- 3 Eylül 2012
- 21.900
- 57.839
- 798
beninki bir kere hışır hışır etmesine çok güldüğü ıslak mendil paketlerinde korktu ağladı
ben de bir daha yapmadım.
valla hangi doktor, hangi ayda hangi oyuna normal derse desin onu korkutuyorsa ben de oynamam.
Ce ee yi de korkuyorsa oynamayıversin. Çok motor beceri, yok zeka arttırıcı bir oyun da değil neticede.
Bizde de durum aynı canım,üstelik benim kızım kolikti hala o kolik ağlamaları ilk üç ay kadar olmasada devam ediyorNe her gün süpürmesi
Dün izin vermedi ki bal kabağını soyayım pişireyim.
Kaç gündür canım çekiyor soyamadim bile.
Yani izin verirse yemek yapıyoruz iki aşırı pislikten arınıyoruz.
Her gün süpürmek benim için lüks.
Tuvaletleri yıka karnını doyur iki yemek yap. Çamaşır as katla.
Bunlar önceliğim.
Aynı fikirde olup aldım ben de.
Temizliğini sevdim de ama özelliklerini tam çözemedim. Uzun uzun boş kalıp ona verecek enerjim de yok.
Merhaba kızlar.
Maşallah çok yazmışsınız yine.
Muhabbetler uyku, ek gıda ve kilo alımı üzerine olmuş sanırım.
7_8 civari kilolar çoğunlukta Maşallah miniklerinize.
Bence en miyon benimki.. Düzeltilmiş 5 ayı geçtik.
Buna ragmen 6 buçuk civarıdır.
Prematüreliginden olsa gerek doktorumuz güzel yeterli diyor. Hiç mama ver de demedi.
Nerdeyse 1 aydır ek olarak sadece yoğurt veriyorum. Artık dolu dolu 1 yemek kaşığı yiyor çok şükür. Içine zeytinyağı katıyorum.
8 günde bir kakasıni kendi kendine yapıyor buna da şükür.
Bir arkadaş bal kabağı vermiş kakasıni yapmış çocuk.
Ben de dedim onunla mi başlasam?
Kaka sıklığı biraz daha artsın istiyorum.
Sonra havuç patates 3 gün kuralı gideyim diye düşündüm.
Gece 2 saatte bir emerek sabaha kadar uyuması benim için nimet :)
Gece nöbeti tutması var daha fenası.
Şuan küçük bir sekerleme uykusunda.
Ben de arkadaşın kızı için doğum günü pasta süsü hazırlıyorum.
Benden 5 ay önce doğum yaptı.
Yaşına giriyor şimdi..
Ahh zaman..
Biz de büyüdüğünü anlamadan geçip gidecek bu günler..
Uyumadı, yemedi diye çok da dertlenmeden geçirmek lazım aslında da..
Unutuyoruz işte..
Bizde de durum aynı canım,üstelik benim kızım kolikti hala o kolik ağlamaları ilk üç ay kadar olmasada devam ediyor
Üstüne bir de her gün canlı dersim oluyor,yemek bile her gün yapmıyorum,iki günlük yapıyorum,bazen akşamdan yapiyorum.
Bebekte olduğu için ev kirlenmesin istiyorum da işte ne mümkün,sonuçta toz da alerji yapabilir veya alerjiyi tetikleyebilir.
Hehe ilahi çok güldüm canım:)
Ben bu ara hani bana hani bana demiş oynuyorum hoşuna gidiyor.
Ce eee muhabbeti bizim kızın ilgisini pek çekmiyor nedense :)
Sabah 5de uyandi, 6da uyuttum. 7ye 10 kala uyandi. Yedi 20 gibi cok yoruldu, uyuttum. 10 dk sonra uyandi. Uyudu uyandi bi daha... simdi uyanik. Ikimiz de serseme donduk artik.Günaydın canım.
Bu gece bizim de öyleydi.
Belki 20 sefer kalktım. Hepsinde de emmese de meme istiyor üstelik.
Damaklarini o şekilde kasiyor sanırım. :/
Sabah 5de uyandi, 6da uyuttum. 7ye 10 kala uyandi. Yedi 20 gibi cok yoruldu, uyuttum. 10 dk sonra uyandi. Uyudu uyandi bi daha... simdi uyanik. Ikimiz de serseme donduk artik.
1 hafta once doktoru dis belirtisi yok dedi. Dis de degil, uykuya dalmakta zorlaniyor, dalsa aglayarak uyaniyor. Uykusu oldugu icin de hep mutsuz, huzursuz...Bizim de böyle günler oluyor işte.
Ben diş sancısına yoruyorum. Elleri hep ağzında ağlıyor çünkü. :/
Bgn saat 1-4 arasi kanguruda iyice gezdiricem. Havasi degissin bari.Bizim de böyle günler oluyor işte.
Ben diş sancısına yoruyorum. Elleri hep ağzında ağlıyor çünkü. :/
Branşın neydi? Bir de ben sınıf öğretmeniyim ondan benim daha zor,her gün dersim var,sen branşciysan maaş karşılığı girersin,benim kadar yorucu olmaz.Canlı ders dedin beni bitirdin
Bir de her akşam kendime şu soruyu soruyorum.
Çalışmazken halin bu.
Çalışırken ne yapacaksın?
Inşallah bir an evvel her şey normale döner.
Uzaktan eğitimle çalışmak normalinden çok daha yorucu. Gözümde çok büyüyor cidden.
Allah yardımcınız olsun.
Benim de sınıf canım:/Branşın neydi? Bir de ben sınıf öğretmeniyim ondan benim daha zor,her gün dersim var,sen branşciysan maaş karşılığı girersin,benim kadar yorucu olmaz.
1 hafta once doktoru dis belirtisi yok dedi. Dis de degil, uykuya dalmakta zorlaniyor, dalsa aglayarak uyaniyor. Uykusu oldugu icin de hep mutsuz, huzursuz...
1 hafta once doktoru dis belirtisi yok dedi. Dis de degil, uykuya dalmakta zorlaniyor, dalsa aglayarak uyaniyor. Uykusu oldugu icin de hep mutsuz, huzursuz...
Allah'tan bu sene dördüncü sınıfları okutuyorum da en azından 26 saat dersim var.Benim de sınıf canım:/
Allah'tan bu sene dördüncü sınıfları okutuyorum da en azından 26 saat dersim var.
Çocuk olduktan sonra keske branş öğretmeni olsaydim dedim,en azından maaş karşılığı girer çocuğuma daha çok vakit ayirirdimpeki senin ne zaman başlama yapman gerekecek?
Canlı ders dedin beni bitirdin
Bir de her akşam kendime şu soruyu soruyorum.
Çalışmazken halin bu.
Çalışırken ne yapacaksın?
Inşallah bir an evvel her şey normale döner.
Uzaktan eğitimle çalışmak normalinden çok daha yorucu. Gözümde çok büyüyor cidden.
Allah yardımcınız olsun.
Varmış daha,hiç stres yapma,ben müdürün ve velilerin baskısindan 20 gün kullanabilmistim raporu.Benim kızım prematüre doğmadı ama düşük agirlikli doğdu(tansiyondan dolayı )(2020 Gr cik:)) o nedenle başlamak istemedim rapor aldım neyseki uzaktan eğitim oldu.En azından çocuğumu emzirebiliuorum çok şükür.Şimdilik martin 15 ine kadar raporluyum canım.
Senelik rapor haklarımı seneye kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım.
Tabi annem gelecek ınsallah.peki çalışma esnasında biri çocukla duracak mı?
çünkü ben bir iki kere evden çalıştım
çok zordu ya öyle göründüğü gibi kolay değilmiş
Ben iki gün bebegimle ders yapıyorum,inanılmaz zor,artık kucağımda gezdire gezdire ders yapıyoruz,Allah'tan kilolu bir bebek değilde en azından kollarım yorumluyor :))peki çalışma esnasında biri çocukla duracak mı?
çünkü ben bir iki kere evden çalıştım
çok zordu ya öyle göründüğü gibi kolay değilmiş
Varmış daha,hiç stres yapma,ben müdürün ve velilerin baskısindan 20 gün kullanabilmistim raporu.Benim kızım prematüre doğmadı ama düşük agirlikli doğdu(tansiyondan dolayı )(2020 Gr cik:)) o nedenle başlamak istemedim rapor aldım neyseki uzaktan eğitim oldu.En azından çocuğumu emzirebiliuorum çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?