Ben çok sıkıntı yaşadım. Artık gaz sancısı öyle şiddetliydi ki kesiğin acısını unutmuştum. Hemşireye söyledik. Maden suyu ve ayranı karıştırıp içirin dedi. Ben o şekilde rahatlamıştım. Ve bol bol kalkıp yürümeli.Kizlar bisey sorcam sezaryenden sonra gaz cikarma sorunu yasayan olmus muydu. Cok alakasiz suan ama. Ben de blmiyorm. Ablam yeni dogm yapti. Suan skinti icinde. Doktor da beklicez demis.
Hayırlı olsun canım sapasağlam, dümdüz dişleri olsun inşallah ilk dişler çok heyecanlı ama benim asıl merak ettiğim süt dişleri dökünce yerine gelecek dişler daha çoook beklemem lazımben de nerdeyse her sabah kontrol ediyordum bir şey yoktu sonra birkaç sabah kontrol etmeyi unuttum bir baktım diş çıkmış. hayatın kanunu kaçan kovalanır, salınca o sana gelir
Emzik veriyor musun diyecektim tam. Bizim kiz da cok uyanıyor emin olmamakla birlikte emzigi dusurunce uyaniyor ilk uyuttugumda. Derin uykuya gecince birakiyor emzigi de.3ten beri uyanık uyumaya da hiç niyeti yok uyku düzeni yine alt üst oldu8 buçukta uyudu ama saat 3 e kadar 5 kere emmek için uyandı en son uyanması da geri uyumadı benim bu gece uyanmasına bir çözüm bulmam şart oldu emziği birakti onu mu arıyor acaba
ay cok tesekkur ederim. Hala skintisi devam ediyordu. Smdi soyliim maden suyu ayrani.Ben çok sıkıntı yaşadım. Artık gaz sancısı öyle şiddetliydi ki kesiğin acısını unutmuştum. Hemşireye söyledik. Maden suyu ve ayranı karıştırıp içirin dedi. Ben o şekilde rahatlamıştım. Ve bol bol kalkıp yürümeli.
Bu gece bizim de hep 45 dkda bir kalkarak gecti...3ten beri uyanık uyumaya da hiç niyeti yok uyku düzeni yine alt üst oldu8 buçukta uyudu ama saat 3 e kadar 5 kere emmek için uyandı en son uyanması da geri uyumadı benim bu gece uyanmasına bir çözüm bulmam şart oldu emziği birakti onu mu arıyor acaba
ağladığını duymak kötü gerçekten evden çalışmak bu açıdan biraz zorEpey yogun gercekten. Bugun bakici teyze geldi. Agliyor da agliyor. Ama calisirken alamiyorum. Aklimi iki yana da tam veremiyorum. Amaan hangimizin isi kolay sanki.
ama kuzum böyle böyle alışacaklar, şimdi yabancılama dönemindelerKesinlikle. Evden belli süre uzak kalınca da aynı tepkiyi veriyor. Ama çok üzülüyor insan o ağlamasına. Bir kaç gün bu şekilde sürseydi geri dönecektim o kadar yolu. Öyle çaresiz kaldım
biz de ayaklı süpürge var annemler geldi mi Ada'yla oynamaya başladıklarında hemen alıyorum onu şöyle bir süpüreyim diyeMerakla bekliyorum canım yorumunu
haklısın kuzu bende birkaç haftadır bu düzendeyim zaten malum 4. Ayla birlikte evi 1 ay baya bigötürdü ta ki eşim evde olana kadar (Haftasonu). ben çoğunlukla bir şeye dokunmadım dokunmaya fırsatım da yoktu zaten. İlk aylar da problem olmuyordu ana kucağına koyup süpürge çalıştırıyordum bebe uçuyordu
Günaydın. Sizinkiler de yapıyordur muhtemelen , bizim kız yanaklarımı avuçlayıp tüm gücünü yanaklarıma verip mekik çeker gibi ıyhh deyip sıkıyor, çizmiş yüzümü cimcime. seviyor herhalde ya da yüzümü yemek istiyor dişlerinin kaşıntısından
Bir de dün gece her uyanışında yüz üstü buldum, dönmüş uyku semesi bakınıyor. Bizim beşiğin korkuluklarının arası boştu, kolu bacağı çıkmış kuzumun. Korumalıklar var ama 2 korkuluğa bağlıyorsun aralıklı aralıklı, sanırım düz bir şey almak lazım.
Bu arada miniyo şarkılarını çok şiddetle öneriyorum. Ben çok seviyorum bırakın Luna'yı. Çok güzel şarkıları var valla. Youtubedan aratıp bulabilirsiniz.
Epey yogun gercekten. Bugun bakici teyze geldi. Agliyor da agliyor. Ama calisirken alamiyorum. Aklimi iki yana da tam veremiyorum. Amaan hangimizin isi kolay sanki.
Ah keşke bayılırım Karadeniz'eYa benim aklıma direkt Artvin tarafı geldi neden bilmemOndan sordum aslında, batıya doğru gelinebileceğini düşünmedim evet gerçten çok uzun 15 saat, biz bile sarsılıyoruz minicik bebiş ne yapmaz. Hadi inşallah dönüş de güzel geçsin :)
Aynen canım evde kimse yokken dolaştırdım biraz alışsın diye şükür çabuk alıştıama kuzum böyle böyle alışacaklar, şimdi yabancılama dönemindeler
zaten sürmemiş sanırım ben yazana kadar üstünden günler geçti :)
ama sen kucağında tanıt istersen daha güvenli hisseder hem
hem de aileyi tanımış olur napsın minik
Dun aksam 9da uyudu, 2:00'de ve 06:30'da kalkti. Yani sadece 2 kez. Disleri cikinca nispeten daha derin uyumaya basladi. 3 gunun 2sinde az uyaniyor diyebilirim. Bir atak daha var bu donem dis haricinde. Dis atak derken asil kisiliklerini 7. Ayda gosteriyolarmis. Eminim ki cogumuzun gece uykusu uyanmalari 7. Ayla duzelecek gececek bu gunler. Gulumseyerek hatirlicaz.bizimki de dün 1.30da kalktı yok uyumuyor
ben de gece kalkınca kendi uyuyor, sallamaya alışsın istemiyroum
ama baktım uyumuyor hemen aldım salladım kızdım azcık muhatap olmadım gülücüklere... uyudu hemen 5 dakkaya
sonra 3tü tekrar kalktıaslında bu normal ama kalkamadım ben resmen sonra 4 te şöyle bir gözümü açtım baktım uyuyakalmış
sonra 5te kalktık emzirdim
valla kalktı mı uyudu mu ağlıyor mu diye kalka kalka yemin ederim nasıl uyuyorum anlamıyorum
şöyle kesintisiz 6 saat uyusam nasıl hissederim acaba
Ay kiyamam ya. Demistir kim u insan nerde annem anneannem. Onlari da anliyorum. Yabanciliyolar. Napsin kuzular. Kadin da uzuldu, beni tanimiyo ya, ondan böyle agliyor. Alisinca ağlamaz diyor. Dedim tabii ki aglamasi cok normal. Sonucta bizden baskasini görmüyor. Ben kucagima alinca kadina gulucuk atiyor, kadin kucagina alinca agliyor. Aglamaktan yorulup kucaginda uyuya kaldi. Babasi bile uyutamiyordu normalde.yavrum yaa
geçen annemin işi vardı kuzenim geldi bakmaya
buraya yazdım mı hatırlamıyorum, bi tanem yabancıladı
kuzenim bir şeyi bulamamış sormak için aradı baktım ağlıyor arkadan ayy nasıl üzüldüm
paso uyumuş kalkmış; mesela uyanınca oynuyor ya kendi kendine bi bakmış kuzenimi görünce yine başlamış ağlamaya
ama 4 saatin sonunda alışmış bi gülücükler falan kuzenime...
sizinki de alışır canım
Ayyy çok heyecanlı tepkisini yaz bize deSelam kızlar
Yekta bugün itibariyle 180 günü doldurdu.♥
Yarın büyük bir ihtimalle havuç ile ek gıdaya geçiş yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?