ben de gebelik şekeri yüzünden yiyemediğim tatlıların karbonhidratlı leziz şeylerin tadını çıkarmıştım. hahah hala çıkarıyorum. çok güzel bıngıl bıngıl oldum.ahhh o günleri hatırladım da
ne güzeldi sınırsız kahve içmiştim 9 ayın acısını çıkarmıştım resmen...
kasap et derdinde, koyun can derdinde gibi oldu ama...
o kadar iyi gelmişti ki yad ettim.
ya ben geceleri çalışıyorum. yoğun iş yoksa burda takılırım iki muhabbet olur diye mutlu oluyorum kimseye rast gelemiyorum kaç gecedir.ohh burası fıkır fıkır olmuş ne güzel
benim kız bu aralar 9:30-10u buluyor uyuması iki bişi yapayım diyorum 11 oluyor saat
Nasılsınız nasıl gidiyor :)
Anlatacak bir şeyim var mı diye düşündüm de yok
Sezaryen gibi karın içi operasyon sonrası gaz çıkışı olmadan bırakmazlar. Karın içine müdahale edildiği için bağırsak zedelenme ,delinme riski vardır yemek bile yedirmezler. nasıl taburcu etmişler şaşırdım, koronadan dolayı hastanede tutmak istememişler muhtemelen ama bu riski göze almaları garip. Bol bol hareket etsin ama hiç riske atmayıp hastaneye gitsin bence,Persembe dogum yapti. Taburcu ettiler dün ama ciddi skintisi varmis. 2. Dogumu. İlki de sezaryendi. İlkinde sorun olmamisti. Benm normal dogumdu. Bende de cis yapmami beklediler hic gaza bakmadilar. Ben de blmiyorum
rezene icmis. Corekotu yemis. Kayisi zeytinyagi falan ama hic etki etmiyormus
Benim evde kullanılan p.. lumea ıpl lazer var. Onun kullanım bilgilerinde hamile ve emzirme döneminde kullanmayın diyor. Ama iğneli epilasyon nasıldır bilmiyorum.Kızlar sizce emzirirken iğneli epilasyon yaptırabilir miyiz?
Çok tehlikeli üstelik bebek için de zararlı.Yıllardır yalnız odayı geçtim yalnız yatakta dahi yatamadım üniversiteye başlayana dek.O da çok sancılı geçti.Anne baba ile yatmaya alıştırmayın bence.Canım biz bebeği aramızda yatırıyoruz gece acıktığında da yatarak emziriyorum çok rahat ettim bu şekilde, öneririm sana da
Canim ben bebek arabasiyla 4-5 defa disari cikarmisimdir. Ben cok uzun zamandir kanguru kullaniyorum. Tabii bebegin de tepkikeri onemli. Benim bebe cok sevdi kanguruyu en basindan beri.White Mocha kanguru araştırıyorum bende evde sling dışarıda araba kullandım ama arabayı her zaman indiremiyorum büyüyebilen kanguru bakıyorum arabası ile çıksak da kucak isteği oluyor bazen.
Ben yaptıralı 7-8 sene oldu genital hariç memnunum.iğneli bir tık hissediyorsun ama ben doğumdan önce lazer epilasyon yaptırmıştım bacaklarıma ki iş yoğunluğundan çok düzgün gitmeme rağmen çok memnunum.. bıraktığımdan beri jiletle temizliyorum hiç öyle aşırı sertleşme ya da çoğalma olmadı
ve en önemlisi kıl kökleri pıtır pıtır görünmüyor
Sebebi zaten ağda ya da epilatör kullandığımda bacaklarımın kıpkırmızı olmasıydı bböööyük rahatlık bence
Daha önce de konuşmuştum burda keşke genital bölge de yaptırsaydım eşim amanda çocuk olmadan yaptırma dedi
Ben de şimdi olmaz falan sebebi başka olur ama vicdan azabı çekerim diye yaptırmadım, emzirme biter bitmez koşacağım..
Lazer bende hiç acımadı, duyduğuma göre biraz esmer tenlilerde acıyormuş ama o da aşırı değil
İyi pazarlarİyi pazarlar herkese :)
Ayrıntılı olarak anlattığın için teşekkür ederim canımCanim ben bebek arabasiyla 4-5 defa disari cikarmisimdir. Ben cok uzun zamandir kanguru kullaniyorum. Tabii bebegin de tepkikeri onemli. Benim bebe cok sevdi kanguruyu en basindan beri.
Kanguru alirken en onem verdigim sey bebegi M seklinde tutmasi, sirttan ve boyundan desteklemesi oldu. Gerci bu mont kaygan oldugu icin M seklinde oturtamadim pek. Ama normalde bacaklari dizden kirarak oturuyor. Foto ekliyorum, butun fotolarda da elimi bacaklarinda net gorunmuyor. Ama dikkat edersen bebek dizlerini kirmis ve karnima dogru degdirmis gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2767914
Bebegin durusundan sonra da senin rahat etmen onemli tabii. Agirligi sadece belinde hissetmemelisin. Omuzlarina ve sirtina yayan bi kanguru olursa uzun sureler tasimak sikinti olmuyor. Tabii kanguruyu nasil kullanacagina da bagli. Eger arada sirada kullanicam, kisa mesafede kullanicam diyorsan, genelde tercihin bebek arabasiysa butun bu ozelliklerin de bi onemi kalmiyor aslinda. En guzeli bebekle beraber deneyerek almak bence. Ebebekde olan modelleri deneme sansin varsa bi dene derim. Ya da en cok tercih edilen nispeten uygun fiyatli olan solomombaby kanguru siparis edip deneyebilirsin.
Karin ici ameliyatlarında gaz çıkmadan taburcu etmiyorlar diye biliyorum. Mesela benim doğumun cuma günüydü normalde cumartesi taburcu olacaktim ama gaz çıkartamayınca pazar aksam eve gidebildik. Önce doğal yoldan çıkmasını beklediler sonra iğne yaptılar gene çıkmayınca serum içine ilaç karistirmişlardi ama nafile yani.Persembe dogum yapti. Taburcu ettiler dün ama ciddi skintisi varmis. 2. Dogumu. İlki de sezaryendi. İlkinde sorun olmamisti. Benm normal dogumdu. Bende de cis yapmami beklediler hic gaza bakmadilar. Ben de blmiyorum
rezene icmis. Corekotu yemis. Kayisi zeytinyagi falan ama hic etki etmiyormus
Canim benimki solomombaby degil. Ben ergobaby omni 360 aldim. Benimki biraz pahali. Fakat bu ayni zamanda uyuyamayan kolik bebekleri bile uyutan bi urun olarak tanitiliyordu. Benim bebegimin cok buyuk uyku problemi vardi. Gun icinde asla uyuyamiyordu. Gece uykulari da cok kotuydu. Ben de normalde yuruyus insaniyimdir, benim icin cok kullanisli olur diye dusundum. Hatta siparis ederken iade kabul ediliyor mu diye baktim. Urun elime gecince Edizi icine koydugum anda oyle huzurlu uyuduki. Bu model 2000 tl uzeri su an sanirim. 300 lira civari olan modeller de bence ayni isi gorur. Ben babybroosh markasini da denedim. O da bebegi rahat tutuyor oldukca. Benim icin en buyuk dezavantaji takarken cok ugrasiyorsun. Bir suru askisi var, orasini cek burasini cek zaman aliyor. Bir de kumasi baya sert bi kumas.Ayrıntılı olarak anlattığın için teşekkür ederim canım. Slingi seviyor kanguruyu da severiz diye düşünüyorum tek başıma rahatça kullanabileceğim bir model olsun istiyorum internette çok fazla seçenek var . Sizinki solomombaby mi
Genital e yaptırıp memnun kalmadın mı kuzumBen yaptıralı 7-8 sene oldu genital hariç memnunum.
Canim benimki solomombaby degil. Ben ergobaby omni 360 aldim. Benimki biraz pahali. Fakat bu ayni zamanda uyuyamayan kolik bebekleri bile uyutan bi urun olarak tanitiliyordu. Benim bebegimin cok buyuk uyku problemi vardi. Gun icinde asla uyuyamiyordu. Gece uykulari da cok kotuydu. Ben de normalde yuruyus insaniyimdir, benim icin cok kullanisli olur diye dusundum. Hatta siparis ederken iade kabul ediliyor mu diye baktim. Urun elime gecince Edizi icine koydugum anda oyle huzurlu uyuduki. Bu model 2000 tl uzeri su an sanirim. 300 lira civari olan modeller de bence ayni isi gorur. Ben babybroosh markasini da denedim. O da bebegi rahat tutuyor oldukca. Benim icin en buyuk dezavantaji takarken cok ugrasiyorsun. Bir suru askisi var, orasini cek burasini cek zaman aliyor. Bir de kumasi baya sert bi kumas.
Ergobabynin takmasi cok kolay. Belini cit diye takiyorsun, bi de sirtindaki kemero cit diye takiyorsun, 1 dk icinde hazirsin. Burda bi arkadas ebebekden nuna marka bi kanguru almisti. O da cok rahat taktigini yazmisti. O da 300 lira civariydi sanirim. Gorunum olarak ergobaby i andiriyor biraz. Ben senin yerinde olsam ebebege gider eger izin verirlerse o markayi denerdim. Ya da online siparis et ozaman 15 gun icerisinde iade edebilirsin. Bebekle birlikte dene, bebegin severse alirsin
Ben de hormonlardan kaynaklı yapılmadığını düşünüyorum ufak bir yer için iğneliye ihtiyacım var ama idare edeyim birazS seymayaz canm 80 cm ya da 13 kg olana kadar kullaniliyor.
esmeralda5 lazer önerilmiyordu. Ben hamilelik oncesi buz lazer yaptirmistim. Gerci hamilelikte geri cikti. Ablam emzirme doneminde yaptirdi sormamislar ona da. 6 seans gitti cok etki etmedi. Sonradan bebegi emzirdigini duyunca kadin kesmisti. Hormonlarla alakali olabilir. Bende hiperprolaktinemi vardi. Doktor lisedeydim ilk gittigimde killanma olabilir vucudunda demisti. Suan da prolaktin seviyemiz yuksek emziriyoruz. O yuzden ise yaramayacagini dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?