2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Örnek verdim kuzum aklıma o geldi direkt ama haklısın patatesin her türlüsünü fena gömerim
Sadece patatesle 1 ay yaşarım yemekten sıkılmam bi salatası kızartması yemeği oy iştah açan şeyler yazmıyım her hali fena güzel
Bizimde öyle gerçi diş sıkıntısı çok ama gelen giden yok. Ümidi kestim

Kızlar moralim çok bozuldu bugün 5.ay kontrolümüz vardı, bizim oğlan koskoca 1ay boyunca 200 gram almış, toplamda 6800gr , 7kilo bile degil.

Kızlar moralim çok bozuldu bugün 5.ay kontrolümüz vardı, bizim oğlan koskoca 1ay boyunca 200 gram almış, toplamda 6800gr , 7kilo bile degil.
canım doktor ne dedi? kilo olarak az almış ana total kiloda bence gayet iyi
bak biz 6 ay kontrolünde 7 kiloyduk tam ortalamaymışız; 1 ayda illaki 250 gramdan fazla alır şimdi iyice beslersin
doktorun ne dediği önemli

Yok canım yaa 4. Ayda da kontrole çağırmamisti beni ilgisiz biraz benim bebiş eski bebiş değil artık geçen ay 200 Gr aldı sadece ve hala az yiyooor elimde biberonla geziyorum miktar olarak ne kadar vereceksin pekiii bizimki masaya vuruyor bile

geç çıkması daha iyiymiş
daha geç çürüyor deyolaaaa

Kızlar ben artık tek başıma zayiflayamiyorum ve zayıflama grubumuzu açıyorum çıkın çıkın gelin zayiflayalim

ben kk da zayıflama grubuna katılmıştım ama sonra haber vermeden çıktım 3 ay kalıp
sanırım banlandım artık giremem
ama girdiğimde 53 kiloydum 49 da bıraktım kural olarak 47ye mi ne düşmem gerekiyordu; emin misin dayanacak mısın dediler dayanırım dedim ama 49 dan sonra çok da artık kasamadım
şimdi 53 kilo olma hayalim var

geç çıkması daha iyiymiş
Benim geç çıkmış hiç çürüğüm yok
Açtım konuyu bekliyorum hepinizi tek koşul zayıflamak az ya da çok yeter ki zayiflayalim benim de en iyi olduğum kilo 53 ama şu an çok uzağım emziriyor olmasak zayıflama grubuna girerdim de o kadar cok veremem belki kovalarlar beni

Kuzu 3-4 parça haşlayacağım ben havuçtan.
Parmak gıda olarak Önce eline verip bi tepkisini ölçeceğim.
Yani tamamen doğaçlama gitçem :) Eğer tutamazsa ağzına götürmeyi beceremezse ya da ben panik yaprsam ezdiğimden bi çay kaşığı tadım yaptırıcam sadece. Plansız gidiyorum bakalım
geç çıkması daha iyiymiş
Evettt öyle diyolla bide

geç çıkması daha iyiymiş
Bu tezi curutebilriim. Esimin 6. Ayda cikmis. Neredeyse hic dislerine bakmiyor sorun sifir. Benm 9. Ayda cikmis. Ortaokuldan beri disciden cikmiyorum Kanal tedavisi dolgu kaplama bile var en son gebelikten once yaptirmistim. Hamilelik nedeniyle gitmedim de. Suan gun sayiyorm resmen gitmek icin. Covidden dolayi cekiniyorum hem de emziriyorum. Surekli sorun surekli problem

Cok guzel kilo vermissin bence. Sut azalmasi hissettin mi hic?
Yani süt azalması hissetmedim diyecem Ama çokta bilemiyorum çünkü diyete başlamadan önce azalmıştı
Ama bu şekilde daha kaliteli yemek yediğimi hissediyorum
Hayatımdan hamur işini ve tatlıyı çıkardım esasında

Teşekkür ederim canım ama inan alışveriş yapıp mutsuz olmak istemedim bir de o kıyafetleri sonra kime vereceğim nereye koyacağım çok yük bana
Bir diğer konu da ben rahat giyinmeyi seven biriyimdir arkadaşlarla falan hafta sonu normal kahve içesi görüşmesi ise eşofman falan takılırım geçen sene o kadar çok eşofman aradım ki ama yok yok hiç tarzıma uygun şimdi de her yer eşofman takımı kaynıyor ama bana yakışmıyor eşofman modası geçmeden zayıflamam lazım

bu arada yaşla ilgili değildir kuzum bende 89 luyum, bende biliyorsun sıkıntı olmadı... vucut yapısı önemli olan geçmesi

bu arada 2. Bebeği de düşündüğüm için 3. Senede biraz zayıf takılmam gerek yoksa psikolojim pert belki bu kadar kilo almıcam yada belki de doğumdan sonra kilom kalmıcak ama bilmiyorum ki
Bir kadının en verimli ve en güzel yaşları 30ları derler bu da etken olabilir
Offf ne yazasım varmış ya

Evet ya eşiminde benimde 8-9. Aylarda çıkmış
Ama yani bende çürük dolgu müdahele vs yok
Ama eşimde bi dünya var mesela. Hep dişi ağrır hatta çok dalga geçerim ben ya başın ya dişin hiç bitmiyor diye
Bir de ben hiç ama hiç şu yaşıma kadar süt içmedim sevmem. Yoğurtçuyum. Herşeye yoğurt koyup yeme potansiyeline sahibim
Süt kalsiyum kemik vs olayına da inanmıyorum araya sıkıştırayım.

Bana minelerin zayif demislerdi. Ben artik o kdar biktm ki tamamina kaplama icin konuscam. Disardan mesela bsey yok. Agri sizi yok. Birinin ucu kirildi diye gitmistim en son. Dis hekimi bakti dedi çürük ici. Acti. Doldurcak dedi arkasindaki de oyle. Onu da acti dedi arkasndaki de oyle. 3 unu birden yapti en son dolgu. Birinin ucu hamileyken yine kirildi. Dolgu degil dis kismindan. Yne gitmem lazm. Ayni sekilde daha once de diger tarafta olmustu. 3 u birden. O
Dolgular sonra kanal oldu. Snra kaplama Bezdim

canım doktor ne dedi? kilo olarak az almış ana total kiloda bence gayet iyi
bak biz 6 ay kontrolünde 7 kiloyduk tam ortalamaymışız; 1 ayda illaki 250 gramdan fazla alır şimdi iyice beslersin
doktorun ne dediği önemli
Doktorda tam net konuşmadı, daha iyi olabilirdi modunda sizin doğum kilosu kaçtı ? Erkek-kız ? Daha önceki aylarda kaç gram almıştı ?
Moral sıfır bende yaaa bir ayda 200gram az degilmi ?

Doğum kilosu 3bin
Canım 6. Ayda 2 katına çıkması bekleniyor ki çıkmış sizinkide
Canını sıkma artık bebeklerimiz daha fazla enerji harcıyor daha hareketliler

gün içerisinde emme durumu nasıl mesela benim kızım neredeyse hiç emmiyor çok az 2-3 dakika

Doktorda tam net konuşmadı, daha iyi olabilirdi modunda sizin doğum kilosu kaçtı ? Erkek-kız ? Daha önceki aylarda kaç gram almıştı ?
Moral sıfır bende yaaa bir ayda 200gram az degilmi ?
Gelişiminde sorun olsaydı doktor müdahale ederdi zaten bir aya ek gıda tadımlara başlanacak moralini bozma bizimde boy uzun gidiyor kilo genelde düşük çıkıyor pofuduk değilde uzun ince bir oğlan diye seviyorum . Emzirme aralarını sık tutmaya çalış özellikle gece daha rahat emiyorlar ilgileri fazla dağılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…