Avent emzik niye piyasada yok e bebekte yok civilde yok 4 eczane baktım yok 6 - 18 ay yok
emzigimiz kayboldu galiba parkta düşürdükPhilips Avent Ultra Soft Emzik 6-18 Ay - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Ultra Soft Emzik 6-18 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
trendyolda var sanki.
Çok da duygusal bi anımda okudum, gözümden yaş aktı istemsizce okurkenilginiz için teşekkür ederim.benim ilk kizimdada bazı sorunlar yaşadık.benzer sıkıntılar yaşıyorum belirsiz bir süreç.keske zamana birakabilsem ama gelecek korkutuyor elimde değil.kisaca anlatırsam ablamizda doğduğunda bazı fiizksel özellikler genetik sıkıntılara işaret ediyordu.testler Dr lar vs çok şükür bazı sağlık sorunlarınız oldu ama zeka vs çok şükür yaşamadık.cok yıprandım .bu kizimdada herşey rüya gibiydi.ustuste surekli sağlık sorunları kızımda olan belirtiler ondada çıkması ve bu süreçte hep yalnız olmam .ailem başka şehirde uzakta.ilk günden beri tekim .eşimin ailesi de beni çok üzdü bu süreçte yalnız bıraktılar.daha hastanede sorun çıkartıp küstuler.haketmedigim şeyler yaşadım.yine de tek çocukların iyi olsun dedim.ama sağlık konusu beni çok.yipraatti.yine aynı surecelri yaşamak.daha Dr görmek istemiyorum ne olacaksa kabullendim.kizimda gelişim açısından şu an sorun gormuyroum ama başka durumlar var ilerisi için .ağır bir depresyon geçiriyorum.annemin yanına geldim bir süre birlikte olacağız. Belki toparlarim biraz.iki bebeğimde daha hamilelikte başlayıp devam eden sıkıcı süreçler yaşıyorum sanırım artık psikojik olarak ta çöktüm.ben de istiyorum artık mama sandalyesini dert edeyim dişini dert edeyim uyumamasını vs gribini. Ateşini onlara razıyım ama herseferinde ciddi sorunlar çok yoruldum.boyle işte arkadaşlarım benim imtihanlarım çocuklarımla anlaşılan.ne kadar güçlü oldukça gelen dertler daha büyük gelmeye basladi.rabbim kimseyi yalnızlikla ve cocuklariyla sinamasin.
Benimki de sadece anne sütü alıyor dediğin gibi son zamanlarda gece sık uyanmaya başladı bu akşam deneyeceğim bendeAlerjik bebek anneleri genelde memnundu ben de bu hafta alıp akşam üzeri azda olsa yedirmeyi dusunuuroum gece çok fazla uyanıyor tek anne sütüyle gidiyorum belki biraz tok tutar
Ne guzel ne sanslisin. Yine de zor oluyodur bebekle. Ben sallamiyordum bebegi sersemletiyor diye. Ama cok zor da kalinca sallamaya basladim. Hep degil ama arada hafifce salliyorum. Baktim uyumayacak zorlamiyorum. Benimki acliktan uyaniyo bence. Son hafta aksam bi kez mama vermeye basladim. O zmn uyuyo. Dun vermesim uyumadi. Bu aksam vericem uyursa tezim dogru. Sutum azalmadi ama artik ona yetmiyo.Aynı dert bende de var işte. 2 gün iyi uyuyorsa 2 gün 4 5 kere uyanıyor. mesela dün 2 kere uyandı. Bu arada ben işe başladım ama hiç ayrılmıyoruz yani. O da geliyor benimle. Mesela şuan işteyim. O da burda uyuyo. Dün akşamın acısını cıkartıyo galiba. Demir bana da çok geliyo ama 8 damlaydı 9 a cıkarttı en son gıttıgımde doktor. ama herkes kilosuna 1 damla olacak şekilde kullanıyor burda okuduğum. Şu uyku işi gündüz tamam da gece uyutma işini çözemedim. Belki de sallasam falan uyur. Yanına yatıp uyusun diye bekliyorum.
Ben sormamistim ama ben de bekliyorum. Hic iz yok. 6 gun kaldi 2 ay olmasina. Iz olmazsa tutmadi demek miymisah yaa biri sormuştu şu an göremedim
verem aşısı bizde de ilkin etki etmedi
hiçbir şey yoktu
sonra saçma bir şekilde 2 ay kadar sonra kızardı iltihaplandı falan
ben iltihabın normal olduğunu biliyorum da 2 ay sonra olmasını garipsedim
ama sonra sağlık ocağındaki hemşiremize fotosunu attım ve normal dedi
şimdi de geçti.
neden bizde herhangi bir iz yok diyen arkadaşım kimdi hatırlamıyorum
2 ayı bulabilir
ilginiz için teşekkür ederim.benim ilk kizimdada bazı sorunlar yaşadık.benzer sıkıntılar yaşıyorum belirsiz bir süreç.keske zamana birakabilsem ama gelecek korkutuyor elimde değil.kisaca anlatırsam ablamizda doğduğunda bazı fiizksel özellikler genetik sıkıntılara işaret ediyordu.testler Dr lar vs çok şükür bazı sağlık sorunlarınız oldu ama zeka vs çok şükür yaşamadık.cok yıprandım .bu kizimdada herşey rüya gibiydi.ustuste surekli sağlık sorunları kızımda olan belirtiler ondada çıkması ve bu süreçte hep yalnız olmam .ailem başka şehirde uzakta.ilk günden beri tekim .eşimin ailesi de beni çok üzdü bu süreçte yalnız bıraktılar.daha hastanede sorun çıkartıp küstuler.haketmedigim şeyler yaşadım.yine de tek çocukların iyi olsun dedim.ama sağlık konusu beni çok.yipraatti.yine aynı surecelri yaşamak.daha Dr görmek istemiyorum ne olacaksa kabullendim.kizimda gelişim açısından şu an sorun gormuyroum ama başka durumlar var ilerisi için .ağır bir depresyon geçiriyorum.annemin yanına geldim bir süre birlikte olacağız. Belki toparlarim biraz.iki bebeğimde daha hamilelikte başlayıp devam eden sıkıcı süreçler yaşıyorum sanırım artık psikojik olarak ta çöktüm.ben de istiyorum artık mama sandalyesini dert edeyim dişini dert edeyim uyumamasını vs gribini. Ateşini onlara razıyım ama herseferinde ciddi sorunlar çok yoruldum.boyle işte arkadaşlarım benim imtihanlarım çocuklarımla anlaşılan.ne kadar güçlü oldukça gelen dertler daha büyük gelmeye basladi.rabbim kimseyi yalnızlikla ve cocuklariyla sinamasin.
Ben de cok uyanınca yetmıyo gibi dusunmustum ama kılo alımı ıyı dedı doktor tezimi çürüttü. böyle böyle alısacak belkı de bılmıyorum. ya da biz alıscaz bi şekilde.Ne guzel ne sanslisin. Yine de zor oluyodur bebekle. Ben sallamiyordum bebegi sersemletiyor diye. Ama cok zor da kalinca sallamaya basladim. Hep degil ama arada hafifce salliyorum. Baktim uyumayacak zorlamiyorum. Benimki acliktan uyaniyo bence. Son hafta aksam bi kez mama vermeye basladim. O zmn uyuyo. Dun vermesim uyumadi. Bu aksam vericem uyursa tezim dogru. Sutum azalmadi ama artik ona yetmiyo.
E şubata bişey kalmadı, indirimleri yakalamak için ben de hemen bi araştırmaya girdim.ay 2,5 yaşa kadar benim beklemem mümkün değil
yalnız biz çok panik yaptık gören de sanır bu haftasonu trabzona antalyaya falan çıkıcaz bebekle
neden öyle oldualing
Sizinki hangi markaydı? Ben de 9-36 almayı tercih ederim.Bizimki 9-36 kilo. 3 kademeye kadar yatışı var. İçindeyken hafif yatar pozisyonda uyuyabiliyor 9 aylıktan beri kullanıyoruz. 27 aylık oldu içindeki minderi çıkardık kullanıyoruz. Ekstradan almaya gerek yok.
Yok annesi muhtemelen sürekli yapmayacak şu an ailesini tanıdığı yabancıyı bildiği dönemdeler bizimki de öyle bir süre bakıp bakıp ağlıyor yarım saate alışıyorKızlar bugün eşimin ailesi geldiler ve benim prenses hiç gitmedi kucaklarına sürekli ağlayıp durdu bana geliyo sakinleşiyor sonra tekrar yelteniyorlar başlıyor ağlamaya çocuk benden başka kimseyi görmedi normal böyle yapması ama hep böyle yaparsa diye de bi korku girdi içime
Bizimki chicco youniverseE şubata bişey kalmadı, indirimleri yakalamak için ben de hemen bi araştırmaya girdim.
Sizinki hangi markaydı? Ben de 9-36 almayı tercih ederim.
Bizimki başka eve gidince yapıyor onu bize gelirse hiç yadırgamıyor yabancıyı.Kızlar bugün eşimin ailesi geldiler ve benim prenses hiç gitmedi kucaklarına sürekli ağlayıp durdu bana geliyo sakinleşiyor sonra tekrar yelteniyorlar başlıyor ağlamaya çocuk benden başka kimseyi görmedi normal böyle yapması ama hep böyle yaparsa diye de bi korku girdi içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?