2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bişi sorucam kayınpederim yürüteç alıcakmış hediye de varmı öneriniz birde ne zaman kullanacaklar ben bilmiyorum da

Kızlar bu hazır gıdaya geçiş için tabak, çatal kaşık falan alıyorum. Bunları yıkamak için özel bir deterjan oluyormu ? Yoksa normal bulaşıkları yıkarkenki deterjanla yıkanabilirmi ?
Ben baby me likit biberon emzik temizleyicisini kullanmayı düşünüyorum.

Kızlar bu hazır gıdaya geçiş için tabak, çatal kaşık falan alıyorum. Bunları yıkamak için özel bir deterjan oluyormu ? Yoksa normal bulaşıkları yıkarkenki deterjanla yıkanabilirmi ?
Doğumdan bu yana uni baby emzik biberon temizleyicisini kullanıyorum bulaşık deterjanı gibi. Kaşıklarında oyuncaklarında vs herşeyde kullanıyorum.

Ben baby me likit biberon emzik temizleyicisini kullanmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim, ismi biberon emzik temizleyici olarak geçiyor. Ama gördüğüm kadarıyla tabak çatal kaşık gibi birçok şeyin temizliğinde kullanılabiliyor diye anladım ???

Kızlar bişi sorucam kayınpederim yürüteç alıcakmış hediye de varmı öneriniz birde ne zaman kullanacaklar ben bilmiyorum da
Yürüteç şu örümcek dediklerini doktorların bir çoğu önermiyor bende kullanmayı düşünmüyorum onun yerine yürüme arkadaşı alacağım tutup sürebileceği şekilde olanlardan.

Teşekkür ederim, ismi biberon emzik temizleyici olarak geçiyor. Ama gördüğüm kadarıyla tabak çatal kaşık gibi birçok şeyin temizliğinde kullanılabiliyor diye anladım ???

Süt ve gıda artıklarını ortadan kaldırır diyor. Mamada biberon temizlerken memnun kaldım. Evde var ayrı bulaşık bezi kullanarak devam edebilirim diye düşünüyorum.

Ebebek’ten aldım ben ama markasını unuttum 9. Ay sonrası oldugu için alıp depoya kaldırdım. Bi baktıgımda yazarım :)

Kıyamam ya beğenmemiş mama tadını sanırım. Canım doktorlarda net bir ortak karar yok ki o yüzden bence. Hiç olumsuz düşünme kilosu artıyor güzel emiyorsa içimi rahat tut bence

İlk adım yürüteçleri çok işe yarıyor, yürümeye yakın kullanılıyor 9 aylık gibi. Hem de müzikli oluyorlar. Zaten oturulan yürüteçler yasak biliyorsunuz.

Ben normal deterjan kullanıyorum ama çok çok az kullanıyorum ve çok iyi duruluyorum. Çoğu zaman sadece kaynamış su ile çalkalıyorum .

Bir süredir sterilazatör deyip durdum evde, diş kaşıyıcı oyncağı vs hep yere atıyor her seferinde kaynatmaktan usandım. Söyleniyordum kendi kendime sürekli birde buharda pisirici dün eve gelirken gitmiş mağazadan aventin sterilazatörüyle buharda pisiriciyi almış gelmiş artik söylenme diyo
Kutuları açmaya vaktim olmadı yarın deneyecegim artık

Kıyamam ya beğenmemiş mama tadını sanırım. Canım doktorlarda net bir ortak karar yok ki o yüzden bence. Hiç olumsuz düşünme kilosu artıyor güzel emiyorsa içimi rahat tut bence
Yani her bebek ayni kilo da tombul tombul olacak diye bisey yok bence.
Emiyor,buyuyor.
Ama dr deyince de insan tamamen gozardi edemiyor iste..

Yani her bebek ayni kilo da tombul tombul olacak diye bisey yok bence.
Emiyor,buyuyor.
Ama dr deyince de insan tamamen gozardi edemiyor iste..
Evet canım haklisin doktorun dediklerini daha bir ciddiye alıyoruz. Bizim doktor baya ılımlı ve fazla müdahaleci değil emen ve sütü yeten kilosu azalmayan bebeğe mama yazmiyor. Tabi doktordan doktora fark var birşey diyemiyorum o yüzden.

Eşten yana şanslıyız benimde aklım bir şeyde kalsın eşim rahat etmez. Güle güle kullan canım.

Ben e bebekten biberon ve emzik temizleyicisi almıştım, onunla yıkıyorum. Normal deterjan ne kadar durulanırsa durulansın arınmayabilir gibi geliyor.

Yürüteç hiç önerilmiyor, hatta Amerika’da yasaklanması önerilmiş, Canada da yasaklanmış. Bence almasınlar, onun yerine bin git ilk arabam vs var, tutunup yürüyor, sonra binerek kullanıyor.

4 ay 20 gunluk 65 cm 8600gr. Ancak genetik diye bir şey var istah diye bir sey var bizler nasil ki birbirimizden cok farkli isek onlar da oyle. Instada bir foto dolasiyordu bes alti kadin resmi. Var hepsi ortalama 65 kilo ama o kadar farkli görünüyorlar ki. Kilo filan cok degisken cok bireysel konular. Anne psikolijisi iste takiliyoruz ister istemez. Misal ben motor becerilerini araştırıyorum. Elinde bir nesneyi kavramakta cok zorlaniyor minisim. Bazi bebekleri goruyorum emzigini bile rahatca agzina alip cikartiyor. Zaten donme olayı hic yok. Doktor kilolu olduğu icin gec doner dedi. Ama yuz ustu koyunca ileri dogru bir gitme istegi var anlatamam hadi bakalim diyorum nasil olacaksa. Ayaklarinin arkasindan destek veriyorum ih ih diyerek balim gibi cirpiniyor Allah hepsine saglik sihhat versin. Hepsine masallah hepsine guzel saglikli mutlu gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…