FelineAApril wind
nefesler tutulmuştu o ben miyim diyordu ki herkes açığa kavuştu Allah tan ikizler burcuyum kızım yengeç amabu akşam kızım çok ağlıyor ya. Derdi ne ki anlayamadım.
Osanit dis topu geldi. Henuz denemedim.bugun mizmız olmadigi icin. Diline iki top koyuyomussun. iyi diyolar bakalim.
Gecen size demir ilaci sormustum. Eczaneler vermiyomus recetesiz. bu ayki kontrole gitmicektim mecbur gidicem. Gitmisken kan testi de yaptiririm belki.
Evet ayni sut biraz yapusi degismis ama hala sut ilk denemelerim de bunlar. Neyi yanlisyaptigimi bulamiyorum. Kavanozlarim mi uygun degil acaba? Bi dahakine esim yapcak onda da olmazsa ilk kavanozu degistiricez hahah
Bugun bebegimi baba tarafindan ilk kuzeniyle tanistirdik. Yanyana koyunca nasil fark ediyor. Bebeklerimizin kocaman olmus 5 ayi devirdik kizlar. Masallah bebeklerimize. Tu tuu
Not: Kuzeni 2 gun once dogdu da. Boyle soyleyince anlasilmamis.
Bu saat başın uyanma bizde vardı çok şükür iki gecedir 2 kereye düştü doktora sordum tok tutan muhallebi yap ek gıda kitaplarinda internet e de çok tarif var dedi ama ben yapmadım ben öyle çok fbize ek gıda izni verdiği için bunu önerdi o tok tutan mamalar da hep irmik pirinç unu var bende şuan onları vermek istemiyorum belki daha sonra şuan süt varken gece uyanıp içmesi taraftariyim yoğurt veriyoruz akşamları belki ondan uyanma sayısı azaldı
Eksigi yok. Ayni durumdayiz. 10 gundur gece cok sık uyaniyor. Hic dinlenmis hissetmiyorum saat başı kalkmaktan. Internette ya gun icinde alamadigi kalori miktarini tamamlamak istiyor ya diş ya da uyku regrasyonu yaziyor. Dis gibime geliyor. Gun icinde de cok huysuz, biri yetmiyor iki elini de agzina sokmaya calisiyor hunharca. Almanyadan dogal dis jeli aldim. Bu hafta gelecek insallah. Sabirsizlikla bekliyorum.
Hala gece saat basi uyaniyor. Hicbi duzelme yok hatta eli arttirdi. Iki gecedir agliyor uyanip hatta. Benim bebegim de seninki gibi gece uyurdu 6. Aydan sonra huyu degisti gece uyumaz oldu diyenler olmustu. Gerceklesiyor mu ne. Insallah eski duzenine doner. Bu aglama nerden cikti simdi. Gözleri kapali ama uyanip agliyor. Doymuyor mu acaba. Dis diyordum. Belki hicbiri degil. Ne guzel 3 kere kalkiyordu.
Şuan şoktan şoka sürükleniyorum
Dün eşim biraz geç gelmişti bebe uyumuştu.
bugün o kadar mutsuz ve zor Gülen bir bebekti kii ve sürekli ağlamaklı.
Eşim geldi ve bir gülücükler bir konuşmalar cevap vermeler..
Ay şok olduğum şey babasını görmeyince mutsuz olması. Hiç bu yüzden olacağını düşünmemiştim. Algısını seveyim yaa. Büyümüş benim pamuk oğlum
Bu saat başın uyanma bizde vardı çok şükür iki gecedir 2 kereye düştü doktora sordum tok tutan muhallebi yap ek gıda kitaplarinda internet e de çok tarif var dedi ama ben yapmadım ben öyle çok fbize ek gıda izni verdiği için bunu önerdi o tok tutan mamalar da hep irmik pirinç unu var bende şuan onları vermek istemiyorum belki daha sonra şuan süt varken gece uyanıp içmesi taraftariyim yoğurt veriyoruz akşamları belki ondan uyanma sayısı azaldı
Ben de doymuyor mu diye dusundum. Dun 120 cc mama verdim. Icti ki normalde mamayi reddeder. Sasirdim içince. Dedim bu aksam rahat uyur. Yok daha beter oldu. Agladi gece uyanip. Nesen oldugunu anlasam cozum bulucam ama anlamiyorum
Şuan şoktan şoka sürükleniyorum
Dün eşim biraz geç gelmişti bebe uyumuştu.
bugün o kadar mutsuz ve zor Gülen bir bebekti kii ve sürekli ağlamaklı.
Eşim geldi ve bir gülücükler bir konuşmalar cevap vermeler..
Ay şok olduğum şey babasını görmeyince mutsuz olması. Hiç bu yüzden olacağını düşünmemiştim. Algısını seveyim yaa. Büyümüş benim pamuk oğlum
Bizim ki de öyle babayı görünce gülücükler babası gel oğlum dediğinde kendini ona itiyor onun kucağında olunca bana gelmek istemiyor (sadece acıkirsa süt için ) bu benim işime geliyor aslında akşam rahat etsin bari diye düşünüyor canım oğlum (teselli ediyorum kendimi ) ama ben sebebini buldum ben hep yere bırakıyorum hareket etsin diye babası kucakta evin içinde tur atıyor arada balkon site içinde bahçe gezmesi yapıyor bizimkin de bunun etkisi var
Hep sola çeviriyor kafasını sağ taraf yamuk yani bir de kel olunca saçta yok
Ben düzeltiyorum kafasını o uykuda çeviriyor ne yapacagim bilmiyorum
Doktor a sorduk normal düzelir diyor da 5 ay oldu ne zaman düzelecek böyle yamuk kalmasın dan korkuyorum
Bugun bebegimi baba tarafindan ilk kuzeniyle tanistirdik. Yanyana koyunca nasil fark ediyor. Bebeklerimizin kocaman olmus 5 ayi devirdik kizlar. Masallah bebeklerimize. Tu tuu
Not: Kuzeni 2 gun once dogdu da. Boyle soyleyince anlasilmamis.
Hala gece saat basi uyaniyor. Hicbi duzelme yok hatta eli arttirdi. Iki gecedir agliyor uyanip hatta. Benim bebegim de seninki gibi gece uyurdu 6. Aydan sonra huyu degisti gece uyumaz oldu diyenler olmustu. Gerceklesiyor mu ne. Insallah eski duzenine doner. Bu aglama nerden cikti simdi. Gözleri kapali ama uyanip agliyor. Doymuyor mu acaba. Dis diyordum. Belki hicbiri degil. Ne guzel 3 kere kalkiyordu.
Ben diş olabilir diyorum çünkü damaklar şişince hassaslaşıyor ve ağrı yapıyor. Dişler çıkınca bu ağlamaları bitiyor.
Akşam mama vermeye dikkat ediyorum çünkü ilk birkaç saat deliksiz uyumasına yardımcı oluyor.
Maya miktarı ve ısıya dikkat edilince olur gibi geliyor... Ben de hiç mayalamamıştım da, yoğurt mayalama makinesiyle yaptım tuttu. Yoğurdun daha sert olması için içine biraz şeker atmak da tavsiye ediliyor. Ama tabii bebiş yiyeceği için gerek yok.
Ben şimdilik kendimiz için yapıyorum, ek gıdaya geçmedik henüz. Değişik denemeler yapıyorum. Mesela yarın mayaya süte krema karıştırıcam, daha yağlı yoğurt elde etmeye çalışıcam bakalım
Ben de hazır pastörize süt ve hazır market yoğurdu ile denedim tutmadı bende çok takmıştim kaç kez denedim olmadı artık annem yapma ben yaparım gönderirim dedi
Sonra annem oğlum için ev yoğurdu yapıyordu ondan denedim tutu ev yoğurdundan mayalasi bulabilirsen daha iyi olur