- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Örnek verdim kuzum aklıma o geldi direkt ama haklısın patatesin her türlüsünü fena gömerimA April wind bizim millet patatesçidir. Sevmeyen yok. Verdiğim diyetlerde ben yazmazdım. Bebek de fena kabağı yemiyor patatesi yiyor. Meyve görse hiç yemez. Diş durumu da sancısı çok geldiği yok... işimiz var.
canım doktor ne dedi? kilo olarak az almış ana total kiloda bence gayet iyiKızlar moralim çok bozuldubugün 5.ay kontrolümüz vardı, bizim oğlan koskoca 1ay boyunca 200 gram almış, toplamda 6800gr , 7kilo bile degil.
Yok canım yaa 4. Ayda da kontrole çağırmamisti beni ilgisiz biraz7. Ay mı
Senin bebişin maşallahı var ama acaba ondan mı öyle dedi
Bende meyveyle başlamak istemiyorum ama doktorlar diyor vs diye değil şeker konusu bana mantıklı geldi. Yani bende hayatımda ilk kez misal meyve tadıp ardından tuzsuz tatsız patates tatsam deli miyim niye patates yiyim, tadı olanı tercih ederimİştahlı olsunlar amiinn, sonra gelsin kaşığa pıt pıt vuran dişler
Diş demişken ortaya yazayım diye ayrı yazıyorum
Dişe hevesliyim ama bir yandan da geç çıksa daha mı iyi acaba diyorum (8-9. Ay gibi eşimle öyle çıkarmışız bizde) o da dişlenme yönündenAcır sanki ısırırsa öyle diyolla. Onların yalancısıyım.
Bir de tabi diş çıkarırken sıkıntısı var ama onu illa yaşayacağız Hiç olmadı azılar köpekler falan bir hissettirir kendini “ben geliyorum” diye
Kızlar ben artık tek başıma zayiflayamiyorum ve zayıflama grubumuzu açıyorum çıkın çıkın gelin zayiflayalim
Benim geç çıkmış hiç çürüğüm yokgeç çıkması daha iyiymiş
daha geç çürüyor deyolaaaa
Açtım konuyu bekliyorum hepinizi tek koşul zayıflamakben kk da zayıflama grubuna katılmıştım ama sonra haber vermeden çıktım 3 ay kalıp
sanırım banlandım artık giremem
ama girdiğimde 53 kiloydum 49 da bıraktım kural olarak 47ye mi ne düşmem gerekiyordu; emin misin dayanacak mısın dediler dayanırım dedim ama 49 dan sonra çok da artık kasamadım
şimdi 53 kilo olma hayalim var
Kuzu 3-4 parça haşlayacağım ben havuçtan.Yok canım yaa 4. Ayda da kontrole çağırmamisti beni ilgisiz birazbenim bebiş eski bebiş değil artık geçen ay 200 Gr aldı sadece ve hala az yiyooor elimde biberonla geziyorum miktar olarak ne kadar vereceksin pekiii bizimki masaya vuruyor bile
Evettt öyle diyolla bidegeç çıkması daha iyiymiş
Bu tezi curutebilriim. Esimin 6. Ayda cikmis. Neredeyse hic dislerine bakmiyorgeç çıkması daha iyiymiş
Yani süt azalması hissetmedim diyecem Ama çokta bilemiyorum çünkü diyete başlamadan önce azalmıştıCok guzel kilo vermissin bence. Sut azalmasi hissettin mi hic?
Teşekkür ederim canım ama inan alışveriş yapıp mutsuz olmak istemedim bir de o kıyafetleri sonra kime vereceğim nereye koyacağım çok yük banaHarika. Alkışlıyorum. Saygı duyuyorum. Bugün aynada kendimi görme gafletinde bulundum, çok kötü hissettiğim bi gün bu yüzden. zaten evde çalışıyorum. iyice saldım. şu an için bir planım da yok diyet spor fln. Bir süre daha kendime acımaya devam edicem sanırım. en azından artık benimd e ameliyat yerim acımıyor. sanırım yaşla alakalı bir durummuş acıması. geç toparlandım.
Evet ya eşiminde benimde 8-9. Aylarda çıkmışBu tezi curutebilriim. Esimin 6. Ayda cikmis. Neredeyse hic dislerine bakmiyorsorun sifir. Benm 9. Ayda cikmis. Ortaokuldan beri disciden cikmiyorum Kanal tedavisi dolgu kaplama bile var en son gebelikten once yaptirmistim. Hamilelik nedeniyle gitmedim de. Suan gun sayiyorm resmen gitmek icin. Covidden dolayi cekiniyorum hem de emziriyorum. Surekli sorun surekli problem
Bana minelerin zayif demislerdi. Ben artik o kdar biktm ki tamamina kaplama icin konuscam. Disardan mesela bsey yok. Agri sizi yok. Birinin ucu kirildi diye gitmistim en son. Dis hekimi bakti dedi çürük ici. Acti. Doldurcak dedi arkasindaki de oyle. Onu da acti dedi arkasndaki de oyle. 3 unu birden yapti en son dolgu. Birinin ucu hamileyken yine kirildi. Dolgu degil dis kismindan. Yne gitmem lazm. Ayni sekilde daha once de diger tarafta olmustu. 3 u birden. OEvet ya eşiminde benimde 8-9. Aylarda çıkmış
Ama yani bende çürük dolgu müdahele vs yok
Ama eşimde bi dünya var mesela. Hep dişi ağrır hatta çok dalga geçerim ben ya başın ya dişin hiç bitmiyor diye
Bir de ben hiç ama hiç şu yaşıma kadar süt içmedim sevmem. Yoğurtçuyum. Herşeye yoğurt koyup yeme potansiyeline sahibim
Süt kalsiyum kemik vs olayına da inanmıyorum araya sıkıştırayım.
Doktorda tam net konuşmadı, daha iyi olabilirdi modundacanım doktor ne dedi? kilo olarak az almış ana total kiloda bence gayet iyi
bak biz 6 ay kontrolünde 7 kiloyduk tam ortalamaymışız; 1 ayda illaki 250 gramdan fazla alır şimdi iyice beslersin
doktorun ne dediği önemli
Canım moralini bozma az kilo almış belki ama genel kilosu iyiKızlar moralim çok bozuldubugün 5.ay kontrolümüz vardı, bizim oğlan koskoca 1ay boyunca 200 gram almış, toplamda 6800gr , 7kilo bile degil.
Doğum kilosu 3binCanım moralini bozma az kilo almış belki ama genel kilosu iyidoğum kilosu neydi acaba ?
Canım 6. Ayda 2 katına çıkması bekleniyor ki çıkmış sizinkideDoğum kilosu 3bin
Gelişiminde sorun olsaydı doktor müdahale ederdi zaten bir aya ek gıda tadımlara başlanacak moralini bozma bizimde boy uzun gidiyor kilo genelde düşük çıkıyor pofuduk değilde uzun ince bir oğlan diye seviyorumDoktorda tam net konuşmadı, daha iyi olabilirdi modundasizin doğum kilosu kaçtı ? Erkek-kız ? Daha önceki aylarda kaç gram almıştı ?
Moral sıfır bende yaaabir ayda 200gram az degilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?