2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hadi inşallah böyle böyle olacak üzerini peçete ile kapatınca yine de sarın. Sarmaktaki maksat ısısını sabit tutmak. Alttan üstten yanlardan kapalı kalacak ki hızlı ısı kaybı olmasın. Sabah da buzdolabına kaldırdığınızda akşama daha katılaşır. Mis gibi

Ay bunlar hep gözüme çarpıyordu ve alacaktım. Çokta paylaşıldı reklam mıdır bilmem ama bana mantıklı gelmişti. Kullandın mı hiç? Bende banyo için düşünüyordum. Oturtup yıkarım diye

canım bende chicco seat up var. beni gördüğü sürece içinde otururken mutlu ama görmediğinde bağırıyor

kızlar çok teşekkür ederim, hepsini not ettim. Araştırma sürecine sıfırdan başlamayacağım hiç değise
Kesinlikle iyi araştırılmalı, benim epey önem verdiğim bir konu bu, gerçi bu korona ne zaman biter de yollara koyuluruz yine kim bilir..

Ben de hiç bir şey vermedim. Tadımlık değil koklatmadım bile ama kilo alımı iyi diye düşünmedim. Fakat Metehan'ın ciddi bir şekilde sofraya heyecanı başladı. Yemek yerken elimizi takip ediyo. 10 gün sonra 5.ayı bitecek belki bir yoğurt tadımı yaparım.
Ben akışı bozdum, dişi için yeşil soğan ve pırasa verdim kaşısın diye ağzından gaz çıkarıyo soğan kokuyor çok komik ya

Ah inşallah hepsi iştahlı bebekler olsun Ben şu yaşıma dek kimseyi, hiçbir şeyi kınamadım da, elinde yemek çocukların peşinde koşanlar ve telefon tablet yemek yedirenlere (ablamlar başta olmak üzere) takardım hep, umarım başıma gelmez

Ben de ancak gece yazar oldum. Ne güzel maşallah sevindim Bence tesadüf olamaz bu kadar güzel etken bir araya gelmiş, dilerim bunlar tek tek olunca da aynı etki olsun :)

yaa evet, ayakları yiyor bizimki ben mest oluyorum. Yeni yeni başladı, artık kendi uzvu olduğunu fark ediyor sanırım ama ben de çok düşkünüm ayaklarına. Her alt açmada bir ayak seromonisi yapıyoruz kesin.

Bu arada buralara kış gelmedi hala, ev de merkezi sistem çok sıcak oluyor battaniye örtüyorum üzerine. Uyanınca açıyor üstünü elbette ama üşüyecek hava yok.

laktoz olmaması bence sorun ama inşallah olur denemedim ama şeker tüketiyor olmalı bakteriler laktoz da süt şekeri. olup olmadığını yazar mısın merak ettim şimdi. ilginç bir deneysel çalışma.
edit: benim korkum karbonhidrat yok diyeydi ama teknik olarak olur diyorlar çünkü galaktoz ve glikoz olarak bulunuyormuş sütte. sadece uht ise o sorun. inşallah olur

yaa iyiymiş o zaman reçeteyle mi alınıyo yoksa özel mi peki? Birde sizin bebiş diş çıkardı mı
Yok biz reçeteyle almadık. Doktorumuz bir kağıda yazmıştı adını eczaneye gidip aldık. Daha dış çıkmadı yani görünürde daha birşey yok ama aşırı huysuz salyalar sel gibi akiyor resmen. Bekliyoruz bakalım

Güle güle kullanın. Alınan her zaman iyidir bizimki almadan önceki hezeyanlar. İnşallah biz de içimize sinen birşey denk getiririz.
Teşekkür ederim canım inşallah güzel serüven olur bugun geldi ve hemen açıp oturttuk biraz
ya ben çok bakınmayı sevmem bu sefer kfam çorba olur aklım alamadığımda kalır falan gelinliğimi bile tek seferde 2. Mağazadan almış insanım. Nişanlığım ilk mağaza 1. Deneme kararlı olduğumdan değil kararsızlığımdan hızlı seçiyorum sanırım

Ben e bebekte fuska suyu aldım ilk kendi içtiğimiz suyu kaynatıp verdim istemiyordu simdi bunu içiyor suyun sertliği ve ph değeri önemli 6.5 -7.5. pH Arasında olan verilebilir diye biliyorum
Bizim kız bırak içtiğimiz hazır suyu dua aldırırken su nerde varsa oraya yapışıp emmeye başlıyor birde çektiğinde diliyle dudaklarını siliyor şapirdatiyor ağzını

Ben ilk mastit olduğunda anlamamıştım ne bileyim mastit denen seyi üşüttüm sanmistim felaket titriyordum yorgan örttüm üstünü bir güzel terledim sonra çocuğu emzirince geçmişti ama çok fena halde alerjik reaksiyon vermişti vücudum mastit ateş te yapıyor titreme de yapıyor ama benim yaptığım gibi yorgan örtme üstüne cok gecmis olsun

yaa bende trendyoldan aldım ama yanlış hatırlamıyorsam son 1 gün falandı indirimde ben kiwi koalaya bakıyordum oysaki :)

2 bin çok yani tabi kuzumda 1.000 makul geldi ya bir de şöyle düşün 2 yaşına kadar kullanacak belki de eğer severse yemek yemesi keyifli hale gelecek... Bir de zaten şu ara çıkıp kendimize harcadığımız bir şey de yok sosyal hayat olarak vs.

Aman ver gitsin dedik her zamanki gibi...

Gule gule kullanin. Ben de istiyorum bunlardan. Bizden 2 ay büyük arkadasimin kizi onermistm o da aldi memnun kaldi. Vakumlaniyor da yere.

normal inek sütünü mayalarken bende 5 kiloya yaklaşık olarak 3-3.5 kaşık yoğurt koyuyorum...
normal inek sütünü kaynatıp sütün az ılımasını bekliyorum. bir kaseye yoğurdu koyup süttende ekleyip karıştırıyorum ki sıcaklık eşitlensin..
Daha sonrasında bu karışımı yavaşça sütün içine döküp karıştırıyorum ve tüm hepsini kavanozlara döküyorum..
Sıcaklığı bakmak için önce göz kararı yapıyordum, sonra derece aldım derece ile hiç beceremedim gene serçe parmak 7 saniye kuralına döndüm :)

Akşamdan yapıyorum sabaha kadar fırının içinde fırını çalıştırmadan bırakıyorum, kıvamı gayet iyi oluyor sanırım 2 ya da 3 senedir bu şekilde yapıyorum...

işlemlerde tahta kaşık kullanmaya özen gösteriyorum.

not : silmek istemedim
ahaha bakın bakın burası çok önemli bakın bakın burası çok önemli der gibi normal inek sütü normal inek sütü yazmışım ahahahah

Merhaba kızlar.Benim kız pek huysuz 2 gündür kucağımdan inmek bilmiyor.Buraya ancak bu saatlerde girebiliyorum.Ankaradan arkadaşlar var sanırım burada. Önereceğiniz bir çocuk dr u var mı? Etimesgut Eryaman Sincan bölgesi tercihimdir. 4 tane doktor gezdim ama pek beğenmedim.

Ben de boyle bir sey banyo icin dusunuyorum artik kuvetine sigmiyor

Daha hiç kullanmadım. Ama banyoda yerde masada balkonda kullanılabilecek gibi duruyor. İnşallah düşündüğüm gibi olur da boşa almamış olurum

Ben akışı bozdum, dişi için yeşil soğan ve pırasa verdim kaşısın diye ağzından gaz çıkarıyo soğan kokuyor çok komik ya
Yeşil soğanı büyük kızımın diş serüveninde kullanmıştım ve gerçekten faydası olmuştu. O beyaz kısmı çiçek gibi açılıyordu damağına sürmekten

Herkese selam.
Kizlar vakitsizlikten uzun uzadiya yazamiyorum.
Biraz sorumu sorup kacmis olucam ama az buyuteyim donusum muhtesem olacak insallah
Bebegi yaklasik 3800 civari dogan anneler kilolari suan ne durumda.
Yardimci olursaniz sevinirim
Biz değiliz o ama yine de yazayım çünkü 5 dk olduk ölçeli. 2650 idi şimdi 7650 kıyafet düşersek 7500 falan. 6 aya 4 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…