Ya ben 2. el pahalı değildi. Aslı çok pahalıydı. Mantık olarak herkes anlamıştır herhalde, anlatım hatası yapmışım sdfsf bu 2011deki polly magic serisindenmiş happy orange. Artık üretilmiyor. Ama çok güzel. Gerçekten chicco kendini belli ediyor. Mağazalarda baktığım diğer markalar bu 2. el Chicco'dan kötüydüHayırlı olsun bende bakıyorum ama chicco çok pahalı gerçekten
Hayırlı olsun tekrardanYa ben 2. el pahalı değildi. Aslı çok pahalıydı. Mantık olarak herkes anlamıştır herhalde, anlatım hatası yapmışım sdfsf bu 2011deki polly magic serisindenmiş happy orange. Artık üretilmiyor. Ama çok güzel. Gerçekten chicco kendini belli ediyor. Mağazalarda baktığım diğer markalar bu 2. el Chicco'dan kötüydü
12 haftaya kadar uzyaabilir vücudun tepki vermesi diyor. 17 gün daha zamanımız var demek.Merhabalar arkadaşlar. Verem aşısı 2 ayı geçmesine rağmen bir belirti vermedi. Bebeğinin kolu hiç yara olmayan var mı?
5. Atak – Bağlantılar (26. hafta civarı)Aaa atak haftası diyor yine. 1. günündeymişiz 27. günü kalmış. Bu atak haftası
Gunaydin anneler,
3 gundur yerde miyim gokde miyim bilmiyorum. 3 gun once oglus cok ateslendi. Acile gittik, burada maalesef acil insan pazari gibiymis. Pisman oldum gittigime. Neyse ertesi gün doktora gittik; bu defa kendi doktorumuza değil. Pek memnun değildim kendi doktorumuzdan. Devlette methini duyduğum bir doktor vardı, ona gittik. Çok memnun kaldım. Bebişe kan testi yapıldı, idrar testi ve kültürü yapıldı, rontgen çekildi. Çok şükür herşey temiz ve normal çıktı. Sadece çok fazla gaz çıktı rontgende, fakat gaz yolu açıkmış. Muhtemelen biraz üşüttüm EdizimiÇok şükür geçti, antibiyotik başlamak zorunda kalmadık.
Bu deneyimden kazancım ateş yükselirken her aşamada neler yapmam gerektiğini çok net bi şekilde anlamak oldu. Bizim ozel polikliniğine gittiğimiz doktor hiçbişey öğretmemiş meğer. Ateşle ilgili öğrendiklerimi, benim çok işime yarayan adımları paylaşıcam bgn. Yeniden doğmuş gibi çok mutluyum.
Deneyerek bulabilirsin nasıl terlemeyeceğini ama o sıcaklık için tog terletecek değerde değil.Çok çok geçmiş olsun canım.
Hasta ederim diye öyle korkuyorum ki..
Esasen ben de kangurucuyum ve dışarı bile çıksam çocuğu kalın giydirmiyorum . :/
Sebebim ise kalına alışmasın. Terlerse daha çok hasta olur gibi düşüncelerim.
Ben yaz kız atletsiz corapsiz dururum cok şükür kolay hasta olmam bu konuda bana benzesin istiyorum da..
Dışarda şapkasını takıyorum.
Ayağında sadece çorabı oluyor.
Üstünde evde giydirdiğim gibi tek kat pijama takımı ya da tulum ama tek yani. Üstüne kalın peluş battaniye sarıyorum.
Geçen arkadaş bacağını çıplak görünce çift giydir dedi bana. Soğuk çok dedi. Kendi oğluna -1 yaşında- pantolon içine o kadar kalın bir külotlu çorap giydirmiş ki şok oldum. Dedim çok rahatsız eder yaa giydirme :s
Diğer arkadaşlar evde bile pijama altina tayt giydiriyorlar.
Hep çift çift..
Hani hasta oluyorlarmış. Ateşi çıktı.
Öksürüyor diyorlar. Yani benden daha dikkatli olmalarına rağmen daha çok şikayet duyuyorum.
Beni gören şaşıyor.
Ama dinleyince haklisin da diyorlar.
Bu arada benim kızım doğalı neredeyse 8 ay olacak. Bir kez oturma banyoları yüzünden hafif bronşit oldu.
Bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık kızlar.
Bu gece çocuğu en son beşiğe eşim koydu. Üstünü tam kapatamamış kolay açılmış bizim kız yüz üstü uyur. Gece ağlmasına kalktigimda sırtı ensesi buz gibiydi
Şuan hasta olur diye o kadar korkuyorum ki.
Çekmecede 3 aydır uyku tulumu yatıyor. 1.7 tog lcwnin. Kalın geldi. Terletirsem diye bir türlü giydirmedim ama bu gece pişman oldum giydirseydim keşke diye.
Hoş nasıl kullancam içine ne giydirmeliyim emin olamıyorum.
Oda sıcaklığı değişiyor petekler sönünce. Atıyorum akşam 21 derece gece 18 oluyor sabaha doğru 16..
Siz nasıl kullanıyorsunuz terlemiyor diyenler önerilerinize ihtiyacım var..
Günaydın bu arada herkese. :)
Deneyerek bulabilirsin nasıl terlemeyeceğini ama o sıcaklık için tog terletecek değerde değil.
Ben bir tog tulumu uzun kollu zıbınla giydiriyorum ev sabaha karşı şu sıralar 22.3 derece gibi oluyor
1,5 tog ise kısa kol zıbınla olarak giyiyor.
Bir de bende katılıyorum bende çoğunlukla öyle çıkarıyorum dışarıya, şapkayı nadir takarım dışarı da anca rüzgar vs varsa. En başından beri bu şekil alıştı. Ter daha çok hasta ediyor katılıyorum. Nasıl alışırsa öyle gider lahana bebek hiç olmadı benimki.
Yok canım giydirmiyorum ama genelde bacaklarına battaniyeyi atıveriyorum çünkü çorap da giydirmiyorum ben bayadır yatarkenUzun kol zibinin altında pijaması oluyor mu peki?
Valla canım çoğunluk beni yadırgayınca bir acaba dedim. Yoksa çok inanıyorum alıştırma meselesine.
Canım ilk önce annemlerin kendi yaptığı kantaron yağını kullandım. Yazın kantaron çiçeğini bir şise içine doldurup üzerine zeytin yağı döküp bekletiyorlar 5-6 ay sonra oluyor. O yağlar bitti ama. Şu anda eşim eczaneden Dr. Samilis Sarı Kantaron Yağı almış onu kullanıyoruz. Yeni kantaron yağı yapana kadar eczaneden almaya devam edeceğiz. Ben her bezlemede bol bol sürdüğüm için çabuk bitiyor malesef. Kullanmaya basladiğindan beri hiç pişik ve kızarıklığımız olmadı. Ek gıda zamanında pişik artar diyorlar umarım o zaman da yaşamayızGelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun. İllaki ufak tefek hastalık yaşayacaklar umarım fazla uzun sürmeden atlatır bebişler.
Rheaa kantoron yağını nereden temin ediyorsunuz kullandığınız markayı merak ettim
Ek gıdaya hazırlık deniliyor dudak emmeye. Çiğneme yi öğrenmeye çalışıyormuş. Bu nedenle ellemeyin yapsın diyorlarAlt dudağını emiyor 3-4 gündür neden ki?
Çok şapşik gözüküyor dkdkd
allahım tombul yanak yerim güzellik yaaaBiz haziriizMasayi 2. El aldim. Cok pahaliydi. Guzeeelce yikadim mis gibi oldu.
Hahah onu Luna da yapiyor. Belki disleri kasiniyodur. Cunku Luna tam disleri cikarken yapmaya basladi.Alt dudağını emiyor 3-4 gündür neden ki?
Kendisi 8 kilo yanaklari 4 kilo diyorumallahım tombul yanak yerim güzellik yaaa
çok yakışmış mama sandalyesi turuncu turuncu tam mandalina gibi ah yaa :)
Aa bende alışkanlık olur mu yapmasına engel olsam mı diye düşünüyordum elleşmeyeyim en iyisiEk gıdaya hazırlık deniliyor dudak emmeye. Çiğneme yi öğrenmeye çalışıyormuş. Bu nedenle ellemeyin yapsın diyorlar
Diş bizimle dalga geçer gibi belirtileri var kendi yokHahah onu Luna da yapiyor. Belki disleri kasiniyodur. Cunku Luna tam disleri cikarken yapmaya basladi.
Kendisi 8 kilo yanaklari 4 kilo diyorumevire cevire opuyorum mincikliyorum bingil bingil. Pek de istahli nazar degmesin.
Bizimkide yapiyordu gecti. Simdiki favorisi kıt kıt cigneme hareketi :) ben dişe yoruyorum.Alt dudağını emiyor 3-4 gündür neden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?