2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Onlar bunu sorgulamiyolar ki. Dolayisiyla doktora sormadilar. Hastaneden bugun geldiler. Bi sey olsa hastanede fark edilirdi sanirim. Cok kucuk olduklarinda epey evhamlanihorum. Yersiz belki de. Belki @Feline 'nin soyledigi sadece usuyodur yavru.
Eğer minik dogduysa titreme oluyor,benim kızım iki kilo dogdu,ağustosun ortasında titreme oluyordu,yine de emin olmaj için doktora sorsunlar.

Merhaba kizlar,bayagidir yazmiyordum ne kadar birikmis geçmiş,Ben okumaya devam edeyim anca biter

Ben de muhakkak en az iki kere tummy time yaptırıyorum. Çok sevmiyor ama. Biz sizden 2 saat gerideyiz. 18:15te yani size 20:15ken yatırdım bugün. Biraz fazla erken farkındayım ama gündüz çok uyumamıştı, kısa uyursa bu sefer 30 dk sonra uyanıp en az 2 ayakta kalacaktı. Ben de gece uykusu rutinimizi yaptım. banyo yaptırmamışsam ellerini yüzünü yıkyıorum, burnunu temziliyorum, bezini kıyafetlerini değiştiriyorum, loş ışığı açıyorum, Sezen Aksu'nun ninni şarkısını açıyorum, sonra en son emziriyorum, emzirirken uyuyor. Erken uyarnırsa da mühim değil yarın çalışmıyorum. bi de erkenci insanımdır 6da uyansam erken demem. 5 de olmaz ama inşallah ama ya

Evet 5 aylık oluşumuzun şerefine nice aylar yıllara. 6. ayına giriş yapmış oluyoruz. 6. ay çok büyük önem arz ediyor, çok önemli gelişim kilometre taşlarına adım atılmış oluyo bu ayla. çok mutlu ve heyecanlıyım.

Gazımız feci şekilde geri döndü. Bitiğiz şu an...
bi süre önce sanırım 22 Aralık civarı bizim de öyleydi. eczaneye gidip yeniden gaz damlası aldık. ama nasılsa niyeyse bilmiyorum 1 hafta sonra normale döndü.

Eğer minik dogduysa titreme oluyor,benim kızım iki kilo dogdu,ağustosun ortasında titreme oluyordu,yine de emin olmaj için doktora sorsunlar.
3400 doğdu aslında. ama şimdi iyi görünüyor. çok tatlı ya, avuç içi kadar yüzü var.

Bende benzer rutinleri uyguluyorum kıyafet değiştirirken masaj yapıyorum sakin ses tonuyla konuşuyorum sonra kucakta pış pış yapa yapa ya da emzirerek uyutuyorum. Artık ne kadar uyur bilemem bazen 30 dk sonra kalkar bazen de 2 saat sonra. Sağlıklı olsunlar da bugünlerde geçer. En azından gözüne bakınca gülümsemesi yetiyor. maşallah kuzulara

evet değil mi? ben özellikle sabah neşelerini çok seviyorum. nasıl oyuncu oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…