Bütün hastalıklar uzak olsun hepimizden üç gündür hafif ateşle bile çok üzüldüm allah beterlerinden korusun benim kız hep mızmızdı zaten uzun uykuları gündüz hiç yok oyun halısında durmaz hep kucakta buda beni çok yoruyoGeçmiş olsun Allah korusun bende üşüttürmekten korkuyorum bide bu ara karşıma sürekli şu 6.hastalık çıkıyor kötüyü çağırma diyorum kendime ama takip etmek gözlemlemek önemli.
Aynen bende hiç bi şeye fırsat bulamıyorum bide kucak yere yat kaldır gezdir oyna valla tüm enerjim öğlene bitiyor uykusu geliyor şükür
Yaaa sormayın bende beklettim ek gıda alışverişini hep indirim oluyor diye ama fiyatlar artmış. Bende kanz compo aldım kiwi ile çok benzer geldi bana aynı standart gibi
Kuzu kullanışlı gözüküyor da o kadar fiyata değer miydi tartışılır sanki. Onun yerine seyahat için olan masaya monte edilen şeyler var ya daha pratik olurdu sanki hem yer bakımından taşıma vs hem de fiyat olarak. Siz bilirsiniz tabi amabende kiwi koala alıyordum ki son anda eşimle şuna döndük,
Chicco Polly Progress 4w Mama Sandalyesi
bizi cezbeden oturduğu kısımın çıkıp sandalyeye monte edilmesi oldu. ( görsel ekledim )
Seyahat edenler içinde güzel olur diye düşündüm, alıp götürebilirsin sadece o kısmı
Henüz gelmedi ama geldiğinde ve deneyimleyince yazarım
Eki Görüntüle 2756632
Ah onu bilmiyorum yaşamadık henüz ama benim kardeşim (5 yaşında şuan) hiç bebek arabasını sevmedi ve kullanmadı da..Kızlar benim cadı dışarı çıkınca arabasına oturmuyo kucak istiyor varmı bizim gibi olan yada bir çaresi olan
Bizimkide öyle ne bebek arabasında oturuyo nede araç koltuğunda arabada hep kuçak neden böyle ben çözemedim çaresi varmı bilmiyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorum artıkKızlar benim cadı dışarı çıkınca arabasına oturmuyo kucak istiyor varmı bizim gibi olan yada bir çaresi olan
Ben araba koltuğu alıp almama konusunda da karar veremiyorum oturmuyo çünküBizimkide öyle ne bebek arabasında oturuyo nede araç koltuğunda arabada hep kuçak neden böyle ben çözemedim çaresi varmı bilmiyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorum artı
Banada kullanışlı geldi ama çok pahalı ben daha uygun fiyatlara bakıyorum kiwi koaladan daha ucuzu bile olabilir ilk kızımda hiç almadım kullanmadım ne kadar süre kullanılır bilmiyorum ama çok para vermek istemiyorum sonrasında başka çoçuk düşünenler için olabilir belki uzun süre kullanılır o şekildeKuzu kullanışlı gözüküyor da o kadar fiyata değer miydi tartışılır sanki. Onun yerine seyahat için olan masaya monte edilen şeyler var ya daha pratik olurdu sanki hem yer bakımından taşıma vs hem de fiyat olarak. Siz bilirsiniz tabi ama
Bende çomak sokan gibi yazdım ama şu pandemi dönemi vs göz önüne alınınca ne bileyimPahalı geldi.
Ben boşuna aldım kuçakta gidiyo arabada mümkün değil içinde oturmuyoBen araba koltuğu alıp almama konusunda da karar veremiyorum oturmuyo çünkü
Kuzu kullanışlı gözüküyor da o kadar fiyata değer miydi tartışılır sanki. Onun yerine seyahat için olan masaya monte edilen şeyler var ya daha pratik olurdu sanki hem yer bakımından taşıma vs hem de fiyat olarak. Siz bilirsiniz tabi ama
Bende çomak sokan gibi yazdım ama şu pandemi dönemi vs göz önüne alınınca ne bileyimPahalı geldi.nasıl
Takip edemedim, yazmışsındor ama sormak istedim. Nasıl oldun ? Yolundamı herşeyEşim? Havlu ütülemek?Şaka bir yana balon oldu meme. Dokunamıyorum. Eşim de işe gitti. Hamileyken lahana koymuştum buzluğa. Tabi kullanıldı yazın. Aklına o gelmiş lahana alayım mı iyi geliyormuş ya diyor
Sağol canımçözülür inşallah
Benim düşünmediğimi bilmeyen kalmadı fkdkd bende düşünüyorum ama düz bi model tercih almıştım hamileyken, sonrasında kuzenim ikea antilop getirdi mis bir kaç çocuk daha büyütür.Banada kullanışlı geldi ama çok pahalı ben daha uygun fiyatlara bakıyorum kiwi koaladan daha ucuzu bile olabilir ilk kızımda hiç almadım kullanmadım ne kadar süre kullanılır bilmiyorum ama çok para vermek istemiyorum sonrasında başka çoçuk düşünenler için olabilir belki uzun süre kullanılır o şekilde
Doktor aksini demediği sürece 180 gün Dolunca başlanıyor yani 6 ay dolunca canım.Kızlar 6. Ay gelince doktor bize ek gıda için liste verecekmi ? Şu gün şu ögünde şunu yiyeceksin diye ? Yoksa biz internetten bi liste bulup onu mu uygulayacaz ?
birde ek gıdaya 6. Ay başlayacagız. 6 ay bitince mi ? Yani dogumdan 180 gün sonramı ek gıdaya başlayacagız ?
Ben de biraz zaman geçince o portatif mama sandalyelerinden alabilirim. Çok kullanışlı görünüyorKuzu kullanışlı gözüküyor da o kadar fiyata değer miydi tartışılır sanki. Onun yerine seyahat için olan masaya monte edilen şeyler var ya daha pratik olurdu sanki hem yer bakımından taşıma vs hem de fiyat olarak. Siz bilirsiniz tabi ama
Bende çomak sokan gibi yazdım ama şu pandemi dönemi vs göz önüne alınınca ne bileyimPahalı geldi.
Onlardan bende düşünüyorum almayı ama önce bi gözlemlemek istiyorum genel olarak oturmayı sevecek mi vs diye. Sonrasında alırsak hem annemlere ya da köyümüze kalmaya gittiğimizde sadece onu alırız yanımıza mesela. Ama işte her masaya uygun değilmiş. Belki böyle daha Farklı bir ürüne denk gelirim, bakalım.Ben de biraz zaman geçince o portatif mama sandalyelerinden alabilirim. Çok kullanışlı görünüyor
Çok sevindim iyileştiğine çokgeçmiş olsunBenim düşünmediğimi bilmeyen kalmadı fkdkd bende düşünüyorum ama düz bi model tercih almıştım hamileyken, sonrasında kuzenim ikea antilop getirdi mis bir kaç çocuk daha büyütür.
Doktor aksini demediği sürece 180 gün Dolunca başlanıyor yani 6 ay dolunca canım.
Bu arada teşekkür ederim o akşam sıcak kompres ardından soğuk lahana yaprakları uyguladım. Hemn sonra sağım yaptım tam böyle tazyikli gelirken bebişi emzirince tıkanıklığı açtı. Bi oh çektim bende. Mutluluktan ağlayacaktımBir de elle sağım rahatlatmıştı ama tamamen açılmamıştı tabi.
ay bizim de öyle abla ya uyku düzeni bozuldu çok uykusu var ama direniyor zorla uyutuyorum tam dalamıyor bile sallamayı bıraktım mı gözler fal taşı gibiCanım çok teşekkürler..
Evet dediğin gibi görünürde bir derdi yoksaSürekli eli, oyuncakları ağzındaysa, salyası varsa diş çıkaracaktır.Kuzu, bebişine tetagil varsa rahatlaması için verebilirsin gerçekten rahatlatıyor.Tetagil bitkisel toz şeklinde granül gibide diyebiliriz.hatta serçe parmağına alıp diş etlerine masaj yaparak sürebilirsin ağzına da azar azar dökebilirsin.Zaten alışınca kendisi ağzını dökmen için açıyor.
Korkmani istemem evet Cem dişlerini çıkarırken çok zorlandı sebepsiz ve sürekli bir ağlama oluyorsa bil ku damağı ve diş etleri kaşınıyor.
Uyku düzeni iyiydi onu da bozdu dün gece bile ağlaya ağlaya zorla uyudu..Uyumak istiyor, başını gözünü ovuşturuyor ama uyuyamıyor.
Bugün bir de 6. Ay aşısını yaptırdık bakalım zaman nasıl geçecek
Hayırlı olsunkızlaar ben de sonunda kiwi koala mama sandalyemin siparişini verdim
çoheyecanlıyım bakalım
gerçi bu kadar beklemenin cezası 40tl zamlı aldımneyse artık
sanırım bu mama sandalyesi gelince gaza gelip brokoli patlıcan allah ne verdiyse vermeye çalışmam umarım
Bende durucakmı içinde bilmiyorum dursada ne kadar kullanıcak fazla para vermek istemiyorum indirimleride hiç takip edemiyorum ebebekten bir arkadaş bu mama sandalyesini önerdi yeni ne farkları var onuda bilmiyorum sizin dediğiniz gibi şubat indirimi olursa daha uyguna alınabilirMama sandalyesi sorunsalını ben de çözemedim hala. İkea gibi sade model olsun istiyorum ama şöyle yastığı minderi de olsun diyorum hadi ikeayı alsam o paraya orta halli birşey de olur gibi boşuna döviz kuruna mı verdim parayı diye düşünüyorum. Şimdi bizimle mutfakta anakucağında duruyor kızım. Onda bile kucağa alınmak için nasıl çığıra çığıra ağlıyor kucağa almamızla anında susuyor. Mama sandalyesinde de öyle yaparsa diye çok masraf etmek istemiyorum. Şu an hep babasının kucağında oluyor yemeklerde. Biz mutfakta iş yaparken duruyor anakucağında. Ama yemeğe oturduk mu size verdiğim süre bitti diyor sanki izin vermiyor ana kucağında durmuyor. E bebek şubat indirimini beklemeli miyim sizce mama sandalyesi için. İndirim olur mu mama sandalyelerinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?