2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bize 4.ay kontrolünde başlattı doktorumuz 6 damla olarak başladık demir ilacını.
Konak için bende zeytinyağı kullandım banyodan önce en az 2 saat bekletip fırça ile taradım hatta fırçaladım desem daha doğru başını yıkarken de ıslak halde yine fırçaladım bitti bizimki

İyi akşamlar :) heheh bugün bizde doktora gittik 510 Gr almıştı. 400 - 500 gr alması yeterli dedi...
Ek gıdaya geçmeye gerek yok dedi canım bilgin olsun ...

Merhaba canım, bende 1 hafta oldu diyet uyguluyorum..
Sanıyorum ki daha çeşitli ve daha düzenli besleniyorum ara ara sütüm azaldı bu arada evet
ama asıl bebeğin kilosundan ortaya çıkar.. onu da nasıl anlayacam bilemiyorum zaten daha çok hareketlendikleri için daha az alacaklar ama

Canım bende tam o sebepten başladım.. bir kere alacağım dolapta gereksiz yere kalacak
atsan atılmaz satsan satılmaz birine vermek istesen kim alacak...
Kıyafete para vericeme diyetisyene vereyim dedim hem kendimi daha iyi hissederim dedim

ben birazda kendime çok ağır geldiğimden başladım diyete

ben yaptırdım canım bende hiç bir sıkıntı yok gerçi ilk olarak ferritin e - demire baktı sıkıntı yok dedi
ama saçım aşırı dökülüyor

Bingildagina dokunmaktan cekiniyoruz ya. Zaten en basta ondan konak olmus olabilir. Tam bingildak kismini guzelce durulamadigimdan...

Merhabalar herkese iyi akşamlar dilerim bir süredir okuyorum okuyorum tam yazacağım bir kaç bir şey bir şeyler çıkıyor

Bugünkü doktor kontrolümüzü yazmak isterim
Çok işinize yarayacak detaylı şeyler görüşmedik ama :)

Kilosu 7.860 Gr, boyu 65 cm.
geçen aydan bu yana 510 gr almış ama son iki haftadır aşırı aşırı az emiyordu gene iyi almış bence
ek gıdaya başlamaya gerek yok dedi. Zaten ilerde gidiyorsunuz biraz dedi.

Kafatası biraz yumuşak dedi 6. ayda kemik metabolizmasına bakarız dedi bu nedir hiç bir fikrim yok internetten de araştırmadım canımı sıkmıyim diye bilgisi olan var mı acaba ?

Persentili hiç konuşmamıştık onu konuştuk çokta anlamadım zaten boyu ortalamada kilosu az ilerde vs. dedi sıkıntı yoksa benim içinde sıkıntı yoktur dedim.

Oto koltuğunu sorduk arada bir tane var onu alın 18 aya kadar... daha sonrasında büyük alabilirsiniz dedi. yani toplamda 3 tane alacaksınız dedi

Süt arttırıcı damla çay vs. sordum sütüm ara ara az geliyor dedim. yani ben pek sevmem ama kullanabilirsiniz bunun yerine Akdeniz diyeti uygulayın dedi :)

Vajinal yapışıklık ile ilgili konuştuk, krem verir diye umuyordum vermedi neredeyse yarısı kapalı idi çünkü

Bol bol oturtacağız bu ay dedi mama sandalyesinde vs.

Ayrıca Rota 3. dozu olduk.

çok uzun uzun yazdım umarım okurken sıkılmazsınız :)

Canim 9 damla ver dedi bize. Ml ne kdara tekabul ediyor bilmiyorum acikcasi. Bugun ben de dusundum bu konaklar acaba tekrar mi ediyor. Temizlyemedim belki de gecen. Baktim hala var. Yeni mi cikti bilmiyorm. Tekrar zeytinyagi yapcam bakalm. Bizimki yabanci bilmiyo hic. Zaten pek kimseyi gormuyoruz da uzaktan gorduklerine bile gülücükler sürekli

Memede uyuyordu bizimki. Bugun uyumasina yakin memeden alip yatagina koydum. 10 dk pispisladim ve uyudu Artik hep boyle uyutmayi denicrm bakalim.
Doktorum bana da boyle dedi. İyice emzir. Sonra yatagina koy poposuna pis pis yap dedi. Ama daha smdi uyudu ya. Mahvoldum resmen bugun cunku dun gece de uyumamisti. Uyumuyor ve geceleri enerji patlaması yasiyo cocuk sanki. Yok boyle bi hareket. Heryeri ayri oynuyo. Saat 8 den beri uyutmaya calistim resmen. Yarin ise gitcem bde Bazen dayanamıyorum diye dusunuyorum. Yardim
Edecek kmse yok. Tek cocuk bde ama. Kendimi cok yipranmis hissediyorum. White Mocha bugun nasi dayanıyosyn demiştin ya

Canim oto koltugu neden 3 tane dedi ki. Ben artik 9-36 kg almayi dusunuyorum. 9-18 alip sonra 18-36 mi alcaz. Neden 3 tane aliyoruz ki
Vajinal yapisikligi mi var bebisinin. Ben doktora bu kremleri sormustum bi kere. Vajinada yapisiklik yapabiliyor kullanmasan iyi demisti. Pisik kremleri icin. Ama sizde sorun yok demisti.

yani aslında bizde büyük alacaktık doktor öyle diyince kafam karıştı benimde ama gün içinde hiç araştırma fırsatım olmadı..
9-18 / 18-36 almaktan bahsetti sanırım ...

bahsettiğim krem vajinal yapışıklığı açan bir krem ya...
Bende onu anlamıyorum madem böyle bir durum var en baştan söylesene bence pişik kremleri yapıyor

anlamıyorum ilk zamanlarda o kısma dokunmayın çok silmeyin dediler sonra da yapışıklık olur arada temizleyin dediler..

Ben bileydim pişik kremi hiç kullanmazdım zaten sık değiştirdiğimiz için gerek yok diye düşünüyorum ama hemşireler gösterirkende hep kremliyor...

Ben kullanmiyorm sudocrem almistm ama neredeyse hic surmuyorum. Baktim kizariyor. Kantaron yagi suruyorum o da cok nadiren oluyor. Evet pisik kremleri icin oyle dedi doktor. Yapisiklik yapabilirdi demisti.
ben de subat indiriminden alcam da oto koltugunu ama 9-36 alirim artik diye dusunuyorm ben de araştırmadim.

Ilk zamnlar pişik kremi almıştık bizde (herkes gibi) doktorumuz daha ilk kontrolde kullanmayacaksınız dedi kantaron yağı verdi. Sadece bu kullanılacak diye , pişik kremlerinin yapışıklık yapabildiğini hiç bilmiyordum..
Kantaron yağını nadiren mi kullanıyorsunuz? Ben her bez değişiminden sonra mutlaka kullanıyorum.

İyi geceler kızlar

Herkes başlamış yavaştan diyete ben de başlasam iyi olacak aslında ama regl oldum ondan mıdır bilmem sütüm azaldı bu ara biraz. Günde bir kere buzluktan kullanıyorum. Sağım sayısını azalttığım için de olabilir. Regl bitince anlayacağız neden olduğunu

Cok iyi dusunmussun canim, diyetisyene verdigin para kiyafete verecegin total paradan daha az olacaktir eminim. Bir de insan kiyafet alisverisi yapiyorsa mutlu olmali bence. Su an hic bi kiyafet beni mutlu edemez.
Benimki de akşam uyku vaktine yakın bi enerji patlaması yaşıyor. Gülme-ağlama karışıyor bazen. Ağlama sesi çıkarırken surat gülüyor. Bebenin de annesi gibi kafası karışık çok şükür bu gece şu saate kadar iyi uyudu, şimdi emzirdim uyuttum. İnşallah sabah 6ya kadar uyusun bana yeter de artar Allahım, amin.
Canım regl olduğumda benim de ciddi azaldı sütüm. Bestlac ın çok çok faydasını gördüm. Şiddetle tavsiye ederim.

Pişik önleyici bepantol kullanıyorum ama kızımda öyle bişeye rastlamadım.Kafam karıştı şimdi
Biz de atak haftasına girdik sanırım bugün gündüz hiç uyumadı.Akşam 9 gibi uyudu 1 de uyandı ve hala uyanık İki gündür de geceleri saat başı uyanıyordu Uykusuzluktan bayılacağım.

Ben nadiren kullaniyorum kantaron yagi. Genelde hic bsey sürmüyorum

allah allah uyku arkadaşı için ne demişler ki
ben uyku arkadaşına boşu boşuna bir de bir şeye alışsın sonra da ondan vazgeçirmeye uğraş iş olmasın diye hiç sıcak bakamadım zaten de

yani aslında bizde büyük alacaktık doktor öyle diyince kafam karıştı benimde ama gün içinde hiç araştırma fırsatım olmadı..
9-18 / 18-36 almaktan bahsetti sanırım ...

ay maalesef 3 tane alınıyor
şimdi bizdeki de çok küçük kaldı sanırım; 2 aydır arabaya binmiyor bizimki
iç minder almıştık onunla kullanıyorduk ama umarım sığıyordur
yine de almak gerekecek bakalım bir öncekini arkadaştan almıştık çok da pahalılar ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…