2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Hehe ilahi çok güldüm canım:)
Ben bu ara hani bana hani bana demiş oynuyorum hoşuna gidiyor.

Ce eee muhabbeti bizim kızın ilgisini pek çekmiyor nedense :)

Bizde de durum aynı canım,üstelik benim kızım kolikti hala o kolik ağlamaları ilk üç ay kadar olmasada devam ediyor

Üstüne bir de her gün canlı dersim oluyor,yemek bile her gün yapmıyorum,iki günlük yapıyorum,bazen akşamdan yapiyorum.

Bebekte olduğu için ev kirlenmesin istiyorum da işte ne mümkün,sonuçta toz da alerji yapabilir veya alerjiyi tetikleyebilir.

bal kabağı ben de çook duydum, bizim doktorunda ilk ek gıda sebzelerinden önerdiklerinden bal kabağı. Madem çabuk da çıkartıyormuş dene gitsin bence de.
Minyon diye üzülme bizimki de minyon bir çeçe :)
Şu 2 saatte bir uyuması nimet demene ben de katılıyorum tam benim kafa.
Eğer bebek ağlamıyorsa, huzursuz değilse ben de her şeyine ok im

Canlı ders dedin beni bitirdin
Bir de her akşam kendime şu soruyu soruyorum.

Çalışmazken halin bu.
Çalışırken ne yapacaksın?

Inşallah bir an evvel her şey normale döner.
Uzaktan eğitimle çalışmak normalinden çok daha yorucu. Gözümde çok büyüyor cidden.
Allah yardımcınız olsun.

Hehe ilahi çok güldüm canım:)
Ben bu ara hani bana hani bana demiş oynuyorum hoşuna gidiyor.

Ce eee muhabbeti bizim kızın ilgisini pek çekmiyor nedense :)

ay nasıl ağladı bir pakete bir bana baktı gözler doldu sonra ağladı nasıl kıyamam papatya gözlüm
gerçi 1 ay önceydi bu ama bir daha denemedim

Günaydın canım.
Bu gece bizim de öyleydi.
Belki 20 sefer kalktım. Hepsinde de emmese de meme istiyor üstelik.
Damaklarini o şekilde kasiyor sanırım. :/
Sabah 5de uyandi, 6da uyuttum. 7ye 10 kala uyandi. Yedi 20 gibi cok yoruldu, uyuttum. 10 dk sonra uyandi. Uyudu uyandi bi daha... simdi uyanik. Ikimiz de serseme donduk artik.

Sabah 5de uyandi, 6da uyuttum. 7ye 10 kala uyandi. Yedi 20 gibi cok yoruldu, uyuttum. 10 dk sonra uyandi. Uyudu uyandi bi daha... simdi uyanik. Ikimiz de serseme donduk artik.

Bizim de böyle günler oluyor işte.
Ben diş sancısına yoruyorum. Elleri hep ağzında ağlıyor çünkü. :/

Branşın neydi? Bir de ben sınıf öğretmeniyim ondan benim daha zor,her gün dersim var,sen branşciysan maaş karşılığı girersin,benim kadar yorucu olmaz.

1 hafta once doktoru dis belirtisi yok dedi. Dis de degil, uykuya dalmakta zorlaniyor, dalsa aglayarak uyaniyor. Uykusu oldugu icin de hep mutsuz, huzursuz...

Benim doktorum bu duruma lavanta önermişti. Bir iki damla sık çarşafına ya da kıyafetine.
Sakinleştirir uykuya geçişi kolaylaştırır demişti.
Farmasiden sipariş bile verdik.
Bize fayda etmedi çünkü bariz diş huysuzluğu.
Sizde belki ise yarar canım.

Benim de sınıf canım:/
Allah'tan bu sene dördüncü sınıfları okutuyorum da en azından 26 saat dersim var.

Çocuk olduktan sonra keske branş öğretmeni olsaydim dedim,en azından maaş karşılığı girer çocuğuma daha çok vakit ayirirdim peki senin ne zaman başlama yapman gerekecek?

Şimdilik martin 15 ine kadar raporluyum canım.
Senelik rapor haklarımı seneye kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım.

peki çalışma esnasında biri çocukla duracak mı?
çünkü ben bir iki kere evden çalıştım
çok zordu ya öyle göründüğü gibi kolay değilmiş

Şimdilik martin 15 ine kadar raporluyum canım.
Senelik rapor haklarımı seneye kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım.
Varmış daha,hiç stres yapma,ben müdürün ve velilerin baskısindan 20 gün kullanabilmistim raporu.Benim kızım prematüre doğmadı ama düşük agirlikli doğdu(tansiyondan dolayı )(2020 Gr cik:)) o nedenle başlamak istemedim rapor aldım neyseki uzaktan eğitim oldu.En azından çocuğumu emzirebiliuorum çok şükür.

Tabi annem gelecek ınsallah.
Tam hareketli zamanları mümkün değil yapamam.
Işime kendimi vermem lazım.
Ve zaten evden çalışmak bence daha zor.
Inşallah normale döner diyorum

Ben iki gün bebegimle ders yapıyorum,inanılmaz zor,artık kucağımda gezdire gezdire ders yapıyoruz,Allah'tan kilolu bir bebek değilde en azından kollarım yorumluyor :))

Çok şükür canım.
Benim okul yakın eve. Yürüyerek 15 dk.
Yarısı uykuda olur.
Yarısı ek gıda alacak ınsallah. Çıkarken emziririm gelince emziririm yeter diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…