- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
Aa neden gerek yok? Valla ben 13 kilo olana kadar kullanmaya niyetliyimcrazy06 bende var canın nuna. E bebekten almıştım 300 tl fiyatı. Denemene izin veriyorlar. Kullanimi rahat. Takmasi falan cok kolay. Boynundan gecirip belini bagliyorm. Cocugu icine koyduktan sonra da cit cit kollarini tutturuyosun. Tek basima rahat hallediyorm. Sling de kullandim ben. İlk baslarda kanguru takmak zor gibi dusunuyordum slinge cok alismistm ama kanguru da cok rahat geldi. Boyun destegi falan da var. Gerci artik gerek yok.
evet lazım ama bana çok pahalı geliyo ya oto koltuğu almam büyük ihtimalle de puset arabada uzun yolculukta (5 saat) oto koltuğu görevi görebilir mi acaba onu merak ettim9 aya kadar kullanılıyor diye biliyorum. 9-18 aylık ve 9-36 aylık oto koltukları var onlardan almak lazım.
iyi o zaman canım çarşamba günü 5 saatlik bi yol gitcez de oto koltuğu görevi görebilir mi acaba rahat olur mu diye merak ettimS seymayaz canm 80 cm ya da 13 kg olana kadar kullaniliyor.
@esmeralda5 lazer önerilmiyordu. Ben hamilelik oncesi buz lazer yaptirmistim. Gerci hamilelikte geri cikti. Ablam emzirme doneminde yaptirdi sormamislar ona da. 6 seans gitti cok etki etmedi. Sonradan bebegi emzirdigini duyunca kadin kesmisti. Hormonlarla alakali olabilir. Bende hiperprolaktinemi vardi. Doktor lisedeydim ilk gittigimde killanma olabilir vucudunda demisti. Suan da prolaktin seviyemiz yuksek emziriyoruz. O yuzden ise yaramayacagini dusunuyorum
Ben artik bebegi yuzu onde oturtuyorum. Etrafi goruyor. Evde bile kullanir olduk. Ne yapiyosak gormek istiyor. Ama one dogru otururken m sdkli kullanilmiyo. Daha serbest oluyo bacaklari.Canim ben bebek arabasiyla 4-5 defa disari cikarmisimdir. Ben cok uzun zamandir kanguru kullaniyorum. Tabii bebegin de tepkikeri onemli. Benim bebe cok sevdi kanguruyu en basindan beri.
Kanguru alirken en onem verdigim sey bebegi M seklinde tutmasi, sirttan ve boyundan desteklemesi oldu. Gerci bu mont kaygan oldugu icin M seklinde oturtamadim pek. Ama normalde bacaklari dizden kirarak oturuyor. Foto ekliyorum, butun fotolarda da elimi bacaklarinda net gorunmuyor. Ama dikkat edersen bebek dizlerini kirmis ve karnima dogru degdirmis gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2767914
Bebegin durusundan sonra da senin rahat etmen onemli tabii. Agirligi sadece belinde hissetmemelisin. Omuzlarina ve sirtina yayan bi kanguru olursa uzun sureler tasimak sikinti olmuyor. Tabii kanguruyu nasil kullanacagina da bagli. Eger arada sirada kullanicam, kisa mesafede kullanicam diyorsan, genelde tercihin bebek arabasiysa butun bu ozelliklerin de bi onemi kalmiyor aslinda. En guzeli bebekle beraber deneyerek almak bence. Ebebekde olan modelleri deneme sansin varsa bi dene derim. Ya da en cok tercih edilen nispeten uygun fiyatli olan solomombaby kanguru siparis edip deneyebilirsin.
Boyun destegine gerek yok artik canim. İlk 3 ay icin önemliydi galiba. Ek bi parcasi var bizim kangurunun. Onu cikarttik artik basini tutabiliyor ya. Ben de kullanirim ya ama kisa mesafe. En fazla 30 dk takiyorm. Aksamina da düz yatiyorum. Belim agriyor. Yine de buyuk kolaylik. Bebek arabasi cikartmak zor geliyor bana. 15 kiloya kadar kullanilir diyordu sanirimAa neden gerek yok? Valla ben 13 kilo olana kadar kullanmaya niyetliyim
Kanguru ya çok hevesim vardı da alamadımbizim oğlan maşallah kilosu iyi çok kullanamam diye almadım görünce çok hoşuma gidiyor bu saaten sonra alsam da boyun da düzleşme var kullanamam keşke puset yerine ilk başta kanguru alsaydim ama ikinci çocukta ilk alacağım şeydir
Biz hep kangurudayiz. Kollarim uzun olmadigindan kanguruyla is yapamiyorum. Babasi yapabiliyor, etrafi toparliyor. Her seyi gormek dahil olmak istiyor Luna. Yani epey isimize yariyor. Kalcalarindan degil ama vulvaya verilen baskidan cekiniyorum. Kiz bebeklerinde baski dudak yapisikligi olabilirmis vs fln demis birinin doktoru.Onu okudugumdan beri endiseleniyorum. 3 ayi askindir kullaniyoruz. Iyi ki almisim dedigim urunlerden biri. Ilk foto ilk zamanlardaki durusu, 2.si artik yuzu onde sekilde kullandigim hali.Canim ben bebek arabasiyla 4-5 defa disari cikarmisimdir. Ben cok uzun zamandir kanguru kullaniyorum. Tabii bebegin de tepkikeri onemli. Benim bebe cok sevdi kanguruyu en basindan beri.
Kanguru alirken en onem verdigim sey bebegi M seklinde tutmasi, sirttan ve boyundan desteklemesi oldu. Gerci bu mont kaygan oldugu icin M seklinde oturtamadim pek. Ama normalde bacaklari dizden kirarak oturuyor. Foto ekliyorum, butun fotolarda da elimi bacaklarinda net gorunmuyor. Ama dikkat edersen bebek dizlerini kirmis ve karnima dogru degdirmis gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2767914
Bebegin durusundan sonra da senin rahat etmen onemli tabii. Agirligi sadece belinde hissetmemelisin. Omuzlarina ve sirtina yayan bi kanguru olursa uzun sureler tasimak sikinti olmuyor. Tabii kanguruyu nasil kullanacagina da bagli. Eger arada sirada kullanicam, kisa mesafede kullanicam diyorsan, genelde tercihin bebek arabasiysa butun bu ozelliklerin de bi onemi kalmiyor aslinda. En guzeli bebekle beraber deneyerek almak bence. Ebebekde olan modelleri deneme sansin varsa bi dene derim. Ya da en cok tercih edilen nispeten uygun fiyatli olan solomombaby kanguru siparis edip deneyebilirsin.
Bebegi yuzu donuk sekilde oturtmak icin 6 ay olmasini bekliyorum ben de. Her ne kadar ergobaby yuzu one donuk sekilde de M seklinde tuttugunu iddia etse de (ben henuz denemedim) ben 15 dkdan fazla o pozisyonda tutmam. Bi cok yerde saglikli bi tutus olmadigini okudum. Mesela ergobaby e rakip olarak cikan Boba Markasi yuzu one donuk tutus saglamiyor. Saglikli olmadigi icin bu sekilde uretmiyorlarmis.Ben artik bebegi yuzu onde oturtuyorum. Etrafi goruyor. Evde bile kullanir olduk. Ne yapiyosak gormek istiyor. Ama one dogru otururken m sdkli kullanilmiyo. Daha serbest oluyo bacaklari.
Ben de valla simdiden 13 kg i gecince naapcam diye dusunuyorum. Sadece kolaylik icin degil de ozlerim diye. O koynumdayken cok mutlu hissediyorum. Sanirim oksitosin artiyor, goguslerim sut doluyor. Onun o minik ellerini tutuyorum, kafasindan opuyorum. Cok guzel bi his ya.Bende solomombaby kanguru var iyiki iyiki dediğim ürünlerden 2 aylıktan beri kullanıyorum 15 dk kalınca uyuyor hemen içinde kolik zamanı çok iyi olmuştu hala kanguru ile çıkartız arabada mızmızlanıyor
Kıl yapısı dolayısı ile memnun kalmadım ama iğneli değildi tabi ki. Açık ten, koyu renk kıl olmaması olumsuz sonuçlanmaya neden oldu.Genital e yaptırıp memnun kalmadın mı kuzum
Yanlis anlamisim canim ben. Kanguruya ihtiyac yok diyorsun sandim. Evet ben de artik boyun destegini kullanmiyorum.Boyun destegine gerek yok artik canim. İlk 3 ay icin önemliydi galiba. Ek bi parcasi var bizim kangurunun. Onu cikarttik artik basini tutabiliyor ya. Ben de kullanirim ya ama kisa mesafe. En fazla 30 dk takiyorm. Aksamina da düz yatiyorum. Belim agriyor. Yine de buyuk kolaylik. Bebek arabasi cikartmak zor geliyor bana. 15 kiloya kadar kullanilir diyordu sanirim
Ay bunu okuduguma cok sevindim. Canim nerden aldin sen?Kızlar robot süpürge aldık. Xiaomi vacuum mop pro. Dünden beri baya çalıştırdım haritalama yaptırdım. Süpürme performansından çok memnun kaldım. Henüz silme yaptırmadım. Benim tüm mobilyalarım ayaklı, yatağımın altını falan pırıl pırıl yaptı. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.
Trendyoldan aldım canım. Ancak bir model daha var sonradan gördüm onu da, Dreame D9. Emiş gücü ve pil ömrü daha iyi gözüküyor. Onu da incelemeni tavsiye ederim. İyi midir bilemem ama, özellik olarak daha iyi gibi. Ben kendi aldığımdan da çok memnun kaldım. Senin için hemen ölçtüm; yerden 10 cmlik boşluğa girip altını süpürmüş mesela. Yükselticiyle yatak altına girerAy bunu okuduguma cok sevindim. Canim nerden aldin sen?
Benim yatagimin alti 8 cm falan. 2-3 cm lik yukselticilerden falan alsam acaba bu sorunu cozebilir miyim
Canim cok tsk ederim ya. Valla icim rahatladi. Bahsettigin modele de bakayim ben, pil omrunun uzun olmasi isim hemen bitmesi acisindan iyi olur. Peki temizlik esnasinda pil biterse ne kadar surede sarj oluyor, biliyor musun?Trendyoldan aldım canım. Ancak bir model daha var sonradan gördüm onu da, Dreame D9. Emiş gücü ve pil ömrü daha iyi gözüküyor. Onu da incelemeni tavsiye ederim. İyi midir bilemem ama, özellik olarak daha iyi gibi. Ben kendi aldığımdan da çok memnun kaldım. Senin için hemen ölçtüm; yerden 10 cmlik boşluğa girip altını süpürmüş mesela. Yükselticiyle yatak altına girer
Oturturken ben de ellerimle iki yandan destekleyip ortaliyorum poposunu ama yine de endiseleniyorum. Rahatsiz olsa aglardi gerci. Seviyor orda olmayi. Bizimkinde 5 ayliktan itibaren yuzu onde kullanilir yaziyor. Ben de kullaniyorum. Ayni boyle ayarliyorum. Ne gibi bir soru yaratabilirmis yuzu onde?Bebegi yuzu donuk sekilde oturtmak icin 6 ay olmasini bekliyorum ben de. Her ne kadar ergobaby yuzu one donuk sekilde de M seklinde tuttugunu iddia etse de (ben henuz denemedim) ben 15 dkdan fazla o pozisyonda tutmam. Bi cok yerde saglikli bi tutus olmadigini okudum. Mesela ergobaby e rakip olarak cikan Boba Markasi yuzu one donuk tutus saglamiyor. Saglikli olmadigi icin bu sekilde uretmiyorlarmis.
Biz hep kangurudayiz. Kollarim uzun olmadigindan kanguruyla is yapamiyorum. Babasi yapabiliyor, etrafi toparliyor. Her seyi gormek dahil olmak istiyor Luna. Yani epey isimize yariyor. Kalcalarindan degil ama vulvaya verilen baskidan cekiniyorum. Kiz bebeklerinde baski dudak yapisikligi olabilirmis vs fln demis birinin doktoru.Onu okudugumdan beri endiseleniyorum. 3 ayi askindir kullaniyoruz. Iyi ki almisim dedigim urunlerden biri. Ilk foto ilk zamanlardaki durusu, 2.si artik yuzu onde sekilde kullandigim hali.
oyy masallah kuzuya. Canim ben bebis icerdeyken ellerimi kalcalarindan destekleyerek oturtuyorum. Yani baska asagidan popoya oluyor on tarafa degil. Sen de istersen bu sekilde bi dene ozaman vulvaya olan baski azalir. Bu arada ben de Ediz kangurudayken yemek yapiyorum. Kesme dograma kismini onceden ayarliyorum. Sonra edizi kanguruya aliyorum, karistirma-kavurma kismini hallediyorum. Valla bana cok buyuk kolaylik sagliyor.
Ben de valla simdiden 13 kg i gecince naapcam diye dusunuyorum. Sadece kolaylik icin degil de ozlerim diye. O koynumdayken cok mutlu hissediyorum. Sanirim oksitosin artiyor, goguslerim sut doluyor. Onun o minik ellerini tutuyorum, kafasindan opuyorum. Cok guzel bi his ya.
Canim seninki “Xiaomi Mijia Vacuum Mop Pro” mu, bir suru model var isimleri birbirine benziyor.Trendyoldan aldım canım. Ancak bir model daha var sonradan gördüm onu da, Dreame D9. Emiş gücü ve pil ömrü daha iyi gözüküyor. Onu da incelemeni tavsiye ederim. İyi midir bilemem ama, özellik olarak daha iyi gibi. Ben kendi aldığımdan da çok memnun kaldım. Senin için hemen ölçtüm; yerden 10 cmlik boşluğa girip altını süpürmüş mesela. Yükselticiyle yatak altına girer
ergonomik olarak durus sekli cok saglikli olmuyor. Ayni zamanda bebek kucukken kendini guvende hissetmiyor, yuzu annesinin gogsune dogruyken daha huzurlu ve guvende hissediyorOturturken ben de ellerimle iki yandan destekleyip ortaliyorum poposunu ama yine de endiseleniyorum. Rahatsiz olsa aglardi gerci. Seviyor orda olmayi. Bizimkinde 5 ayliktan itibaren yuzu onde kullanilir yaziyor. Ben de kullaniyorum. Ayni boyle ayarliyorum. Ne gibi bir soru yaratabilirmis yuzu onde?
Kisisel algilama lutfen bu yorumumu. Olaylara genel bakisim bu sekilde artik. Hicbiri kanitlanmamis şeyler. Daha dun bi mesajimda yazdim sunu yapma bunu yapma boguluyorum artik. Istedigim gibi bakiyorum cocuguma ve cocugum sevildigini hissediyor bence. Gerisi benim icin blabla.Canim seninki “Xiaomi Mijia Vacuum Mop Pro” mu, bir suru model var isimleri birbirine benziyor.
ergonomik olarak durus sekli cok saglikli olmuyor. Ayni zamanda bebek kucukken kendini guvende hissetmiyor, yuzu annesinin gogsune dogruyken daha huzurlu ve guvende hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?