Ben söylemiş olabilirim. Subat indirimi olcak sanirim yine ebebek ama yuzde elli ne zaman olur oioi blmiyorum acikcasiAy evet ya burda bi arkadaş söylemişti ertesi gün baktm gitmiş indirim
Oioi yılda bir sefer Ağustos ayında mı ne %50 yapıyor kuzu, bu sene gecikti Eylül sonu yaptı.Ben söylemiş olabilirim. Subat indirimi olcak sanirim yine ebebek ama yuzde elli ne zaman olur oioi blmiyorum acikcasi
Ben bi ek gıda havasına girememiştim yumurta kapıya dayandı hesabı oldu yineOioi yılda bir sefer Ağustos ayında mı ne %50 yapıyor kuzu, bu sene gecikti Eylül sonu yaptı.
Ebebek indirimini değerlendirmek gerek bana kalırsa. %29 indirim oluyor. İndirimli fiyatı hesaplayıp daha uygun denk gelirse ona da göre de alabilirsin.BayanPinpirik
Yılbaşı sonrasına kalmasaymış iyiymiş alışverişleriniz aslında:/ zıkkım fırsatçılar 1 Ocak olduğu gibi nasıl zam koyuyorlar. 1 eylülde happykids e atmış aventin 2li kaşığı kii onlar da çok övülüyor, 35 liraya almış kız. Şuan aynı kaşıklar 90-95 liradan satılıyor. Dolar kur yılbaşı derken ohooo. Neyse konuyu dağıtmayayım.
Ben bi ek gıda havasına girememiştim yumurta kapıya dayandı hesabı oldu yine
Gecen sene de sanirim mayis sonu yapmisti ondan emin olamadim tam tarihle ilgili ama dedigin gibi subat indirimleri olacak ben de oto koltugunu alirim herhalde subat indiriminde. Gecen sene bebek arabasini almistim.Oioi yılda bir sefer Ağustos ayında mı ne %50 yapıyor kuzu, bu sene gecikti Eylül sonu yaptı.
Ebebek indirimini değerlendirmek gerek bana kalırsa. %29 indirim oluyor. İndirimli fiyatı hesaplayıp daha uygun denk gelirse ona da göre de alabilirsin.BayanPinpirik
Yılbaşı sonrasına kalmasaymış iyiymiş alışverişleriniz aslında:/ zıkkım fırsatçılar 1 Ocak olduğu gibi nasıl zam koyuyorlar. 1 eylülde happykids e atmış aventin 2li kaşığı kii onlar da çok övülüyor, 35 liraya almış kız. Şuan aynı kaşıklar 90-95 liradan satılıyor. Dolar kur yılbaşı derken ohooo. Neyse konuyu dağıtmayayım.
Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
Nihayet robot süpürge denemesini yaptım bugün.
Özelliklelila6 Içın fikrimi yazıyorum.
Öncelikle uygulamayı kurcalayıp diğer özelliklerini anlamalıyım.
Şimdilik sadece oturma odasını supurttum. Silme ozelligini denemeden.
Kapıyı kapadım. Yarim saat boyu aynı yerlerden gelisiguzel gece gece temiz bir iş çıkardı.
Dün süpürmüştük güya.
Epey toz topladı.
Halinin rengi açıldı gibi geliyor
Ancak aynı yerde fazla oyalanması normal mi bilemedim.
Paspası takılıydı su koymadığım halde.
Acaba o silme eforu da mi sarfetti de uzun sürdü dersiniz?
Bir de şarj standını bulmakta zorlandı.
Umarım ilk diyedir. Belki yerini değişmem gerekebilir.
Bunun dışında yerde bir şey bırakmamak için sandalye kaldır. Perdeleri topla epey uğraştırıcı.
Ama yalan yok temiz yaptı robotcum:)
Bakalım ınsallah uzun ömürlü olur.
Bacım bir gırgırlasın o da yeterteşekkürler inceleme için. Bir merakım var bu paspas halı siliyor mu? Yoksa halı mı kaldırılacak onun için? Halı kaldırılacaksa hiç uğraşmasak mopsuz modeline baksak diye düşündüm. Tabi öyle bir model varsa. Tam zamanlı annelik algılarımı öyle bozdu ki eşime araştırma görevi verdim. Bana göre az özellik de olabilir de o da son çıkan modeli bişi istiyor gibi. Bilemedim. Kız yerlerde sürünüyor edinsek iyi olacak bir an önce.
Siliyormuş.nomunomuchua halı siliyorsa süper. Nemli olsun kurur. Kaldırmak hepten dert. Dubleks değil ya altı üstü 110 m2
Masallah minigin boyu kilosu yerinde. 3 haftada iyi kilo almis. Sutun yariyor demek ki. Hep boyle iyi haberlerle insallah. Sag ol sordugun icin. Az once yanindan geldim. Usumustur herhalde sadece. Iyi gorunuyordu simdi.Doktor kontrolümüz oldu bugün ama anca yazabildim. Bebeyi havuza attım suan rahat rahat hem yazanlari da okudumumarim aksam da rahat uyur. Bugün 5 ay 11 günlüğüz. Rotateq 2. Doz ve menenjit a tipi aşımızı olduk. 1 hafta 10 gün sonra da b tipini yaptircaz. Anne sütüne devam. 8600 kilomuz, 72 cm boyumuz. 3 haftada 600 gram aldigi icin ek gida subata ertelendi. 6,5 7 aylikken falan baslicaz sanırım. Çünkü subat ortasinda falan sonraki kontrole giderim gibi. M Mirune ellerinin titremesine bu ayda normal dedi. Koordinasyonu ayarlamaya calistigi icin. Ama yenidogan icin bilmiyorum. Onun disinda bir sorunumuz yok cok şükür
Sayfanın yaklaşımını hiç sevmedim ya kusura bakma... devam maması ile devam edilmeli demiş ama diğer tüm maddelerde sadece anne sütünden bahsetmiş...Ek gıda ile ilgili bir paylaşım
Ali Fuat Serpen(Çocuk Doktoru), Instagram: "Herkese iyi akşamlar ☺️ ❗Kliniğimde hala görüyorum ki erken ek gıdaya geçiliyor... ❗Acaba anneler bu yazımdan sonra hala erken ek gıdaya geçecek mi??? En sık duyduğum şeyler; ❗Sütüm yetersiz ❗Kilo alamıyor
5,012 likes, 500 comments - uzm.dr.alifuatserpen, January 7, 2021: "Herkese iyi akşamlar ☺️ ❗Kliniğimde hala görüyorum ki erken ek gıdaya geçiliyor... ❗Acaba anneler bu yazımdan sonra hala erken ek gıdaya geçecek mi??? En sık duyduğum şeyler; ❗Sütüm yetersiz ❗Kilo alamıyor ❗İştahsız ❗Anne sütü...www.instagram.com
Oh maşallah maşallah ne yiyorsun ne içiyorsun bize de yaz :) kızım geçen ay iyidi ama bu sefer o kadar almadı diye düşünüyorum...Doktor kontrolümüz oldu bugün ama anca yazabildim. Bebeyi havuza attım suan rahat rahat hem yazanlari da okudumumarim aksam da rahat uyur. Bugün 5 ay 11 günlüğüz. Rotateq 2. Doz ve menenjit a tipi aşımızı olduk. 1 hafta 10 gün sonra da b tipini yaptircaz. Anne sütüne devam. 8600 kilomuz, 72 cm boyumuz. 3 haftada 600 gram aldigi icin ek gida subata ertelendi. 6,5 7 aylikken falan baslicaz sanırım. Çünkü subat ortasinda falan sonraki kontrole giderim gibi. M Mirune ellerinin titremesine bu ayda normal dedi. Koordinasyonu ayarlamaya calistigi icin. Ama yenidogan icin bilmiyorum. Onun disinda bir sorunumuz yok cok şükür
Doktor da düzelir dedi de gözüme hiç düzelmiyor gibi geldi 1 yaşına kadar dedi bakalım bu inşallah sola çeviriyor sürekliİlk aylarda benim oğlum sadece sola doğru yatıyordu haliyle kafasının şekli baya bozulmuştu doktorumuz 3 aydan sonra düzelmeye başlar dedi. Şimdilerde hem sağa hem sola döne döne yatıyor epey düzeldi kafa şekli de zamanla düzelir endişelenmeyin yumuşak ya kafaları daha.
Gaz sancısı ya da huysuzluk dönemlerinde elektrikli süpürge aspiratör mutfak robotu sesiyle uyurdu. Şimdilerde ise korkuyor yüksek seslerden uyuduğu zaman da çok hassas ufacık seslere bile tepki gösteriyor.
Gece uykuları düzenli değil ne yazık ki 4,5 aylık sürekli dönüyor uyurken de çok hareketli beşikte gideceği yer kalmayınca uyanıyor. Gündüz uykuları daha düzenli. Doktorumuz 6.ayda uykusunu düzenlemeye başlarız demişti bekliyoruz bakalım hem uykuları hem ek gıdası derken 6.ay da neler yaşayacağız.
Şimdiden ilk aylarını özlüyorum fotoğraf ve videolarına baktıkça nasıl da büyümüş diyoruz. Bebişlerimiz sağlıkla büyüsün de biz uykusuz kalalım ne de olsa geçecek bu günler. Sevgiyle büyütmek dileğiyle sevgili anneler ❣
Canım çok teşekkürler..ulasimiz gözünüz aydın abla dişi için geçmiş olsun da diycem ama öyle kolay kolay geçmiyo inşallah tüm bebekler rahatça çıkarıp atlatırlar bizimki de galiba çıkarcak gibi bu aralar çok huysuz görünürde bi derdi yok ama dişe bağlıyorum ben eline birşey veriyorum hemen ağzına götürüp ısırıyor koparmaya çalışıyor oyuncakların tamamını ağzına sokmaya çalışıyor yapamayınca da basıyo çığlığı siz neler yaşadınız nasıldı huyu suyu merak ettim?
Birde tetagil demişsin abla toz olan diş rahatlatıcı değil mi o
Toplardan gece vermedim. Bugun gunduz verdim. Ben de agzima attim ama pek bi olayi yok gibi. Ferahlatmiyo tadi yok nasil etki edecek bilmiyorum. Ama Luna sevdi. Bir sure susuyor mikirdanmiyor verince.Nasıl geçti dün geceniz, fayda etti mi?
Ben dün akşam yeşil soğanın arkasını sürmüştüm damağına tavsiye üzerine, bilmiyorum o mu etki etti ama gece rahat uyudu çok şükür.
Yeşil soğan ve pırasa rahatlatıyor diyorlar.
Ben dişe kesin gözüyle bakıyorum, doktorumuz da bu ay diş gelebilir demişti
Hiç takılacak bir şey yok aslında ve aslında asıl bilgiyi almak lazım orda ki ama çok takıntılıyım yaa ... çünkü annesini emziremeyen anneler aşırı üzülüyorlar halbuki hepsi hepimiz büyüyoruz turp gibi.. huzur ve mutlu olmak çok önemliesmeralda5 yok canım kusura bakılacak bişi yok görünce paylaşmak istedim sadece haklısın anne sütü/mama yazılsa daha iyi olurdu
Hadi inşallah daha iyiye gider. Bir de insan alışınca bu uyku rahatlığına değişim zor geliyor hakikaten. Bebeği uyumayan anneler nolur kızmasın amaToplardan gece vermedim. Bugun gunduz verdim. Ben de agzima attim ama pek bi olayi yok gibi. Ferahlatmiyo tadi yok nasil etki edecek bilmiyorum. Ama Luna sevdi. Bir sure susuyor mikirdanmiyor verince.
Boyle uyandiginda ellerini emmeye calisiyor. Dis midir ki. Tulumdan yetisemiyor boslugu emer gibi agzini sapirdatiyor. Aslinda dis olabilir cunku dis zamanindan once uzin uzun uyuyordu. Boyle degildi.
Dun geceye gelecek olursak yine 2 bucuk 3 saatte kalkti ama en azindan saat basi kalkmadi. Daha kotulerini gordum. Fena degil diyodum ki 5e dogru uyandi. Konusmaya basladi. Uykusunu almis gibiydi. Ben de 8de ise baslicam. Uyu yavrum uyu kuzum siritiyor. Babasi kalkti salladi fln 45 dakikaya uyuttuk. En azindan aglamadi oyle diger gecelerdeki gibi. Bugunse 7 yerine 8 bucukta uyuttum. Belki uyanmaz bakalim. Sizin geceniz nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?