- 15 Aralık 2019
- 532
- 1.110
- 63
Sanmam kuzum, daha doğrusu ben öyle bir şey hissetmedimRegl oldummmdaha olmam gibi düşünüyordum. Dün gece yazmıştım acaba bu huysuzluğun bunla alakası olabilir mi?
Bizde henüz dönmüyoruz sırtüstünden yüzüstüne, daha vakit var sanırımDişi çıkanlar birden mı çıkıyor her gün bakıyorum da hiç gelen giden yoksalya çok dudak emmesi çok dil çıkartma bile var ama dış yok huysuzluk hep var uyku düzeni yok zaten
Bide oturmayı öğrendiğinden beri sırt üstü yatinca yüz üstü dönmüyor artık yüz üstunden sırt üstune dönmesi gerekmiyor mu ?
Selam kızlar bu ara çok kötüyüm yeni bir hastalık çıktı başıma boyun düzleşmesi günlerdir boynumu ceviremiyorum bile en son dün dayanamadım artık doktora gittik geçer deyip deyip yaklaşık 1 aydır boyun ağrısı boyun düzleşmesi ile sonuçlandı.
Fizik tedavi önerdi yada yüzme ikisine de nasıl gitcem bilmiyorumdoktor emzirmeden kaynakli olabilir dedi gece emmesi çok arttigi için en az 4 kere gece uyanıyor bende oturmama bakmadan emziriyorum bazen uyuya kaldığım da oluyordu egzersiz yapmaya başladım bugün umarım geçer yoksa hayatım çok zorlaşacak bilgisayar başında çalışacağım hem iş hem bebek hemde boyun ağrısı bakalım neler olacak
Bu gece uyanmasına bir çözüm bulan var mı hippin organik gece kaşık maması kullancak olan vardı yazıyı bulamadımise yarıyorsa bende alıp denemek istiyorum
Doktoru aradim az once. Sütün tadi degisir emmek istemeyebilir huzursuz olabilir 3-4 gün surebilir dediSanmam kuzum, daha doğrusu ben öyle bir şey hissetmedim
Bizde henüz dönmüyoruz sırtüstünden yüzüstüne, daha vakit var sanırım
Bizimki emdi de süt azalmıştıDoktoru aradim az once. Sütün tadi degisir emmek istemeyebilir huzursuz olabilir 3-4 gün surebilir dediben perisan
Süt azaldı mi bilemedim suan. Ama dün gece de emmemisti. Ben huysuzluktan yapiyo sanmistm. Zorla emziriyorm resmen bagris cigris ev deli pazari gibiBizimki emdi de süt azalmıştı
Benim bildigim 3. Aydan sonra ilk once yuz ustunden sirt ustune donuyolarmis. 6. Ay civarinda da sirt ustunden yuz ustune donmeleri bekleniyormus. Sirt ustunden yuzustune donmek daha cok karin kasi gerektigi icin daha gec yapilabiliyormus. Luna ilkini hic yapmadi. 5. ayda olaya ortadan daldi sirt ustunden yuz ustune donmeyi ogrendi. Simdi oturuyor ama destekli. Donmesini etkilemedi.Dişi çıkanlar birden mı çıkıyor her gün bakıyorum da hiç gelen giden yoksalya çok dudak emmesi çok dil çıkartma bile var ama dış yok huysuzluk hep var uyku düzeni yok zaten
Bide oturmayı öğrendiğinden beri sırt üstü yatinca yüz üstü dönmüyor artık yüz üstunden sırt üstune dönmesi gerekmiyor mu ?
Bizim ki yüz üstüne dönüyordu son dönemde dönmeyi bıraktı dönmek istemiyorSanmam kuzum, daha doğrusu ben öyle bir şey hissetmedim
Bizde henüz dönmüyoruz sırtüstünden yüzüstüne, daha vakit var sanırım
Aslında düşündüm ama eşim çok deli yatıyorCanım biz bebeği aramızda yatırıyoruz gece acıktığında da yatarak emziriyorum çok rahat ettim bu şekilde, öneririm sana da
Ters yazmışımBizim ki yüz üstüne dönüyordu son dönemde dönmeyi bıraktı dönmek istemiyor
Aslında düşündüm ama eşim çok deli yatıyorkorkudan araya koyamıyorum uykuda çok dönüyor bizim bebiş en ufak hareket e bile uyanır bı kere yanima aldım denedim de ben hareket edince uyanıyor yoksa dediğin gibi çok rahat olur
Çok çok geçmiş olsun canım.
Hasta ederim diye öyle korkuyorum ki..
Esasen ben de kangurucuyum ve dışarı bile çıksam çocuğu kalın giydirmiyorum . :/
Sebebim ise kalına alışmasın. Terlerse daha çok hasta olur gibi düşüncelerim.
Ben yaz kız atletsiz corapsiz dururum cok şükür kolay hasta olmam bu konuda bana benzesin istiyorum da..
Dışarda şapkasını takıyorum.
Ayağında sadece çorabı oluyor.
Üstünde evde giydirdiğim gibi tek kat pijama takımı ya da tulum ama tek yani. Üstüne kalın peluş battaniye sarıyorum.
Geçen arkadaş bacağını çıplak görünce çift giydir dedi bana. Soğuk çok dedi. Kendi oğluna -1 yaşında- pantolon içine o kadar kalın bir külotlu çorap giydirmiş ki şok oldum. Dedim çok rahatsız eder yaa giydirme :s
Diğer arkadaşlar evde bile pijama altina tayt giydiriyorlar.
Hep çift çift..
Hani hasta oluyorlarmış. Ateşi çıktı.
Öksürüyor diyorlar. Yani benden daha dikkatli olmalarına rağmen daha çok şikayet duyuyorum.
Beni gören şaşıyor.
Ama dinleyince haklisin da diyorlar.
Bu arada benim kızım doğalı neredeyse 8 ay olacak. Bir kez oturma banyoları yüzünden hafif bronşit oldu.
Bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık kızlar.
Bu gece çocuğu en son beşiğe eşim koydu. Üstünü tam kapatamamış kolay açılmış bizim kız yüz üstü uyur. Gece ağlmasına kalktigimda sırtı ensesi buz gibiydi
Şuan hasta olur diye o kadar korkuyorum ki.
Çekmecede 3 aydır uyku tulumu yatıyor. 1.7 tog lcwnin. Kalın geldi. Terletirsem diye bir türlü giydirmedim ama bu gece pişman oldum giydirseydim keşke diye.
Hoş nasıl kullancam içine ne giydirmeliyim emin olamıyorum.
Oda sıcaklığı değişiyor petekler sönünce. Atıyorum akşam 21 derece gece 18 oluyor sabaha doğru 16..
Siz nasıl kullanıyorsunuz terlemiyor diyenler önerilerinize ihtiyacım var..
Günaydın bu arada herkese. :)
Çok güldüm :)hele koku
Sağol canım, geçti çok şükür. Ben de çok kalın giydirmiyordum açıkçası ama kat kat giydiriyordum. Burda birden hava sıcaklığı düştü, ozaman üşüttüm sanırım.Çok çok geçmiş olsun canım.
Hasta ederim diye öyle korkuyorum ki..
Esasen ben de kangurucuyum ve dışarı bile çıksam çocuğu kalın giydirmiyorum . :/
Sebebim ise kalına alışmasın. Terlerse daha çok hasta olur gibi düşüncelerim.
Ben yaz kız atletsiz corapsiz dururum cok şükür kolay hasta olmam bu konuda bana benzesin istiyorum da..
Dışarda şapkasını takıyorum.
Ayağında sadece çorabı oluyor.
Üstünde evde giydirdiğim gibi tek kat pijama takımı ya da tulum ama tek yani. Üstüne kalın peluş battaniye sarıyorum.
Geçen arkadaş bacağını çıplak görünce çift giydir dedi bana. Soğuk çok dedi. Kendi oğluna -1 yaşında- pantolon içine o kadar kalın bir külotlu çorap giydirmiş ki şok oldum. Dedim çok rahatsız eder yaa giydirme :s
Diğer arkadaşlar evde bile pijama altina tayt giydiriyorlar.
Hep çift çift..
Hani hasta oluyorlarmış. Ateşi çıktı.
Öksürüyor diyorlar. Yani benden daha dikkatli olmalarına rağmen daha çok şikayet duyuyorum.
Beni gören şaşıyor.
Ama dinleyince haklisin da diyorlar.
Bu arada benim kızım doğalı neredeyse 8 ay olacak. Bir kez oturma banyoları yüzünden hafif bronşit oldu.
Bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık kızlar.
Bu gece çocuğu en son beşiğe eşim koydu. Üstünü tam kapatamamış kolay açılmış bizim kız yüz üstü uyur. Gece ağlmasına kalktigimda sırtı ensesi buz gibiydi
Şuan hasta olur diye o kadar korkuyorum ki.
Çekmecede 3 aydır uyku tulumu yatıyor. 1.7 tog lcwnin. Kalın geldi. Terletirsem diye bir türlü giydirmedim ama bu gece pişman oldum giydirseydim keşke diye.
Hoş nasıl kullancam içine ne giydirmeliyim emin olamıyorum.
Oda sıcaklığı değişiyor petekler sönünce. Atıyorum akşam 21 derece gece 18 oluyor sabaha doğru 16..
Siz nasıl kullanıyorsunuz terlemiyor diyenler önerilerinize ihtiyacım var..
Günaydın bu arada herkese. :)
Kanguru belde agri yapmiyor mu. Ben Artk hic takmak istemiyorm anca kisa mesafe. Belim gece yattığımda cok agrimaya baslamistiSağol canım, geçti çok şükür. Ben de çok kalın giydirmiyordum açıkçası ama kat kat giydiriyordum. Burda birden hava sıcaklığı düştü, ozaman üşüttüm sanırım.
Ama bu beni dışarıya çıkmaktan alıkoyamazBiz bgn bahçeye indik, ama bu defa astronot mont giydirdim (ilk kez). Okadar rahat ettikki... valla içi ince bile olsa sorun olmaz bence. Kalın içi polarlı sıcacık tutuyor. Elleri ve burnu sıcacıktı. Bi de hazırlık aşaması da kolay. Evde ne giydiyse hiç hazırlık yapmadan üstüne geçiriverdim. Ben bu tulumu lcwden almıştım 2-3 ay önce. Fotosunu ekliyorum. Çok da uygun fiyatlıydı, outlet ürünüydü. Ozaman giydirdiğimde hem çok büyük oldu hem de Ediz çok agladı. Şimdi bi giydirdim, hafif uzun ve bol. Ama hiç absürt durmuyor. Bedeni tam iyi bence. Bebiş de çok rahat etti. Biz artık dışarı çıkarken böyleyiz Eki Görüntüle 2767593 Eki Görüntüle 2767594
Şimdilik ağrı yapmıyor. 15 gun falan oluyor, bebiş 7275 gramdı. Şu anda da 7 buçuk vardır sanırım. Sizin bebiş daha tombikse ondan olabilir belkiKanguru belde agri yapmiyor mu. Ben Artk hic takmak istemiyorm anca kisa mesafe. Belim gece yattığımda cok agrimaya baslamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?