2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eveet bu konu açıldı mı hiç, konuşuldu mu ben takip edemedim ama, oto koltuğu ile ilgili fikirler/ deneyimler var mı acaba?

aling sen de demişsin, benim de şubat indirimlerini beklemek aklımdaydı ama ne alacağımı bilip beklemek daha iyi olur diye düşündüm artık ana kucağı dar geliyor bi de kış olunca giysi de çok.

Bilgisine güvendiğim bir arkadaşım
Besafe izi comfort x3 aldı oto koltuğu olarak. Belli başlı önemli dikkat edilmesi şey var. Adac testinden geçmesi gibi.
İyi araştırılması gereken bir konu.
Bana kuzenim Getirdi ama daha ne almış markası ne diye bile bakamadım annemlerde kaldı. Her gittiğimde almayı da bakmayı da unutuyorum.

canım bende chicco seat up var. beni gördüğü sürece içinde otururken mutlu ama görmediğinde bağırıyor

Canım britax römer, besafe ve maxicosi lere bakacağım ben de. Daha vakti var diye araştırmadım detaylı. Ama memnun kalınan markalara baktım biraz. Şuan 13 kg / 80 cm e kadar kullanılıyormuş.

Masallah minigin boyu kilosu yerinde. 3 haftada iyi kilo almis. Sutun yariyor demek ki. Hep boyle iyi haberlerle insallah. Sag ol sordugun icin. Az once yanindan geldim. Usumustur herhalde sadece. Iyi gorunuyordu simdi.
Sağol canım. Hepimizin bebekleri iyi haberler alsın insallah Evet üşüyor da olabilir. Yenidoğani hemen muayene ediyolar. Doktorlarin dikkatini cekerdi muhakkak.

Ben sağmıyorum uzun zaman oldu. Memeler de yumuşacık aslında ama. Oyle ekstra yedigim bisey de yok ne bileyim. Hatta hamileligimle kiyaslarsam cok da iyi beslenmiyorum. Ama benim kiz cok istahli olabilir. Doktor da oyle dedi. Süt de yaramis biraz. Bir de artik bence irilestikleri icin kilo aldiklari belli olmuyor. İlk aylarda gozle görülüyordu. Ben de sasırdım bugun acikcasi kilosuna.

Kızlar belki birine yardımım dokunur diye gün sonu çıkardığım bazı sonuçları yazayım dedim.
Ben hep 45 dakika uyuyor sanarken, bugün farkettim ki 2 saatte bir sadece 25 dakika uyuyor. (1 kere 45 dakikalık uyku uyudu) Günümün nasıl geçtiğini tahmin edersiniz yani hep bir emzirme-uyutma. Verimli zaman yok tam 2 saat olunca uykusu geliyor huysuzlanıyor.
Farkettiğim bir şey olmuştu, geçenlerde sadece günde 3 kere gündüz uykusu uyuyunca gece erken yatmıştı.
Bende bugün son uykusunu birazcık geciktirmek istedim 7,30 civarı uykusu gelmişti oyaladım. Bu arada geçen yazdıktan sonra ayakta sallamayı da bıraktım. Yarım saat oyalayabildim ve 8.10 da emerken uyuyakaldı. Direkt memeden çekip yatağa koysam uyanacaktı, bu yüzden meme ağzında yatağa koydum yanına yattım biraz emmeye devam etti dalınca kendi bıraktı.
Bir süre sonra uyandı (Şaşırmayın tam 25 dakika sonra) Bu sefer hemen dalması için ayakta salladım ve uyudu. Hala uyanmadı.
Gece uyuması için sanırım 3 uykudan fazla yapmaması gerekiyor. Deneyimlemeye devam edicem, belki bugün denk gelmişte olabilir.
Uzun uzun yazdım yine

kızlaar ben de sonunda kiwi koala mama sandalyemin siparişini verdim
çoheyecanlıyım bakalım
gerçi bu kadar beklemenin cezası 40tl zamlı aldım neyse artık
sanırım bu mama sandalyesi gelince gaza gelip brokoli patlıcan allah ne verdiyse vermeye çalışmam umarım

Di mi? Ben de ne rahatmisiz diyorum sık uyaniyor diye soyleniyorum sonra bebegi uyumayan anneler aklima geliyor soylendigim icin kotu hissediyorum. Bu vesileyle kolsy gelsin demek istiyorum. Allah alerjik bebegi olan annelere bebegi uyumayan annelere basta olmak uzere tum annelere kolay gelsin.

Ayaklarina uzandigindan bahsetmistin. Cok tatli olsa gerek. Minik ayaklarini minik elleri tutmus. Esnek de ayni zamanda. Nazar degmesin. Tulum giydirmeyince battaniyeyle mi orttun?

Bu sabah vakit kaybetmeden yazmak istedim. 8.5da uyudu, ilk saat derin uykuya dalmadan once 2 kez uyandi. Derin uykuya daldiginda sadece 3 kez uyandi. Hala inanamiyorum. Sadece 3 kez. 23:00'de 02:45'de ve 06:45'de. Ziplayarak uyandim sabah hemen kontrol ettim. Korktum bi an. Baktim misil misil uyuyor. Mememin birini vermemistim gece zonkluyor ilk gunlerdeki gibi. Acaba ne etkili olabilir.

23:00'de 90 cc mama verdim. Ama bundan onceki iki gece de mama verdim fayfa etmedi hatta daha huysuz oldu.

Normalde gunduz banyo yaptirirdim uyumadan once gec banyo yaptirdim.

Klimayi actim bu gece ve 24 dereceye sabitledim.

Hava nemlendirici aleti actim klima bogazimizi kurutur diye.

Son olarak agzina o dis granulunden koydum. Simdi hangisinin ise yaradigini tespit etmek gerek. Sadece tesaduf degildir insallah

Ne zamandır yazamadım okuyabildiklerimi okudum bebelerimiz ve anneleri iyidir umarım biz 4 ay 29 günlük olduk nerdeyse 5. Ayı bitiricez 5. Ay kontrolüne erken gittik kızın ateşlenmesiyle kan idrar tahlili yaptılar herhangi birşey çıkmadı ama ateşte düşmedi devam etti iki gün şimdide burnu akmaya başladı sanırım üşüttük kızımı bebeler hasta olmasınonun dışında boy kilo bakıldı ek gıdayla ilgili birşey demedi doktor 6. Ayı bekliycez bizde başlamak için hazırlık hiçbirşey alamadım iki üç çoçuklulara helal olsun bizim ne uyku düzenimiz var ne evde bir düzen kaldı hiç birşeye fırsat bulamıyorum artık annem yardıma gelirdi oda korona oldu bir süredir görüşemiyoruz birde işe başlayınca nasıl olucak kara kara onu düşünüyorum uzun oldu galibauzatmıyım daha uzar gider yoksa

Bende onu almayı düşünüyorum gelince fikrinizi yazarmısınız kararsızım biraz

çok geçmiş olsun canım

Bende onu almayı düşünüyorum gelince fikrinizi yazarmısınız kararsızım biraz
bende kiwi koala alıyordum ki son anda eşimle şuna döndük,
Chicco Polly Progress 4w Mama Sandalyesi

bizi cezbeden oturduğu kısımın çıkıp sandalyeye monte edilmesi oldu. ( görsel ekledim )
Seyahat edenler içinde güzel olur diye düşündüm, alıp götürebilirsin sadece o kısmı

Henüz gelmedi ama geldiğinde ve deneyimleyince yazarım

Gerçekten kullanışlı gözüküyo inceliyim bende teşekkür ederim

iyi günlerde kullanın canım. biz ek gıdaya gecmedık ama bız yemek yerken onu da oturtuyorum. bızımle bırlıkte bakınıyor. hem de mutfakta yemek yaparken oturtuyorum mama sandalyesine cok rahat oldu. eskiden yemek yapamazdım. ilk zamanlar gercı oturmuyordu ama zamanla alıştı.

Geçmiş olsun Allah korusun bende üşüttürmekten korkuyorum bide bu ara karşıma sürekli şu 6.hastalık çıkıyor kötüyü çağırma diyorum kendime ama takip etmek gözlemlemek önemli.
Aynen bende hiç bi şeye fırsat bulamıyorum bide kucak yere yat kaldır gezdir oyna valla tüm enerjim öğlene bitiyor uykusu geliyor şükür

Yaaa sormayın bende beklettim ek gıda alışverişini hep indirim oluyor diye ama fiyatlar artmış. Bende kanz compo aldım kiwi ile çok benzer geldi bana aynı standart gibi

Yaaa sormayın bende beklettim ek gıda alışverişini hep indirim oluyor diye ama fiyatlar artmış. Bende kanz compo aldım kiwi ile çok benzer geldi bana aynı standart gibi
bende de kanz campoo var. tekerleklerinden memnun değilim. ama kiwi koalada da aynı tekerlekler. gizli tekerlek oluğu için çok kullanıslı gelmedi. neyse ki evde cok halı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…