2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de cok uyanınca yetmıyo gibi dusunmustum ama kılo alımı ıyı dedı doktor tezimi çürüttü. böyle böyle alısacak belkı de bılmıyorum. ya da biz alıscaz bi şekilde.
Evet sizinkisi o sebeple olmayabilir ozmn. Dis ya da gecis donemi bi sebebi vardir ya. Hep boyle olmaz. Ben de anlamadim neden. Yavas yavas eledim secenekleri. Son 3 ay 650, 580 ve 500 gram aldi azalarak ve bur de mama verince uyanmadan uyuyo.

Selam kızlar sanki biri daha sormuştu da bulamadım
Yürüteç almam konusunda annem de kayınvalidem de ısrar ediyor
Bende doktorlar önermiyor biraz daha büyüsün ilk adım arabasi almak istiyorum siz bu konu da ne düşünüyorsunuz yürüteç almayı düşünen var mı
Kendi doktorumuza erken olduğu için sormadim 6. Ay kontrolünde sorarım

Kizlar anneden bize ve bizden bebege olan aktarimla ilgili burda birkac kisiyle konusmustul ve psikokinezyoloji diye birnsey keşfettim haberiniz olsun ostedim dr deniz şimşek kitabini bir okuyun isterseniz ıstanbulda yine dr esra guduk tavsiye ederim. Uzun bir mevzu ama deniz beyin kitabi baya acikliyor

Ben büyük oğluma almıştım toplamda 2 3 kez koydum çok tehlikeli bir şey bence, bebekler pire gibi uçuyorlar ayrıca tekerlekleri bir yere takılsa takla atarlar ve gerçekten yürümeyi geciktiriyor artık sağlıklı olmadığıda kanıtlandı ben kullanmayacağım

Amerika’da yasaklanması teklif edilmiş, Kanada da yasaklanmış. Oldukça tehlikeli, kazalar yaralanmalar çok oluyor. Ben almadım, asla da almayı düşünmem. Zaten emekledikten sonra tutuna tutuna kalkmayı öğreniyorlar. Bizim doktorumuz da kesinlikle kullanmayın demişti

Dilko benim eşimin yeğeninde yürüme problemi olmuş örümcek kaynaklı. 24-25 yaşlarında şu an, dizlerini tamamen düz tutamıyormuş gibi görünüyordu. Detaylarını bilmiyorum fakat, bebekken bindiği örümcekten kaynaklandığını duymuştum.

Allah gerçekten kolaylık versin hastane 20 dakika 2 saat kendime gelemiyorum
Uhh 10 saat çok iddialıymış yaa bizim gidebilirsek inş ilk uzun yolculuğumuz 6 saat görünüyor durdusu ettisi 7 diyelim
ay bu arada aling şimdi araştırdım
tüm koltuklar 9-18 18-36 olarak 2 ye ayrılmış durumdalar
kızlara sordum bizim onlar da 2 yani ana kucağıyla toplamda 3 koltuk almışlar
Çokça konuşmuşsunuz istişare etmişsiniz hahahha hem ben yAzdım hem de kafam oldu Allak bullak biri bizi aydınlatsın
Oh maşallah kuzuya geçmiş olsun ve tabi ki sana da annesi
Ben bir de ortada oturmak zorunda kalıyorum sağım solum oto koltuğu, koca araca sığamıyoruz, kemeri bile takamıyorum Neyse ki 2 ayda bir aşıya giderken biniyorum sadece
Kemeri takmazsa biterim
Hep doktorum yüzünden oldu durun Cuma bir doktor deneyeceğim ona da soracağım bakalım ne diyecek

Şahsen ben almayacağım, neden ısrar ettiler ki al diye... çokta acelemiz yok zamanı gelince hayırlısı ile yürüyecekler

Şahsen ben almayacağım, neden ısrar ettiler ki al diye... çokta acelemiz yok zamanı gelince hayırlısı ile yürüyecekler
Benim oğlum çok kucak istiyor bende çok yoruyorum sabah:7 den akşam 7 e kadar babamız gelince biraz işlerimi yapıp dinlenebiliyorum gündüz uykusu yok resmen 20 dakika ara ara toplamda 1 saati geçmez
Annelerimiz de bebeğin yürüteçte durabilecegini düşünüyor az da olsa günde yarım saat bir saat bile olsa işine yarar bizim çocuklarımız hep öyle büyüdü bir şey olmadı bile diyorlar yakın zamanda işe başlama durumum da olacak birazda onun için ben de almak istemiyorum alternatifi olan bir üründe yok

Aynen ortaligi karistirip gittin. Ankee beyinler yandi burda ama sonuc olarak 9-36 almaya karar verildi bilgin olsun.

Ben sormuştum bu yürüteç meselesini benimkilerde al al kaldılar üstümde dediklerine göre daha hızlı yürürmüş kullanırsam

Ben de yürüteç almayi düşünmüyorum.Yegenim için ablam kullanmıştı bir süre,yeğenim vücudunu ileri atıyordu,bacakları geri geri kalıyordu,yere düşüyordu bu sebeple biraz geç öğrendi yürümeyi.

Yürüteç düşünmüyorum ben de..
Ama hoppala konusunda kararsizim.
O daha uygun olabilir belki diye düşünüyorum daha güvenli gibi.
Siz ne dersiniz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…