2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu modeli mağazada gördüm geçende gezdik. Zaten çok çok bir seçenek yok bu var bir de sunny marka var sonrası pahalı modeller chicco falan. Chicco nun ana kucağı var bizde aman aman memnun kalmadım. O sebeple kullanışına güvenemiyorum.

Tetagil toz gibi , azcık ıslaklık değince hemen eriyor , tadı da güzelmiş bende akşam denedim paketini elime alınca bebiş bir heyecanlaniyor hemen elimdeykem saldiriyordu dedim acaba tadı nasıl diye gayet iyi

Kizlar bir suredir giremedim durmaz uyumaz bebiş sayesinde. Gündüz uyku suremiz 1.5 saatte bir sadcee 5 dakika. Sürekli memede durmak istiyor hatta uyurken bile birde sürekli parmağımı tutuyor. Emzirip yatırıyorum daha kapıdan çıkmadan uyanıyor resmen. Gece uyku düzenimiz zıvanadan çıktı 1-2 de belki uyuyor ama yarim saatte bir ağlayarak kalkıyor en ufak bir seste korkuyor sıçrıyor uyanıyor. Uykuya aşırı direnç gösteriyor. Bizde durumlar bu şekilde. Hal böyle olunca pek vakit bulamıyorum siteye girmeye. Bu arada imza yerinde doğumdan bugüne geçen sürenin yazılması çok iyi olmuş

Bu soruyu bende çok sordum kendime sonra yemek masasının yanında çok büyük bir alanda yoktu e Bebek ten 120₺ küçük olan ama oturma yeri geniş olan bir mama sandalyesi aldım çok para vermek bana mantıklı gelmiyor en fazla 2yasina kadar duracaktır ama e bebekte 18₺ minder vardı keşke onu da alsaydık dedim bizimkinin minderi ince sanki bi sure sonra rahatsiz oluyor şuan ortalama 30 45 dakika arası gün içinde parça parça koyuyorum

Benim şuan iki arada kaldım. Ev almayı düşünüyoruz inşallah nasip olur
çalıştigim kurumun evden çalışma devam ediyor daha 6 ay bile olmadı desteksiz oturtamiyor uyku düzeni tam oturmadi ama sürekli PC başında olup sistemden işlem yapmak başka bir şeyle ilgilenmemem gerekecek bu yüzden kararsız kaldım
İşe başlayan anneler tek mı bakıyorsunuz size destek olan var mı bebekle zor oluyor mu?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Benfe bimde satılan mama sandalyesinden aldım şimdilik iyi hergün 10 dakika oturuyor birde ebebek deki mama sandalyesi yastığından aldım miss oldu

Tetagil toz gibi , azcık ıslaklık değince hemen eriyor , tadı da güzelmiş bende akşam denedim paketini elime alınca bebiş bir heyecanlaniyor hemen elimdeykem saldiriyordu dedim acaba tadı nasıl diye gayet iyi
yaa iyiymiş o zaman reçeteyle mi alınıyo yoksa özel mi peki? Birde sizin bebiş diş çıkardı mı

Kızlar bebeklere suyu kaynatıp vereceğiz değil mi ben büyük oğluma kaynatırdım annem öyle mineral kalmaz dedi

Canm ben de evden calisiyorum. 2 gun de bebekle ise gidiyorum. Bebis de geliyor benimle. Ama acikcasi zor oluyor. Hele ki o an yapman gereken is varsa. Mizlaniyor. Uyumak istiyor falan. Ne is yaptigini bilmiyorum. Bizim kendi isyerimiz o yüzden biraz rahatım ama yine de zorlandığım cok oluyor.

Değiştiriyorum ama yine de fayda etmiyor eline oyuncak veriyorum olmuyor şaşırdım napıcamı

Kızlar bebeklere suyu kaynatıp vereceğiz değil mi ben büyük oğluma kaynatırdım annem öyle mineral kalmaz dedi
Ben e bebekte fuska suyu aldım ilk kendi içtiğimiz suyu kaynatıp verdim istemiyordu simdi bunu içiyor suyun sertliği ve ph değeri önemli 6.5 -7.5. pH Arasında olan verilebilir diye biliyorum

nasıl geldi mi kullanışlı mı?
bizim de kargolanmış şimdi mesaj geldi
bir de ben çok para verme yanlısı da değilim yaa, bizim arkadaşlar aslında hep ikea almış
Ben çok memnun kaldım ha açıkcası yok koltuğu geri yatıyormuş falan kullanmadım ama mesela yemek yerken yanımda otutturuyorum gayet dik ve rahat oturuyor koltukta oturuyorsam alçaltıyorum biraz oyuncakları ile oynuyor falan ideal bence daha pahalısına gerek yok ha daha ucuzuda alınabilir

Çok geçmiş olsun. Ben de mastit olduğumda yoksa virüs mü kaptım demiştim. Ateş, titreme, üşüme. Bunun yanısıra göğüste acı ve kızarıklık. Antibiyotik ile hemen geçti.

Ben dakikasi bile bos gecmeyen cok dikkat isteyen bi isteyim. Buyumus olsaydi da calisirken ben ilgilenemezdim. Yeri geliyor su icemiyorum basimi kaldirip. Esim bakiyor ben calisirken. Ise gore degisir dicem ama en kolay is bile bebekle yapilmaz gibi geliyor bana. Baska bi iste evden calisan baska bi arkadasim bakici ile bakiyor.

Tabiki gerek yok :)ama eşim işte dedim ama çokta ısrarcı olamıyorum benim seçtiğim kötü çıkar falan uzunca kullanacak diye düşündüm ve 2. Bebeğim olursa kullanır dedim olmazsa ben satarım ya ... evde de çok parça bulundurmak istemiyorum cünkü kiler gibi vs bir yerim yok .. 1.040 tl ye almışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…