Bize 4.ay kontrolünde başlattı doktorumuz 6 damla olarak başladık demir ilacını.5. sy kontrolunden geldik. Bir demir ilaci yazdi "ısrarlarima dayanamayarak" sag olsun. Paraben olmasin icinde dedim. O ne dedi. Ingilizcesi farkli mi ola ne ola. 1 ml ver dedi. Cok degil mi 1 ml ya? 0.1 olmasin o? Siz kac veriyorsunuz? Ilacin adi Altrifer Junior, duyan var mi? Doktora cok ağladı Luna. Sevinmelisin yabancilari tanıyo dedi. Konak icin ilac yazdi. 2 aydir zeytinyagi ile bitiremedim olmadi cunku. Gece sık uyaniyo dedim seni istiyo dedi. Tadimlara basladim dedim. Iyi dedi. Sag olsun bilmedigim hicbir sey soylemedi. Her gittigimde ben bu adami degistiricem diyorum kaliyo oyle. 500 gram almis 3.5 cm uzamış.
İyi akşamlar :) heheh bugün bizde doktora gittik 510 Gr almıştı. 400 - 500 gr alması yeterli dedi...Günaydınlar hepinize️
Ne acayip bir geceydi, bir gram düzgün uyku uyumadım kime sorsam öyle, merkür mü gitti Jüpiter mi gedli nıldu öyle
Sabah da menenjit 2. Dozları olduk sağlık ocağında.
7 kilo tarttı 6800 kabul etti, 400 gr almış oluyor bu durumda. Ek gıdaya başlayın diyor hemşire. Doktorumuza daha gidemedik o ne der acaba. 400 den az alırsa başlarız demişti gerçi.
Boyu da 66cm olmuş, boyu hep fazla fazla uzuyor da kilo çok artmıyor bi kaç aydır.
ek olarak, verem aşısı yerimizde hala hiçbir emare yok, geç görülebiliyor dedi ama, bu durumda olan var mı?
Merhaba canım, bende 1 hafta oldu diyet uyguluyorum..Günaydın anneler diyete başladım umarım sütüm azalmaz ama başlamam lazımdı kilom aldı başını gidiyor haftasonu yasaklarla evden çıkılmıyor malum evde ye yat durumu çok fena. Tecrübeli annelere sorum var süt azalır mı? Teknik olarak azalmayacağını düşünüyorum ama işte hep ye süt olsun kavramı var ya. İnsan yine de merak ediyor. Zaten diyet karbonhidratı azaltacak baya. Çünkü orada çok abartmıştım ben.
Benim de kilo vermeye ihtiyacim var. Yoksa basima bi masraf kapisi daha cikacak: kiyafet! Calisirken dunyanin kiyafetini aldim, hepsi bosa gidecek. Iclerinde hic giyilmemisler var. su an hem gelirim yok hem de cogu kiyafetime giremiyorum. Bedenime uygun kiyafet alsam nolur, aynada cok kotu gorunuyorum.
ben yaptırdım canım bende hiç bir sıkıntı yok gerçi ilk olarak ferritin e - demire baktı sıkıntı yok dediKızlar burada çoğumuzun problemiydi saç dökülmesi benimde hayatımda hiç dokulmedigi kadar saçım dökülüyor nefret ediyorum her yer saç tahlil yaptırdım kanım çok düşük çıktı sizlerde de sebep bu olabilir
Bingildagina dokunmaktan cekiniyoruz ya. Zaten en basta ondan konak olmus olabilir. Tam bingildak kismini guzelce durulamadigimdan...Bize 4.ay kontrolünde başlattı doktorumuz 6 damla olarak başladık demir ilacını.
Konak için bende zeytinyağı kullandım banyodan önce en az 2 saat bekletip fırça ile taradım hatta fırçaladım desem daha doğru başını yıkarken de ıslak halde yine fırçaladım bitti bizimki
Teşekkür ederim canım,kaydettim deneyeceğim inşallahKaranfili ezip zeytin yagiyla karistirip dolaba koyunca sonra parmakla damaklara surunce ise yariyor. Dogal.
Canim 9 damla ver dedi bize. Ml ne kdara tekabul ediyor bilmiyorum acikcasi. Bugun ben de dusundum bu konaklar acaba tekrar mi ediyor. Temizlyemedim belki de gecen. Baktim hala var. Yeni mi cikti bilmiyorm. Tekrar zeytinyagi yapcam bakalm. Bizimki yabanci bilmiyo hic. Zaten pek kimseyi gormuyoruz da uzaktan gorduklerine bile gülücükler sürekli5. sy kontrolunden geldik. Bir demir ilaci yazdi "ısrarlarima dayanamayarak" sag olsun. Paraben olmasin icinde dedim. O ne dedi. Ingilizcesi farkli mi ola ne ola. 1 ml ver dedi. Cok degil mi 1 ml ya? 0.1 olmasin o? Siz kac veriyorsunuz? Ilacin adi Altrifer Junior, duyan var mi? Doktora cok ağladı Luna. Sevinmelisin yabancilari tanıyo dedi. Konak icin ilac yazdi. 2 aydir zeytinyagi ile bitiremedim olmadi cunku. Gece sık uyaniyo dedim seni istiyo dedi. Tadimlara basladim dedim. Iyi dedi. Sag olsun bilmedigim hicbir sey soylemedi. Her gittigimde ben bu adami degistiricem diyorum kaliyo oyle. 500 gram almis 3.5 cm uzamış.
Doktorum bana da boyle dedi. İyice emzir. Sonra yatagina koy poposuna pis pis yap dedi. Ama daha smdi uyudu ya. Mahvoldum resmen bugun cunku dun gece de uyumamisti. Uyumuyor ve geceleri enerji patlaması yasiyo cocuk sanki. Yok boyle bi hareket. Heryeri ayri oynuyo. Saat 8 den beri uyutmaya calistim resmen. Yarin ise gitcem bdeMemede uyuyordu bizimki. Bugun uyumasina yakin memeden alip yatagina koydum. 10 dk pispisladim ve uyuduArtik hep boyle uyutmayi denicrm bakalim.
Canim oto koltugu neden 3 tane dedi ki. Ben artik 9-36 kg almayi dusunuyorum. 9-18 alip sonra 18-36 mi alcaz. Neden 3 tane aliyoruz kiMerhabalar herkese iyi akşamlar dilerim bir süredir okuyorum okuyorum tam yazacağım bir kaç bir şey bir şeyler çıkıyor
Bugünkü doktor kontrolümüzü yazmak isterim
Çok işinize yarayacak detaylı şeyler görüşmedik ama :)
Kilosu 7.860 Gr, boyu 65 cm.
geçen aydan bu yana 510 gr almış ama son iki haftadır aşırı aşırı az emiyordu gene iyi almış bence
ek gıdaya başlamaya gerek yok dedi. Zaten ilerde gidiyorsunuz biraz dedi.
Kafatası biraz yumuşak dedi 6. ayda kemik metabolizmasına bakarız dedi bu nedir hiç bir fikrim yok internetten de araştırmadım canımı sıkmıyim diye bilgisi olan var mı acaba ?
Persentili hiç konuşmamıştık onu konuştuk çokta anlamadım zaten boyu ortalamada kilosu az ilerde vs. dedi sıkıntı yoksa benim içinde sıkıntı yoktur dedim.
Oto koltuğunu sorduk arada bir tane var onu alın 18 aya kadar... daha sonrasında büyük alabilirsiniz dedi. yani toplamda 3 tane alacaksınız dedi
Süt arttırıcı damla çay vs. sordum sütüm ara ara az geliyor dedim. yani ben pek sevmem ama kullanabilirsiniz bunun yerine Akdeniz diyeti uygulayın dedi :)
Vajinal yapışıklık ile ilgili konuştuk, krem verir diye umuyordum vermedi neredeyse yarısı kapalı idi çünkü
Bol bol oturtacağız bu ay dedi mama sandalyesinde vs.
Ayrıca Rota 3. dozu olduk.
çok uzun uzun yazdım umarım okurken sıkılmazsınız :)
yani aslında bizde büyük alacaktık doktor öyle diyince kafam karıştı benimde ama gün içinde hiç araştırma fırsatım olmadı..Canim oto koltugu neden 3 tane dedi ki. Ben artik 9-36 kg almayi dusunuyorum. 9-18 alip sonra 18-36 mi alcaz. Neden 3 tane aliyoruz ki
Vajinal yapisikligi mi var bebisinin. Ben doktora bu kremleri sormustum bi kere. Vajinada yapisiklik yapabiliyor kullanmasan iyi demisti. Pisik kremleri icin. Ama sizde sorun yok demisti.
Bizim konak biraz arkaya doğruydu ön kısımda yoktu.Bingildagina dokunmaktan cekiniyoruz ya. Zaten en basta ondan konak olmus olabilir. Tam bingildak kismini guzelce durulamadigimdan...
Ben kullanmiyorm sudocrem almistm ama neredeyse hic surmuyorum. Baktim kizariyor. Kantaron yagi suruyorum o da cok nadiren oluyor. Evet pisik kremleri icin oyle dedi doktor. Yapisiklik yapabilirdi demisti.yani aslında bizde büyük alacaktık doktor öyle diyince kafam karıştı benimde ama gün içinde hiç araştırma fırsatım olmadı..
9-18 / 18-36 almaktan bahsetti sanırım ...
bahsettiğim krem vajinal yapışıklığı açan bir krem ya...
Bende onu anlamıyorum madem böyle bir durum var en baştan söylesene bence pişik kremleri yapıyor
anlamıyorum ilk zamanlarda o kısma dokunmayın çok silmeyin dediler sonra da yapışıklık olur arada temizleyin dediler..
Ben bileydim pişik kremi hiç kullanmazdım zaten sık değiştirdiğimiz için gerek yok diye düşünüyorum ama hemşireler gösterirkende hep kremliyor...
Ilk zamnlar pişik kremi almıştık bizde (herkes gibi) doktorumuz daha ilk kontrolde kullanmayacaksınız dedi kantaron yağı verdi. Sadece bu kullanılacak diye , pişik kremlerinin yapışıklık yapabildiğini hiç bilmiyordum..Ben kullanmiyorm sudocrem almistm ama neredeyse hic surmuyorum. Baktim kizariyor. Kantaron yagi suruyorum o da cok nadiren oluyor. Evet pisik kremleri icin oyle dedi doktor. Yapisiklik yapabilirdi demisti.
ben de subat indiriminden alcam da oto koltugunu ama 9-36 alirim artik diye dusunuyorm ben de araştırmadim.
Cok iyi dusunmussun canim, diyetisyene verdigin para kiyafete verecegin total paradan daha az olacaktir eminim. Bir de insan kiyafet alisverisi yapiyorsa mutlu olmali bence. Su an hic bi kiyafet beni mutlu edemez.Canım bende tam o sebepten başladım.. bir kere alacağım dolapta gereksiz yere kalacak
atsan atılmaz satsan satılmaz birine vermek istesen kim alacak...
Kıyafete para vericeme diyetisyene vereyim dedim hem kendimi daha iyi hissederim dedim
ben birazda kendime çok ağır geldiğimden başladım diyete
Doktorum bana da boyle dedi. İyice emzir. Sonra yatagina koy poposuna pis pis yap dedi. Ama daha smdi uyudu ya. Mahvoldum resmen bugun cunku dun gece de uyumamisti. Uyumuyor ve geceleri enerji patlaması yasiyo cocuk sanki. Yok boyle bi hareket. Heryeri ayri oynuyo. Saat 8 den beri uyutmaya calistim resmen. Yarin ise gitcem bdeBazen dayanamıyorum diye dusunuyorum. Yardim
Benimki de akşam uyku vaktine yakın bi enerji patlaması yaşıyor. Gülme-ağlama karışıyor bazen. Ağlama sesi çıkarırken surat gülüyor. Bebenin de annesi gibi kafası karışıkDoktorum bana da boyle dedi. İyice emzir. Sonra yatagina koy poposuna pis pis yap dedi. Ama daha smdi uyudu ya. Mahvoldum resmen bugun cunku dun gece de uyumamisti. Uyumuyor ve geceleri enerji patlaması yasiyo cocuk sanki. Yok boyle bi hareket. Heryeri ayri oynuyo. Saat 8 den beri uyutmaya calistim resmen. Yarin ise gitcem bdeBazen dayanamıyorum diye dusunuyorum. Yardim
Edecek kmse yok. Tek cocuk bde ama. Kendimi cok yipranmis hissediyorum.White Mocha bugun nasi dayanıyosyn demiştin ya
Canım regl olduğumda benim de ciddi azaldı sütüm. Bestlac ın çok çok faydasını gördüm. Şiddetle tavsiye ederim.İyi geceler kızlar
Herkes başlamış yavaştan diyete ben de başlasam iyi olacak aslında ama regl oldum ondan mıdır bilmem sütüm azaldı bu ara biraz. Günde bir kere buzluktan kullanıyorum. Sağım sayısını azalttığım için de olabilir. Regl bitince anlayacağız neden olduğunu
Ilk zamnlar pişik kremi almıştık bizde (herkes gibi) doktorumuz daha ilk kontrolde kullanmayacaksınız dedi kantaron yağı verdi. Sadece bu kullanılacak diye , pişik kremlerinin yapışıklık yapabildiğini hiç bilmiyordum..
Kantaron yağını nadiren mi kullanıyorsunuz? Ben her bez değişiminden sonra mutlaka kullanıyorum.
Ben nadiren kullaniyorum kantaron yagi. Genelde hic bsey sürmüyorumIlk zamnlar pişik kremi almıştık bizde (herkes gibi) doktorumuz daha ilk kontrolde kullanmayacaksınız dedi kantaron yağı verdi. Sadece bu kullanılacak diye , pişik kremlerinin yapışıklık yapabildiğini hiç bilmiyordum..
Kantaron yağını nadiren mi kullanıyorsunuz? Ben her bez değişiminden sonra mutlaka kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2759211 Uyku eğitimini araştırırken böyle bir site ile karşılaştım uyku arkadaşı içinde pek iç açıcı yazısı yoktu kendimi vicdansız bir anne gibi hissettirdi yazdıkları
Canim oto koltugu neden 3 tane dedi ki. Ben artik 9-36 kg almayi dusunuyorum. 9-18 alip sonra 18-36 mi alcaz. Neden 3 tane aliyoruz ki
Vajinal yapisikligi mi var bebisinin. Ben doktora bu kremleri sormustum bi kere. Vajinada yapisiklik yapabiliyor kullanmasan iyi demisti. Pisik kremleri icin. Ama sizde sorun yok demisti.
yani aslında bizde büyük alacaktık doktor öyle diyince kafam karıştı benimde ama gün içinde hiç araştırma fırsatım olmadı..
9-18 / 18-36 almaktan bahsetti sanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?