2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bütün hastalıklar uzak olsun hepimizden üç gündür hafif ateşle bile çok üzüldüm allah beterlerinden korusun benim kız hep mızmızdı zaten uzun uykuları gündüz hiç yok oyun halısında durmaz hep kucakta buda beni çok yoruyo

Kızlar benim cadı dışarı çıkınca arabasına oturmuyo kucak istiyor varmı bizim gibi olan yada bir çaresi olan

Yaaa sormayın bende beklettim ek gıda alışverişini hep indirim oluyor diye ama fiyatlar artmış. Bende kanz compo aldım kiwi ile çok benzer geldi bana aynı standart gibi

nasıl geldi mi kullanışlı mı?
bizim de kargolanmış şimdi mesaj geldi
bir de ben çok para verme yanlısı da değilim yaa, bizim arkadaşlar aslında hep ikea almış

Kuzu kullanışlı gözüküyor da o kadar fiyata değer miydi tartışılır sanki. Onun yerine seyahat için olan masaya monte edilen şeyler var ya daha pratik olurdu sanki hem yer bakımından taşıma vs hem de fiyat olarak. Siz bilirsiniz tabi ama
Bende çomak sokan gibi yazdım ama şu pandemi dönemi vs göz önüne alınınca ne bileyim Pahalı geldi.

Kızlar benim cadı dışarı çıkınca arabasına oturmuyo kucak istiyor varmı bizim gibi olan yada bir çaresi olan
Ah onu bilmiyorum yaşamadık henüz ama benim kardeşim (5 yaşında şuan) hiç bebek arabasını sevmedi ve kullanmadı da..
Kucakta taşımaktan helak olmuştuk
Bazı bebekler hoşlanmıyor kucak daha cazip geliyor sanırım.

Ankee hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın

Bizimkide öyle ne bebek arabasında oturuyo nede araç koltuğunda arabada hep kuçak neden böyle ben çözemedim çaresi varmı bilmiyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorum artık

İçim acıyo bakıyorum herkesin bebeği arabada duruyor uyuyor benimki kucakta fıldır fıldır bakınıyor Çok hareketli acaba ondan mı ki

Bizimkide öyle ne bebek arabasında oturuyo nede araç koltuğunda arabada hep kuçak neden böyle ben çözemedim çaresi varmı bilmiyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorum artı
Ben araba koltuğu alıp almama konusunda da karar veremiyorum oturmuyo çünkü

Banada kullanışlı geldi ama çok pahalı ben daha uygun fiyatlara bakıyorum kiwi koaladan daha ucuzu bile olabilir ilk kızımda hiç almadım kullanmadım ne kadar süre kullanılır bilmiyorum ama çok para vermek istemiyorum sonrasında başka çoçuk düşünenler için olabilir belki uzun süre kullanılır o şekilde

Kızlar 6. Ay gelince doktor bize ek gıda için liste verecekmi ? Şu gün şu ögünde şunu yiyeceksin diye ? Yoksa biz internetten bi liste bulup onu mu uygulayacaz ?

birde ek gıdaya 6. Ay başlayacagız. 6 ay bitince mi ? Yani dogumdan 180 gün sonramı ek gıdaya başlayacagız ?

Takip edemedim, yazmışsındor ama sormak istedim. Nasıl oldun ? Yolundamı herşey

Benim düşünmediğimi bilmeyen kalmadı fkdkd bende düşünüyorum ama düz bi model tercih almıştım hamileyken, sonrasında kuzenim ikea antilop getirdi mis bir kaç çocuk daha büyütür.
Doktor aksini demediği sürece 180 gün Dolunca başlanıyor yani 6 ay dolunca canım.
Bu arada teşekkür ederim o akşam sıcak kompres ardından soğuk lahana yaprakları uyguladım. Hemn sonra sağım yaptım tam böyle tazyikli gelirken bebişi emzirince tıkanıklığı açtı. Bi oh çektim bende. Mutluluktan ağlayacaktım Bir de elle sağım rahatlatmıştı ama tamamen açılmamıştı tabi.

Ben de biraz zaman geçince o portatif mama sandalyelerinden alabilirim. Çok kullanışlı görünüyor

Ben de biraz zaman geçince o portatif mama sandalyelerinden alabilirim. Çok kullanışlı görünüyor
Onlardan bende düşünüyorum almayı ama önce bi gözlemlemek istiyorum genel olarak oturmayı sevecek mi vs diye. Sonrasında alırsak hem annemlere ya da köyümüze kalmaya gittiğimizde sadece onu alırız yanımıza mesela. Ama işte her masaya uygun değilmiş. Belki böyle daha Farklı bir ürüne denk gelirim, bakalım.

Çok sevindim iyileştiğine çokgeçmiş olsun

ay bizim de öyle abla ya uyku düzeni bozuldu çok uykusu var ama direniyor zorla uyutuyorum tam dalamıyor bile sallamayı bıraktım mı gözler fal taşı gibi
peki şu tetagil hemen eriyor mu ağızda abla yutma boğaza kaçma gibi bi durum oldu mu hiç?

Mama sandalyesi sorunsalını ben de çözemedim hala. İkea gibi sade model olsun istiyorum ama şöyle yastığı minderi de olsun diyorum hadi ikeayı alsam o paraya orta halli birşey de olur gibi boşuna döviz kuruna mı verdim parayı diye düşünüyorum. Şimdi bizimle mutfakta anakucağında duruyor kızım. Onda bile kucağa alınmak için nasıl çığıra çığıra ağlıyor kucağa almamızla anında susuyor. Mama sandalyesinde de öyle yaparsa diye çok masraf etmek istemiyorum. Şu an hep babasının kucağında oluyor yemeklerde. Biz mutfakta iş yaparken duruyor anakucağında. Ama yemeğe oturduk mu size verdiğim süre bitti diyor sanki izin vermiyor ana kucağında durmuyor. E bebek şubat indirimini beklemeli miyim sizce mama sandalyesi için. İndirim olur mu mama sandalyelerinde?

Hayırlı olsun kaça aldın canım bebefixte hala 449 tl daha fazla vermemissindir inşallah

Bende durucakmı içinde bilmiyorum dursada ne kadar kullanıcak fazla para vermek istemiyorum indirimleride hiç takip edemiyorum ebebekten bir arkadaş bu mama sandalyesini önerdi yeni ne farkları var onuda bilmiyorum sizin dediğiniz gibi şubat indirimi olursa daha uyguna alınabilir

Eklentiler

• 04406994-C0E6-46E0-B146-2EAE2A94F679.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…