Bilgisine güvendiğim bir arkadaşımEveet bu konu açıldı mı hiç, konuşuldu mu ben takip edemedim ama, oto koltuğu ile ilgili fikirler/ deneyimler var mı acaba?
aling sen de demişsin, benim de şubat indirimlerini beklemek aklımdaydı ama ne alacağımı bilip beklemek daha iyi olur diye düşündüm artık ana kucağı dar geliyor bi de kış olunca giysi de çok.
canım bende chicco seat up var. beni gördüğü sürece içinde otururken mutlu ama görmediğinde bağırıyorEveet bu konu açıldı mı hiç, konuşuldu mu ben takip edemedim ama, oto koltuğu ile ilgili fikirler/ deneyimler var mı acaba?
aling sen de demişsin, benim de şubat indirimlerini beklemek aklımdaydı ama ne alacağımı bilip beklemek daha iyi olur diye düşündüm artık ana kucağı dar geliyor bi de kış olunca giysi de çok.
Canım britax römer, besafe ve maxicosi lere bakacağım ben de. Daha vakti var diye araştırmadım detaylı. Ama memnun kalınan markalara baktım biraz. Şuan 13 kg / 80 cm e kadar kullanılıyormuş.Eveet bu konu açıldı mı hiç, konuşuldu mu ben takip edemedim ama, oto koltuğu ile ilgili fikirler/ deneyimler var mı acaba?
Sağol canım. Hepimizin bebekleri iyi haberler alsın insallahMasallah minigin boyu kilosu yerinde. 3 haftada iyi kilo almis. Sutun yariyor demek ki. Hep boyle iyi haberlerle insallah. Sag ol sordugun icin. Az once yanindan geldim. Usumustur herhalde sadece. Iyi gorunuyordu simdi.
Ben sağmıyorum uzun zaman oldu. Memeler de yumuşacık aslında ama. Oyle ekstra yedigim bisey de yok ne bileyim. Hatta hamileligimle kiyaslarsam cok da iyi beslenmiyorum. Ama benim kiz cok istahli olabilir. Doktor da oyle dedi. Süt de yaramis biraz. Bir de artik bence irilestikleri icin kilo aldiklari belli olmuyor. İlk aylarda gozle görülüyordu. Ben de sasırdım bugun acikcasi kilosuna.Oh maşallah maşallah ne yiyorsun ne içiyorsun bize de yaz :) kızım geçen ay iyidi ama bu sefer o kadar almadı diye düşünüyorum...
bir de sol gögüsümü çok emmiyor bende sağıyorum 40 cc 80 cc 40 cc çıktı hayırlısı inşallah :
Di mi? Ben de ne rahatmisiz diyorum sık uyaniyor diye soyleniyorum sonra bebegi uyumayan anneler aklima geliyor soylendigim icin kotu hissediyorum. Bu vesileyle kolsy gelsin demek istiyorum. Allah alerjik bebegi olan annelere bebegi uyumayan annelere basta olmak uzere tum annelere kolay gelsin.Hadi inşallah daha iyiye gider. Bir de insan alışınca bu uyku rahatlığına değişim zor geliyor hakikaten. Bebeği uyumayan anneler nolur kızmasın ama
Tuhaf ağız hareketleri bizde de var,bir de ağzını kocaman açıp haaa diyerek kafa göz dalacak gibi gidiyor ne görse. Bu ara sıcak diye tulum giydirmiyorum, sabahları ayaklarını yerken buluyorum sıpayı.
Bizim dün gece eskisi gibiydiemdi ve devam etti. Şimdi de 8 gibi uyudu bakalım nasıl devam edecek.
Bende onu almayı düşünüyorum gelince fikrinizi yazarmısınız kararsızım birazkızlaar ben de sonunda kiwi koala mama sandalyemin siparişini verdim
çoheyecanlıyım bakalım
gerçi bu kadar beklemenin cezası 40tl zamlı aldımneyse artık
sanırım bu mama sandalyesi gelince gaza gelip brokoli patlıcan allah ne verdiyse vermeye çalışmam umarım
çok geçmiş olsun canımNe zamandır yazamadım okuyabildiklerimi okudum bebelerimiz ve anneleri iyidir umarım biz 4 ay 29 günlük olduk nerdeyse 5. Ayı bitiricez 5. Ay kontrolüne erken gittik kızın ateşlenmesiyle kan idrar tahlili yaptılar herhangi birşey çıkmadı ama ateşte düşmedi devam etti iki gün şimdide burnu akmaya başladı sanırım üşüttük kızımı bebeler hasta olmasınonun dışında boy kilo bakıldı ek gıdayla ilgili birşey demedi doktor 6. Ayı bekliycez bizde başlamak için hazırlık hiçbirşey alamadım iki üç çoçuklulara helal olsun bizim ne uyku düzenimiz var ne evde bir düzen kaldı hiç birşeye fırsat bulamıyorum artık annem yardıma gelirdi oda korona oldu bir süredir görüşemiyoruz birde işe başlayınca nasıl olucak kara kara onu düşünüyorum uzun oldu galiba uzatmıyım daha uzar gider yoksa
bende kiwi koala alıyordum ki son anda eşimle şuna döndük,Bende onu almayı düşünüyorum gelince fikrinizi yazarmısınız kararsızım biraz
Teşekkür ederim astımı var annemin biraz ağır geçirdi ama şükür atlattıçok geçmiş olsun canım
Gerçekten kullanışlı gözüküyo inceliyim bende teşekkür ederimbende kiwi koala alıyordum ki son anda eşimle şuna döndük,
Chicco Polly Progress 4w Mama Sandalyesi
bizi cezbeden oturduğu kısımın çıkıp sandalyeye monte edilmesi oldu. ( görsel ekledim )
Seyahat edenler içinde güzel olur diye düşündüm, alıp götürebilirsin sadece o kısmı
Henüz gelmedi ama geldiğinde ve deneyimleyince yazarım
Eki Görüntüle 2756632
Güle güle kullansın minnakkızlaar ben de sonunda kiwi koala mama sandalyemin siparişini verdim
çoheyecanlıyım bakalım
sanırım bu mama sandalyesi gelince gaza gelip brokoli patlıcan allah ne verdiyse vermeye çalışmam umarım
iyi günlerde kullanın canım. biz ek gıdaya gecmedık ama bız yemek yerken onu da oturtuyorum. bızımle bırlıkte bakınıyor. hem de mutfakta yemek yaparken oturtuyorum mama sandalyesine cok rahat oldu. eskiden yemek yapamazdım. ilk zamanlar gercı oturmuyordu ama zamanla alıştı.kızlaar ben de sonunda kiwi koala mama sandalyemin siparişini verdim
çoheyecanlıyım bakalım
Geçmiş olsun Allah korusun bende üşüttürmekten korkuyorum bide bu ara karşıma sürekli şu 6.hastalık çıkıyor kötüyü çağırma diyorum kendime ama takip etmek gözlemlemek önemli.Ne zamandır yazamadım okuyabildiklerimi okudum bebelerimiz ve anneleri iyidir umarım biz 4 ay 29 günlük olduk nerdeyse 5. Ayı bitiricez 5. Ay kontrolüne erken gittik kızın ateşlenmesiyle kan idrar tahlili yaptılar herhangi birşey çıkmadı ama ateşte düşmedi devam etti iki gün şimdide burnu akmaya başladı sanırım üşüttük kızımı bebeler hasta olmasınonun dışında boy kilo bakıldı ek gıdayla ilgili birşey demedi doktor 6. Ayı bekliycez bizde başlamak için hazırlık hiçbirşey alamadım iki üç çoçuklulara helal olsun bizim ne uyku düzenimiz var ne evde bir düzen kaldı hiç birşeye fırsat bulamıyorum artık annem yardıma gelirdi oda korona oldu bir süredir görüşemiyoruz birde işe başlayınca nasıl olucak kara kara onu düşünüyorum uzun oldu galiba uzatmıyım daha uzar gider yoksa
Yaaa sormayın bende beklettim ek gıda alışverişini hep indirim oluyor diye ama fiyatlar artmış. Bende kanz compo aldım kiwi ile çok benzer geldi bana aynı standart gibikızlaar ben de sonunda kiwi koala mama sandalyemin siparişini verdim
çoheyecanlıyım bakalım
bende de kanz campoo var. tekerleklerinden memnun değilim. ama kiwi koalada da aynı tekerlekler. gizli tekerlek oluğu için çok kullanıslı gelmedi. neyse ki evde cok halı yok.Yaaa sormayın bende beklettim ek gıda alışverişini hep indirim oluyor diye ama fiyatlar artmış. Bende kanz compo aldım kiwi ile çok benzer geldi bana aynı standart gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?