Teşekkür canım8600 e 9 damla veriyorum. muhtemelen 8 vermek gerekiyor.
ilginiz için teşekkür ederim.benim ilk kizimdada bazı sorunlar yaşadık.benzer sıkıntılar yaşıyorum belirsiz bir süreç.keske zamana birakabilsem ama gelecek korkutuyor elimde değil.kisaca anlatırsam ablamizda doğduğunda bazı fiizksel özellikler genetik sıkıntılara işaret ediyordu.testler Dr lar vs çok şükür bazı sağlık sorunlarınız oldu ama zeka vs çok şükür yaşamadık.cok yıprandım .bu kizimdada herşey rüya gibiydi.ustuste surekli sağlık sorunları kızımda olan belirtiler ondada çıkması ve bu süreçte hep yalnız olmam .ailem başka şehirde uzakta.ilk günden beri tekim .eşimin ailesi de beni çok üzdü bu süreçte yalnız bıraktılar.daha hastanede sorun çıkartıp küstuler.haketmedigim şeyler yaşadım.yine de tek çocukların iyi olsun dedim.ama sağlık konusu beni çok.yipraatti.yine aynı surecelri yaşamak.daha Dr görmek istemiyorum ne olacaksa kabullendim.kizimda gelişim açısından şu an sorun gormuyroum ama başka durumlar var ilerisi için .ağır bir depresyon geçiriyorum.annemin yanına geldim bir süre birlikte olacağız. Belki toparlarim biraz.iki bebeğimde daha hamilelikte başlayıp devam eden sıkıcı süreçler yaşıyorum sanırım artık psikojik olarak ta çöktüm.ben de istiyorum artık mama sandalyesini dert edeyim dişini dert edeyim uyumamasını vs gribini. Ateşini onlara razıyım ama herseferinde ciddi sorunlar çok yoruldum.boyle işte arkadaşlarım benim imtihanlarım çocuklarımla anlaşılan.ne kadar güçlü oldukça gelen dertler daha büyük gelmeye basladi.rabbim kimseyi yalnızlikla ve cocuklariyla sinamasin.nooldu canım neden anlatmak istemiyorsun?
etkilenmeyiz canım benim anlat sen seni rahatlatacaksa?
Ben deeOto koltuğu hakkında bende aşırı kararsızlardanım... işin bir diğer yüzü de gerçekten nereye koyacağız bu kadar eşyayıbu tip büyük şeyler keşke uzun ömürlü olsa... bir de çok önemli bir seçim çünkü yola giderken orda keyifle oturması gerek ki yol bize eziyet olmasın
Ben zaten halen arkada oturmaya alışamadım midem bulanıyor
Selam canım , bizim ay sonuna kadar vaktimiz var doktor gitseniz ve onlarda görse iyi olur demiş ama kesin gidin dememiş. Arabamızda bir takım sorunlar var çözülürse gideceğiz. Yoksa uzun yol bebekle sıkıntı olur diye gidemeyebiliriz.ya 12sinde birinin doktor randevusu vardı sanki
nomunomuchua canım senin çocuğun ayak randevusu mu vardı
bir de A April wind sana doktor hacettepeye sonuçları göster demişti gösterdiniz mi ne oldu?
ilginiz için teşekkür ederim.benim ilk kizimdada bazı sorunlar yaşadık.benzer sıkıntılar yaşıyorum belirsiz bir süreç.keske zamana birakabilsem ama gelecek korkutuyor elimde değil.kisaca anlatırsam ablamizda doğduğunda bazı fiizksel özellikler genetik sıkıntılara işaret ediyordu.testler Dr lar vs çok şükür bazı sağlık sorunlarınız oldu ama zeka vs çok şükür yaşamadık.cok yıprandım .bu kizimdada herşey rüya gibiydi.ustuste surekli sağlık sorunları kızımda olan belirtiler ondada çıkması ve bu süreçte hep yalnız olmam .ailem başka şehirde uzakta.ilk günden beri tekim .eşimin ailesi de beni çok üzdü bu süreçte yalnız bıraktılar.daha hastanede sorun çıkartıp küstuler.haketmedigim şeyler yaşadım.yine de tek çocukların iyi olsun dedim.ama sağlık konusu beni çok.yipraatti.yine aynı surecelri yaşamak.daha Dr görmek istemiyorum ne olacaksa kabullendim.kizimda gelişim açısından şu an sorun gormuyroum ama başka durumlar var ilerisi için .ağır bir depresyon geçiriyorum.annemin yanına geldim bir süre birlikte olacağız. Belki toparlarim biraz.iki bebeğimde daha hamilelikte başlayıp devam eden sıkıcı süreçler yaşıyorum sanırım artık psikojik olarak ta çöktüm.ben de istiyorum artık mama sandalyesini dert edeyim dişini dert edeyim uyumamasını vs gribini. Ateşini onlara razıyım ama herseferinde ciddi sorunlar çok yoruldum.boyle işte arkadaşlarım benim imtihanlarım çocuklarımla anlaşılan.ne kadar güçlü oldukça gelen dertler daha büyük gelmeye basladi.rabbim kimseyi yalnızlikla ve cocuklariyla sinamasin.
Ayyy ben de istiyorum hediyeRica ederim . Xiaomi dreams f9 bana hediye geldi. :) Tabiki sorabilirsiniz. Geç dönersem kusura bakmayın. Evden çalışıyorum
Yalnız hayat kurtarıyor :) marka model önemli mi bilmem ama iş görüyor. Hediyeyi kaynım aldı tehdit zoruyla almış olabilir ama aldıAyyy ben de istiyorum hediyeben de birkaç model arasında kaldım.
Ben de hayırlı olsuna gelicez ne alalım ne eksik diyen arkadaşıma robot Süpürge dedim ama ciddiye almadı galibaYalnız hayat kurtarıyor :) marka model önemli mi bilmem ama iş görüyor. Hediyeyi kaynım aldı tehdit zoruyla almış olabilir ama aldı
ya 12sinde birinin doktor randevusu vardı sanki
nomunomuchua canım senin çocuğun ayak randevusu mu vardı
bir de A April wind sana doktor hacettepeye sonuçları göster demişti gösterdiniz mi ne oldu?
Yalnız hayat kurtarıyor :) marka model önemli mi bilmem ama iş görüyor. Hediyeyi kaynım aldı tehdit zoruyla almış olabilir ama aldı
Geçmiş olsun inşallah ağrısız atlatırsınız bizde düşünüyorduk ama vakaların artmasıyla biraz daha bekleyelim demiştik. Nasıl geçti lokal anestezi ile mi yapıldı?Yumurtanın sarısıııııı diyerek sünnetten dönüyoruz şu an. Aahhh Metehan mı sünnet oldu ben miklipsli yöntem yaptık cumartesi klips çıkacak
şimdi eve dönüşteyiz ve uyuyor. İnşallah ağrısız sızısız geçiririz bu dönemi
Hayırlı olsun maşallah onaYumurtanın sarısıııııı diyerek sünnetten dönüyoruz şu an. Aahhh Metehan mı sünnet oldu ben miklipsli yöntem yaptık cumartesi klips çıkacak
şimdi eve dönüşteyiz ve uyuyor. İnşallah ağrısız sızısız geçiririz bu dönemi
Valla ben de şoklardayım. Bekar ya bence ondan aldı :) şaka bir tarafa aramızda öyle sıkıntı yok. O paraya sıkışınca biz destek oluruz. Yani yol , su , elektrik olarak bana geri döner bu süpürge:))O ne tatlı kayın ayol.
Benimkiler bir işe yaramaz anca zarar
Teşekkür ederim canım deniycem. İnşallah geçicidirCanım regl olduğumda benim de ciddi azaldı sütüm. Bestlac ın çok çok faydasını gördüm. Şiddetle tavsiye ederim.
ay bu aradaaling şimdi araştırdım
tüm koltuklar 9-18 18-36 olarak 2 ye ayrılmış durumdalar
kızlara sordum bizim onlar da 2 yani ana kucağıyla toplamda 3 koltuk almışlar
Canım benim tez zamanda bütün sıkıntıların biter inşallah annelik çok zor benim etrafımda da çok her şeyi abarttigımı düşünen insanlar bir de ben başkalarından çok etkilenirim hepimizin bebeğinin tek derdi gripten soğuk algınlığından ileri gitmesin inşallah zamanla her şey düzeliyor ama o zaman nasıl geçiyor ceken bilir ben sana teselli verememilginiz için teşekkür ederim.benim ilk kizimdada bazı sorunlar yaşadık.benzer sıkıntılar yaşıyorum belirsiz bir süreç.keske zamana birakabilsem ama gelecek korkutuyor elimde değil.kisaca anlatırsam ablamizda doğduğunda bazı fiizksel özellikler genetik sıkıntılara işaret ediyordu.testler Dr lar vs çok şükür bazı sağlık sorunlarınız oldu ama zeka vs çok şükür yaşamadık.cok yıprandım .bu kizimdada herşey rüya gibiydi.ustuste surekli sağlık sorunları kızımda olan belirtiler ondada çıkması ve bu süreçte hep yalnız olmam .ailem başka şehirde uzakta.ilk günden beri tekim .eşimin ailesi de beni çok üzdü bu süreçte yalnız bıraktılar.daha hastanede sorun çıkartıp küstuler.haketmedigim şeyler yaşadım.yine de tek çocukların iyi olsun dedim.ama sağlık konusu beni çok.yipraatti.yine aynı surecelri yaşamak.daha Dr görmek istemiyorum ne olacaksa kabullendim.kizimda gelişim açısından şu an sorun gormuyroum ama başka durumlar var ilerisi için .ağır bir depresyon geçiriyorum.annemin yanına geldim bir süre birlikte olacağız. Belki toparlarim biraz.iki bebeğimde daha hamilelikte başlayıp devam eden sıkıcı süreçler yaşıyorum sanırım artık psikojik olarak ta çöktüm.ben de istiyorum artık mama sandalyesini dert edeyim dişini dert edeyim uyumamasını vs gribini. Ateşini onlara razıyım ama herseferinde ciddi sorunlar çok yoruldum.boyle işte arkadaşlarım benim imtihanlarım çocuklarımla anlaşılan.ne kadar güçlü oldukça gelen dertler daha büyük gelmeye basladi.rabbim kimseyi yalnızlikla ve cocuklariyla sinamasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?