2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Avent emzik niye piyasada yok e bebekte yok civilde yok 4 eczane baktım yok 6 - 18 ay yok

Çok da duygusal bi anımda okudum, gözümden yaş aktı istemsizce okurken Allah yardımcınız olsun, eminim anne yanında olmak çok çok iyi gelecektir.
Siz güçlü durun, dağ gibi durdukça dertlerin de büyüyeceğine değil yok olup gideceğine inanın nolur

Ankee aşı izini ben sormuştum dün, teşekkür ederim
Ama biz 5 aylık olduk, 3 ay geçti hala bir şey yok, nokta kadar iz bile yok gibi.
Neyse doktora gittiğimizde de sorayın en iyi.

Alerjik bebek anneleri genelde memnundu ben de bu hafta alıp akşam üzeri azda olsa yedirmeyi dusunuuroum gece çok fazla uyanıyor tek anne sütüyle gidiyorum belki biraz tok tutar
Benimki de sadece anne sütü alıyor dediğin gibi son zamanlarda gece sık uyanmaya başladı bu akşam deneyeceğim bende

Ne guzel ne sanslisin. Yine de zor oluyodur bebekle. Ben sallamiyordum bebegi sersemletiyor diye. Ama cok zor da kalinca sallamaya basladim. Hep degil ama arada hafifce salliyorum. Baktim uyumayacak zorlamiyorum. Benimki acliktan uyaniyo bence. Son hafta aksam bi kez mama vermeye basladim. O zmn uyuyo. Dun vermesim uyumadi. Bu aksam vericem uyursa tezim dogru. Sutum azalmadi ama artik ona yetmiyo.

Ben sormamistim ama ben de bekliyorum. Hic iz yok. 6 gun kaldi 2 ay olmasina. Iz olmazsa tutmadi demek miymis

Öncelikle amin..
O kadar hissederek okudum ki...
Herkesin neşeyle hevesle geçirdikleri dönemi insan binbir kaygı ile geçirince paylaşım yapmaya gitmiyor eli..
Bu son günler daha çok yazar oldum. Çünkü çok şükür iyiye giden şeyler var.

Eşmiş, eş ailesiymiş hepsi tırı vırı.
Yavrun sağlık sorunları yaşarken onlar seni üzemez. Gıcık olur öfkelenirsin ama.

Dertlerin degişiverir.
Insanın hayali sırta taşan kakayı temizlemek olur mu?
Oldu valla.
Ve dün hayalim gerçek oldu.
Benim minnoş b.k icinde kaldı.

Aylarca kaka bekledim ağlaya ağlaya lavman fitil verdim.
Hamilelikten bu yana sıkıntıma sıkıntı katan, anlayissiz insan her kimse onun kızımın b.ku kadar değeri yok.

Minnaklar sağlıktan ayrılmasın hiç.
Dilerim her şey düzelir.
Güçlü kal.

Bugun buzluktaki anne sutume kucuk cay kasigi muhallebi katip yedirdim. Maksat sut ziyan olmasin. Tadini begenmedigi icin de tadini degistirip yedireyim. Kasikla yedirdim. Muthis mutlu oluyo. Kocaman aciyo agzini hupletiyo hepsini. Dun de kucuk bi kasik havuc vermistim. O dan onceki gun kucuk kasik ev yogurdu. Gecen hafta sadece muz ve elma degdirmistim diline. Biliyorum yanlis yapiyorum 3 gun kuralina uymuyor. Plansiz bi sekilde tattiriyorum çünkü sadece. Ama 20 Ocaktan sonra resmen baslicaz. Tam 5 bucuk aylikken yani.

Ben de cok uyanınca yetmıyo gibi dusunmustum ama kılo alımı ıyı dedı doktor tezimi çürüttü. böyle böyle alısacak belkı de bılmıyorum. ya da biz alıscaz bi şekilde.

ay 2,5 yaşa kadar benim beklemem mümkün değil
yalnız biz çok panik yaptık gören de sanır bu haftasonu trabzona antalyaya falan çıkıcaz bebekle
neden öyle oldu aling
E şubata bişey kalmadı, indirimleri yakalamak için ben de hemen bi araştırmaya girdim.
Bizimki 9-36 kilo. 3 kademeye kadar yatışı var. İçindeyken hafif yatar pozisyonda uyuyabiliyor 9 aylıktan beri kullanıyoruz. 27 aylık oldu içindeki minderi çıkardık kullanıyoruz. Ekstradan almaya gerek yok.
Sizinki hangi markaydı? Ben de 9-36 almayı tercih ederim.

Kızlar bugün eşimin ailesi geldiler ve benim prenses hiç gitmedi kucaklarına sürekli ağlayıp durdu bana geliyo sakinleşiyor sonra tekrar yelteniyorlar başlıyor ağlamaya çocuk benden başka kimseyi görmedi normal böyle yapması ama hep böyle yaparsa diye de bi korku girdi içime

R rainmistik canım inşallah ilk bebeğin gibi, korktukların başına gelmez. Bak daha önce okadar korku çekmişsin, çok şükür sağlıklı bir evladın var. Bütün kalbimle dilerim, minnak bebeğin de çok sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun ömürlü olsun inşallah. Etrafındaki gereksiz insanları görmezden gelmeyi başarabildiğinde sana hiç zarar veremeyecekler -kafanı meşgul edemeyecekler-. Hiç onları değiştirmeye çalışma ya da konuşup bişeyleri halletmeye çalışma. Enerjini bu insanlara kullanma, değmezler. Kötü günümüzde yanımızda olmayan hiç olmasın.

Yok annesi muhtemelen sürekli yapmayacak şu an ailesini tanıdığı yabancıyı bildiği dönemdeler bizimki de öyle bir süre bakıp bakıp ağlıyor yarım saate alışıyor

Bari alışverişe sarayım :) bu ebebek şubat indirimleri denilen şey nasıl oluyor ? Her gün belli bir ürün kategorisindemi indirim oluyor ?

Bizimki başka eve gidince yapıyor onu bize gelirse hiç yadırgamıyor yabancıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…