2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Regl oldummm daha olmam gibi düşünüyordum. Dün gece yazmıştım acaba bu huysuzluğun bunla alakası olabilir mi?

Dişi çıkanlar birden mı çıkıyor her gün bakıyorum da hiç gelen giden yok salya çok dudak emmesi çok dil çıkartma bile var ama dış yok huysuzluk hep var uyku düzeni yok zaten
Bide oturmayı öğrendiğinden beri sırt üstü yatinca yüz üstü dönmüyor artık yüz üstunden sırt üstune dönmesi gerekmiyor mu ?

Regl oldummm daha olmam gibi düşünüyordum. Dün gece yazmıştım acaba bu huysuzluğun bunla alakası olabilir mi?
Sanmam kuzum, daha doğrusu ben öyle bir şey hissetmedim
Bizde henüz dönmüyoruz sırtüstünden yüzüstüne, daha vakit var sanırım

Canım biz bebeği aramızda yatırıyoruz gece acıktığında da yatarak emziriyorum çok rahat ettim bu şekilde, öneririm sana da

Benim bildigim 3. Aydan sonra ilk once yuz ustunden sirt ustune donuyolarmis. 6. Ay civarinda da sirt ustunden yuz ustune donmeleri bekleniyormus. Sirt ustunden yuzustune donmek daha cok karin kasi gerektigi icin daha gec yapilabiliyormus. Luna ilkini hic yapmadi. 5. ayda olaya ortadan daldi sirt ustunden yuz ustune donmeyi ogrendi. Simdi oturuyor ama destekli. Donmesini etkilemedi.

Sanmam kuzum, daha doğrusu ben öyle bir şey hissetmedim

Bizde henüz dönmüyoruz sırtüstünden yüzüstüne, daha vakit var sanırım
Bizim ki yüz üstüne dönüyordu son dönemde dönmeyi bıraktı dönmek istemiyor
Canım biz bebeği aramızda yatırıyoruz gece acıktığında da yatarak emziriyorum çok rahat ettim bu şekilde, öneririm sana da
Aslında düşündüm ama eşim çok deli yatıyor korkudan araya koyamıyorum uykuda çok dönüyor bizim bebiş en ufak hareket e bile uyanır bı kere yanima aldım denedim de ben hareket edince uyanıyor yoksa dediğin gibi çok rahat olur

Ters yazmışım
yüzüstü dönebiliyor
Fakat geri sırtüstü dönemiyor. Gerçi dönme gayeside yok yüzüstü yatmak hoşuna gidiyor
Sırtüstü neredeyse Hiç durmak istemiyor

Selam, ev ısısı bizimde sürekli değişiyor. Ben hep çift giydiriyorum. Bir ara giydirmedim 2. Ay başında çok gaz sancısı çekti artık çok dikkat ettim.sonbahar sıcak olmasına rağmen değiştirmedim. Altında zıbın var şimdilerde hep uzun kollu zıbın ve uzun kollu üst, giydiriyorum. Altına ince bir tayt hep var. Rahat dönsün uzansın diye yerde parkına yatırıyoruz tabi yorgan üzerinde ama zeminde hava akımı çok oluyor. Süveter de aralıklı giydiriyorum. Ev sıcaksa çıkarıyorum. Banyodan sonra da çok hızlı giydirmeye bakıyorum. Bebekler sıcak soğuğa karşı çok duyarlı.

Bizim kız yerde oynuyor halının üzerinde. Ama yer soğuk. Alt kattaki komşum çok yakmıyor sanırım. O sebeple öyle içine birşey giydirmeden durduramıyorum. Bir bakıyorum buz gibi olmuş çocuk. Evin derecesini bilmiyorum. Gece tabi içine birşey giydirmiyorum. Normal tek kat tulum ve uyku tulumu. Terlemedi hiç. Zaten üzerine birşey örtersem anında uyanan bir bebek.

Dönme durumuna gelince iki aylıkken sırtüstünden yüzüstüne dönmeye başladı. Şimdi her türlü dönüyor. Bu şekilde yerde hareket ediyor. Altını değiştirirken bile dönüyor. Dönmesin diye bacaklarımı iki yanına koyuyorum. Bizim kız için dönmek bir tutku Adını döndü de koymadık ama evde sürekli döndü diyoruz. elimde demir ya da d vitamini koyup geldiğim kaşık, bir bakmışım sırtüstü duran bebek yüzüstü. E şimdi nasıl vericem ben bunu şeklinde error verdiğim çok oldu. Emeklemeye gayretimiz çok ama daha başaramadık. Oturuyor diyen anneler var burada. Bizimki kucağımda oturur ama bırakırsam biraz, öne düşüyor. Zaten biraz da düşüp döne döne yolunu bulmanın derdinde.

Sağol canım, geçti çok şükür. Ben de çok kalın giydirmiyordum açıkçası ama kat kat giydiriyordum. Burda birden hava sıcaklığı düştü, ozaman üşüttüm sanırım.
Ama bu beni dışarıya çıkmaktan alıkoyamaz Biz bgn bahçeye indik, ama bu defa astronot mont giydirdim (ilk kez). Okadar rahat ettikki... valla içi ince bile olsa sorun olmaz bence. Kalın içi polarlı sıcacık tutuyor. Elleri ve burnu sıcacıktı. Bi de hazırlık aşaması da kolay. Evde ne giydiyse hiç hazırlık yapmadan üstüne geçiriverdim. Ben bu tulumu lcwden almıştım 2-3 ay önce. Fotosunu ekliyorum. Çok da uygun fiyatlıydı, outlet ürünüydü. Ozaman giydirdiğimde hem çok büyük oldu hem de Ediz çok agladı. Şimdi bi giydirdim, hafif uzun ve bol. Ama hiç absürt durmuyor. Bedeni tam iyi bence. Bebiş de çok rahat etti. Biz artık dışarı çıkarken böyleyiz

Kanguru belde agri yapmiyor mu. Ben Artk hic takmak istemiyorm anca kisa mesafe. Belim gece yattığımda cok agrimaya baslamisti

Kanguru belde agri yapmiyor mu. Ben Artk hic takmak istemiyorm anca kisa mesafe. Belim gece yattığımda cok agrimaya baslamisti
Şimdilik ağrı yapmıyor. 15 gun falan oluyor, bebiş 7275 gramdı. Şu anda da 7 buçuk vardır sanırım. Sizin bebiş daha tombikse ondan olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…