2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sen neden diye sordugun icin bildigim kadariyla cevapladim.

White Mocha
Kuzu biraz araştırma yaptıysan belki bu videoya denk gelmişsindir ama basitçe özellikleri ele almış öyle uzatmadan vs izlemediysen diye atayım dedim.
viomi2 pro ya da Xiaomi vacuum mop pro almak içime sindi benim.
Hangisi indirimde olursa alırım büyük ihtimal. Ben biraz astrolojiye merak sardım, Merkür retro başladı elektronik aletlerle bozulma ve alışverişinde sıkıntı olabiliyor diye geçen ödeme aşamasında vazgeçtim akdjd martta bitiyormuş. Bilmem dayanabilir miyim o kadar

Sagol canim ben bunu izlemedim. Hemen bakayim. Ya siz mop prodan bahsederken Mijia yazmiyorsunuz. Mijia yazan farkli mi oluyor. Valla kayboldum ben bu dunyada

Sagol canim ben bunu izlemedim. Hemen bakayim. Ya siz mop prodan bahsederken Mijia yazmiyorsunuz. Mijia yazan farkli mi oluyor. Valla kayboldum ben bu dunyada
Miija yazan pro olmayan modeldi sanki 1C dedikleri. Ben onu ev 130m2 olduğu için eledim
Hep karıştı şimdi sen böyle sorunca
Mutfaktan çıkamadım eş kişisi evde olunca kafam dumanlı

Canım aynen mijia yazandan benimki. Hatta bak trendyolda başlığı aynen şu: xiaomi mijia robot vacuum mop pro cleaner

ben bugün çocuğa ekmek doğrayıp domates çorbası verdim
ekmek zararlı mıydı?
bir de yarın kabağın içine pirinç ekleyip rondodan geçirip vermeyi düşünüyorum, pirinci de hiç görmedim daha erken mi pirinç için?
bizim çocuk hiç öyle sırf kabak falan sevmiyor yaaa bizim yemeklerden yiyor hep

Canım geçende yazacaktım sana ama karışmak istemedim
Bir yaşa kadar tuz önerilmiyor
Bu sebeple ekmek salça vermemen iyi olur içlerinde ki tuz ve kimyasaldan dolayı ama sen bilirsin tabi karışmak haddim değil
Ama istersen bebek ekmeği, bebek salçası vs yapabilirsin vaktin olursa
Ben buz kabı aldım, kapya biberden salça yapacağım daha taze olsun diye henüz yapmadım ama :)
Pirinç vs henüz bilmiyorum daha bakmadım

Canım aynen mijia yazandan benimki. Hatta bak trendyolda başlığı aynen şu: xiaomi mijia robot vacuum mop pro cleaner
Ay şimdi göz ucuyla baktım gerçekten de ben hep miijaya bakmışım ama mi olanı da varmış.
Aralarındaki fark ne ki acaba bilen biri aydınlatabilir mi

Kızlar ilk kez calpol verdim bebeğe. Açınca kaç gün duruyor demiştiniz?
Son kullanma tarihine kadar kullaniliyor diyen doktor da var. Arkadasimin doktoru yok oyle bir sey kullan demis. Ben o sekilde kullaniyorum. 2. Aylikken actim 3 kez kullandim.

ya bebek için yapmaya başlasam iyi olacak daha şu an bebek için tek yaptığım yoğurt, dün balkabağını aslında yedi ama böyle yemekleri çok seviyor. Sanırım en iyisi tattırmamak sonra yemiyor tabi kabağı kuru kuru

Sen neden diye sordugun icin bildigim kadariyla cevapladim.
Tesekkur ederim. Iyi yaprim. Atarim sana degil. Simdi okuyunca biri bana kotu anne demis sanki gibi cevap vermişim. Hepimiz cocugumuzun iyiligibi istemesek en basta burda konusuyor olmayiz zaten. Bu nuanslar annenin icine nasil siniyosa oyle olsun varsin.

Pirinç verebilirsin , 1 yaşa kadar şeker tuz önerilmediği için kendi yemeklerinizden yemesi 1 yaş sonrası için uygun. Kendin evde salça yapıyorsan yemekleri yapıp tuzsuz olarak ona ayırıp sonra kendiniz için tuz atabilirsin. Ben öyle yapıyordum. Ama 8,9 ay civarı başladım 2 yaşa kadar tuz şeker vermemiştim. Domates de alerjik bir gıda olduğu için biraz daha geç öneriliyor

"Ateş düşürücü, ağrı kesici şuruplar ve nezle şurupları doğrudan güneş ışığı almayan, serin ve kuru yerlerde, oda sıcaklığında (15-25 derece arasında), son kullanma tarihine kadar saklanabilir. Bir baba ve çocuk doktoru olarak kişisel önerim, bu tür şurupların kapağı açıldıktan sonra en fazla 3 ay saklanması, 3 ay sonra etkinliği azaldığı için bu ilaçların atılmasında ve yenilenmesinde fayda var." diye okudum şimdi lila6

ahh şeker... bu küççüük ülkede tek bir demir ilacı var o da şekerli. ben de mevcut kullanıyorum şekerli şekerli. kullanmasam daha kötü gibi geliyor.

Esim bu hafta sonu nasilsa robot geliyor diye temizlik yapmadi, ben de saldim yapmadim. Merkur retro beklersem, bizim evi b.k goturcek. Bebis uyur uyumaz ben veriyorum siparisi
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Marta kadar bende beklememem sanırım, Yekta yerlerde sürünüyor ev hergün süpürülmesine rağmen kedi gezdikçe yine tüyü dökülüyor. Bir de Mart-nisan ayında komple tüy dökme dönemi var Yattığı yer bile aylarca orada yatmış gibi tüy oluyor o zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…