2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Esim bu hafta sonu nasilsa robot geliyor diye temizlik yapmadi, ben de saldim yapmadim. Merkur retro beklersem, bizim evi b.k goturcek. Bebis uyur uyumaz ben veriyorum siparisi
Hayirli olsun canim. Ben de alcam ama suan beklemede. Esim once subatta oto koltuğunu alalm. Subattan sonra al dedi. Muhtemelen mart gibi alcam. Sen ama bayagi Arastirdin. Geldiginde yorumlarini
Bekliyorum. Hangi model aldigini da paylasir misin?

Bu robot süpürgeyi kullanan arkadaşlara bişi sormak istiyorum halıları falan da gayet iyi süpürüyor mu

Bu robot süpürgeyi kullanan arkadaşlara bişi sormak istiyorum halıları falan da gayet iyi süpürüyor mu
Bence çok iyi. Haritalama o bu şu hepsi gereksiz ayrıntı çünkü hergün bir odayı süpürtür oldum ben onu da iki üç defa süpürtüyorum son güçte. Doğru düzgün haznesinde pislik çıkmaz oldu.

White Mocha bizim de babamız saldı süpürmüyor ben de bişi demiyorum onun da işleri oluyor. Ha süpürmese de bebişe bakıyor da ben de biraz yürüyüş, diyet yapabiliyorum. Güle güle kullanın bu arada.

İyi oldu sanırım calpol yarım ölçek verdim yerlerde tepiniyordu şimdi sakin sakin oynuyor halısında şükür. Yine uyumadı ama olsun buna da şükür. Püskürte püskürte tükürüyor, sürekli salya akıtıyor.​

Bugün sade kabak verdim yemedi havuc patates ile karıştırıp verdim ben de

Ankee ekmek simit gibi şeyler tuz içerdiği için sorun oluyor. Bir de bebişe maşallah bizimki hayatta yutmaz onları nasıl yutuyor?​

Cinsel organa baskı konusunda benim de her zaman şüphelerim olmuştur ama şimdi düşündüm de kanguruda da bir baskı oluyor ister istemez sizce de öyle değil mi?
Çok geriden geliyorum belki fikir beyan edilmiştir ama şimdiki kangurularda M oturma pozisyonuna önem veriliyor ya o baskıyı popoya yönlendiriyor muhtemelen.

Sırf bu yüzden kedi sahiplenme fikrine tamam diyecekken hızla vazgeçiyorum. Zira evdekiler de kedinin eksikliğini yaşatmıyor bana

Heyt be ben her gün ev süpüremiyorum valla ne yalan söyliyim
Evet canım gayet güzel süpürüyor ben bir süredir kullanmıyordum burda çok konuşuldu diye gün yüzüne çıkardım tekrar oda oda çizim yaptım ve bence çok başarılı yine vauv dedim

Sırf bu yüzden kedi sahiplenme fikrine tamam diyecekken hızla vazgeçiyorum. Zira evdekiler de kedinin eksikliğini yaşatmıyor bana
Ahaha
Yaa kedi iyidir. Diğer konu için bir şey diyemiyorum haklısın
Ben bi yavru daha bile almak istiyorum herşeyin küçüğü güzel.

Hergün süpürünce çok daha hızlı bitiyor işim Alışkanlık oldu kedi geldiğinden beri

Canimmm, cok cok cok tsk ederim, coook sagol. Senin sayende tam bi fiyat performans urunu buldun bence! Dreame D9 u 3200 tl ye aldim. Bataryasi, emis gucu olarak bakinca bunu tercih ettim. Insallah ben de senin gibi cok memnun kalirim. Sen de gule gule kullan bu arada
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Hayirli olsun canim. Ben de alcam ama suan beklemede. Esim once subatta oto koltuğunu alalm. Subattan sonra al dedi. Muhtemelen mart gibi alcam. Sen ama bayagi Arastirdin. Geldiginde yorumlarini
Bekliyorum. Hangi model aldigini da paylasir misin?

Kizlar Dreame D9 aldim. insallah cok memnun kalirim. Birkacdefa kullandiktan sonra yorumlarimi paylasirim.

Canım güle güle güzel günlerde kullan. Bence çok memnun kalacaksın

Kabağı sevmiyor ama yoğurdu da bir tatlı kaşığından fazla yemiyor o da döke saça herkesinki mi böyle bilemedim.
Bugün patates havuç karışımı verdim az zeytinyağlı. Onu biraz sevdi gibi. Kabağı sevmedi bizimki de yemiyor. Yoğurt da maalesef tükürüyor. Yoğurdun içine elma püresi koydum öyle de yemedi. En son ayran yapıp biberonla içircem

Bunun için önemli bir şey mi dediler. Bende ve küçük kızımda da var. Doğum lekesi diyorum ben
Oyy mongol lekesi bizim baş belamız. Bebişim doğdu, ayakları elleri poposu grimsi lekelerle kaplı. Bİz de bilmiyoruz tabi morarmış sandık nasıl korktuk. Ertesi gün çocuk doktoru baktı da içimiz rahatladı. Şimdi belli belirsiz nerdeyse hiç kalmadılar.

ahh şeker... bu küççüük ülkede tek bir demir ilacı var o da şekerli. ben de mevcut kullanıyorum şekerli şekerli. kullanmasam daha kötü gibi geliyor.
Şekerliyse ilaç özellikle dişler çıktıktan sonra mutlaka üzerine su vermelisin, çürük oluşumunu önlemek için,

Oglum ateslenince iyi bir docente goturduk. Evde calpol var mi dedi, evet dedim. Acali ne kadar oldu dedi 1,5 ay olmustur dedim. 3 haftadan sonra kullanma etkisi cok azaliyor dedi. Hocam niye o kadar buyuk sise yapiyorlar yazik degil mi dedim. Ben de cok kiziyorum ama gercek bu dedi. İlk oglumda baya duruyodu acikcasi kullaniyordum bilmiyordum cunku ama atesi cok dusurmiyordu gercekten de. Hatta bir kez ilac vermis olmama ragmen havale gecirdi. Yine de aklinizda olsun ben kullanmam artik.

Oh sen bayağı yoğun programdasın o zaman ...
Youtuberlık influecrlık vs başlarda bayağı emek ister 2015 başlasaydın bak şimdiye bayağı vardı takipçin belki ama nasip sana iyi gelecekse neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…