2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oyy yerim onu bizimki de öyle babayı görünce bacaklar kollar pıt pıt durmuyor çığlık atıyor masum kuzularımız yüzleri hep gülsün

Ben de hazır yoğurt kullandım, sek çiftlik yoğurduydu.

İnşallah düzelir en kısa zamanda uykusuzluk çok zor. Benim bebe de iki kere kalkardı her gece. Biri 1-2 gibi biri de 5-6 gibi genelde 8de de kalkardı. Aman Allah'ım dün uyandı durdu hiçbir şey anlamadım uyuduğumdan. Sürekli yüzüstü döndürüyor kendini uyurken ağlıyor sonra da
Bugün parkta benimki de bana hiç pas vermedi. Ay oğlun çok mutsuz dedim. Babası laf attı bir gülücükler bir gülücükler. Ben laf atıyorum beş karış surat. Kıskandım ben valla

Canım sütün sıcaklığı da çok onemli serçe parmağımı süte batırıp 10 a kadar sayıyorum parmağım yanmiyor ama hafif batma rahatsızlık olduğunda mayalıyorum biraz karışık ama yapa yapa otomatik sıcaklığı biliyorsun

alerjimiz yok canım şükür sonuçları da temiz çıkıyo hep anlamadım bende sürekli emiyor da beni sütüm var yani ama mama kadar doyurmuyor büyük ihtimalle ben öyle anlıyorum mamayı içince daha huzurlu oluyor sesi çıkmıyor ya normalde 7500 gr civarı olması gerekiyormuş canım bizimki 6475 gr geçen ay 6095 gr dı aylık kilo alımı az genel olarak da olması gerekenden az mamayı artır günde 3 defa ver dedi ama sürekli emiyor zaten bazen mamayı içmiyor bitirmiyo bile
Ek gıdayı da sordum erken dedi yoğurt yedirmeye başladım dedim vermemen daha iyi olur kilo almaması belki ondandır dedi ama hergün vermiyorum ki 3 gün tek verdim onun da böyle etki edeceğini sanmıyorum.
Bu arada teşekkür ederim canım cevapladığın için

Su an uyutmaya calisiyorum. Emdi ve yine 60 cc mama icti uzerine. Dun de reddetmedi. Ama dun de uyumadi bugun sde uyumuyor. Ilk gaz sandim, sonra dis, sonra aclik. Hicbiri degil gibi. Ise basladigimdan mi oldu acaba.

Sinira kac diyorlar ki? Hic agiz birligi yok dojtorlarin bu konuda. Biri yeterli biri sinirda biri iyi diyor. Kafalarimiz allak bullak. Benim kizim da oyle cok kilolar almadi 3. be 4. ayda
500 gr sınır diyorlar alması gerekenin en düşüğüymüş

Ben de doymuyor mu diye dusundum. Dun 120 cc mama verdim. Icti ki normalde mamayi reddeder. Sasirdim içince. Dedim bu aksam rahat uyur. Yok daha beter oldu. Agladi gece uyanip. Nesen oldugunu anlasam cozum bulucam ama a
Su an uyutmaya calisiyorum. Emdi ve yine 60 cc mama icti uzerine. Dun de reddetmedi. Ama dun de uyumadi bugun sde uyumuyor. Ilk gaz sandim, sonra dis, sonra aclik. Hicbiri degil gibi. Ise basladigimdan mi oldu acaba.
Dişlerine bir şey sürmeyi deneyebilirsiniz, o zaman anlamak daha kolay olur,

Gaz olunca ayaklar hep havada oluyor ve emmek istemiyor kendini yay gibi geriyor. En azından bizimki öyle. Diş ise eller en derin uykuda bile ağza gidiyor.

Valla ben beni sevmiyor diye düşünüyorum akşam akşm 40 dakika resmen sadece babaya baktı aşık aşık. Bende burdayım diye atlıyorum önüne ama nafile

Bu arada sizde oldu mu bilmem bizimkinin sabahın 3 veya 4 nde uyanıp uyumaması yeni huyu oldu. En az 1 saat uyanık kalıyor uykusu kaçıyor.
İyi olan şey gündüz uykuları öğleden önce ve sonra olmak üzere iki defa olmaya başladı. En azından yeni bir düzen oluştu.

Bu arada kızlar oğlan uyudu ben düşünmekten uyuyamıyorum.

Şubat yada Martta işe döneceğim Şubatta başlamam daha iyi olacak ama o kadar az kaldı ki nasıl yapcam diyorum açıp açıp fotoğraflarına bakıyorum göz yaşım pıt

işe başlayan anneler nasıl gidiyor? Size küstü mü bazıları öyle demiş küstü yüzüme bakmadı falan. daha doğrusu çok büyümeden ayrılmak daha mı iyi olur? Ha 6 ha 7.ci ay eninde sonunda başlıcam diyorum ama uyku girmiyor gözüme

M Mirune ben bebeklerimizin uykularını oldukça benzetiyordum ve bizimki de oldukkça sapıtmış durumda. Normalde uyanmadan emerdi 12 saatlik gece uykusunda 2-3 kere.
Dün gece iyice dağıttı, gece 2 defa 2 şer saat uyanık kaldı emdikten sonra. Gündüz de 1.5 saat uyudu sadece. Hiç ona göre şeyler değil acayip şaşırtıyor beni.
Ben kesin diş diye düşünüyorum, çünkü ağzını açıp çılgın gibi sağa sola saldırıyor, gece çığlık çığlığa ama ağlamak değil.

bakalım bu gece ne olacak.

Yaaaa aynı durum bende de var çok endişeliyim. Yani ondan ayrı kalmak çok zor olacak gibi. Ben öncesinde bir yerlere gidip alıştırma yapıcam. Hatta ara ara yapıyorum ben yokken evdekiler mama versin alışsın diye alıştı da. Ama şimdiden zor

Ne zaman başlayacaksınız ay gerçekten zor hele uyandığında mutlaka emmek ister kuzum

Ne zaman başlayacaksınız ay gerçekten zor hele uyandığında mutlaka emmek ister kuzum
Benzer zamanlarda 6-7 aylarda başlayabilirim. iyi olan evde kayınvalide ve k.peder var ve kesinlikle çok ilgileniyorlar. Zaten gündüz emmeyi çok istemiyor mama istiyor , genelde gece çok emiyor o yüzden o konuyu endişe etmiyorum. Hele ek gıdayı iyi yerse süper olacak. Emzirmeyle barışık olamadım yani emmesini seviyorum ama bana o kadar da bağımlı olmasın istiyorum. Değişik bir ruh hali

Bizde gece uykusuna 9 gibi geçiyor6 da uyanıyor 1saat uyanık kalıyor gündüz uykusu bugün biraz karıştı baba evde olunca düzen olmuyor ama bir dönem bizde de oldu o gece 4 nöbeti sonra sagolsun 2 saat daha geç uyanmaya başladı

Bizde de 19 da uyku rutinimiz başlıyor genelde 20.30-21.00 arası dalmış oluyor. Umarım geç uyanma bize de uğrar. 7 oldu mu agu bugu başlıyor

Teorik ve pratik farkli oluyo işte. Teoride her şeyi düzgün yapiyorum. Yilmicam denemeye devam edicem. Bi ogrensem bundan sonra hep yaparim. Cok mu sariyosun, kac saat bekliyosun?
Aaaaa belki rast gelmiştir. Ev yogurdu yapan dq ilk normal yogurtla baslamiyor mu sonucta. Satin alma yogurdun da tutmasi lazim. Isisini ya da icine koydugum yogurt miktarini ayarlayamiyorumdur. Ama senin yapabilmene cok sevindim. Afiyet olsun darisi basima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…