2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aa neden gerek yok? Valla ben 13 kilo olana kadar kullanmaya niyetliyim

White Mocha çok teşekkür ederim canım dediğin gibi önce denemek lazım ebebeke gittiğimde bakayım ben. Önemli olan oğlumun rahat etmesi tabi benimde .
aling sağol canım bakayım bende çok seçenek olunca kararsız olmak kaçınılmaz oluyor

9 aya kadar kullanılıyor diye biliyorum. 9-18 aylık ve 9-36 aylık oto koltukları var onlardan almak lazım.
evet lazım ama bana çok pahalı geliyo ya oto koltuğu almam büyük ihtimalle de puset arabada uzun yolculukta (5 saat) oto koltuğu görevi görebilir mi acaba onu merak ettim

iyi o zaman canım çarşamba günü 5 saatlik bi yol gitcez de oto koltuğu görevi görebilir mi acaba rahat olur mu diye merak ettim

Ben artik bebegi yuzu onde oturtuyorum. Etrafi goruyor. Evde bile kullanir olduk. Ne yapiyosak gormek istiyor. Ama one dogru otururken m sdkli kullanilmiyo. Daha serbest oluyo bacaklari.

Aa neden gerek yok? Valla ben 13 kilo olana kadar kullanmaya niyetliyim
Boyun destegine gerek yok artik canim. İlk 3 ay icin önemliydi galiba. Ek bi parcasi var bizim kangurunun. Onu cikarttik artik basini tutabiliyor ya. Ben de kullanirim ya ama kisa mesafe. En fazla 30 dk takiyorm. Aksamina da düz yatiyorum. Belim agriyor. Yine de buyuk kolaylik. Bebek arabasi cikartmak zor geliyor bana. 15 kiloya kadar kullanilir diyordu sanirim

Biz hep kangurudayiz. Kollarim uzun olmadigindan kanguruyla is yapamiyorum. Babasi yapabiliyor, etrafi toparliyor. Her seyi gormek dahil olmak istiyor Luna. Yani epey isimize yariyor. Kalcalarindan degil ama vulvaya verilen baskidan cekiniyorum. Kiz bebeklerinde baski dudak yapisikligi olabilirmis vs fln demis birinin doktoru.Onu okudugumdan beri endiseleniyorum. 3 ayi askindir kullaniyoruz. Iyi ki almisim dedigim urunlerden biri. Ilk foto ilk zamanlardaki durusu, 2.si artik yuzu onde sekilde kullandigim hali.

Eklentiler

• 20210124_120300.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 20210124_115527.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar robot süpürge aldık. Xiaomi vacuum mop pro. Dünden beri baya çalıştırdım haritalama yaptırdım. Süpürme performansından çok memnun kaldım. Henüz silme yaptırmadım. Benim tüm mobilyalarım ayaklı, yatağımın altını falan pırıl pırıl yaptı. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.

Bende solomombaby kanguru var iyiki iyiki dediğim ürünlerden 2 aylıktan beri kullanıyorum 15 dk kalınca uyuyor hemen içinde kolik zamanı çok iyi olmuştu hala kanguru ile çıkartız arabada mızmızlanıyor

Herkese merhaba ek gidaya geçtik biz de, hala yuz ustu dönemiyoruz, diş cikartacagiz sanirim dis eti sismis ve çok kasiniyor. Kakalarimiz efsane kivamli ve kokulu oldu gunde 7-8 kez az kivamda yaparken 1 kez kivamli hale geldi ek gidadan sonra. Gunde 1 kez kaka almaya hala alisamadim.
Kayinvalideme gelmistim gecen hafta hala burdayim onceden sakinarak kendime eziyet etmisim uyanir uyanmaz postaliyorum sabah yatip uyuyorum. Yani nasıl güzel geldi onca yorgunluğun uzerine bebek uyurken onlara emanet edip bir hava almaya cikmak anlatamam. Olur ki aranizda boyoe imkani olan vardir kullanin arkadaslar. Kendinize vakit ayırın. Gercekten o kadar iyi geliyor ki. Cuma cumartesi aksamlari online olan kendimce bir eğitime katılıyorum. Kendim icin bisi yapıyorum. Kimse girmesin dersim var eğitimim var dedigim 2 saat ohhh dedirtiyor. Cok direndim cok yoruldum ama sunu anladim ki bebise iyi gelmek icin once benim dinlenmem lazim. Kv gil de yavastan hevesini almaya basladi belimiz agriyor demeye basladilar ama bakalim neler olacak
6 numara bez almıştım asiri buyul geldi cis kokmaya basladi cocuk bolluktan. Sleepy 5 numara aldim tekrar ama o da belini kertiyor bir türlü dogru bezi bulamamanin huznunu yaşıyorum
Ara sira hala mastit oluyorum nane cayina yukleniyorum
Ek gidaya gecrikten sonra benimle ayrilik anksiyetesi yasadigini düşünüyorum minnosun her dakika emmei istiyor konusup anlatıyorum ben sana meme vermeye devam edeceğim annecim diye nedeni bu mu bilmiyorum ama yemekten hemen sonra uyurken uyaninca oynarkwn aklina gelince sürekkkli emiyor. Hayirlisi bakalim.
Goz rengimiz lacivert basladi mavi oldu gri yesil karisimi oldu yosun yeşili oldu şimdi petrol rengi gri ve kahverengi karışımı parlak bisi oldu 6. Ayda netlesecek sanirim.
Burda eşimle aramizda uyuyor eskiye gore daha iyi hisirtilara uyanıyor bazen memeyi ağzına alip emmeden uyuyor. Misal 8.30 yattiysa 9.30 veya 10 gibi hemen bir iki kez uyanıyor sonra 1.30 gibi emiyor sonra 3 ve 5.30 gibi bisiler oluyor hayal meyal ama derdi acikmis olmak degil laf olsun diye uyanıyor cunku memeyi emmiyor agzinda tutuyor. Gec yattiysa 8.30 erken yattiysa 7.30 uyanıyor. Gun icinde 3 uykusu var ayagimda sallayarak uyutuyorum genelde bırakabiliyorum ama auzun uyusun istersem yorgunsa duruyor ayagimda. Ama artik ayakta sallama bebesi degil bacaklarim cok agriyor tosarcik. Yapabilirsem ikinci uykusunu disarida yapiyorim. Gunde ortalama 4 saat sabah uykusu yapıyor 3 de olabiliyor. Gece uykusu genelde 9 gibi.
Sabah ilk uykudan sonra meyve ikinciden sonra sebze veriyordum sebzeye burun kivirinca yerlerini degistirdim. Misal dun 11 de havuc patates zeyrinyagi anne sutu karisimi yedi. 3 te ayva puresi
Bizden boyle gelismeler

Ben artik bebegi yuzu onde oturtuyorum. Etrafi goruyor. Evde bile kullanir olduk. Ne yapiyosak gormek istiyor. Ama one dogru otururken m sdkli kullanilmiyo. Daha serbest oluyo bacaklari.
Bebegi yuzu donuk sekilde oturtmak icin 6 ay olmasini bekliyorum ben de. Her ne kadar ergobaby yuzu one donuk sekilde de M seklinde tuttugunu iddia etse de (ben henuz denemedim) ben 15 dkdan fazla o pozisyonda tutmam. Bi cok yerde saglikli bi tutus olmadigini okudum. Mesela ergobaby e rakip olarak cikan Boba Markasi yuzu one donuk tutus saglamiyor. Saglikli olmadigi icin bu sekilde uretmiyorlarmis.
Biz hep kangurudayiz. Kollarim uzun olmadigindan kanguruyla is yapamiyorum. Babasi yapabiliyor, etrafi toparliyor. Her seyi gormek dahil olmak istiyor Luna. Yani epey isimize yariyor. Kalcalarindan degil ama vulvaya verilen baskidan cekiniyorum. Kiz bebeklerinde baski dudak yapisikligi olabilirmis vs fln demis birinin doktoru.Onu okudugumdan beri endiseleniyorum. 3 ayi askindir kullaniyoruz. Iyi ki almisim dedigim urunlerden biri. Ilk foto ilk zamanlardaki durusu, 2.si artik yuzu onde sekilde kullandigim hali.

oyy masallah kuzuya. Canim ben bebis icerdeyken ellerimi kalcalarindan destekleyerek oturtuyorum. Yani baska asagidan popoya oluyor on tarafa degil. Sen de istersen bu sekilde bi dene ozaman vulvaya olan baski azalir. Bu arada ben de Ediz kangurudayken yemek yapiyorum. Kesme dograma kismini onceden ayarliyorum. Sonra edizi kanguruya aliyorum, karistirma-kavurma kismini hallediyorum. Valla bana cok buyuk kolaylik sagliyor.
Bende solomombaby kanguru var iyiki iyiki dediğim ürünlerden 2 aylıktan beri kullanıyorum 15 dk kalınca uyuyor hemen içinde kolik zamanı çok iyi olmuştu hala kanguru ile çıkartız arabada mızmızlanıyor
Ben de valla simdiden 13 kg i gecince naapcam diye dusunuyorum. Sadece kolaylik icin degil de ozlerim diye. O koynumdayken cok mutlu hissediyorum. Sanirim oksitosin artiyor, goguslerim sut doluyor. Onun o minik ellerini tutuyorum, kafasindan opuyorum. Cok guzel bi his ya.

Yanlis anlamisim canim ben. Kanguruya ihtiyac yok diyorsun sandim. Evet ben de artik boyun destegini kullanmiyorum.

Ay bunu okuduguma cok sevindim. Canim nerden aldin sen?
Benim yatagimin alti 8 cm falan. 2-3 cm lik yukselticilerden falan alsam acaba bu sorunu cozebilir miyim

Ay bunu okuduguma cok sevindim. Canim nerden aldin sen?
Benim yatagimin alti 8 cm falan. 2-3 cm lik yukselticilerden falan alsam acaba bu sorunu cozebilir miyim
Trendyoldan aldım canım. Ancak bir model daha var sonradan gördüm onu da, Dreame D9. Emiş gücü ve pil ömrü daha iyi gözüküyor. Onu da incelemeni tavsiye ederim. İyi midir bilemem ama, özellik olarak daha iyi gibi. Ben kendi aldığımdan da çok memnun kaldım. Senin için hemen ölçtüm; yerden 10 cmlik boşluğa girip altını süpürmüş mesela. Yükselticiyle yatak altına girer

Canim cok tsk ederim ya. Valla icim rahatladi. Bahsettigin modele de bakayim ben, pil omrunun uzun olmasi isim hemen bitmesi acisindan iyi olur. Peki temizlik esnasinda pil biterse ne kadar surede sarj oluyor, biliyor musun?

Oturturken ben de ellerimle iki yandan destekleyip ortaliyorum poposunu ama yine de endiseleniyorum. Rahatsiz olsa aglardi gerci. Seviyor orda olmayi. Bizimkinde 5 ayliktan itibaren yuzu onde kullanilir yaziyor. Ben de kullaniyorum. Ayni boyle ayarliyorum. Ne gibi bir soru yaratabilirmis yuzu onde?

Canim seninki “Xiaomi Mijia Vacuum Mop Pro” mu, bir suru model var isimleri birbirine benziyor.
ergonomik olarak durus sekli cok saglikli olmuyor. Ayni zamanda bebek kucukken kendini guvende hissetmiyor, yuzu annesinin gogsune dogruyken daha huzurlu ve guvende hissediyor

Kisisel algilama lutfen bu yorumumu. Olaylara genel bakisim bu sekilde artik. Hicbiri kanitlanmamis şeyler. Daha dun bi mesajimda yazdim sunu yapma bunu yapma boguluyorum artik. Istedigim gibi bakiyorum cocuguma ve cocugum sevildigini hissediyor bence. Gerisi benim icin blabla.

Finger food denicem hohohoy. Tatli patates koydum firina. Bi de bugun bir teyze gelecek Lunaya bakmaya. Bakalim enerjileri uyacak mi☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…