Eh işte detaylı muayene yapıyor ama burada arkadaşlar anlatıyor ya oturttu yapabiliyor mu diye baktı felan diye o tarz şeylere pek girmiyor Fahrettin hoca deneyimli ilk doğduğunda bebegimide o muayene etmişti ama çok az konuşuyor
Yaa kimde yaptın dogumu
Canim ebru hocada takipteyim bebek kg alimi ve kan alimi yavaslayinca 36 haftada 32 gelisimle dogum yaptım Çağlar hoca kuvezdeki doktorumuzdu ayni zamanda.
Kendisi asiri bilgili ve detaycı
Tek sorun aşırı hızlı konuşuyor olması ona da çözümü ses kaydı alarak buldum ben
Doktor da 4.ay itibari ile oynayabilirsiniz diyor.Bebekler korku gibi olumsuz duygularını bastırmak için gülme-kahkaha atmayı kullanırmış. Mesela ce-e oyunu için 6. Ay beklenmeliymiş. Gülerek karşılaması ayrılık kaygısı gerginliğini boşaltmak amacı taşırmış.
Ben birkaç kez ce e oynadım fakat surat ifadesi korktuğunu belli ettiği için ara vermiştim. Onun yerine yüzümü kapatsam da “anne neredeymiş, anne buradaymış” diyerek yavaşça açıyordum. Yine de bir süre erteliyorum bunu da.
Her karanlik gecenin sonunda Aydınlik vardır..Sıkıntılarının en kisa zamanda bitmesi dileklerimle..Günaydın anneler .pek katilamiuorum bu ara sıkıntılı günler yaşıyorum buraya negatif etkilemek istemiyorum.yalniz önemli bir sorum olacaktı cevaplamak isterseniz çok memnun olurum.sirt üstü yatan bebeklerinin bacakları dumduzmu yatıyor bizim hala dizden dışa doğru kivriliuor topukları birleştiriyor..
Merhaba. Benim bebeğim 4.5 aylık olmak üzere. 1 ayı geçti evden çalışıyorum. Tek başımayım. İlk başlarda çok zorlandım. Bu hafta yanıma aldım kızımı. Ana kucağı ,hamak oyun matı Allah ne verdiyse yanımızda. Hangisinden sıkılırsa diğerine koyuyorum. Birde bazen emzirirken acil çalışmam gerekiyor. Halka sling kullanıyorumBenim şuan iki arada kaldım. Ev almayı düşünüyoruz inşallah nasip olur
çalıştigim kurumun evden çalışma devam ediyor daha 6 ay bile olmadı desteksiz oturtamiyor uyku düzeni tam oturmadi ama sürekli PC başında olup sistemden işlem yapmak başka bir şeyle ilgilenmemem gerekecek bu yüzden kararsız kaldım
İşe başlayan anneler tek mı bakıyorsunuz size destek olan var mı bebekle zor oluyor mu?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Merhaba. Bu hafta ben de robot süpürge kullanmaya başladım.meğer parkelerimin rengi ne güzelmiş. 4 aydır görememişim :) bizim süpürge 24 metre kareyi 20 dk da süpürüyor. Yanlış alıntı yapmış olabilirim . Ben odaların kapısını kapatmıyorum. Haritalama özelliği var kendi gidiyor. Siz hangi marka kullanıyorsunuz ? Şarj yerini bulmada zorlandığından bahsetmişsiniz. Eğer Xiaomi ise yardımcı olabilirim.nomunomuchua halı siliyorsa süper. Nemli olsun kurur. Kaldırmak hepten dert. Dubleks değil ya altı üstü 110 m2
Gerçekten çok büyük bir başarı çok ağlıyor mu uyku düzeni var mı bizim ki hala yok o yüzden ise başlamaktan yana endişeliyimMerhaba. Benim bebeğim 4.5 aylık olmak üzere. 1 ayı geçti evden çalışıyorum. Tek başımayım. İlk başlarda çok zorlandım. Bu hafta yanıma aldım kızımı. Ana kucağı ,hamak oyun matı Allah ne verdiyse yanımızda. Hangisinden sıkılırsa diğerine koyuyorum. Birde bazen emzirirken acil çalışmam gerekiyor. Halka sling kullanıyorum
Xiaomi 2in1 vacuum mop essential modelMerhaba. Bu hafta ben de robot süpürge kullanmaya başladım.meğer parkelerimin rengi ne güzelmiş. 4 aydır görememişim :) bizim süpürge 24 metre kareyi 20 dk da süpürüyor. Yanlış alıntı yapmış olabilirim . Ben odaların kapısını kapatmıyorum. Haritalama özelliği var kendi gidiyor. Siz hangi marka kullanıyorsunuz ? Şarj yerini bulmada zorlandığından bahsetmişsiniz. Eğer Xiaomi ise yardımcı olabilirim.
Kizlar gece her yarim saatte bir uyandi mizirdandi oglum. Gece boyu 4 defa emmek icin kalkti. Sabah zaten 5de uyandi. Ben bittim artik
Ben de düşünüyorum almayı,internetten mi aldınız? Bu aralar çok bakıyorum ama bir turlu karar veremedim,çok pahalı bir şey de alamam,ortalama 4 binlik bir şey bakıyorum,seninkinin fiyatı neydi?Xiaomi 2in1 vacuum mop essential model
Ben hala özelliklerini tam çözemedim.
En düşük ve en uygun fiyatlı zaten çok özelliği de yok sanırım ama :)
Şarj standını bulurken epeyce bir dolanıyor evet.
Ve dün uygulamadan koptu tekrar bağlayamadım.
Bir ara onunla uğraşmam lazim.
Yapana kadar elle yöneteceğim artık..
Yaa gelişigüzel süpürüyor ve tek odada çok kalıyor. Aynı yerin üzerinden geçip duruyor.
Sadece salon 40 dk sürdü.
Haritasını kendi ilk kullanımdan sonra çıkarıyor demişler ama anlamadım ben..
Temizliğine temiz yapıyor o konuda ben de memnun kaldım.
Ben de düşünüyorum almayı,internetten mi aldınız? Bu aralar çok bakıyorum ama bir turlu karar veremedim,çok pahalı bir şey de alamam,ortalama 4 binlik bir şey bakıyorum,seninkinin fiyatı neydi?
Güle güle kullan canım. Aman o çevreye ne bakıyorsun,bulaşık makinası ilk ciktiginda temiz yıkamaz diye,yıkayıp koyanlar vardı4 bine gayet iyi model alırsın canım.
Benimki 2bin lira.
Trendyoldan aldım .
Ben de en uygununu deneyimlemek istedim ilk olarak. Zira yakın çevrem çabuk bozulur o. Temiz yapmaz diye diye anca bu kadarına cesaret edebildim :)
Güle güle kullan canım. Aman o çevreye ne bakıyorsun,bulaşık makinası ilk ciktiginda temiz yıkamaz diye,yıkayıp koyanlar vardıhem çalışan hem de çocuklu olunca her gün temizlik yapmak çok zor,bir de emeklemeye başlayacaklar o zaman günlük süpürmek gerekecek,şahsen benim bebekle hiç vaktim olmuyor evi her gün supurmeye
Ben de öyle yapıyorumBen doktora sordum gecen uykuyu. Ki bizim cok uyku sorunumuz yok. Dogdugundan beri oyle sallamadim kucakta gezdirmedim cok sukurdoktor emzir. Baktin gozler gidiyor hemen yatagina yatir poposuna pis pis yap dedi. Ben yapiyorm 2 gündür mesela benimki gülüyor cocuk aliskin degil ben de sen gibi salmis durumdaym iyice miziklaniyo uykusu geliyo oyle goturuyorum odaya yoksa uyumuyo ben de stres oluyorum yok yere. Tek sorun bana alisti galiba uyurken yanyana yatalm istiyo. Yoksa yataginda uyumuyo
Maşallah ne güzel bizim ki gece 3 kere kalkıyor sabah 6a kadar uyku eğitimi vermem gerekiyor bir iki aya işe baslicam sağlanmadan uyumuyor ağlatmaya da gönlüm el vermiyor uyku eğitimini o yüzden hep erteliyorum.uyku sorunumuz hiç düzelmedi
Basima bi sey gelmicekse uyku egitimli denen olaya karsi olduğumu paylasmak isterim. Bebegim uyuyor ama uyumasa da vermezdim. Buyuk konusuyorum ama oyle. Hepsi aglatmaya dayaniyor. Bebek icin travma gibi geliyor
4 bine gayet iyi model alırsın canım.
Benimki 2bin lira.
Trendyoldan aldım .
Ben de en uygununu deneyimlemek istedim ilk olarak. Zira yakın çevrem çabuk bozulur o. Temiz yapmaz diye diye anca bu kadarına cesaret edebildim :)
Günaydın anneler .pek katilamiuorum bu ara sıkıntılı günler yaşıyorum buraya negatif etkilemek istemiyorum.yalniz önemli bir sorum olacaktı cevaplamak isterseniz çok memnun olurum.sirt üstü yatan bebeklerinin bacakları dumduzmu yatıyor bizim hala dizden dışa doğru kivriliuor topukları birleştiriyor..
ben de robot mu şarjlı süpürge mi ikisinin arasında kaldım
Bebekler korku gibi olumsuz duygularını bastırmak için gülme-kahkaha atmayı kullanırmış. Mesela ce-e oyunu için 6. Ay beklenmeliymiş. Gülerek karşılaması ayrılık kaygısı gerginliğini boşaltmak amacı taşırmış.
Ben birkaç kez ce e oynadım fakat surat ifadesi korktuğunu belli ettiği için ara vermiştim. Onun yerine yüzümü kapatsam da “anne neredeymiş, anne buradaymış” diyerek yavaşça açıyordum. Yine de bir süre erteliyorum bunu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?