2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun . İllaki ufak tefek hastalık yaşayacaklar umarım fazla uzun sürmeden atlatır bebişler.

Rheaa kantoron yağını nereden temin ediyorsunuz kullandığınız markayı merak ettim

canım çok geçmiş olsun
bize de yaz mutlaka

Çok geçmiş olsun, deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Kızlar notlara yazmıştım, ekran goruntusunu ekliyorum.
Yok canım benim neden hadsizlik olsun. Ben burdaki kimsenin niyetinden şüphe etmem, hepimiz birbirimize destek için burdayız.
canım, ben doktora üşüttüğüm için mi oldu bu durum diye sordum. Net olarak üşüttüğün için diyemem ama bebekler hastalanarak ateşlenerek büyür dedi. Çok naif bi doktordu belki beni üzmek istememiştir. Ama ben üşüttüğümü düşünüyorum, çünkü viral ya da bakteriyel bi enfeksiyon yok. Bu arada bakteriyel enfeksiyon olmasa bile ateşin 3. Gününde antibiyotik verilmesini istedi doktor.
Canım biz nispeten daha sıcak bi yerde yaşıyoruz, Antalyada. O yüzden ben oğluşu kanguruda çıkarıyordum dışarı. Ama hep güneşli oluyordu hava serin de olsa. Bi gün yağmur yağmıştı. Yağmur sonrası bahçeye indik, Edizin de çok hoşuna gitti ama soğuk aldı sanırım. Güneşli ve esmeyen havalarda çıkarıcam ben bundan sonra. Ayağına mutlaka daha kalın giydiricem (patik artı panduf gibi; hani senin önerdiğin ella bona lardan ) Başında zaten hep beresi oluyor.
İnşallah bi daha üşütmem yavruyu.
Dilko canım sana da çok geçmiş olsun.
Gokceli iki arada bi derede okudum yazdıklarını, çok güzel bilgilendirme yapmışsın. Ek gıdayla ilgili yazdıklarını okuyunca bi ürpermedim değil Allah korusun bebeklerimizi. Tedbirli olalım tabii ama hep en kötü senaryoya göre de yaşanmaz. Ozaman da keyfi kalmaz bu hayatın.

Bi de doktora çok saçma bi soru sordum ama ne yapayım bilmiyorum. Havale geçirirse nasıl anlarım dedim. Bebek titriyorsa, elini kolunu tuttuğunda titreme durur dedi. Ama eğer eli kolu sert şekilde atmaya başladıysa, elini tuttuğunda bile atmaya devam ediyorsa, ya da kaskatı kesildiyse ve gözleri açık bi şekilde yukarı doğru kaymaya başladıysa havale geçiriyor demektir dedi. Allah korusun, hiç birimiz yaşamayalım bunu

Eklentiler

• 959D81FA-0678-4323-83B1-4AF46D8B6CF9.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 75
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun tüm yavruları. Notlar çok güzel hemen ekran görüntüsü aldım

Ek gıda için Sıkma kaşık alan var mı ? Bugün e Bebek sitesinde teseduffen gördüm kullanışlı mı ?

anladım kuzum teşekkür ederim :) tulumu tog'lu olanlardan mı giydiriyorsun
ben normal kıyafeti üstüne 2.8 tog giydiriyorum bir de ayağına patik çünkü tulumum patikli değil ella bona benimkilerde, bazen ev bile 22 derece olduğunda o patikleri giydiriyorum... Dün mesela hava rüzgarlıydı biraz üstüne bir battaniye de örttüm zaten vucudu tulumdan dolayı üşümüyor ama daha çok ayakları soğuk almasın diye :)
kafada şapka olmazsa olmaz zaten o kadar yakışıyor ki o şapkalar

Allah daha beterinden korusun hepsini kuzum, çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun ayrıca bu notu bende kaydettim mutlaka hepimize bir gün lazım olacak paylaştığın için teşekkür ederim

Hanımlar merhabalar
Bir konuda deneyiminize ihtiyacım var. Kızım 3 buçuk aylık. Sütüm az olduğundan meme ve mama ilerliyoruz ama son 1 haftadır biberonu almıyor tiksiniyor emzik de almadı tiksindi.
Son 1 haftadır memeye koyamıyorum pek meme de emmek istemiyor istese zaten süt az doymuyor. Biberonu almıyor
Kaşıkla veriyorum ama sıkılıyor yavrum ac ne yapabilirim sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?

Merhaba, bu grupta bi arkadaşın bebeği de biberon kabul etmiyordu. Mam marka biberonu kabul etmişti bebeği. Siz de deneyebilirsiniz. İnşallah işinize yarar sizin de

Biberon reddi yaşamadık ama Eds öneririm hem memeyi uyararak sütü artırır.
Mamayı bu şekil verebilirsiniz bende kullandım bir dönem

Merhaba, bu grupta bi arkadaşın bebeği de biberon kabul etmiyordu. Mam marka biberonu kabul etmişti bebeği. Siz de deneyebilirsiniz. İnşallah işinize yarar sizin de
Umarım.. çok teşekkürler.
Philips avent bizimki şimdiye kadar sorunsuz içiyordu. Memeden sonra hemen meme gibi veriyordum ne değişti anlamadim

Biberon reddi yaşamadık ama Eds öneririm hem memeyi uyararak sütü artırır.
Mamayı bu şekil verebilirsiniz bende kullandım bir dönem
5 numara sonda sipariş etmiştim o çok küçük geldi. 3 4 ay için 7 numara olması gerekmiş sanirim. Ayrıca biz beceremedik onu siz nasıl yaptınız acaba?

5 numara sonda sipariş etmiştim o çok küçük geldi. 3 4 ay için 7 numara olması gerekmiş sanirim. Ayrıca biz beceremedik onu siz nasıl yaptınız acaba?
Numarasını hatırlayamadım gri uçlu sonda kullanmıştım 2-2,5 aylıktı ama.
Memeye bantlıyordum ben medikal bantla, uç kısmından epey pay bırakmayınca çektiği gelmiyordu. Meme ucunu birkaç cm geçeçek şekilde uzunluğu oluyordu yani. Emmeye başlayınca ağzının kenarından ucunu sokuveriyordum
diğer uç biberonda oluyor zaten. Bu şekilde sorun yaşamadık ara ara kullandım

Merhaba, Bizde benzer bir durum olmuştu. Meme almayınca mama verdim, mama yemeyince de meme yiyordu. İkisini birden reddettiği çok olmadı. Gaz ya da çok aç ve uykusuz olursa anlık reddediyor ama zorlayıp ağzına götürünce alıyordu. Özellikle aç ve uykusuz ise yapabiliyorlar.

Ben de meme ucunun altına saklayıp vermeyi denedim olmadi ama tekrar 7 no ile sizin gibi deneyeyim.gri uc bu arada evet 5 numara ve cok ince

S SemSem01 o arkadaş benim, aynı Mocha'nın belirttiği gibi oldu. Hala arada içiyor. Anti colic mam biberondu.

Geçmiş olsun,

White Mocha geçmiş olsun, antiboyik kullanmadan atlatmanıza sevindim. Gönül ister olmasın ama hepimiz er geç yaşayacağız bu gibi durumlar, ben çok korkuyorum ateşten ama soğuk kanlı olmakta fayda var. Allah beterinden sakınsın.

Çok çok geçmiş olsun
Bebislerimiz hasta olmasin da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…