2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şimdilik ağrı yapmıyor. 15 gun falan oluyor, bebiş 7275 gramdı. Şu anda da 7 buçuk vardır sanırım. Sizin bebiş daha tombikse ondan olabilir belki
Ben 2 aylikti slingle basladim. Uzun sure de takiyordum. Ama 8 kilo civarina geldiginde gece yatinca belim agrimaya basladi. Yani o kilolarda biraktim ben de. Smdilerde artik cok kisa mesafe takiyorm.

Doktoru aradim az once. Sütün tadi degisir emmek istemeyebilir huzursuz olabilir 3-4 gün surebilir dedi ben perisan
Evet canım geç gördüm ama ilgisi var regl ile ben henüz olmadım ama büyük oğlumda olmuştu doktorunun dediği gibi tadı değiştirmiş 2 gün ağlamıştı benim oğlum emmek istemedi ama sadece ilk kez olduğumda oldu her seferinde değil

Kızlar baby jem’in önden açılır banyo oturagını aldım. Amazon’da indirimde eger bakmak isterseniz. Zannederim 6. Ay sonrası bunun gibi birşeyde yıkayacagız bebişleri. Gerçi şeyi pek anlayamadım, bebişin poposunu falan nasıl yıkayacagız bu oturaga oturmuşken ???

Evet doktor da ilk sefere mahsus dedi. İnsallah bitsin ya. Aglamaktan perisan oldu.l ya

Ay güldüm ya doğru dedin
Anlamadım ama aldım olmuş bir de ehehe bu arada fiyat iyiymiş bende alayım.
Sadece banyo değil bununla ilk başlarda yemek vs yedirebiliriz vakumlu olduğu için sağlam olur diye düşünüyorum. Desteksiz oturma çoğunlukla 7. Ayda başlıyor. Belki o aydan sonra daha rahat olur kullanımı. Küvettense bu daha güvenilir olur orası kesin ama.
Banyo içinde önce popo köpürtüp sonra oturtmak çözüm olabilir. Zaten baştan çabuk üşüyebildikleri için başı hep sona bırakıyorum ben. Normalde de ortadan başlıyorum yani yıkamaya

Pandemi dolayısıyla mı gezmiyorsunuz canım? Yakın mesafede kısa süreli yürüyüşler yapıyoruz biz. Daha mutlu olduğunu hissediyorum eve geldiğimizde.
Sizin şehir antalya imiş. Bizim soğuk çok cesaret edemiyorum. Tek çıkmaya da korkarım. Bir defa eşimle düşürdük ondan travma oldu. Pandemi de var. Bi defa yakına bebek mağazasına çıkarmıştık iki ay önce falan onda da kendini kapatıyor uyuyo gibi yapıyor. Bence korkuyor. Eve gelince normale dönüyor. Yazın bebek arabasıyla gezdiriyorduk. Bahara yaza yine çıkarırız.​

Bebiş dışarda olmaktan keyif almıyorsa gerek yok bence de.
Ben de evde yapacak yeni aktiviteler bulmam lazım. Bazen ne yapacağımı bilemiyorum. Kitaplarına bakıyoruz birlikte, şarkı söylüyorum. Fış fış kayıkçı oynatıp, yukarı doğru kaldırıyorum uçuyomuş gibi. Yerde kendisi takılıyor, dönüyor emeklemeye çalışıyor. Sizlerin oynadığı bebeklerin hoşuna giden oyunlar var mı? Bana da ilham olsun

Aynen fış fış kayıkçı, aynanın önünde vakit geçirmek, oda oda gezmek, oyun halısı, kırmızı balık şarkısında sakin yerlerde dinleyip kırmızı balık kaç kaç kısmında bacağımın üzerinde hoplatıyorum onu seviyor, yukarı doğru kaldırıp uçtu uçtu yapıyoruz, resimler var ona bakıyoruz Zeka kartları, hışırtılı bir kedimiz var 2 aylık falandı sanırım onu seviyo hala onunla kavga eder gibi oynuyor. Naparsam yapayım bütün gün benden sıkılıyor babayı görünce daha mutlu oluyor. Camdan bakıyoruz dışarıya onu da çok seviyor. Bütün gün kucakta dolaştır bayılıyor. Çok hareketli yerde babasına diyorum çit alıp çevirelim bunun etrafını diye. Emeklerse halimiz harap. Şimdi bile koltuk altına giriyor döne döne. Çitte de durmaz da en azından 15-20 dk gözüm arkada kalmaz. Baktım çitlere de 12 ay yazıyordu kafam da karıştı. Yorumlarda 7 aylık bebeğim sevdi falan yazmışlar.

Bizimki de bütün gün kucakta dolaştırsan ondan mutlusu olmaz. Çitlerden ben de alırım mutlaka. Bir de sehpa köşelerine falan yumuşak plastiklerden almak lazım. Ne denir adını da bilmiyorum

Bizimki de bütün gün kucakta dolaştırsan ondan mutlusu olmaz. Çitlerden ben de alırım mutlaka. Bir de sehpa köşelerine falan yumuşak plastiklerden almak lazım. Ne denir adını da bilmiyorum
Aynen oda aklımda tv ünitesinin köşelerine lazım bizim. Zaten çok güleç bir kız değil benimki. Sürekli ağlamaklı, mücadele halinde yerde oynarken bile. Nadir huzurla oynadığı. En son battaniye sermiştim üşümesin diye altına onun püsküllerini yemeye çalışıyordu. Yanında diş kaşıyıcı var halbuki. Hoş battaniye de sersem halısız yere döne döne gidiyor.

Kizlar bisey sorcam sezaryenden sonra gaz cikarma sorunu yasayan olmus muydu. Cok alakasiz suan ama. Ben de blmiyorm. Ablam yeni dogm yapti. Suan skinti icinde. Doktor da beklicez demis.

Kizlar bisey sorcam sezaryenden sonra gaz cikarma sorunu yasayan olmus muydu. Cok alakasiz suan ama. Ben de blmiyorm. Ablam yeni dogm yapti. Suan skinti icinde. Doktor da beklicez demis.
Hemen ameliyat sonrası mı? Gaz çıkarmadan taburcu etmiyorlar. Ben akşamüzeri 17.45 de doğurdum sabaha kadar gaz çıkaramadım yürüdüm falan. Sabah serum taktılar içine ilaç koydular öyle çıkardım da taburcu ettiler.

Ben sıkıntı yaşamamıştım. Ama gaz çıkarmadan bırakmıyorlar diye biliyorum. Hayırlı olsun ablanıza da. Gaz çıkaramıyor mu? Rezene çayı falan içse?

Allah Allah ya bilmiyordum bu kadar sıkıntı oldugunu. Ben ne zaman cikardim hatirlamiyorum ama hemsire ilk kontrole gelip sordugunda cikarmistim zaten

Allah Allah ya bilmiyordum bu kadar sıkıntı oldugunu. Ben ne zaman cikardim hatirlamiyorum ama hemsire ilk kontrole gelip sordugunda cikarmistim zaten
İlginç bir durum. Gazım yoktu bence. Zaten çok az çıkardım da çıkardılar beni. Olay gaz çıkarabildiğini görmekmiş. Dikişlere zarar vermesin diye olsa gerek.

Persembe dogum yapti. Taburcu ettiler dün ama ciddi skintisi varmis. 2. Dogumu. İlki de sezaryendi. İlkinde sorun olmamisti. Benm normal dogumdu. Bende de cis yapmami beklediler hic gaza bakmadilar. Ben de blmiyorum
Ben sıkıntı yaşamamıştım. Ama gaz çıkarmadan bırakmıyorlar diye biliyorum. Hayırlı olsun ablanıza da. Gaz çıkaramıyor mu? Rezene çayı falan içse?
rezene icmis. Corekotu yemis. Kayisi zeytinyagi falan ama hic etki etmiyormus

kızlar bebeği uykuya dalarken irkilen oluyor mu? acaba üşüttü mü benimki uyutmaya çalışırken 2-3 kez irkilerek uyandı...

Öyle uzun süreli olmadı. Doktoruna danışsın vakit kaybetmeden sancısı acı verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…