- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ehehe bende gün sayıyordumAyyy çok heyecanlı tepkisini yaz bize deson 7 bizim de sabırsızlıkla bekliyorum
Bence de özellikle ilgisi varsa yiyeceklere karşı daha fazla bekletmeye gerek yok minikleri yeterince sabrettilerEhehe bende gün sayıyordum
Tam 6. Ayı bekleyecektim ama bi baktım 180. günmüş bugün. Geçebiliriz bence artık
bende aşşşırı merak ediyorum. Neyi sevip sevmeyecek yiyecek mi ne olacak ayy aşırı heyecanlıyım
Mutlaka bize de yazSelam kızlar
Yekta bugün itibariyle 180 günü doldurdu.♥
Yarın büyük bir ihtimalle havuç ile ek gıdaya geçiş yapacağız.
Biz daha doktora gitmedik 3 gün sonra randevumuzBence de özellikle ilgisi varsa yiyeceklere karşı daha fazla bekletmeye gerek yok minikleri yeterince sabrettilerYiğit demir damlasını bile öyle bir yalanıyor ki tadına baktım berbat gören de güzel zanneder doktorum yoğurtla başlayabilirsiniz dedi ama çoğunluğun doktoru sebze demiş sanırsam kararsızım bu konuda Bol iştahlı bebekler olsunlar inşallah
İnstagramdan takipte kalınız dkjdkdMutlaka bize de yaz
Evet canım ben 3 haftayı bitirdimesmeralda5 canim sen diyetisyene gidiyordun sanirim. Yanlis da hatirliyo olabilirim. Nasil gidiyo diyet, yapabiliyor musun? Ben de baslamak istiyorum ama hic motivasyonum yok. Daha dun tatli biseyler yaptim. Artik sut olsun diye degil canim istedigi icin yiyorum ya.
Orası Allah ın emriİnstagramdan takipte kalınız dkjdkd
Çekebilirsem ilk tepkisini çekicem çünkü, hem bize de hatıra olarak kalır
Heheheh Ada da d vitaminini bir de gözümün içine bakıyorBence de özellikle ilgisi varsa yiyeceklere karşı daha fazla bekletmeye gerek yok minikleri yeterince sabrettilerYiğit demir damlasını bile öyle bir yalanıyor ki tadına baktım berbat gören de güzel zanneder doktorum yoğurtla başlayabilirsiniz dedi ama çoğunluğun doktoru sebze demiş sanırsam kararsızım bu konuda Bol iştahlı bebekler olsunlar inşallah
Doğum tarihi değişebiliyor artık kuzuA April wind canım bir de imzadan baktı isen güne ben de ki doğması gereken tarihe göre 172 oysa Ada 168 günlük :)
Telefondan göremedim yaaa kızçem uyusun daha dikkatli bakacamDoğum tarihi değişebiliyor artık kuzu
Doğrusunu girmiştim
Ayarlamayanlarda ayarlayabilir yine hamilelik takvimiyle aynı yerden
Yaptım olduTelefondan göremedim yaaa kızçem uyusun daha dikkatli bakacam
Yaptım oldu
Cok guzel kilo vermissin bence. Sut azalmasi hissettin mi hic?Evet canım ben 3 haftayı bitirdimYani tatlıların süt yapacağını hiç düşünmedim bende çok sevdiğim için sütlü tatlı ve çikolatalı bir şeyler yiordum dur demem lazımdı cunku kilo almıyordum ama giden de yoktu iyi gidiyor aslında verdiğim kilo olarak belki de az bu hafta 500 gr gitmiş. İlk hafta 1.9 ikinci hafta 1 bu hafta 500gr.
ama bu hafta wc sorunu yaşadımbence o çok etkiledi:)
diyet programımı seviyorum cünkü hafta hafta şöyle yapıyor
Mesela 1 hafta 1 sütlü tatlı
Bir hafta mesela kabak çekirdeği
Bir hafta sütlü çikolata
Nesfit falan var
Mesela kestane yazmıştı geçen hafta
hem sana hem de mevsime göre canın ne çeker gibi düşünüp yazıyor ve sen de bu sebeple çok kaçamak yapmıyorsun
mesela bir hafta lahmacun
Diğer hafta dönerde vardı
ama tabi insanın kendini hazır hissetmesi lazım
Eşimde benimle yapıyor bir de o da motivasyonumu arttırıyor arada kaçamak yapsa da o da 4 kilo verdi
Teşekkür ederimKızım 3 aylıkken 8 saat yolculuk yaptım puseti oto koltuğu şeklinde kullanarak. Uyanıkken bir süre sonra sıkıldı ama genelde uyudu.Koltuğa monte edecek güvenlik kemeri mevcut Kraft markada.
Harika. Alkışlıyorum. Saygı duyuyorum. Bugün aynada kendimi görme gafletinde bulundum, çok kötü hissettiğim bi gün bu yüzden. zaten evde çalışıyorum. iyice saldım. şu an için bir planım da yok diyet spor fln. Bir süre daha kendime acımaya devam edicem sanırım. en azından artık benimd e ameliyat yerim acımıyor. sanırım yaşla alakalı bir durummuş acıması. geç toparlandım.Evet canım ben 3 haftayı bitirdimYani tatlıların süt yapacağını hiç düşünmedim bende çok sevdiğim için sütlü tatlı ve çikolatalı bir şeyler yiordum dur demem lazımdı cunku kilo almıyordum ama giden de yoktu iyi gidiyor aslında verdiğim kilo olarak belki de az bu hafta 500 gr gitmiş. İlk hafta 1.9 ikinci hafta 1 bu hafta 500gr.
ama bu hafta wc sorunu yaşadımbence o çok etkiledi:)
diyet programımı seviyorum cünkü hafta hafta şöyle yapıyor
Mesela 1 hafta 1 sütlü tatlı
Bir hafta mesela kabak çekirdeği
Bir hafta sütlü çikolata
Nesfit falan var
Mesela kestane yazmıştı geçen hafta
hem sana hem de mevsime göre canın ne çeker gibi düşünüp yazıyor ve sen de bu sebeple çok kaçamak yapmıyorsun
mesela bir hafta lahmacun
Diğer hafta dönerde vardı
ama tabi insanın kendini hazır hissetmesi lazım
Eşimde benimle yapıyor bir de o da motivasyonumu arttırıyor arada kaçamak yapsa da o da 4 kilo verdi
Benim doktor 7. Ayda gelin dedi o kadar memnun değilim yaniBiz daha doktora gitmedik 3 gün sonra randevumuz
Doktorlarında görüş farklılıkları olduğu için kendime doğru gelen şekilde başlayamayı tercih edicem
Yoğurt daha önce bi iki tattırdığım için öne almadım onu. Havuçla başlayacağım ki dişlerini falan kaşısın hemenFena dişleri çok kaşınıyor
Yaaa hayal kırıklığına uğramazlar inşallah başlayıncaHeheheh Ada da d vitaminini bir de gözümün içine bakıyor
Ben sanırım doktor randevusundan sonra başlayacağımzaten ben istesem de eşim dicek ki acele etme doktorla konuşmadan ki o da ayın 10 unda
7. Ay mıBenim doktor 7. Ayda gelin dedi o kadar memnun değilim yanimeyveyle başlamadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum ya zaten yesinler de inşallah minik dişler patır patır patlayacak sıra sıra belli
Yaaa hayal kırıklığına uğramazlar inşallah başlayıncabu zamana kadar geldik azıcık kaldı zaten sonra büyüüük bir ek gıda muhabbeti başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?