- 15 Aralık 2019
- 532
- 1.110
- 63
Benim doktorum bu duruma lavanta önermişti. Bir iki damla sık çarşafına ya da kıyafetine.
Sakinleştirir uykuya geçişi kolaylaştırır demişti.
Farmasiden sipariş bile verdik.
Bize fayda etmedi çünkü bariz diş huysuzluğu.
Sizde belki ise yarar canım.
Bende buhar makinesi almak istemiştim doktor önermedi klima ile ısınmak mümkün değil Ankarada zaten. Petek üzerine havluyu ıslatıp koyuyorum baya ıslak bir şekilde bırakıyorum. 40 civarı oluyor odanın nemiKaç gündür soracağım unutuyorum kızlar.
Ben oda nem ve ısı ölçeri aldım.
Iyice soğuk havalarda uyku tulumunu ona göre giydireyim diye.
18-25 derece sıcaklık
%40-60 arası neme gülen yüz oluyor.
20 gündür yüzünü güldüremedik. Nem çok düşüktü 25-30 Sıcaklık 26-27 civarı oluyordu.
Bugün hava yağmurlu sonunda 24 dereceye %41 neme gülen yüz gördüm. :)
Sorum şu.
Petek üzerine kap ile su koydum.
Nemi nasıl arttırabiliriz başka?
Bende buhar makinesi almak istemiştim doktor önermedi klima ile ısınmak mümkün değil Ankarada zaten. Petek üzerine havluyu ıslatıp koyuyorum baya ıslak bir şekilde bırakıyorum. 40 civarı oluyor odanın nemi
Aa neden onermedi acaba hava nemlendiriciyi. Ben de her gece calistirmayi dusunuyordum artik. Belki burnu kuruyordur o tuzden sık uyaniyordur diye.Bende buhar makinesi almak istemiştim doktor önermedi klima ile ısınmak mümkün değil Ankarada zaten. Petek üzerine havluyu ıslatıp koyuyorum baya ıslak bir şekilde bırakıyorum. 40 civarı oluyor odanın nemi
Bizim doktor ve saglik ocagindakiler de mutlaka buhar makinesi kullanin dediAa neden onermedi acaba hava nemlendiriciyi. Ben de her gece calistirmayi dusunuyordum artik. Belki burnu kuruyordur o tuzden sık uyaniyordur diye.
Alışkanlık yapabiliyor demişti gece uykudan sık uyanıyor bazen burnu tıkandığı için bende almak istemiştim buhar makinesini vazgeçtim artıkAa neden onermedi acaba hava nemlendiriciyi. Ben de her gece calistirmayi dusunuyordum artik. Belki burnu kuruyordur o tuzden sık uyaniyordur diye.
Araları 23 ay. Tek bebekle ne rahatmışım diyorum o uyurken ben de uyuyordum, ama şimdi ne mümkün. Biri uyurken diğeri onu uyandırmasın diye kırk takla atıyorum. Yaş farkı biraz daha fazla olsa belki daha rahat olurdu, şimdide ilk zamanlar zor olacak ama ilerde beraber oynarlar rahat edersin diyorlar. İlerdeki o güzel günleri bekliyorum
Abisi kac aylik? Iki bebegin arasindaki yas farki cok olmazsa birlikte buyurler gibi geliyor. Ikinci bebisi 3 yil sonra gibi dusunuyorum bazen, bazen 1 yeter diyorum...Kızlar epey konuşmuşsunuz, iki bebek olunca evde yetişmek zor oluyor. Bizim kızı da ancak abisi uyuduğunda yere bırakabiliyorum, bir kaç gündür dönmeye başladı. Döne döne tüm odayı turluyorabisi uyanıkken mümkünatı yok, kolunu bacağını çekiştirmeler, yanağını sıkmaya çalışmalar, geçen 2 dk mutfaktan su almaya gitmiştim oyuncağı tıkıştırmaya çalışıyordu ağzına, her an diken üstündeyim. Park yatağı salona koyduk odadan çıkmam gerekirse içine koyuyorum abiyi, kodese giriyor ancak öyle başbaşa bırakabiliyorum.
robot süpürge çok özeniyorum ama evin her yeri oyuncak, eğil kalk onları toplayana kadar evi de süpürürüm diyip vazgeçiyorum. Bu gün süpürürken topladım yine atmış hepsini yere
Bir de kurutma makinası alıcam yetti artık dedim. Her gün makina çalışıyor ya her gün. As, topla, yerleştir, as ayy artık yetti. Kullanan var mı?
Ev hanımlığı üstelik de çocuklarla ne zormuş, ne kötü dönem yardımcı da alamıyorum. Eşim yardım ediyor ama çok yorgun hissediyorum
Simdi okudum bunu, cevabimi aldim :)Araları 23 ay. Tek bebekle ne rahatmışım diyorum o uyurken ben de uyuyordum, ama şimdi ne mümkün. Biri uyurken diğeri onu uyandırmasın diye kırk takla atıyorum. Yaş farkı biraz daha fazla olsa belki daha rahat olurdu, şimdide ilk zamanlar zor olacak ama ilerde beraber oynarlar rahat edersin diyorlar. İlerdeki o güzel günleri bekliyorum
Dikkatli kullanmakta fayda var,çünkü hindistan cevizi de alerjik bir besin.Kızlar diş için doğal neler yapabiliriz diye araştırırken okudum.
Hindistan cevizi yağını diş etlerine süren varmış.
Daha önce duydunuz mu?
Elimde var sürsem mi dersiniz?
Hindistan Cevizi Yağı'nın Bebekler İçin İnanılmaz faydaları ve kullanımı
Şimdiye kadar hindistan cevizi yağının birçok faydasını muhtemelen duymuşsunuzdur, ancak hindistan cevizi yağının hemen hemen her bebek bakım ürününün yerine sağlıklı bir alternatif olduğunu biliyor musunuz? Hindistan cevizi yağının bebeklere faydaları saymakla bitmiyor. Her anne bebeğinin...www.meleklermekani.com
Okuduklarıma bakarak veresim var.
Cekiniyorum sıkıntı olur mu diye?
Aslında pişik için kullanıyorum gerçekten çok iyi geliyor.
Süpermiş,bilgi için teşekkürler canım.Arkadaşlar uykusuz bebişlerimiz için çok güzel bir uygulama var beyaz gürültü, güzel ninniler vs. var play store den yükleyebilirsiniz.
Cem diş yüzünden uyuyamadığı zamanlar çok faydasını gördük.
Eki Görüntüle 2759001 Eki Görüntüle 2759002
Hah şimdi oldu :) Bi an şaştım o da nereden çıktı diyeAy tetanoz demism ya menenjit yazacaktim.
3-5-7 diye gidiyor sanirim
Bizim. Rota ve menenjitler. Rota da rotateq diye 3 doz
Sona yaklaşıyoruzpazartesi, uykusuzluk, yoğun iş, süt sağma ve regl olmak
bugün bir bitsin de
Karanfili ezip zeytin yagiyla karistirip dolaba koyunca sonra parmakla damaklara surunce ise yariyor. Dogal.Dikkatli kullanmakta fayda var,çünkü hindistan cevizi de alerjik bir besin.
Süpermiş,bilgi için teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?