2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben söylemiş olabilirim. Subat indirimi olcak sanirim yine ebebek ama yuzde elli ne zaman olur oioi blmiyorum acikcasi
Oioi yılda bir sefer Ağustos ayında mı ne %50 yapıyor kuzu, bu sene gecikti Eylül sonu yaptı.
Ebebek indirimini değerlendirmek gerek bana kalırsa. %29 indirim oluyor. İndirimli fiyatı hesaplayıp daha uygun denk gelirse ona da göre de alabilirsin. BayanPinpirik
Yılbaşı sonrasına kalmasaymış iyiymiş alışverişleriniz aslında:/ zıkkım fırsatçılar 1 Ocak olduğu gibi nasıl zam koyuyorlar. 1 eylülde happykids e atmış aventin 2li kaşığı kii onlar da çok övülüyor, 35 liraya almış kız. Şuan aynı kaşıklar 90-95 liradan satılıyor. Dolar kur yılbaşı derken ohooo. Neyse konuyu dağıtmayayım.

Ben bi ek gıda havasına girememiştim yumurta kapıya dayandı hesabı oldu yine

Gecen sene de sanirim mayis sonu yapmisti ondan emin olamadim tam tarihle ilgili ama dedigin gibi subat indirimleri olacak ben de oto koltugunu alirim herhalde subat indiriminde. Gecen sene bebek arabasini almistim.

Bacım bir gırgırlasın o da yeter teşekkürler inceleme için. Bir merakım var bu paspas halı siliyor mu? Yoksa halı mı kaldırılacak onun için? Halı kaldırılacaksa hiç uğraşmasak mopsuz modeline baksak diye düşündüm. Tabi öyle bir model varsa. Tam zamanlı annelik algılarımı öyle bozdu ki eşime araştırma görevi verdim. Bana göre az özellik de olabilir de o da son çıkan modeli bişi istiyor gibi. Bilemedim. Kız yerlerde sürünüyor edinsek iyi olacak bir an önce.

Halılar hiç nemli olmasın diyenler halıları kaldırıyormuş.
Ama kaldırmıyorum.
Sirkeli su koyup halıları da silmesine izin veriyorum. Hafif nemli oluyor. Hemen kuruyor demişler. Ben de öyle yapacağım sanırım kaldırmakla uğraşamam.

Ben halıyı hiç nemli istemem kaldırmakla da uğraşamam dersen kesinlikle mopsuz al.
Hatta anker markası da beğeniliyor. Ben tek süpürsün desem onu alacaktım.

Evim küçük az özellik yeter dedim.
Bir de açıkçası tanışmamız uygun fiyat olsun.
Uzun ömürlü kullanışlı bir şey mi bakayım. Memnun kalırsam ilerde üst model düşünürüm dedim ben.

Evi büyük ve dubleks vs olanlara az özellikli yetmeyebilir.

Bizim kız çok ağlıyor gündüz de eli ağzında hep. Bilemiyorum diş mi? Diş buysa yani bu olsun da sıramızı savsak. Değilse bir de ayrı diş huysuzluğu olacak. Oioi indirimini haber eden arkadaşa teşekkürler ben de aldım birşeyler ama be hikmetse kargocu kargoyu getiremedi.

nomunomuchua halı siliyorsa süper. Nemli olsun kurur. Kaldırmak hepten dert. Dubleks değil ya altı üstü 110 m2
Siliyormuş.
Daha silmesine bakmadım ama valla ilk elektrik olumlu :)

Bir de sağlam olur uzun zaman benimle kalırsa ben de kıymetini bilirim söz.
Her kullanım ardından temizliğini yapın. Güzel bakılan ürün uzun ömürlü olur demişler.
Titiz davranacağım ınsallah.

Ek gıda ile ilgili bir paylaşım

Masallah minigin boyu kilosu yerinde. 3 haftada iyi kilo almis. Sutun yariyor demek ki. Hep boyle iyi haberlerle insallah. Sag ol sordugun icin. Az once yanindan geldim. Usumustur herhalde sadece. Iyi gorunuyordu simdi.

Sayfanın yaklaşımını hiç sevmedim ya kusura bakma... devam maması ile devam edilmeli demiş ama diğer tüm maddelerde sadece anne sütünden bahsetmiş...

- örnek anne sütünü yeterinde alamayacağından demek yerine anne sütü veya devam mamasını ..... olarak yazsa mesela ...

Ben çok takıntılıyım bu tip hassas konularda...

Oh maşallah maşallah ne yiyorsun ne içiyorsun bize de yaz :) kızım geçen ay iyidi ama bu sefer o kadar almadı diye düşünüyorum...
bir de sol gögüsümü çok emmiyor bende sağıyorum 40 cc 80 cc 40 cc çıktı hayırlısı inşallah :

Doktor da düzelir dedi de gözüme hiç düzelmiyor gibi geldi 1 yaşına kadar dedi bakalım bu inşallah sola çeviriyor sürekli sağa çeviriyorum tekrar sola çeviriyor kafasını uyansın da istemiyorum

Canım çok teşekkürler..
Evet dediğin gibi görünürde bir derdi yoksaSürekli eli, oyuncakları ağzındaysa, salyası varsa diş çıkaracaktır.Kuzu, bebişine tetagil varsa rahatlaması için verebilirsin gerçekten rahatlatıyor.Tetagil bitkisel toz şeklinde granül gibide diyebiliriz.hatta serçe parmağına alıp diş etlerine masaj yaparak sürebilirsin ağzına da azar azar dökebilirsin.Zaten alışınca kendisi ağzını dökmen için açıyor.
Korkmani istemem evet Cem dişlerini çıkarırken çok zorlandı sebepsiz ve sürekli bir ağlama oluyorsa bil ku damağı ve diş etleri kaşınıyor.

Uyku düzeni iyiydi onu da bozdu dün gece bile ağlaya ağlaya zorla uyudu..Uyumak istiyor, başını gözünü ovuşturuyor ama uyuyamıyor.

Bugün bir de 6. Ay aşısını yaptırdık bakalım zaman nasıl geçecek

Toplardan gece vermedim. Bugun gunduz verdim. Ben de agzima attim ama pek bi olayi yok gibi. Ferahlatmiyo tadi yok nasil etki edecek bilmiyorum. Ama Luna sevdi. Bir sure susuyor mikirdanmiyor verince.

Boyle uyandiginda ellerini emmeye calisiyor. Dis midir ki. Tulumdan yetisemiyor boslugu emer gibi agzini sapirdatiyor. Aslinda dis olabilir cunku dis zamanindan once uzin uzun uyuyordu. Boyle degildi.

Dun geceye gelecek olursak yine 2 bucuk 3 saatte kalkti ama en azindan saat basi kalkmadi. Daha kotulerini gordum. Fena degil diyodum ki 5e dogru uyandi. Konusmaya basladi. Uykusunu almis gibiydi. Ben de 8de ise baslicam. Uyu yavrum uyu kuzum siritiyor. Babasi kalkti salladi fln 45 dakikaya uyuttuk. En azindan aglamadi oyle diger gecelerdeki gibi. Bugunse 7 yerine 8 bucukta uyuttum. Belki uyanmaz bakalim. Sizin geceniz nasildi?

esmeralda5 yok canım kusura bakılacak bişi yok görünce paylaşmak istedim sadece haklısın anne sütü/mama yazılsa daha iyi olurdu
Hiç takılacak bir şey yok aslında ve aslında asıl bilgiyi almak lazım orda ki ama çok takıntılıyım yaa ... çünkü annesini emziremeyen anneler aşırı üzülüyorlar halbuki hepsi hepimiz büyüyoruz turp gibi.. huzur ve mutlu olmak çok önemli

Hadi inşallah daha iyiye gider. Bir de insan alışınca bu uyku rahatlığına değişim zor geliyor hakikaten. Bebeği uyumayan anneler nolur kızmasın ama

Tuhaf ağız hareketleri bizde de var,bir de ağzını kocaman açıp haaa diyerek kafa göz dalacak gibi gidiyor ne görse. Bu ara sıcak diye tulum giydirmiyorum, sabahları ayaklarını yerken buluyorum sıpayı.

Bizim dün gece eskisi gibiydi emdi ve devam etti. Şimdi de 8 gibi uyudu bakalım nasıl devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…