2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayyy çok heyecanlı tepkisini yaz bize de son 7 bizim de sabırsızlıkla bekliyorum
Ehehe bende gün sayıyordum
Tam 6. Ayı bekleyecektim ama bi baktım 180. günmüş bugün. Geçebiliriz bence artık
bende aşşşırı merak ediyorum. Neyi sevip sevmeyecek yiyecek mi ne olacak ayy aşırı heyecanlıyım

Bence de özellikle ilgisi varsa yiyeceklere karşı daha fazla bekletmeye gerek yok minikleri yeterince sabrettiler Yiğit demir damlasını bile öyle bir yalanıyor ki tadına baktım berbat gören de güzel zanneder doktorum yoğurtla başlayabilirsiniz dedi ama çoğunluğun doktoru sebze demiş sanırsam kararsızım bu konuda Bol iştahlı bebekler olsunlar inşallah

Biz daha doktora gitmedik 3 gün sonra randevumuz
Doktorlarında görüş farklılıkları olduğu için kendime doğru gelen şekilde başlayamayı tercih edicem
Yoğurt daha önce bi iki tattırdığım için öne almadım onu. Havuçla başlayacağım ki dişlerini falan kaşısın hemen Fena dişleri çok kaşınıyor

Evet canım ben 3 haftayı bitirdim Yani tatlıların süt yapacağını hiç düşünmedim bende çok sevdiğim için sütlü tatlı ve çikolatalı bir şeyler yiordum dur demem lazımdı cunku kilo almıyordum ama giden de yoktu iyi gidiyor aslında verdiğim kilo olarak belki de az bu hafta 500 gr gitmiş. İlk hafta 1.9 ikinci hafta 1 bu hafta 500gr.
ama bu hafta wc sorunu yaşadım bence o çok etkiledi:)

diyet programımı seviyorum cünkü hafta hafta şöyle yapıyor
Mesela 1 hafta 1 sütlü tatlı
Bir hafta mesela kabak çekirdeği
Bir hafta sütlü çikolata
Nesfit falan var
Mesela kestane yazmıştı geçen hafta

hem sana hem de mevsime göre canın ne çeker gibi düşünüp yazıyor ve sen de bu sebeple çok kaçamak yapmıyorsun

mesela bir hafta lahmacun
Diğer hafta dönerde vardı

ama tabi insanın kendini hazır hissetmesi lazım
Eşimde benimle yapıyor bir de o da motivasyonumu arttırıyor arada kaçamak yapsa da o da 4 kilo verdi

Heheheh Ada da d vitaminini bir de gözümün içine bakıyor
Ben sanırım doktor randevusundan sonra başlayacağım zaten ben istesem de eşim dicek ki acele etme doktorla konuşmadan ki o da ayın 10 unda

Cok guzel kilo vermissin bence. Sut azalmasi hissettin mi hic?

Kızım 3 aylıkken 8 saat yolculuk yaptım puseti oto koltuğu şeklinde kullanarak. Uyanıkken bir süre sonra sıkıldı ama genelde uyudu.Koltuğa monte edecek güvenlik kemeri mevcut Kraft markada.
Teşekkür ederim inşallah rahatça durur arabayı seviyo oğlum oturup etrafa bakmayı falan inşallah rahat eder de pusette çabuk geçip biter yol

Harika. Alkışlıyorum. Saygı duyuyorum. Bugün aynada kendimi görme gafletinde bulundum, çok kötü hissettiğim bi gün bu yüzden. zaten evde çalışıyorum. iyice saldım. şu an için bir planım da yok diyet spor fln. Bir süre daha kendime acımaya devam edicem sanırım. en azından artık benimd e ameliyat yerim acımıyor. sanırım yaşla alakalı bir durummuş acıması. geç toparlandım.

Benim doktor 7. Ayda gelin dedi o kadar memnun değilim yani meyveyle başlamadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum ya zaten yesinler de inşallah minik dişler patır patır patlayacak sıra sıra belli
Heheheh Ada da d vitaminini bir de gözümün içine bakıyor
Ben sanırım doktor randevusundan sonra başlayacağım zaten ben istesem de eşim dicek ki acele etme doktorla konuşmadan ki o da ayın 10 unda
Yaaa hayal kırıklığına uğramazlar inşallah başlayınca bu zamana kadar geldik azıcık kaldı zaten sonra büyüüük bir ek gıda muhabbeti başlayacak

7. Ay mı
Senin bebişin maşallahı var ama acaba ondan mı öyle dedi
Bende meyveyle başlamak istemiyorum ama doktorlar diyor vs diye değil şeker konusu bana mantıklı geldi. Yani bende hayatımda ilk kez misal meyve tadıp ardından tuzsuz tatsız patates tatsam deli miyim niye patates yiyim, tadı olanı tercih ederim İştahlı olsunlar amiinn, sonra gelsin kaşığa pıt pıt vuran dişler

Diş demişken ortaya yazayım diye ayrı yazıyorum
Dişe hevesliyim ama bir yandan da geç çıksa daha mı iyi acaba diyorum (8-9. Ay gibi eşimle öyle çıkarmışız bizde) o da dişlenme yönünden Acır sanki ısırırsa öyle diyolla. Onların yalancısıyım.
Bir de tabi diş çıkarırken sıkıntısı var ama onu illa yaşayacağız Hiç olmadı azılar köpekler falan bir hissettirir kendini “ben geliyorum” diye

A April wind bizim millet patatesçidir. Sevmeyen yok. Verdiğim diyetlerde ben yazmazdım. Bebek de fena kabağı yemiyor patatesi yiyor. Meyve görse hiç yemez. Diş durumu da sancısı çok geldiği yok... işimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…