Ek gıdaya başlamanın yada formula mama vermeni tavsiye etti mi bu ay daha iyi kilo alacaktır bir az bir ay daha fazla alır üzülme bu ay daha iyi olacaktir sağlıklı olsun yeter kilo alır ek gıdaya geçince daha fazla alacaktırDoktorda tam net konuşmadı, daha iyi olabilirdi modundasizin doğum kilosu kaçtı ? Erkek-kız ? Daha önceki aylarda kaç gram almıştı ?
Moral sıfır bende yaaabir ayda 200gram az degilmi ?
Teşekkür ederim canım ama inan alışveriş yapıp mutsuz olmak istemedim bir de o kıyafetleri sonra kime vereceğim nereye koyacağım çok yük bana
Bir diğer konu da ben rahat giyinmeyi seven biriyimdir arkadaşlarla falan hafta sonu normal kahve içesi görüşmesi ise eşofman falan takılırım geçen sene o kadar çok eşofman aradım ki ama yok yok hiç tarzıma uygun şimdi de her yer eşofman takımı kaynıyor ama bana yakışmıyoreşofman modası geçmeden zayıflamam lazım
bu arada yaşla ilgili değildir kuzum bende 89 luyum, bende biliyorsun sıkıntı olmadı... vucut yapısı önemli olan geçmesi
bu arada 2. Bebeği de düşündüğüm için 3. Senede biraz zayıf takılmam gerek yoksa psikolojim pertbelki bu kadar kilo almıcam yada belki de doğumdan sonra kilom kalmıcak ama bilmiyorum ki
Bir kadının en verimli ve en güzel yaşları 30ları derler bu da etken olabilir
Offf ne yazasım varmış ya
Gecen de bir mesajda desteksiz uyuyor demistiniz bebegin uyku saatleri gayet iyi masallah 22 ise en gec uyumalari gereken saat. Onlarin da kendi içinde bir duzeni var neye heyecan yaptı neye icerledi bir yeri mi sizladi disi mi kasindi. Misal benimki kac gecedir 22.30 23 e kadar ciyakliyor. Kaldirdin mi siritiyor yastiga yatırıp sallmaya baslayinca küçücük bedenden dev gibi ses çıkıyor. Derdi oyun muhtemelen. Gece de en az 4 kere kalkiyor dogri duzgun emdigi de yok maksat muhabbet. Destekli uyuyor zatenGünaydın, bu gece 22'de uyudu kızım. 3'te acıktı. Emdikten sonra tekrar uyudu. 7'de güne başkadık.
10-12
14.00-17.00
Uyusak belki normal saatte uyuruz.
Dün neyi farklı yaptık? Saat 17'den sonra uyutamadık. Banyo yaptırdık. Banyodan sonra hemen uyudu.
Normalde 12 den önce uyumazdı 23 bari olsun derdim 22 oldu inşallah böle devam eder. o nasıl isterse öyle oluyor zzaten.Gecen de bir mesajda desteksiz uyuyor demistiniz bebegin uyku saatleri gayet iyi masallah 22 ise en gec uyumalari gereken saat. Onlarin da kendi içinde bir duzeni var neye heyecan yaptı neye icerledi bir yeri mi sizladi disi mi kasindi. Misal benimki kac gecedir 22.30 23 e kadar ciyakliyor. Kaldirdin mi siritiyor yastiga yatırıp sallmaya baslayinca küçücük bedenden dev gibi ses çıkıyor. Derdi oyun muhtemelen. Gece de en az 4 kere kalkiyor dogri duzgun emdigi de yok maksat muhabbet. Destekli uyuyor zatengeceleri besige gidi0 gelmekten iflahim kesilmisti artik yanimda
Burda uyku ile ilgili cok konuşuldu bana verilen tavsiyesi size satayim bebek mutluysa böyle ufacik degisimlere takilmayin o da minicik bir insanve bizler saglikli olduklari icin cok cok sansliyiz. Allaha bin sukur. Herkese bunu tekrar hatırlatıp hep beraber gune sukurlw baslayalim istedim bunlar
Ahh bu his hep bende de oluyor. Uyumus iste sen de uyusaydin ya diyip kiziyorum kendime. Kizarken de vakit geciyor, daha da geriliyorum falan.İşin ilginci ben ne yaptım? 2de yattım. Akılsız başım yatsana sen de 10'da.
Biliyorum sag ol. Disleri cikti ama iste su vermek iistemiyorum. cok sıkıntılı durum ya. Nasil baska ilaclari olmazaklim almiyor.
aynen ben :) eskiden 8de kalkıca çok erken uyandım derdim, şimdi 8e kadar uyumak hayal oldu.Dıdıdıdımmm 5te emmeye kalkıp geri uyumayan bebik ve bu duruma bi miktar içlenen ben. Uykum açıldı, ne yani şimdi güne 5te mi başladıkAma bu bele olmaz ki nasıl vücut saati var bu çocuğun anlamadı ben
kızlar bebişleriniz kaç kilo dogdu ve 5.ay sonunda kaç kilodasınız ve son aylarda kaçar gram aldı.
yzabilirmisiniz mahsuru yoksa. hem herkesin kendi durumu hakkında fikri olur.
ben bu kilo olayına taktım çünkü, son ay 200gram almış ala ala. besledim de halbuki
bizimkisi erkek. 2900lerde dogdu. 4.ay kontrolünde 600gram, 5.ay kontrolünde 200gram. 5.ay sonunda toplamda 6800gram.
Doktorda tam net konuşmadı, daha iyi olabilirdi modundasizin doğum kilosu kaçtı ? Erkek-kız ? Daha önceki aylarda kaç gram almıştı ?
Moral sıfır bende yaaabir ayda 200gram az degilmi ?
Yiğit 4 kilo doğdu. 4. Ay sonunda 9 kiloydu tam. 5. Ay kontrolünde 9.200 çıktı. Doktor oralı bile olmadı. 3. Ayda 8.100 çıkmıştı. 2 ayda 1100 almış sıkıntı yok dedi. Ben de çok üzüldüm ama doktor sorun etmiyorsa elimizden de bir şey gelmez zaten üzülmeyinkızlar bebişleriniz kaç kilo dogdu ve 5.ay sonunda kaç kilodasınız ve son aylarda kaçar gram aldı.
ben bu kilo olayına taktım çünkü, son ay 200gram almış ala ala. besledim de halbuki
bizimkisi erkek. 2900lerde dogdu. 4.ay kontrolünde 600gram, 5.ay kontrolünde 200gram. 5.ay sonunda toplamda 6800gram.
kızlar bebişleriniz kaç kilo dogdu ve 5.ay sonunda kaç kilodasınız ve son aylarda kaçar gram aldı.
Bir şey daha sormak istiyorum. Doğumdan sonra ilk kez regl olanlar nasıl oldu. Ben olayazdım sanki. Normalde adetimin 5. 6. günü gibi çok çok az lekelenme şeklinde oldu. Kahverengi. 2 gün bile sürmedi. Acaba olmadım mı diye endişelendim. Bebişin sütü reddetmesi de huysuzluğu da geçti bu arada.
Benim kızım 1440 gram doğdu.
Doğalı 8 ay oldu ama 5 buçuk ayı geçti düzeltilmiş.
1 aydır tartmadık ama 1 ay önce 6200dü.
Şimdi 6800 ü yakalasa sevinrim.
Dr da iyi dedi hep canım.
Kafana takma.
Normalde nasıl oluyorsam o şekilde oldu yineBir şey daha sormak istiyorum. Doğumdan sonra ilk kez regl olanlar nasıl oldu. Ben olayazdım sanki. Normalde adetimin 5. 6. günü gibi çok çok az lekelenme şeklinde oldu. Kahverengi. 2 gün bile sürmedi. Acaba olmadım mı diye endişelendim. Bebişin sütü reddetmesi de huysuzluğu da geçti bu arada.
Gittim ama ortopedi randevusu alamadım.kız doktora gittin mi
19uydu yazmadın
ne dedi tombul ayaklara bakayım
şimdi ek gıda 8 aylık gibi mi yedirmedi önerdi doktor yoksa 5,5 aylık gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?