Onlar bunu sorgulamiyolar ki. Dolayisiyla doktora sormadilar. Hastaneden bugun geldiler. Bi sey olsa hastanede fark edilirdi sanirim. Cok kucuk olduklarinda epey evhamlanihorum. Yersiz belki de. Belki @Feline 'nin soyledigi sadece usuyodur yavru.
Sırt kol bacak kaslarının gelişimi için tummy time egzersizi önemli oyun halısı seviyorsa onun üzerinde yüzüstü çevirin ne kadar oyalanırsa oyalansın fazla sevmiyorlar zaten çabucak sıkılıyorlar. Bez değiştirme sırasında bacaklar daha serbest olduğu için dönmek istiyor sürekli elleriyle ayağını bacağını tutup sağa sola dönme telaşında.
Gece uykusuna geçen kimler acaba bol bol uykulu gece olsun. Hep isterim bu saatlerde uyumasını ama en erken 11 de yatıyor bizimki.
Ben de muhakkak en az iki kere tummy time yaptırıyorum. Çok sevmiyor ama. Biz sizden 2 saat gerideyiz. 18:15te yani size 20:15ken yatırdım bugün. Biraz fazla erken farkındayım ama gündüz çok uyumamıştı, kısa uyursa bu sefer 30 dk sonra uyanıp en az 2 ayakta kalacaktı. Ben de gece uykusu rutinimizi yaptım. banyo yaptırmamışsam ellerini yüzünü yıkyıorum, burnunu temziliyorum, bezini kıyafetlerini değiştiriyorum, loş ışığı açıyorum, Sezen Aksu'nun ninni şarkısını açıyorum, sonra en son emziriyorum, emzirirken uyuyor. Erken uyarnırsa da mühim değil yarın çalışmıyorum. bi de erkenci insanımdır 6da uyansam erken demem. 5 de olmaz ama inşallah ama ya
Ben bu mesaja cevap yazana kadar bir gece daha geçmiş ve o gece de süper geçmiş anlaşılan dilerim böyle devam etsin, 5 aylık oluşumuz da kutlu olsun
Umarım sıkıntıların sebebi her ne ise çabucak geçer, paylaşmak isterseniz biz buradayız
Benim kızım da hala bu şekilde uyuyor, gerinirlen filan dümdüz sadece.
Evet 5 aylık oluşumuzun şerefine nice aylar yıllara. 6. ayına giriş yapmış oluyoruz. 6. ay çok büyük önem arz ediyor, çok önemli gelişim kilometre taşlarına adım atılmış oluyo bu ayla. çok mutlu ve heyecanlıyım.
bi süre önce sanırım 22 Aralık civarı bizim de öyleydi. eczaneye gidip yeniden gaz damlası aldık. ama nasılsa niyeyse bilmiyorum 1 hafta sonra normale döndü.
Ben de muhakkak en az iki kere tummy time yaptırıyorum. Çok sevmiyor ama. Biz sizden 2 saat gerideyiz. 18:15te yani size 20:15ken yatırdım bugün. Biraz fazla erken farkındayım ama gündüz çok uyumamıştı, kısa uyursa bu sefer 30 dk sonra uyanıp en az 2 ayakta kalacaktı. Ben de gece uykusu rutinimizi yaptım. banyo yaptırmamışsam ellerini yüzünü yıkyıorum, burnunu temziliyorum, bezini kıyafetlerini değiştiriyorum, loş ışığı açıyorum, Sezen Aksu'nun ninni şarkısını açıyorum, sonra en son emziriyorum, emzirirken uyuyor. Erken uyarnırsa da mühim değil yarın çalışmıyorum. bi de erkenci insanımdır 6da uyansam erken demem. 5 de olmaz ama inşallah ama ya
Bende benzer rutinleri uyguluyorum kıyafet değiştirirken masaj yapıyorum sakin ses tonuyla konuşuyorum sonra kucakta pış pış yapa yapa ya da emzirerek uyutuyorum. Artık ne kadar uyur bilemem bazen 30 dk sonra kalkar bazen de 2 saat sonra. Sağlıklı olsunlar da bugünlerde geçer. En azından gözüne bakınca gülümsemesi yetiyor. maşallah kuzulara
Bende benzer rutinleri uyguluyorum kıyafet değiştirirken masaj yapıyorum sakin ses tonuyla konuşuyorum sonra kucakta pış pış yapa yapa ya da emzirerek uyutuyorum. Artık ne kadar uyur bilemem bazen 30 dk sonra kalkar bazen de 2 saat sonra. Sağlıklı olsunlar da bugünlerde geçer. En azından gözüne bakınca gülümsemesi yetiyor. maşallah kuzulara