2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

bu muymuş kullandıkları
ya bunu alıcam ya arkadaşım 18-36 lığı bana verecek tek 9-18lik alıcam
ama diyorsan ki bu okdir hiç ondan gidip ekstra koltuk almıyım bununla idare ederiz 5 yıl

Bu hipp ek gıdalar hakkında ne düşünüyorsunuz anneler ben bebeğimin alerjisi olduğunu düşünüyorum o yüzden sütsüz organik pirinçli aldım denemeyi düşünüyorum bir şeyler duydunuz mu hakkında

bu muymuş kullandıkları
ya bunu alıcam ya arkadaşım 18-36 lığı bana verecek tek 9-18lik alıcam
ama diyorsan ki bu okdir hiç ondan gidip ekstra koltuk almıyım bununla idare ederiz 5 yıl
yok onların kullandığı bu değil de benim baktıklarımdan biri buydu. 9-36 kg olarak. buradan tecrübeli annelere sesleniyorum. Biri bizi aydınlatsın. beynimiz yandı şuan

yok onların kullandığı bu değil de benim baktıklarımdan biri buydu. 9-36 kg olarak. buradan tecrübeli annelere sesleniyorum. Biri bizi aydınlatsın. beynimiz yandı şuan

yok yaa ben sordum arkadaşlarıma
ayyy sesli kayıt bırakmak istiyorum şu an : )))))))))
olmuyormuş yaa çünkü 9-18ler biraz yatıyormuş; 18-36lar hiç yatmıyormuş
uzun yolculuklarda sıkıntı olabilirmişmişmişmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu oto koltuklarinin 9-18 18-36 ve 9-36 ligi oluyor sanırım benim büyük oglumun 9-36 var 5 yasina kadar kullandı dafa fazlada kullanirdi ama istemedi kraft bizimkinin markasi 2 buçuk yaşında kullanmaya başladık oncesinde ihtiyac duymadik çünkü doğuda küçük bir sehirdeydik bir yere cikmiyorduk nemelekete ucakla gidiyorduk bunların kademesi oluyor zaten

ay 2,5 yaşa kadar benim beklemem mümkün değil
yalnız biz çok panik yaptık gören de sanır bu haftasonu trabzona antalyaya falan çıkıcaz bebekle
neden öyle oldu aling

yalnız biz çok panik yaptık gören de sanır bu haftasonu trabzona antalyaya falan çıkıcaz bebekle
neden öyle oldu aling
Görümcem 9 aya kadar bu travel sistem bebek arabasının pusetini kullandı sonra 9-36 ay kullandı puset varsa o sekilde degerlendirebilirsiniz

ah yaa biri sormuştu şu an göremedim
verem aşısı bizde de ilkin etki etmedi
hiçbir şey yoktu
sonra saçma bir şekilde 2 ay kadar sonra kızardı iltihaplandı falan
ben iltihabın normal olduğunu biliyorum da 2 ay sonra olmasını garipsedim
ama sonra sağlık ocağındaki hemşiremize fotosunu attım ve normal dedi
şimdi de geçti.
neden bizde herhangi bir iz yok diyen arkadaşım kimdi hatırlamıyorum

2 ayı bulabilir

Bizim de birkaç sonra iltihaplandı. Hatta yıkarken elime değince fark ettim. Sonra geçti

Ben bir de ortada oturmak zorunda kalıyorum sağım solum oto koltuğu, koca araca sığamıyoruz, kemeri bile takamıyorum Neyse ki 2 ayda bir aşıya giderken biniyorum sadece

Ben 9-36 alcam. Karıştırma orasını daha fazla para vermek istemiyorum şuan 9-36 yazıyosa adamların vardır herhalde bildiği. Kraft gördüm az önce 0-36 yazmış artık abartmış o da
neden öyle oldu aling

Aynen ya. Sen 2 tane alcaz deyince bi panik oldm
edit diyelim. Pardon ya esmeralda5 demişti 3 tane alcaz diye.

Son düzenleme:
Sanirim gercekten 1.0 ml dedi. Cok fazla ya. 0,5 ml kullandım. İlacı boca etmem gerekir 1.0 mlde. Kilosu 7.550 'ydi, kilo başına 1 damla diye düşünsek bile 0,75 ml eder. Zaten doktor da 1.0 ml kullan ama bence bi hafta kadar sonra 0.5 ml kullanmaya başla, o kadar takviyeye göre gerek yok dedi. Gelecek ay değerlerine baktırıcam artık. Bunların hiçbiri ben istemesem verilmeyen şeyler. Ne D vitamini ne demir veriyolar, hepsini ben kendim alıp kullanıyorum. En azından danışıyorum lakay lakayt iyiii istiyosan kullaaaaan diyor.

Konaklarımızı fırça ile tarıyoduk bu sefer konak taragı aldım, bir de onunla tarayıp bakıcaz artık.

Luna da gülücük atıyor ama insanlar bizim evimize gelirse. Başka mekanları sevmiyor, başka mekanlar onu huzursuz ediyor yabancı insanlardan çok.

Bu uyuma kısmını burda senden okumuştum ugulamak istedim. Hiç dokunmadan pışpışladım. 10 dakika kadar sürdü. Bir o yana bi bu yana çevridi kafasını derken kapadı gözlerini mutlu son. Belki uyutmaya çalıştığın için uyumuyodur, uyumuyo tummy time yaptır, uyumaya sıcak bakacaktır eminim sdfsfsafas Belki de işe başladığın için seni gördüğü anlarda enerji patlaması yaşıyor yavrucak. Onları da anlamak lazım. Ama zor olmuyor mu oluyor. Bu günler de geçecek demekten başka çaremiz yok. Bizim kız uykuya kolay geçiyor ama çok sık uyanıyor gece. iki gün iyi yuuyorsa 3. gün yine sık sık uyanıyor. 3 gündür iyiydi, dün akşam on kere kalkmıştır belki. Anlamıyorum neden bazı akşamlar böyle yapıyor.

Bizimki 9-36 kilo. 3 kademeye kadar yatışı var. İçindeyken hafif yatar pozisyonda uyuyabiliyor 9 aylıktan beri kullanıyoruz. 27 aylık oldu içindeki minderi çıkardık kullanıyoruz. Ekstradan almaya gerek yok.

Onu ben sormuştum, sanki hemen oluyordu diye hatırlıyordum ama bir kaç ay sonra oluyormuş, kızımda da oldu da rahatladım aşı tutmuş

Aynı dert bende de var işte. 2 gün iyi uyuyorsa 2 gün 4 5 kere uyanıyor. mesela dün 2 kere uyandı. Bu arada ben işe başladım ama hiç ayrılmıyoruz yani. O da geliyor benimle. Mesela şuan işteyim. O da burda uyuyo. Dün akşamın acısını cıkartıyo galiba. Demir bana da çok geliyo ama 8 damlaydı 9 a cıkarttı en son gıttıgımde doktor. ama herkes kilosuna 1 damla olacak şekilde kullanıyor burda okuduğum. Şu uyku işi gündüz tamam da gece uyutma işini çözemedim. Belki de sallasam falan uyur. Yanına yatıp uyusun diye bekliyorum.

Alerjik bebek anneleri genelde memnundu ben de bu hafta alıp akşam üzeri azda olsa yedirmeyi dusunuuroum gece çok fazla uyanıyor tek anne sütüyle gidiyorum belki biraz tok tutar

ayy ben de şöyle hazır ek gıda mı alsam diye düşünüyorum çok ama
neyse önce bi kabak mabak haşlamasıyla idare etsin.

Ben 9-36 alcam. Karıştırma orasını daha fazla para vermek istemiyorum şuan 9-36 yazıyosa adamların vardır herhalde bildiği. Kraft gördüm az önce 0-36 yazmış artık abartmış o da

Bizimki 9-36 kilo. 3 kademeye kadar yatışı var. İçindeyken hafif yatar pozisyonda uyuyabiliyor 9 aylıktan beri kullanıyoruz. 27 aylık oldu içindeki minderi çıkardık kullanıyoruz. Ekstradan almaya gerek yok.

yaa ben de hiç 2 tane almak istemiyorum çünkü çok pahalılar bir de ne gerek var yani madem bir tanesi uzun süreli kullanılıyorsa

Bizim de ilk aşıdan sonra iz yoktu zamanla iz oldu dün de dikkat ettim kabuklanmis ama iltihap görmedim hemşireye de sormadım unutmuşum şuan siz yazınca hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…