- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bizde o beyaz nokta 1 aylıktan beri var diş incisi diyorlarmış cnmYav kızlae aranızda diş çıkartmaya meyilli veya çıkartan var mı eller hep ağızda salyalı huysuzlaştık iyice. normalde aralıksız uyuyan bebek şimdi 1 saati geçmiyo uykusu 4.5 ayılığız diş için erken değilmi görünürde bişey yok ama hafif bi beyazlık görüyorum pamukçukmu dişmi anlayamadım
Teşekkür Ederim canım amin .Dilko canım çok geçmiş olsun, hep okudum ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı...
Şükür ki bebişinin bir şeyi yokmuş,
Allah hepsini korusun inşallah
çok zor gerçekten
biz bebelac gold kullanıyoruz çok memnunum ama çok zor bulunuyor eczanelerde bulamıyoruz bile bugün eşim 50 tane eczane dolandı bulamamış bi yerde bulmuş o da yanlışbenim süütüm azaldığı için artık emmiyor kuzum, sağıp veriyorum ama çok az çıkıyor mamaya ve yavaştan ek gıdaya da geçtik, siz nasıl ilerliyorsunuz,demir ilacına ve d vitamına devam .. hipp aldım aptamilde inanılmaz şeker var , mama kullananlar siz neler kullanıyorsunuz, ek gıda serüveni için tecrübelilerden yardım rica ederim :)
Aynen canım 400 grm aldı 4.ayda. doktor gayet iyi dedi ek hicbir şeye gerek yok böyle anne sutune devam dedi. Bazı aylar kiloya bazı aylar boya kafa çapına gider dedi o yüzden az aldı diye düşünüp endişelenme demişti mesela. Hareket artınca kilo almaları yavaşlar gayet normal dedi. Ek gıdaya geçirmedi şuan gerek görmüyorum dedi. Aynen devam annesi dediRheaa
Kuzum yanlis anlamadiysam 4.ayda 400gr mı aldı bebişin.
Ne dedi dr oyleyse.
Bizimki 550 gr almış.
Dr lar sınırda eh falan dedi
Alerji mi var dı sizde canımkızlar oğlum 3 aydır sınırın altında kilo alıyo çok yavaşladı kilo alımıgeçen ay mamaya başlattılar mama kullandık 1 ay boyunca günde 2 defa veriyordum bugün kontrolü vardı ama yine aynı 350 gr almış sadece mamayı arttır dedi 3 defa ver dedi ama sanki mamanın da faydası olmuyo tahlilleri de hep temiz neden böyle olur ki
Ben 2-3 sefer verdim ama peşpeşe değil. 6. Ayı bekliyorum canım. Soruna şöyle diyim bir iki verdiğimde tekrarını istedi. Ama dün ağzına değdirdiğim yoğurdu yemedi bile. Ağzından geri sildim. Tükürük yapmadı ama.. Günleri günlerini tutmuyor mudur nedirMerhaba anneler, ek gıda tadımı olsun diye yoğurt verdim iki sefer ağzından tükürükle çıkarıyor sizinkiler naptı kabul ediyorlar mı tadımı?
Diş emareleri gosyeriyor ama iki uc gun ates huzursuzluk yogun olur cikar diyorlardı. Bizde bugun 5. Gun gelen dis yok ates de kiyafet giydirdikce artan ilginc bir sey hic de gecmiyor. Tek kat incecik duruyor usutecek diye korkuyorum. Ortalama 36.9 veya 37 gibi olcuyorum koltuk altini ama kafasi ve avuc ici yanıyorcanım biz 4. ayda doktora gittiğimizde 500 gr alması gerekiyor normal olarak 830 gr almıştı dedi
yani 4. ay için 500 gr normal karşılanıyor sizin doktorlar neden öyle demiş ki ?
Canım geç kalmışım arkadaşlarda yazmış sağolsunlar ama mastit olduğunda birden titreme geliyor evet.
ben bir kez oldum kızım emince hemen geçti ama
yemek yemeye diye oturdum bir üşüme ateş titreme her şey 15-20 dakika da oldu ve kızım emince geçti bol bol emzirmeye çalış bebekler en güzel açarlar memeni...
benim pek tecrübem yok malum ilk çocuğum ama diş olabilir mi kuzum ?
Sinira kac diyorlar ki? Hic agiz birligi yok dojtorlarin bu konuda. Biri yeterli biri sinirda biri iyi diyor. Kafalarimiz allak bullak. Benim kizim da oyle cok kilolar almadi 3. be 4. aydakızlar oğlum 3 aydır sınırın altında kilo alıyo çok yavaşladı kilo alımıgeçen ay mamaya başlattılar mama kullandık 1 ay boyunca günde 2 defa veriyordum bugün kontrolü vardı ama yine aynı 350 gr almış sadece mamayı arttır dedi 3 defa ver dedi ama sanki mamanın da faydası olmuyo tahlilleri de hep temiz neden böyle olur ki
580 almisti, doktor iyi dedi. Bosuna takiliyoruz. Bos bi laf ediyolar bizlmiyolar o bir laf bizim gemelimixi etliliyor.Rheaa
Kuzum yanlis anlamadiysam 4.ayda 400gr mı aldı bebişin.
Ne dedi dr oyleyse.
Bizimki 550 gr almış.
Dr lar sınırda eh falan dedi
Eller ağızda salyalar akıyor alabildiğine huysuz damaklar sert. Diş yok görünürde.Yav kızlae aranızda diş çıkartmaya meyilli veya çıkartan var mı eller hep ağızda salyalı huysuzlaştık iyice. normalde aralıksız uyuyan bebek şimdi 1 saati geçmiyo uykusu 4.5 ayılığız diş için erken değilmi görünürde bişey yok ama hafif bi beyazlık görüyorum pamukçukmu dişmi anlayamadım
Ben de yengecim ama artık onları takmıyorum. Onu tak bunu tak zor oluyor.Hahaha kaçtır sadece soru sorup gidenlere cevap veriyorum ne bi teşekkür etme ne bi cevap verme var. Görmezden gelsek bu sefer aralarına katmıyorlar olur.
Neyse bundan sonra tanıdık gördüğüm birkaç kişi dışında cevap bari yazmayayım.
Yengeç Burcu olmak çok zor, insan herşeyi takıveriyor. iyi ki oğlum Aslan olmuş.
Her bunu yazdığında acaba bana mı dedi diye düşünüyorum. Neye yanıt yazmadım ki... Yengeç alınganlığı bu daHahaha kaçtır sadece soru sorup gidenlere cevap veriyorum ne bi teşekkür etme ne bi cevap verme var. Görmezden gelsek bu sefer aralarına katmıyorlar olur.
Yengeç Burcu olmak çok zor, insan herşeyi takıveriyor. iyi ki oğlum Aslan olmuş.
Evet nerede görsem tanırım yengeç alınganlığı diye bir şey var ahahaHer bunu yazdığında acaba bana mı dedi diye düşünüyorum. Neye yanıt yazmadım ki... Yengeç alınganlığı bu da
Benim oğlan alt dişlerini çıkardı. Pamukçuk olacağını sanmıyorum diştir o. Özellikle gece Uykuya dalmada çok zorlanıyordu, yazmıştım daha önce dentinox jel sürdüm o günler. Zaten sadece bir ya da iki akşam oldu. Diş baş verince huysuzluk kayboldu ama hemen diğer dişler başlıyor anlayacağın bu bir silsile gibi çıkana kadar ara ara aynı şeyler olacak. Kakası da çok ekşimtrak kokuyor.Yav kızlae aranızda diş çıkartmaya meyilli veya çıkartan var mı eller hep ağızda salyalı huysuzlaştık iyice. normalde aralıksız uyuyan bebek şimdi 1 saati geçmiyo uykusu 4.5 ayılığız diş için erken değilmi görünürde bişey yok ama hafif bi beyazlık görüyorum pamukçukmu dişmi anlayamadım
Hem hipp hem de golden goat kullandım iyi. Şimdi golden goat kullanıyorum.benim süütüm azaldığı için artık emmiyor kuzum, sağıp veriyorum ama çok az çıkıyor mamaya ve yavaştan ek gıdaya da geçtik, siz nasıl ilerliyorsunuz,demir ilacına ve d vitamına devam .. hipp aldım aptamilde inanılmaz şeker var , mama kullananlar siz neler kullanıyorsunuz, ek gıda serüveni için tecrübelilerden yardım rica ederim :)
Onlar bunu sorgulamiyolar ki. Dolayisiyla doktora sormadilar. Hastaneden bugun geldiler. Bi sey olsa hastanede fark edilirdi sanirim. Cok kucuk olduklarinda epey evhamlanihorum. Yersiz belki de. Belkiİki cocugum var ikisinde de oyle birsey yasamadik. Cok normal gibi gelmedi bana. Dr ne diyormus
Ben de dikkat ettim. Bazi gunler sesi cikmiyor. Oyuncaklariyla oynuyor sessiz sessiz. Bazi gunler goz kontagini kaybedemezsin kafani cevirdigin gobi feryat figan. Gunu gunune uymuyor.Diş mi zorluyor yoksa başka nedeni mi var bilmiyorum ama koala gibi üstümde gezmek istiyor yineYemek bile yapamadım sürekli mızmız. Bırakınca ağlıyor ana kucağına koyunca kıyamet kıyamet. Bi ara uslu durunca yemeğe giriştim durmayınca onu da yarım bırakamadım. Sonumuz hayrolsun Korkutuyor beni şu diş. pıt diye çıksaydı birden, ngüzel olurdu ah ah
Ay ben de yengeç burcuyum. Hemen bi aslan-yengeç uyumuna bakıcamHahaha kaçtır sadece soru sorup gidenlere cevap veriyorum ne bi teşekkür etme ne bi cevap verme var. Görmezden gelsek bu sefer aralarına katmıyorlar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?