Hayirli olsun canim. Ben de alcam ama suan beklemede. Esim once subatta oto koltuğunu alalm. Subattan sonra al dedi. Muhtemelen mart gibi alcam. Sen ama bayagi Arastirdin. Geldiginde yorumlariniEsim bu hafta sonu nasilsa robot geliyor diye temizlik yapmadi, ben de saldim yapmadim. Merkur retro beklersem, bizim evi b.k goturcek. Bebis uyur uyumaz ben veriyorum siparisi
Bu robot süpürgeyi kullanan arkadaşlara bişi sormak istiyorum halıları falan da gayet iyi süpürüyor mu
Bugün sade kabak verdim yemedi havuc patates ile karıştırıp verdim ben deben bugün çocuğa ekmek doğrayıp domates çorbası verdim
ekmek zararlı mıydı?
bir de yarın kabağın içine pirinç ekleyip rondodan geçirip vermeyi düşünüyorum, pirinci de hiç görmedim daha erken mi pirinç için?
bizim çocuk hiç öyle sırf kabak falan sevmiyor yaaa bizim yemeklerden yiyor hep
Kabağı sevmiyor ama yoğurdu da bir tatlı kaşığından fazla yemiyor o da döke saça herkesinki mi böyle bilemedim.Bugün sade kabak verdim yemedi havuc patates ile karıştırıp verdim ben de
Bunun için önemli bir şey mi dediler. Bende ve küçük kızımda da var. Doğum lekesi diyorum benKuyruk sokumunun hafif üstünde mongol lekemiz azaldı ama halen tam geçmedi.
Çok geriden geliyorum belki fikir beyan edilmiştir ama şimdiki kangurularda M oturma pozisyonuna önem veriliyor ya o baskıyı popoya yönlendiriyor muhtemelen.Cinsel organa baskı konusunda benim de her zaman şüphelerim olmuştur ama şimdi düşündüm de kanguruda da bir baskı oluyor ister istemez sizce de öyle değil mi?
Sırf bu yüzden kedi sahiplenme fikrine tamam diyecekken hızla vazgeçiyorum. Zira evdekiler de kedinin eksikliğini yaşatmıyor banaHayırlı uğurlu olsun şimdiden
Marta kadar bende beklememem sanırım, Yekta yerlerde sürünüyor ev hergün süpürülmesine rağmen kedi gezdikçe yine tüyü dökülüyor. Bir de Mart-nisan ayında komple tüy dökme dönemi varYattığı yer bile aylarca orada yatmış gibi tüy oluyor o zamanlarda.
Heyt be ben her gün ev süpüremiyorum valla ne yalan söyliyimHayırlı uğurlu olsun şimdiden
Marta kadar bende beklememem sanırım, Yekta yerlerde sürünüyor ev hergün süpürülmesine rağmen kedi gezdikçe yine tüyü dökülüyor. Bir de Mart-nisan ayında komple tüy dökme dönemi varYattığı yer bile aylarca orada yatmış gibi tüy oluyor o zamanlarda.
Evet canım gayet güzel süpürüyor ben bir süredir kullanmıyordum burda çok konuşuldu diye gün yüzüne çıkardım tekrar oda oda çizim yaptım ve bence çok başarılı yine vauv dedimBu robot süpürgeyi kullanan arkadaşlara bişi sormak istiyorum halıları falan da gayet iyi süpürüyor mu
AhahaSırf bu yüzden kedi sahiplenme fikrine tamam diyecekken hızla vazgeçiyorum. Zira evdekiler de kedinin eksikliğini yaşatmıyor bana
Hergün süpürünce çok daha hızlı bitiyor işimHeyt be ben her gün ev süpüremiyorum valla ne yalan söyliyim
Evet canım gayet güzel süpürüyor ben bir süredir kullanmıyordum burda çok konuşuldu diye gün yüzüne çıkardım tekrar oda oda çizim yaptım ve bence çok başarılı yine vauv dedim
Canimmm, cok cok cok tsk ederim, coook sagol. Senin sayende tam bi fiyat performans urunu buldun bence! Dreame D9 u 3200 tl ye aldim. Bataryasi, emis gucu olarak bakinca bunu tercih ettim. Insallah ben de senin gibi cok memnun kalirim. Sen de gule gule kullan bu aradaTrendyoldan aldım canım. Ancak bir model daha var sonradan gördüm onu da, Dreame D9. Emiş gücü ve pil ömrü daha iyi gözüküyor. Onu da incelemeni tavsiye ederim. İyi midir bilemem ama, özellik olarak daha iyi gibi. Ben kendi aldığımdan da çok memnun kaldım. Senin için hemen ölçtüm; yerden 10 cmlik boşluğa girip altını süpürmüş mesela. Yükselticiyle yatak altına girer
Hayirli olsun canim. Ben de alcam ama suan beklemede. Esim once subatta oto koltuğunu alalm. Subattan sonra al dedi. Muhtemelen mart gibi alcam. Sen ama bayagi Arastirdin. Geldiginde yorumlarini
Bekliyorum. Hangi model aldigini da paylasir misin?
Bu robot süpürgeyi kullanan arkadaşlara bişi sormak istiyorum halıları falan da gayet iyi süpürüyor mu
Kizlar Dreame D9 aldim. insallah cok memnun kalirim. Birkacdefa kullandiktan sonra yorumlarimi paylasirim.Bence çok iyi. Haritalama o bu şu hepsi gereksiz ayrıntı çünkü hergün bir odayı süpürtür oldum ben onu da iki üç defa süpürtüyorum son güçte. Doğru düzgün haznesinde pislik çıkmaz oldu.
White Mocha bizim de babamız saldı süpürmüyor ben de bişi demiyorum onun da işleri oluyor. Ha süpürmese de bebişe bakıyor da ben de biraz yürüyüş, diyet yapabiliyorum. Güle güle kullanın bu arada.
Canım güle güle güzel günlerde kullan. Bence çok memnun kalacaksınCanimmm, cok cok cok tsk ederim, coook sagol. Senin sayende tam bi fiyat performans urunu buldun bence! Dreame D9 u 3200 tl ye aldim. Bataryasi, emis gucu olarak bakinca bunu tercih ettim. Insallah ben de senin gibi cok memnun kalirim. Sen de gule gule kullan bu arada
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Kizlar Dreame D9 aldim. insallah cok memnun kalirim. Birkacdefa kullandiktan sonra yorumlarimi paylasirim.
Bugün patates havuç karışımı verdim az zeytinyağlı. Onu biraz sevdi gibi. Kabağı sevmedi bizimki de yemiyor. Yoğurt da maalesef tükürüyor. Yoğurdun içine elma püresi koydum öyle de yemedi. En son ayran yapıp biberonla içircemKabağı sevmiyor ama yoğurdu da bir tatlı kaşığından fazla yemiyor o da döke saça herkesinki mi böyle bilemedim.
Oyy mongol lekesi bizim baş belamız. Bebişim doğdu, ayakları elleri poposu grimsi lekelerle kaplı. Bİz de bilmiyoruz tabi morarmış sandık nasıl korktuk. Ertesi gün çocuk doktoru baktı da içimiz rahatladı. Şimdi belli belirsiz nerdeyse hiç kalmadılar.Bunun için önemli bir şey mi dediler. Bende ve küçük kızımda da var. Doğum lekesi diyorum ben
Şekerliyse ilaç özellikle dişler çıktıktan sonra mutlaka üzerine su vermelisin, çürük oluşumunu önlemek için,ahh şeker... bu küççüük ülkede tek bir demir ilacı var o da şekerli. ben de mevcut kullanıyorum şekerli şekerli. kullanmasam daha kötü gibi geliyor.
Oglum ateslenince iyi bir docente goturduk. Evde calpol var mi dedi, evet dedim. Acali ne kadar oldu dedi 1,5 ay olmustur dedim. 3 haftadan sonra kullanma etkisi cok azaliyor dedi. Hocam niye o kadar buyuk sise yapiyorlar yazik degil mi dedim. Ben de cok kiziyorum ama gercek bu dedi. İlk oglumda baya duruyodu acikcasi kullaniyordum bilmiyordum cunku ama atesi cok dusurmiyordu gercekten de. Hatta bir kez ilac vermis olmama ragmen havale gecirdi. Yine de aklinizda olsun ben kullanmam artik."Ateş düşürücü, ağrı kesici şuruplar ve nezle şurupları doğrudan güneş ışığı almayan, serin ve kuru yerlerde, oda sıcaklığında (15-25 derece arasında), son kullanma tarihine kadar saklanabilir. Bir baba ve çocuk doktoru olarak kişisel önerim, bu tür şurupların kapağı açıldıktan sonra en fazla 3 ay saklanması, 3 ay sonra etkinliği azaldığı için bu ilaçların atılmasında ve yenilenmesinde fayda var." diye okudum şimdilila6
Oh sen bayağı yoğun programdasın o zaman ...ya ben geceleri çalışıyorum. yoğun iş yoksa burda takılırım iki muhabbet olur diye mutlu oluyorum kimseye rast gelemiyorum kaç gecedir.iyiyim ama onun haricinde. bugün brokoli verdim bir kaşık. 4-5 şey tatırdım belirli aralıklarla şimdiye kadar. ayırmıyor yiyor hepsini. youtuber olmak istiyorum ben ya. 2015ten beri istiyorum. Geçen sene kesin başlıcam hamilelikte diye düşündüm yine başlamadım. Renkli kaliteli videolar koyabileceğimi bilsem başlarım da neyse. öyle işte sıkılıyorum akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?