Gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusunGunaydin anneler,
3 gundur yerde miyim gokde miyim bilmiyorum. 3 gun once oglus cok ateslendi. Acile gittik, burada maalesef acil insan pazari gibiymis. Pisman oldum gittigime. Neyse ertesi gün doktora gittik; bu defa kendi doktorumuza değil. Pek memnun değildim kendi doktorumuzdan. Devlette methini duyduğum bir doktor vardı, ona gittik. Çok memnun kaldım. Bebişe kan testi yapıldı, idrar testi ve kültürü yapıldı, rontgen çekildi. Çok şükür herşey temiz ve normal çıktı. Sadece çok fazla gaz çıktı rontgende, fakat gaz yolu açıkmış. Muhtemelen biraz üşüttüm EdizimiÇok şükür geçti, antibiyotik başlamak zorunda kalmadık.
Bu deneyimden kazancım ateş yükselirken her aşamada neler yapmam gerektiğini çok net bi şekilde anlamak oldu. Bizim ozel polikliniğine gittiğimiz doktor hiçbişey öğretmemiş meğer. Ateşle ilgili öğrendiklerimi, benim çok işime yarayan adımları paylaşıcam bgn. Yeniden doğmuş gibi çok mutluyum.
canım çok geçmiş olsun
bize de yaz mutlaka
Kızlar notlara yazmıştım, ekran goruntusunu ekliyorum.Çok geçmiş olsun, deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Yok canım benim neden hadsizlik olsun. Ben burdaki kimsenin niyetinden şüphe etmem, hepimiz birbirimize destek için burdayız.Günaydın canım çok geçmiş olsun...
bebekler, çocuklar üşütürüz olur öyle şeyler
nerede üşüttün acaba desem çok mu hadsizlik olur...
Ben çünkü hem hava almak için hem de biraz dışarıda vakit geçirsin diye dışarı çıkıyorum bebek arabası ile
sonra da arabada uyuyor bende uykusunu bölmemek adına yürüyüşe devam ediyorum neredeyse 1 saat.
ama üstünde tulumu ve battaniyesi şapkası falan oluyor
ödüm kopuyor üşütücem diye, bir yandan da o kadar ferah uyuyor ki bölmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun tüm yavruları. Notlar çok güzel hemen ekran görüntüsü aldımKızlar notlara yazmıştım, ekran goruntusunu ekliyorum.
Yok canım benim neden hadsizlik olsun. Ben burdaki kimsenin niyetinden şüphe etmem, hepimiz birbirimize destek için burdayız.
canım, ben doktora üşüttüğüm için mi oldu bu durum diye sordum. Net olarak üşüttüğün için diyemem ama bebekler hastalanarak ateşlenerek büyür dedi. Çok naif bi doktordu belki beni üzmek istememiştir. Ama ben üşüttüğümü düşünüyorum, çünkü viral ya da bakteriyel bi enfeksiyon yok. Bu arada bakteriyel enfeksiyon olmasa bile ateşin 3. Gününde antibiyotik verilmesini istedi doktor.
Canım biz nispeten daha sıcak bi yerde yaşıyoruz, Antalyada. O yüzden ben oğluşu kanguruda çıkarıyordum dışarı. Ama hep güneşli oluyordu hava serin de olsa. Bi gün yağmur yağmıştı. Yağmur sonrası bahçeye indik, Edizin de çok hoşuna gitti ama soğuk aldı sanırım. Güneşli ve esmeyen havalarda çıkarıcam ben bundan sonra. Ayağına mutlaka daha kalın giydiricem (patik artı panduf gibi; hani senin önerdiğin ella bona lardan) Başında zaten hep beresi oluyor.
İnşallah bi daha üşütmem yavruyu.
Dilko canım sana da çok geçmiş olsun.
Gokceli iki arada bi derede okudum yazdıklarını, çok güzel bilgilendirme yapmışsın. Ek gıdayla ilgili yazdıklarını okuyunca bi ürpermedim değilAllah korusun bebeklerimizi. Tedbirli olalım tabii ama hep en kötü senaryoya göre de yaşanmaz. Ozaman da keyfi kalmaz bu hayatın.
Bi de doktora çok saçma bi soru sordum ama ne yapayım bilmiyorum. Havale geçirirse nasıl anlarım dedim. Bebek titriyorsa, elini kolunu tuttuğunda titreme durur dedi. Ama eğer eli kolu sert şekilde atmaya başladıysa, elini tuttuğunda bile atmaya devam ediyorsa, ya da kaskatı kesildiyse ve gözleri açık bi şekilde yukarı doğru kaymaya başladıysa havale geçiriyor demektir dedi. Allah korusun, hiç birimiz yaşamayalım bunu
anladım kuzum teşekkür ederim :) tulumu tog'lu olanlardan mı giydiriyorsunKızlar notlara yazmıştım, ekran goruntusunu ekliyorum.
Yok canım benim neden hadsizlik olsun. Ben burdaki kimsenin niyetinden şüphe etmem, hepimiz birbirimize destek için burdayız.
canım, ben doktora üşüttüğüm için mi oldu bu durum diye sordum. Net olarak üşüttüğün için diyemem ama bebekler hastalanarak ateşlenerek büyür dedi. Çok naif bi doktordu belki beni üzmek istememiştir. Ama ben üşüttüğümü düşünüyorum, çünkü viral ya da bakteriyel bi enfeksiyon yok. Bu arada bakteriyel enfeksiyon olmasa bile ateşin 3. Gününde antibiyotik verilmesini istedi doktor.
Canım biz nispeten daha sıcak bi yerde yaşıyoruz, Antalyada. O yüzden ben oğluşu kanguruda çıkarıyordum dışarı. Ama hep güneşli oluyordu hava serin de olsa. Bi gün yağmur yağmıştı. Yağmur sonrası bahçeye indik, Edizin de çok hoşuna gitti ama soğuk aldı sanırım. Güneşli ve esmeyen havalarda çıkarıcam ben bundan sonra. Ayağına mutlaka daha kalın giydiricem (patik artı panduf gibi; hani senin önerdiğin ella bona lardan) Başında zaten hep beresi oluyor.
Gokceli iki arada bi derede okudum yazdıklarını, çok güzel bilgilendirme yapmışsın. Ek gıdayla ilgili yazdıklarını okuyunca bi ürpermedim değilAllah korusun bebeklerimizi. Tedbirli olalım tabii ama hep en kötü senaryoya göre de yaşanmaz. Ozaman da keyfi kalmaz bu hayatın.
Bi de doktora çok saçma bi soru sordum ama ne yapayım bilmiyorum. Havale geçirirse nasıl anlarım dedim. Bebek titriyorsa, elini kolunu tuttuğunda titreme durur dedi. Ama eğer eli kolu sert şekilde atmaya başladıysa, elini tuttuğunda bile atmaya devam ediyorsa, ya da kaskatı kesildiyse ve gözleri açık bi şekilde yukarı doğru kaymaya başladıysa havale geçiriyor demektir dedi. Allah korusun, hiç birimiz yaşamayalım bunu
Geçmiş olsun ayrıca bu notu bende kaydettim mutlaka hepimize bir gün lazım olacak paylaştığın için teşekkür ederimKızlar notlara yazmıştım, ekran goruntusunu ekliyorum.
Merhaba, bu grupta bi arkadaşın bebeği de biberon kabul etmiyordu. Mam marka biberonu kabul etmişti bebeği. Siz de deneyebilirsiniz. İnşallah işinize yarar sizin deHanımlar merhabalar
Bir konuda deneyiminize ihtiyacım var. Kızım 3 buçuk aylık. Sütüm az olduğundan meme ve mama ilerliyoruz ama son 1 haftadır biberonu almıyor tiksiniyor emzik de almadı tiksindi.
Son 1 haftadır memeye koyamıyorum pek meme de emmek istemiyor istese zaten süt az doymuyor. Biberonu almıyor
Kaşıkla veriyorum ama sıkılıyor yavrum ac ne yapabilirim sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
Biberon reddi yaşamadık ama Eds öneririm hem memeyi uyararak sütü artırır.Hanımlar merhabalar
Bir konuda deneyiminize ihtiyacım var. Kızım 3 buçuk aylık. Sütüm az olduğundan meme ve mama ilerliyoruz ama son 1 haftadır biberonu almıyor tiksiniyor emzik de almadı tiksindi.
Son 1 haftadır memeye koyamıyorum pek meme de emmek istemiyor istese zaten süt az doymuyor. Biberonu almıyor
Kaşıkla veriyorum ama sıkılıyor yavrum ac ne yapabilirim sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
Umarım.. çok teşekkürler.Merhaba, bu grupta bi arkadaşın bebeği de biberon kabul etmiyordu. Mam marka biberonu kabul etmişti bebeği. Siz de deneyebilirsiniz. İnşallah işinize yarar sizin de
5 numara sonda sipariş etmiştim o çok küçük geldi. 3 4 ay için 7 numara olması gerekmiş sanirim. Ayrıca biz beceremedik onu siz nasıl yaptınız acaba?Biberon reddi yaşamadık ama Eds öneririm hem memeyi uyararak sütü artırır.
Mamayı bu şekil verebilirsiniz bende kullandım bir dönem
Numarasını hatırlayamadım gri uçlu sonda kullanmıştım 2-2,5 aylıktı ama.5 numara sonda sipariş etmiştim o çok küçük geldi. 3 4 ay için 7 numara olması gerekmiş sanirim. Ayrıca biz beceremedik onu siz nasıl yaptınız acaba?
Hanımlar merhabalar
Ben de meme ucunun altına saklayıp vermeyi denedim olmadi ama tekrar 7 no ile sizin gibi deneyeyim.gri uc bu arada evet 5 numara ve cok inceNumarasını hatırlayamadım gri uçlu sonda kullanmıştım 2-2,5 aylıktı ama.
Memeye bantlıyordum ben medikal bantla, uç kısmından epey pay bırakmayınca çektiği gelmiyordu. Meme ucunu birkaç cm geçeçek şekilde uzunluğu oluyordu yani. Emmeye başlayınca ağzının kenarından ucunu sokuveriyordum
diğer uç biberonda oluyor zaten. Bu şekilde sorun yaşamadık ara ara kullandım
Gunaydin anneler,
3 gundur yerde miyim gokde miyim bilmiyorum. 3 gun once oglus cok ateslendi. Acile gittik, burada maalesef acil insan pazari gibiymis. Pisman oldum gittigime. Neyse ertesi gün doktora gittik; bu defa kendi doktorumuza değil. Pek memnun değildim kendi doktorumuzdan. Devlette methini duyduğum bir doktor vardı, ona gittik. Çok memnun kaldım. Bebişe kan testi yapıldı, idrar testi ve kültürü yapıldı, rontgen çekildi. Çok şükür herşey temiz ve normal çıktı. Sadece çok fazla gaz çıktı rontgende, fakat gaz yolu açıkmış. Muhtemelen biraz üşüttüm EdizimiÇok şükür geçti, antibiyotik başlamak zorunda kalmadık.
Bu deneyimden kazancım ateş yükselirken her aşamada neler yapmam gerektiğini çok net bi şekilde anlamak oldu. Bizim ozel polikliniğine gittiğimiz doktor hiçbişey öğretmemiş meğer. Ateşle ilgili öğrendiklerimi, benim çok işime yarayan adımları paylaşıcam bgn. Yeniden doğmuş gibi çok mutluyum.
Çok çok geçmiş olsunGunaydin anneler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?