2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oskar hocada yaptım canım.Bir de ben gideyim teşekkürler tavsiye için.

Doktor da 4.ay itibari ile oynayabilirsiniz diyor.

Her karanlik gecenin sonunda Aydınlik vardır..Sıkıntılarının en kisa zamanda bitmesi dileklerimle..

Aynen bu şekilde yatıyor fakat arada gerindiği zaman yada çok ağladığında bacakları dümdüz yapıyor.

Merhaba. Benim bebeğim 4.5 aylık olmak üzere. 1 ayı geçti evden çalışıyorum. Tek başımayım. İlk başlarda çok zorlandım. Bu hafta yanıma aldım kızımı. Ana kucağı ,hamak oyun matı Allah ne verdiyse yanımızda. Hangisinden sıkılırsa diğerine koyuyorum. Birde bazen emzirirken acil çalışmam gerekiyor. Halka sling kullanıyorum

nomunomuchua halı siliyorsa süper. Nemli olsun kurur. Kaldırmak hepten dert. Dubleks değil ya altı üstü 110 m2
Merhaba. Bu hafta ben de robot süpürge kullanmaya başladım.meğer parkelerimin rengi ne güzelmiş. 4 aydır görememişim :) bizim süpürge 24 metre kareyi 20 dk da süpürüyor. Yanlış alıntı yapmış olabilirim . Ben odaların kapısını kapatmıyorum. Haritalama özelliği var kendi gidiyor. Siz hangi marka kullanıyorsunuz ? Şarj yerini bulmada zorlandığından bahsetmişsiniz. Eğer Xiaomi ise yardımcı olabilirim.

Gerçekten çok büyük bir başarı çok ağlıyor mu uyku düzeni var mı bizim ki hala yok o yüzden ise başlamaktan yana endişeliyim

benimki de 00.30da yattı 03.00de kalktı sonra saat başı kalktı 7.00de tam kalkış yaptık. bu kadar az uykuyla nasıl dayanıyor anlayabilmiş değilim

Xiaomi 2in1 vacuum mop essential model
Ben hala özelliklerini tam çözemedim.
En düşük ve en uygun fiyatlı zaten çok özelliği de yok sanırım ama :)

Şarj standını bulurken epeyce bir dolanıyor evet.
Ve dün uygulamadan koptu tekrar bağlayamadım.
Bir ara onunla uğraşmam lazim.
Yapana kadar elle yöneteceğim artık..

Yaa gelişigüzel süpürüyor ve tek odada çok kalıyor. Aynı yerin üzerinden geçip duruyor.
Sadece salon 40 dk sürdü.

Haritasını kendi ilk kullanımdan sonra çıkarıyor demişler ama anlamadım ben..

Temizliğine temiz yapıyor o konuda ben de memnun kaldım.

Kizlar gece her yarim saatte bir uyandi mizirdandi oglum. Gece boyu 4 defa emmek icin kalkti. Sabah zaten 5de uyandi. Ben bittim artik

Günaydın canım.
Bu gece bizim de öyleydi.
Belki 20 sefer kalktım. Hepsinde de emmese de meme istiyor üstelik.
Damaklarini o şekilde kasiyor sanırım. :/

Ben de düşünüyorum almayı,internetten mi aldınız? Bu aralar çok bakıyorum ama bir turlu karar veremedim,çok pahalı bir şey de alamam,ortalama 4 binlik bir şey bakıyorum,seninkinin fiyatı neydi?

Ben de düşünüyorum almayı,internetten mi aldınız? Bu aralar çok bakıyorum ama bir turlu karar veremedim,çok pahalı bir şey de alamam,ortalama 4 binlik bir şey bakıyorum,seninkinin fiyatı neydi?

4 bine gayet iyi model alırsın canım.

Benimki 2bin lira.
Trendyoldan aldım .

Ben de en uygununu deneyimlemek istedim ilk olarak. Zira yakın çevrem çabuk bozulur o. Temiz yapmaz diye diye anca bu kadarına cesaret edebildim :)

Benimki 2bin lira.
Trendyoldan aldım .

Ben de en uygununu deneyimlemek istedim ilk olarak. Zira yakın çevrem çabuk bozulur o. Temiz yapmaz diye diye anca bu kadarına cesaret edebildim :)
Güle güle kullan canım. Aman o çevreye ne bakıyorsun,bulaşık makinası ilk ciktiginda temiz yıkamaz diye,yıkayıp koyanlar vardı hem çalışan hem de çocuklu olunca her gün temizlik yapmak çok zor,bir de emeklemeye başlayacaklar o zaman günlük süpürmek gerekecek,şahsen benim bebekle hiç vaktim olmuyor evi her gün supurmeye

Ne her gün süpürmesi
Dün izin vermedi ki bal kabağını soyayım pişireyim.
Kaç gündür canım çekiyor soyamadim bile.

Yani izin verirse yemek yapıyoruz iki aşırı pislikten arınıyoruz.
Her gün süpürmek benim için lüks.
Tuvaletleri yıka karnını doyur iki yemek yap. Çamaşır as katla.
Bunlar önceliğim.

Aynı fikirde olup aldım ben de.
Temizliğini sevdim de ama özelliklerini tam çözemedim. Uzun uzun boş kalıp ona verecek enerjim de yok.

Ben de öyle yapıyorum
Mesela bana çocuğu 7 de uyutup sonra sabah 7 ye kadar uyumasını beklemek çok manasız geliyor.
Uyumaz ki tabi çocuk uykusu yok naapsın.
Ben bakıyorum uykusu ne zaman geliyor, hafif saçmalamaya başlıyor hemen yatırıyorum. Çalışmıyorken de böyleydi.
Bizimki de gülüyor yaa tamamen aynı seninkiyle ben ilk uykuda sallıyorum hala, bazen kalkası oluyor bazen hemen gidiyor.
Şükür gece kalkmalarında sallamıyorum. Ben sadece teknik olarak oyun ve teması kestim. Zaten çalışınca gecenin 3ünde oynamam mümkün değil gece uyanınca hemen emzirip yerine koyuyorum . Eğer uyumazsa bir mendilimiz var ama tülbent gibi değil kalın hemen onu örtüp beşiğini bir iki sallıyıp komple ışıkları kapatıp örtüyü de alıyorum. Zaten uyumuş oluyor. Beşiği sallamam 10-20 sn geçmiyor çünkü benim de uykum kaçmasın

Basima bi sey gelmicekse uyku egitimli denen olaya karsi olduğumu paylasmak isterim. Bebegim uyuyor ama uyumasa da vermezdim. Buyuk konusuyorum ama oyle. Hepsi aglatmaya dayaniyor. Bebek icin travma gibi geliyor

Ya benim için uyku eğitiminde 2 şey yanlış;
1 çocuğun uykusu standart kitap uykusu gibi olmayabilir. Yani geçen okudum 8:30 dan 8:,30 a kadar uyumalıymış çocuklar. Her çocuğun kitap gibi uyuması mümkün değil bence yaa.
2.si ağlatmak... artık abd menşeli kaynaklar bile ağlatmadan çözüm bulma kaynaklılar.
Mesela mahallenin en mutlu bebeği kesinlikle ağlatma normal ve mantıklı değil diyor. Anca bir işin varsa 5-10 dakika ağlayabilir o kadar....

Yine de her bebek ve her anne ve her anne bebek ilişkisi farklıdır. Herkes kendi doğrusunu bulursa anne ve bebek o kadar az yıpranır bence. Ben hiçbir kaynağa körü körüne inanılmasını doğru bulmuyorum, Bu değil okumayalım etmeyelim. Okuduk mantıklı geldi uyguladık aa bebek mutlu anne mutlu devam! baktık yok olmuyor buna zorlamak yanlış ve yıpratıcı olur.

Yok memeye alışır bırakmaz yok kundağa alışır kundaksız uyumaz yok biberona alışır sonra memeni emmez yok mamaya alışır sonra sütünü beğenmez...

Hepsini denedim hiçbirine de öyle alışmadı etmedi.

Benimki 2bin lira.
Trendyoldan aldım .

ben de robot mu şarjlı süpürge mi ikisinin arasında kaldım

nooldu canım neden anlatmak istemiyorsun?
etkilenmeyiz canım benim anlat sen seni rahatlatacaksa?

ben de robot mu şarjlı süpürge mi ikisinin arasında kaldım

Valla canım her gün süpürürüm ben dersen ille de robot şart demem.
Ama imkanı yok fırsatım olmaz diyen için güzel bir şey.

Ben normalde temizlik konusunda rahat insanım olduğu kadar derim canımı yıpratmam.
Ama şimdi çocuk var. Yüzünde bir yerinde şimdi bile kıl saç görünce uyuz oluyorum nerden geldi diye.
Emeklerken ne var ne yok toplayacak, yiyecek. Şimdi yine yatırıp bir iki iş peşine düşebiliyoruz o zaman daha çok gözümüz üzerinde olacak. Işler zorlaşacak. Sırf onun için aldım .

beninki bir kere hışır hışır etmesine çok güldüğü ıslak mendil paketlerinde korktu ağladı
ben de bir daha yapmadım.
valla hangi doktor, hangi ayda hangi oyuna normal derse desin onu korkutuyorsa ben de oynamam.
Ce ee yi de korkuyorsa oynamayıversin. Çok motor beceri, yok zeka arttırıcı bir oyun da değil neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…