2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merakla bekliyorum canım yorumunu

Ada'dan fırsat kalmıyor ya
haklısın kuzu bende birkaç haftadır bu düzendeyim zaten malum 4. Ayla birlikte evi 1 ay baya bi götürdü ta ki eşim evde olana kadar (Haftasonu). ben çoğunlukla bir şeye dokunmadım dokunmaya fırsatım da yoktu zaten. İlk aylar da problem olmuyordu ana kucağına koyup süpürge çalıştırıyordum bebe uçuyordu

Yoğun bir hafta ardından bildiriyorum
1100 km yolculuk yaptık memlekete tek seferde. Taaaam 15 saat sürdü işkence malum emmiyor Yiğit. Süt sağ süt ısıt buz al sıcak su al çok zor oldu. Risk aldık ama arkayı yatak yaptık o şekilde gittik. Başka türlü pusette ya da koltukta 15 saat gidemezdi diye tahmin ediyorum. Uyurken rahat olur diye gece yolculuğu tercih ettik. Gece uyudu bol bol uyandığında da sütünü içip geri uyudu. Ama sabah çok ağladı arabada. Memlekete varınca da bir gün boyu çok ağladı. Yabanciladi sanırım. Diş de geliyor gibi. Çok şükür alıştı şimdi nesemiz yerinde. Ben simdiden dönüş yolunu düşünüyorum ama

Şekerliyse ilaç özellikle dişler çıktıktan sonra mutlaka üzerine su vermelisin, çürük oluşumunu önlemek için,
Biliyorum sag ol. Disleri cikti ama iste su vermek iistemiyorum. cok sıkıntılı durum ya. Nasil baska ilaclari olmazaklim almiyor.

Tracer kesinlikle yabancılıyorlar. İç çeke çeke ağlıyor benim kızım da aynı şehirde bile. Bir kaç saate uyum sağlıyor ancak. Kendi evinde öyle değil ama. Bebekler ortamını arıyor.
Kesinlikle. Evden belli süre uzak kalınca da aynı tepkiyi veriyor. Ama çok üzülüyor insan o ağlamasına. Bir kaç gün bu şekilde sürseydi geri dönecektim o kadar yolu. Öyle çaresiz kaldım

Aa bak bildigimiz iyi oldu. tesekkurler

Epey yogun gercekten. Bugun bakici teyze geldi. Agliyor da agliyor. Ama calisirken alamiyorum. Aklimi iki yana da tam veremiyorum. Amaan hangimizin isi kolay sanki.

M Mirune Yaa minik dişler görünmüş hayırlı olsun darısı başımıza belirtisi var mıydı dişler görünmeden önce peki. Şimdi daha rahattır sanıyorum
Ya dis patlayinca rahatlar diyolardi rahatladi diyemiyorum. Bikac aksam iyi uyudu cok uyanmadi derken dun gece yine sık sık uyandi. Yuzumu yemeye calisiyor kucagima alinca. Hala eli agzinda, her seyle kasimaya calisiyor.

Diş huysuzluğunu anlıyorsun bence. Yani ağzınaneresi gelsi dişini kaşımaya çalışıyo yavrucak. sık sık uyanıyoruykusundan, genel bir huysuzluk durumu mevcut. görünüşte de dişkin ve koyu renk olmuştu dişin çıkacağı yerler. çok tatlı ama ya. küçük dişliii.

Gündüz huysuzlugu da zor ama gece sık uyanması çok yorucu oluyor gerçekten. Ama insan kıyamıyor da neler yaşıyor kim bilir minicik canıyla Aynı şeyler bizde de var ama dişin olduğu yer daha koyu değil de daha beyaz. Silikon kaşıkla damla verdiğimde bembeyaz oluyor değdiği yerler. Daha zamanı var demek ki. Diş kaşıyıcı ağzından çıkar çıkmaz da ağlıyor bilemedim Maşallah bayılırım iki dişli bebeklere var mı dişli bir fotoğraf

hayır hayır aynı söylediğin gibi alttan beyan beyaz dişi görebiliyosun ama bu tam damağı delerken kahverengi oluyo dişin çıkacağı yerler şişiyo şişkin oluyor, en azından Luna'da öyle oldu . yok yakalayamıyorum , ben de fotosu olsun istiyorum amayok daha :/ yakalayamadım. bi de çok kısa zamanda çıktı, ben de beklemiyodum yani yarın bi bakmışsın çıkıyo şişmiş damak

İyi geceler kızlar
M Mirune dişler hayırlı olsuun, inci gibi olsunlar bizde hala yok, 2 aydır yoğun şekilde bekkiyoruz resmen her sabah kontrol ediyorum, yok

Tracer ya sakıncası yoksa memleket nere merak ettim, bizim asıl memleketleriniz de öyle uzak da
Biz de bu hafta içi 5-6 saat yola gideceğiz eşimin memlekete, pusete zor sığıyor ama ben çıkaramam içinden, benim acayip fobim var yolculuklarda, arka koltukta kendi kemerimi bile bağlarım her arabada Yabancılama bizde de başladı, bakalım nasıl olacak.

Aaa yakın zamanda gelebilir o zaman beklemedeyim fotoğrafını çekmek zordur yaa ben ağzını açıp bakamıyorum bile baktırmıyor
İyi gecelerrr
Memleket Konya/ Akşehir benim Ya bizimki riskliydi gerçekten. Çok korkarak geldik biz de. Ama 15 saat oturacak bir durumumuzda yoktu mecbur kaldım. Asla da tavsiye etmem yaptığımı. 5-6 saat olsa kesinlikle pusetini kullanırdım. Risk almamak en iyisi. Yabancilama zor oluyor. Bir anda kalabalığa girdik onun da etkisi var biraz. Sonra herkesi teker teker görme fırsatı oldu. O şekilde daha rahat alıştı

ben de nerdeyse her sabah kontrol ediyordum bir şey yoktu sonra birkaç sabah kontrol etmeyi unuttum bir baktım diş çıkmış. hayatın kanunu kaçan kovalanır, salınca o sana gelir

Ya benim aklıma direkt Artvin tarafı geldi neden bilmem Ondan sordum aslında, batıya doğru gelinebileceğini düşünmedim evet gerçten çok uzun 15 saat, biz bile sarsılıyoruz minicik bebiş ne yapmaz. Hadi inşallah dönüş de güzel geçsin :)
ben de nerdeyse her sabah kontrol ediyordum bir şey yoktu sonra birkaç sabah kontrol etmeyi unuttum bir baktım diş çıkmış. hayatın kanunu kaçan kovalanır, salınca o sana gelir
Ahh ben bu kanunu unutmuşum, yarından tezi yok bırakıyorum takibi bakalım işe yarayacak mı

evet lazım ama bana çok pahalı geliyo ya oto koltuğu almam büyük ihtimalle de puset arabada uzun yolculukta (5 saat) oto koltuğu görevi görebilir mi acaba onu merak ettim
Kızım 3 aylıkken 8 saat yolculuk yaptım puseti oto koltuğu şeklinde kullanarak. Uyanıkken bir süre sonra sıkıldı ama genelde uyudu.Koltuğa monte edecek güvenlik kemeri mevcut Kraft markada.

Bence de bekleme.Bu süpürgeleri özellikle evcil hayvanı olanlar kullanıyor zaten.Bende Eufy marka var 1.5 yıldır kullanıyorum paspas yapmıyor memnunum.Hazneleri çok küçük kirli su ile silmesindense vileda ile silmek daha hijyenik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…