Hadi inşallah böyle böyle olacakCok tesekkur ediyorum. Tam da 3. Denememi yaptim geldim simdi. Cok heyecanliyim. Sutum laktozsuz sut. Evde normal sut yoktu yine de denedim. Bakalim bu sutle olacak mi. Serce parmagimla baktim söylediğiniz gibi. Ama mayayi cok koydum korkudan. Demek ki herkes oyle yapiyo acemilik doneminde. Altina bi bez sermedigimi fark ettim. Bu sefer guzel sardim sarmaladim. Uzerini de tam kapatmadim pecete serdim ben de. Ay cok heyecanli. Umarim olur.Tesekkur ediyorum tekrardan.
Ay bunlar hep gözüme çarpıyordu ve alacaktım. Çokta paylaşıldı reklam mıdır bilmem ama bana mantıklı gelmişti. Kullandın mı hiç? Bende banyo için düşünüyordum. Oturtup yıkarım diyeBen böyle bir şey aldım. Ne kadar işe yarar bilmiyorum. Gelen bir hediyeyi değiştirmek zorunda kaldığımda gözüme çarpmıştıdediğin gibi taşınabilir olması avantaj sağlayacaktır diye düşünüyorum
Bilgisine güvendiğim bir arkadaşım
Besafe izi comfort x3 aldı oto koltuğu olarak. Belli başlı önemli dikkat edilmesi şey var. Adac testinden geçmesi gibi.
İyi araştırılması gereken bir konu.
Bana kuzenim Getirdi ama daha ne almış markası ne diye bile bakamadım annemlerde kaldı. Her gittiğimde almayı da bakmayı da unutuyorum.
canım bende chicco seat up var. beni gördüğü sürece içinde otururken mutlu ama görmediğinde bağırıyor
Canım britax römer, besafe ve maxicosi lere bakacağım ben de. Daha vakti var diye araştırmadım detaylı. Ama memnun kalınan markalara baktım biraz. Şuan 13 kg / 80 cm e kadar kullanılıyormuş.
Sağol canım. Hepimizin bebekleri iyi haberler alsın insallahEvet üşüyor da olabilir. Yenidoğani hemen muayene ediyolar. Doktorlarin dikkatini cekerdi muhakkak.
Ben sağmıyorum uzun zaman oldu. Memeler de yumuşacık aslında ama. Oyle ekstra yedigim bisey de yok ne bileyim. Hatta hamileligimle kiyaslarsam cok da iyi beslenmiyorum. Ama benim kiz cok istahli olabilir. Doktor da oyle dedi. Süt de yaramis biraz. Bir de artik bence irilestikleri icin kilo aldiklari belli olmuyor. İlk aylarda gozle görülüyordu. Ben de sasırdım bugun acikcasi kilosuna.
Ben akışı bozdum, dişi için yeşil soğan ve pırasa verdim kaşısın diyeYumurta sarısı başlayacaklar için önce 1/4 oranında başlanıyor aklınızda olsun. Yavaş yavaş artırılıyor.
İnşallah iştahsız olmazlar da yavaş yavaş da olsa yemeğe geçişlerimiz güzel anılar olarak kalır.
Ben de ancak gece yazar oldum. Ne güzel maşallah sevindimDi mi? Ben de ne rahatmisiz diyorum sık uyaniyor diye soyleniyorum sonra bebegi uyumayan anneler aklima geliyor soylendigim icin kotu hissediyorum. Bu vesileyle kolsy gelsin demek istiyorum. Allah alerjik bebegi olan annelere bebegi uyumayan annelere basta olmak uzere tum annelere kolay gelsin.
Ayaklarina uzandigindan bahsetmistin. Cok tatli olsa gerek. Minik ayaklarini minik elleri tutmus. Esnek de ayni zamanda. Nazar degmesin. Tulum giydirmeyince battaniyeyle mi orttun?
Bu sabah vakit kaybetmeden yazmak istedim. 8.5da uyudu, ilk saat derin uykuya dalmadan once 2 kez uyandi. Derin uykuya daldiginda sadece 3 kez uyandi. Hala inanamiyorum. Sadece 3 kez. 23:00'de 02:45'de ve 06:45'de. Ziplayarak uyandim sabah hemen kontrol ettim. Korktum bi an. Baktim misil misil uyuyor. Mememin birini vermemistim gece zonkluyor ilk gunlerdeki gibi. Acaba ne etkili olabilir.
23:00'de 90 cc mama verdim. Ama bundan onceki iki gece de mama verdim fayfa etmedi hatta daha huysuz oldu.
Normalde gunduz banyo yaptirirdim uyumadan once gec banyo yaptirdim.
Klimayi actim bu gece ve 24 dereceye sabitledim.
Hava nemlendirici aleti actim klima bogazimizi kurutur diye.
Son olarak agzina o dis granulunden koydum. Simdi hangisinin ise yaradigini tespit etmek gerek. Sadece tesaduf degildir insallah
laktoz olmaması bence sorun ama inşallah olur denemedim ama şeker tüketiyor olmalı bakteriler laktoz da süt şekeri. olup olmadığını yazar mısın merak ettim şimdi. ilginç bir deneysel çalışma.Cok tesekkur ediyorum. Tam da 3. Denememi yaptim geldim simdi. Cok heyecanliyim. Sutum laktozsuz sut. Evde normal sut yoktu yine de denedim. Bakalim bu sutle olacak mi. Serce parmagimla baktim söylediğiniz gibi. Ama mayayi cok koydum korkudan. Demek ki herkes oyle yapiyo acemilik doneminde. Altina bi bez sermedigimi fark ettim. Bu sefer guzel sardim sarmaladim. Uzerini de tam kapatmadim pecete serdim ben de. Ay cok heyecanli. Umarim olur.Tesekkur ediyorum tekrardan.
Yok biz reçeteyle almadık. Doktorumuz bir kağıda yazmıştı adını eczaneye gidip aldık. Daha dış çıkmadı yani görünürde daha birşey yok ama aşırı huysuz salyalar sel gibi akiyor resmen. Bekliyoruz bakalımyaa iyiymiş o zaman reçeteyle mi alınıyo yoksa özel mi peki? Birde sizin bebiş diş çıkardı mı
Teşekkür ederim canım inşallah güzel serüven olur bugun geldi ve hemen açıp oturttuk birazGüle güle kullanın. Alınan her zaman iyidir bizimki almadan önceki hezeyanlar. İnşallah biz de içimize sinen birşey denk getiririz.
Bizim kız bırak içtiğimiz hazır suyu dua aldırırken su nerde varsa oraya yapışıp emmeye başlıyorBen e bebekte fuska suyu aldım ilk kendi içtiğimiz suyu kaynatıp verdim istemiyordu simdi bunu içiyor suyun sertliği ve ph değeri önemli 6.5 -7.5. pH Arasında olan verilebilir diye biliyorum
Ben ilk mastit olduğunda anlamamıştım ne bileyim mastit denen seyiKızlar yazdiklarinizi okuyamadım kötü bir gece geçirdim gece göğsüm çok dolmuştu ve ağrı vardı emzirdim sonra titreme başladı ateşim 39 lara kadar çıktı parolla biraz düştü şimdi terliyorum mastit oldum galiba ams yinede korkuyorum korona felan mı diye tecrübeli arkadaşlar vardı burada mastit ateş yapar mı bu kadar
yaa bende trendyoldan aldım ama yanlış hatırlamıyorsam son 1 gün falandı indirimde ben kiwi koalaya bakıyordum oysaki :)Güle güle kullanın canım ben direkt trendyoldan baktım aynısı mı bilmiyorum 1800 küsür liraydı. Yani 1000tl kabul edilebilir bir rakam ama yaklaşık 2bin lira bana mantıklı gelmemişti.
Hayırlı olsun
Gule gule kullanin. Ben de istiyorum bunlardan. Bizden 2 ay büyük arkadasimin kizi onermistm o da aldi memnun kaldi. Vakumlaniyor da yere.Ben böyle bir şey aldım. Ne kadar işe yarar bilmiyorum. Gelen bir hediyeyi değiştirmek zorunda kaldığımda gözüme çarpmıştıdediğin gibi taşınabilir olması avantaj sağlayacaktır diye düşünüyorum
2-8 cm aralığındaki kalınlıkta olan masalara uyuyordu yanlış hatırlamıyorsam.Portatif mama sandalyelerinin özellikle masaya monte edileninin her masaya uymagıyla ilgili bazı yorumlar görmüştüm bende.
Ben de boyle bir sey banyo icin dusunuyorum artik kuvetine sigmiyorAy bunlar hep gözüme çarpıyordu ve alacaktım. Çokta paylaşıldı reklam mıdır bilmem ama bana mantıklı gelmişti. Kullandın mı hiç? Bende banyo için düşünüyordum. Oturtup yıkarım diye
Daha hiç kullanmadım. Ama banyoda yerde masada balkonda kullanılabilecek gibi duruyor.Ay bunlar hep gözüme çarpıyordu ve alacaktım. Çokta paylaşıldı reklam mıdır bilmem ama bana mantıklı gelmişti. Kullandın mı hiç? Bende banyo için düşünüyordum. Oturtup yıkarım diye
Ben akışı bozdum, dişi için yeşil soğan ve pırasa verdim kaşısın diyeağzından gaz çıkarıyo soğan kokuyor çok komik ya
TeşekkürlerGule gule kullanin. Ben de istiyorum bunlardan. Bizden 2 ay büyük arkadasimin kizi onermistm o da aldi memnun kaldi. Vakumlaniyor da yere.
Biz değiliz o ama yine de yazayım çünkü 5 dk olduk ölçeli. 2650 idi şimdi 7650 kıyafet düşersek 7500 falan. 6 aya 4 gün kaldı.Herkese selam.
Kizlar vakitsizlikten uzun uzadiya yazamiyorum.
Biraz sorumu sorup kacmis olucam ama az buyuteyim donusum muhtesem olacak insallah
Bebegi yaklasik 3800 civari dogan anneler kilolari suan ne durumda.
Yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?