamaya başlattılar mama kullandık 1 ay boyunca günde 2 defa veriyordum bugün kontrolü vardı ama yine aynı 350 gr almış sadece mamayı arttır dedi 3 defa ver dedi ama sanki mamanın da faydası olmuyo tahlilleri de hep temiz neden böyle olur ki

Teşekkür ederim canım evet çok hızlı gelişti Allah'tan oğlum emiyor o emdikçe rahatlıyorum sağma ile tam boşalmiyor

Yav kızlae aranızda diş çıkartmaya meyilli veya çıkartan var mı eller hep ağızda salyalı huysuzlaştık iyice. normalde aralıksız uyuyan bebek şimdi 1 saati geçmiyo uykusu 4.5 ayılığız diş için erken değilmi görünürde bişey yok ama hafif bi beyazlık görüyorum pamukçukmu dişmi anlayamadım

Diş mi zorluyor yoksa başka nedeni mi var bilmiyorum ama koala gibi üstümde gezmek istiyor yine Yemek bile yapamadım sürekli mızmız. Bırakınca ağlıyor ana kucağına koyunca kıyamet kıyamet. Bi ara uslu durunca yemeğe giriştim durmayınca onu da yarım bırakamadım. Sonumuz hayrolsun Korkutuyor beni şu diş. pıt diye çıksaydı birden, ngüzel olurdu ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…