2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ya çok şey almayalım diyen arkadaşlar için
şöyle diyim şu forumda en pinti ve hiçbir şey almayan üye benimdir herhalde
ancak ben bile araba koltuğunu kesinlikle iyi bir şey alma taraftarıyım çünkü
1 sağlık emniyet
2 en paraya değecek şey olacak çünkü 5 yıl kullanacağız kesin
parasını amorti edecek tek ekipman olabilir.
sadece 9kgluklara belki 1-2 ay daha vardır ama illaki oturacak ve baya uzun bir süre oturacak

nooldu canım neden anlatmak istemiyorsun?
etkilenmeyiz canım benim anlat sen seni rahatlatacaksa?
ilginiz için teşekkür ederim.benim ilk kizimdada bazı sorunlar yaşadık.benzer sıkıntılar yaşıyorum belirsiz bir süreç.keske zamana birakabilsem ama gelecek korkutuyor elimde değil.kisaca anlatırsam ablamizda doğduğunda bazı fiizksel özellikler genetik sıkıntılara işaret ediyordu.testler Dr lar vs çok şükür bazı sağlık sorunlarınız oldu ama zeka vs çok şükür yaşamadık.cok yıprandım .bu kizimdada herşey rüya gibiydi.ustuste surekli sağlık sorunları kızımda olan belirtiler ondada çıkması ve bu süreçte hep yalnız olmam .ailem başka şehirde uzakta.ilk günden beri tekim .eşimin ailesi de beni çok üzdü bu süreçte yalnız bıraktılar.daha hastanede sorun çıkartıp küstuler.haketmedigim şeyler yaşadım.yine de tek çocukların iyi olsun dedim.ama sağlık konusu beni çok.yipraatti.yine aynı surecelri yaşamak.daha Dr görmek istemiyorum ne olacaksa kabullendim.kizimda gelişim açısından şu an sorun gormuyroum ama başka durumlar var ilerisi için .ağır bir depresyon geçiriyorum.annemin yanına geldim bir süre birlikte olacağız. Belki toparlarim biraz.iki bebeğimde daha hamilelikte başlayıp devam eden sıkıcı süreçler yaşıyorum sanırım artık psikojik olarak ta çöktüm.ben de istiyorum artık mama sandalyesini dert edeyim dişini dert edeyim uyumamasını vs gribini. Ateşini onlara razıyım ama herseferinde ciddi sorunlar çok yoruldum.boyle işte arkadaşlarım benim imtihanlarım çocuklarımla anlaşılan.ne kadar güçlü oldukça gelen dertler daha büyük gelmeye basladi.rabbim kimseyi yalnızlikla ve cocuklariyla sinamasin.

Ben deedün 10 saat yolculuk yaptık arka tarafta çıkara çıkara geldim.buyuk kızımda önde oturmaktan şikayetçi.arkada yaylana yaylana uyurdu kardeşi olmadan önce .bebiş desen oto koltuğundan şikayetçi neredeyse hiç tutamadım.icinde hep memedeydi.uzun yol için fazla bebeklermis onu anladım .

ya 12sinde birinin doktor randevusu vardı sanki
nomunomuchua canım senin çocuğun ayak randevusu mu vardı
bir de A April wind sana doktor hacettepeye sonuçları göster demişti gösterdiniz mi ne oldu?
Selam canım , bizim ay sonuna kadar vaktimiz var doktor gitseniz ve onlarda görse iyi olur demiş ama kesin gidin dememiş. Arabamızda bir takım sorunlar var çözülürse gideceğiz. Yoksa uzun yol bebekle sıkıntı olur diye gidemeyebiliriz.

ah canım benim geçmişler olsun
bütün derteriniz çabucak bitsin gitsin bir daha da gelmesin inşallah.
ben tahmin edebiliyorum sonu iyi bitse bile bazen o bekleme süreci, doktorlar, testler insanı yıpratıyor. Ama inşallah büyüğündeki gibi şimdiki yavrucakta da hiçbir şey çıkmaz, korktuğunuza değmez inşallah

ay bu arada aling şimdi araştırdım
tüm koltuklar 9-18 18-36 olarak 2 ye ayrılmış durumdalar
kızlara sordum bizim onlar da 2 yani ana kucağıyla toplamda 3 koltuk almışlar

Geçmiş olsun inşallah ağrısız atlatırsınız bizde düşünüyorduk ama vakaların artmasıyla biraz daha bekleyelim demiştik. Nasıl geçti lokal anestezi ile mi yapıldı?

Ankarada tavsiye edebileceğiniz yer var mı sünnet için

Hayırlı olsun maşallah ona biz de yariyil tatilinde memlekette sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Eve geldikten sonraki tecrübelerini de paylaşır mısın Kolay geçer inşallah bu dönem

O ne tatlı kayın ayol.
Benimkiler bir işe yaramaz anca zarar
Valla ben de şoklardayım. Bekar ya bence ondan aldı :) şaka bir tarafa aramızda öyle sıkıntı yok. O paraya sıkışınca biz destek oluruz. Yani yol , su , elektrik olarak bana geri döner bu süpürge:))

ay bu arada aling şimdi araştırdım
tüm koltuklar 9-18 18-36 olarak 2 ye ayrılmış durumdalar
kızlara sordum bizim onlar da 2 yani ana kucağıyla toplamda 3 koltuk almışlar
Canım 9-36 kg olması lazım. Bir de ben yeğeimden dolayı eminim. 0-13 ten sonra 1 tane aldılar. Şuan 4,5 yaşında 20 kg. hala aynı koltuğu kullanıyorlar.

Canım benim tez zamanda bütün sıkıntıların biter inşallah annelik çok zor benim etrafımda da çok her şeyi abarttigımı düşünen insanlar bir de ben başkalarından çok etkilenirim hepimizin bebeğinin tek derdi gripten soğuk algınlığından ileri gitmesin inşallah zamanla her şey düzeliyor ama o zaman nasıl geçiyor ceken bilir ben sana teselli veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…