Nasıl oldu canım bebiş?Bir sorum olacak konak temizlerken saç dökülmesi oluyor mu sizde de bu sabah yaptım zeytinyağı ile sonra taradım saçları dökülüyor gibi ama bizim zaten dökülmüstu tekrar çıkan yeni saçlar konakta mı dökülecek
Canım ben her beslemede sadece tek meme kullanıyorum bu iki ay aşırı iştahlı saldırıyor bazen 2 dakika genelde 5 dakika emiyor çok nadirdir 5 dk üzerinde emmesi bu bahsettiğim karnı açıklığında tabi amacı memeyle oynamakta 40 dakikaları bulabiliyor ama emmiyor diliyle oynuyor resmenKızlar siz iki memeyle süt yetersiz mi muhabbeti yapınca ben kendimi sorgular oldum.
Tek meme ile gidiyorum maalesef diğerini red yapa yapa kuruttu ben de pes ettim.
Tek yetiyor ınsallah ek gıdaya da geçeceğiz yeter dedim ama kilo alımı ayda 400-500 gram ancak
Doktor iyi diyor ama bilemedim.
Benim sık sık ama en fazla 5 dk emer kızım.
Emmeyi bırakınca da gülümsüyor ağlama vs yok.
Sıkınca da hala süt oluyor baktığımda.
Sizce benim sütüm yetersiz mıdır?
Benim kız uslu olduğu için yetmese de yetiyor gibi olgun takılıyor olabilir mi?
Sanırım her doktor farkı söylüyor canım anlayamıyorum bende. 3.aysa 560 grm almıştı 4.ayda 400 grm aldı ama gayet sutun yeterli mama takviyesi veya ek gidaya gecis yapmayacağız dedi.Canım bilmemde 3.ayda benim oğlan sadece anne sütü ile 600gr almıştı( ama şu 4. 5. Aylarda 600 500 gr iyi diyorlar) doktor çok sınırda dedi çok az mama ile destekleyelim sütün bu ay azalmış demişti. Zaten benim oğlan belli ediyor ağlıyor memeden sonra mutlu ayrılmıyor bende makine ile sağıyorum boşaltamadı mı diye 15cc kalıyor
Çok geçmiş olsun,Anakucagin dan düştü bebeğim5 saniye arkamı döndüm küt sesi ile ağlaması bir oldu kendini kaydırip düşürmüş galiba nasıl düştü göremedim Allah'tan şişlik falan yok anakucagimiz yüksek değil biraz uyku hali var ama o da çok ağladı ondan sanırım ,
4.ayda doktora sorduğumda gün de 8 defa max 20 dakika demişti. Biz hiç 20 dakikaya ulaşamadık tabi max 8 dakikaya çıkabildik o da keyfi yerindeyse. Koyuyorum bende mızmızlanınca istemeyince hemen alıyorum sonra yeniden deniyorum gün öyle geçiyorKızlar destekli oturma minderinde günde kaç dk oturtmak gerekir acaba?
Dün koydum iki kez onar dk.
10 dk sonra mizmizlandi yoruldu diye düşündüm.
Zorlamak da istemem ama kas gelişimi için önemli diye düşünüyorum.
Canım ilk başlar 30 saniyeyle başladıkKızlar destekli oturma minderinde günde kaç dk oturtmak gerekir acaba?
Evet canım aldım. Gayet güzel memnunum ama bu kadar para vermeye gerek var mıydı ? Diye düşünüyorum bazenSelam kızlarKaç oldu yazacağım bir şey çıkıyor. Herkese iyi seneler. Umarım hepimiz için güzel bir sene olsun
civilim de oioi setlerinde indirim var. Bakmak isteyen olursa. Biz de artık altıncı ayın içindeyiz daha sadece mama sandalyesi aldım.iilay canım sen oioi meyve püresi almıştın geldi mi nasıl?
Biz kontrolde 7,5 kiloyduk bize de 6 damla dedi ama ben sağlık ocağının damlasını kullanmıyorum, almadım. Ocean microfer kullanıyoruz yine her kilosuna 1 damla şeklinde.Kizlar slm birsey soracagim. Biz demir damlasi olarak vegaferon kullaniyoruz. Bize ayina gore damla dediler saglik ocagindan. 4 damla veriyorum. Arkadasima kilosuna göre demisler ayni marka. O da 8 damla veriyor. Size ne dediler acaba?
Bebişim çok şükür iyi bugün bir sıkıntı yok sağol kuzum bizim ilk ay döküldü sonra çıkar gibi oldu konak oldu şimdi sanki yine döküyor bizim oğlanı saçlı göremedikNasıl oldu canım bebiş?
Ben temizlerken de döküldü ama normalde de dökülüyor zaten artık.
Dün annemlere gittik bayadır görmüyorlardı. Annem hemen “Ay saçların dökülmüş” dediBelli bile oluyor artık döküldüğü. Yeni çıkanlar değil bence. Bizim yeniler çünkü sarımsı çıkıyor ışıkta belli oluyor. Doğunca baya kara saçlıydı. Yaşlı amcaların tersi gibi zaten yanlar Açık ortada saç var. (Normalde yanlar saçlı olup tepe kel olur ya dkdkd)
Sağol canım inşallahTünaydınanakucağına koyuyorum ve sürekli bağlıyorum iki ay önce falan olsa gerek kaydıra kaydıra bizimki de düştü bıngıldağı çarptı ama ağlamadı zaten yüksek de değil anakucağımız. Sürekli bağlıyorum o günden sonra. Yeni korkum koltuktan yataktan falan düşmesi. Altını koktuğun üzerinde değiştiriyorum bazen kaka yapmış olduğunda bir kaynamış ılımış su alayım mutfaktan diye gittiğimde düşecek diye korkuyorum. Yanına yastık koyuyorum ama her geçen gğn ıstalaşıyorlar. En iyis yer onda da döne döne koltuk altlarına giriyor. Kesinlikle yere serdiğim örtünün üzerinde durmuyor aşıyor.
Geçmiş olsunDilko korkmuştur sadece inşallah başka kazalar olmaz.
Ben fırsat buldukça mama sandalyesine de koyuyorum biz yemek yerken yada ona mama yedirirken sevdi orayı günlük yarım saaten fazla orda duruyor yada arkasında duruyorum bazen önüne kartları koyunca arada kendimi geri çekiyorum desteksiz 10 15. Saniye durmaya başladı biran önce desteksiz otursa iyi olur yatmayı sevmiyor ana kucağında da dün düştü diye korkuyorum artıkKızlar destekli oturma minderinde günde kaç dk oturtmak gerekir acaba?
Selam, Kilosuna göre dediler, her kiloya bir damla. Örnek: 8 kilo 8 damla.Kizlar slm birsey soracagim. Biz demir damlasi olarak vegaferon kullaniyoruz. Bize ayina gore damla dediler saglik ocagindan. 4 damla veriyorum. Arkadasima kilosuna göre demisler ayni marka. O da 8 damla veriyor. Size ne dediler acaba?
Acikcasi paraben varmis saglik ocaginin verdiginde hic okumamistim. Simdi yeni bir damla siparis verim newvit bunda koruyucu tatlandirici ve paraben yokmus. Bakalim nasil tepki verecekSelam, Kilosuna göre dediler, her kiloya bir damla. Örnek: 8 kilo 8 damla.
Bir sorum olacak konak temizlerken saç dökülmesi oluyor mu sizde de bu sabah yaptım zeytinyağı ile sonra taradım saçları dökülüyor gibi ama bizim zaten dökülmüstu tekrar çıkan yeni saçlar konakta mı dökülecek
Ceviz kuruyemişler içinde en az alerjik olanı. Dr kontrolünde 6 Aydan itibaren veriliyor. Ben oğlumda kahvaltıda labne, yumurta sarısı ve blendırda toz haline gelmiş cevizi karıştırıp veriyordum ama daha büyüktü tabi 7,8 aylık olmuştu.Bizde doktora gittik kızlar.Demir eksikliği var dedi.Gözlerinin beyazı gri imiş. Bu da demir eksikliği anlamına geliyormuş.Nedense kadın inandırıcı gelmedi. Bebeğimin gözlerinin akı doğduğu günden beri aynı görünüyor.2 hafta sonra tadımlara başla dedi. Hatta ev yapımı şekersiz pekmeze ceviz ez karıştır hergün ver dedi.Benim bildiğim bebeklere alerji riskinden dolayı ceviz verilmesi uygun değil. Yanlış mı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?