Kafein sıkıntı yaratan madde. Kafesinsiz sorun olmaz sanıyorum.Kizlar ben hem carpinti yapmasin hem de bebegimin uykusunu etkilemesin diye hic kahve icmiyorum.
Normalde hergun filtre kahve icerdim. Su an yine icmeye baslamak istiyorum. Kafeinsiz icsem bi mahsuru olur mu? Bilgisi olan var mi?
ek gıdaya başlamadım aslında, sadece tadım yaptırdım. 10 gün daha var başlamam için. ki ek godayabaşlatsam da su vermek istemiyordum. anne sütü su ihtiyacını karşılıyor diye. illa çok vermek istiyosanız 6. aydan sonra verebilirsiniz, 9. aya kadar vermeseniz olur diyolar. yine de ve yine de 2 gündür alıştırma biberonuyla ağzını ıslatacak kadar su veriyorum. diş önemli sonuçta. 9. aya kadar böyle az az veririm.Günaydın kızlar..
Ek gıda işi gitmiyor.
Gidemiyor.
Sizin bebeler mi iştahlı siz mi kararlisiniz acaba?
Benim kız istemeyince zorlamıyorum ve yeni şeyler deneyesim bile gelmiyor.
Bu işi artık düzene bindirmem lazım ama nasıl..
Beceriksiz hissediyorum.
1 yemek kaşığı yoğurt veriyorum her gün onu güzel yiyor o kadar.
Bal kabağı ve havuç üçer gün denedim.
Geri çıkarıyor.
Tek başına istemedi. Yoğurda ufacık verince biraz kandı biraz çıkardı.
Bir şey değil yoğurttan da soğuyacak.
Bir gün baktığımızda her şeyi yutmaya mi başlıyorlar nasıl oluyor ki.. :/
Neden su vermek istemiyorsun acaba?
Ek gıdaya da başladı sonuçta iki üç çay kaşığı verebiliriz sanıyordum..
inanmayacaksın Tel'den yazdım ve çok şaşırdım görünce ne uzun yazdım be dedimyaz yaz pcde olunca ben de yazıyorum uzun uzunama telde yazamıyorum, sürekli kelimeleri yutuyorum ya da yazım hatası yapıyorum siz de fark etmişsinizdir. Telimin klavyesi bozuk. zor oluyor yazmak.
inşallh böyle devam edersiniz. kıyafet mevzusu ayrı zaten. 2-3 parça şeyi değiştirip duruyorum sürekli. satın alırsam şişmanlığım vücut bulacak gerçek anlamda kabullenmiş olucam. zaten deneme odası fobim var, o ışıklar insanı olduğundan da kötü gösteriyor.
belki vücut yapısıdır, belki doktor tecrübesi, bilmiyorum ama geç toparlandım. ben de 2. bebeği istiyorum ve çok beklemek istemiyorum. ama kilo vermek de istemiyorum ama kilo vermeden hamile kalmak da istemiyorum. beyazın tiplemesi var ya psikopat, aynı ona benzedim.
ben 6 aylık hamilelikten beri kafeinsiz kahve içiyorum. içindeki kahve oranı yok denecek kadar az normal kahveye oranla. Ki normal kahve de içilebilir diyor doktorlar bir tane. çayın kahvenin abartılmadığı sürece içilebileceği söyleniyor.Kizlar ben hem carpinti yapmasin hem de bebegimin uykusunu etkilemesin diye hic kahve icmiyorum.
Normalde hergun filtre kahve icerdim. Su an yine icmeye baslamak istiyorum. Kafeinsiz icsem bi mahsuru olur mu? Bilgisi olan var mi?
Anlik bu kadar yakalayabildim. Tam bir tontisGündüz huysuzlugu da zor ama gece sık uyanması çok yorucu oluyor gerçekten. Ama insan kıyamıyor da neler yaşıyor kim bilir minicik canıylaAynı şeyler bizde de var ama dişin olduğu yer daha koyu değil de daha beyaz. Silikon kaşıkla damla verdiğimde bembeyaz oluyor değdiği yerler. Daha zamanı var demek ki. Diş kaşıyıcı ağzından çıkar çıkmaz da ağlıyor bilemedim Maşallah bayılırım iki dişli bebeklere var mı dişli bir fotoğraf
Amaaaan Allah'ımmm bu nasıl minnoş bir görüntü yaaaAnlik bu kadar yakalayabildim. Tam bir tontis
Hamilelikte hiç canım istemedi çay ve kahveyi ama şimdilerde ikisine de düşkünlüğüm arttı çayı limonlu içmeye çalışıyorum gunde bir fincan Türk kahvesi ya da orta boy fincan filtre kahve tüketiyorum. Akşama doğru içmiyorum ama kahveyi.Kizlar ben hem carpinti yapmasin hem de bebegimin uykusunu etkilemesin diye hic kahve icmiyorum.
ben hamilelikte neredeyse hiç içmedim çay ve kahve. doğumdan sonra içiyorum ama. bi sabah bi akşam türk kahvesi içiyorum. tam bitirmiyorum ikisi anca 1 ediyodur belki. günde 2 falan da çay içiyorum. bazen filtre kahve de.Kizlar ben hem carpinti yapmasin hem de bebegimin uykusunu etkilemesin diye hic kahve icmiyorum.
Benim kız da 2600 doğdu 5. Ay kontrolünde 6400 çıktı, ben 4. Ay kontrolünde doktora değil sağlık ocağına gitmiştim orda tartılmıştı dr sormadı bile bir önceki ay ne kadardı diye. 450 gr almış bizimki.artık uyuma süresi azalıyor, hareket artıyor kilo alımı yavaşlar. artık ek gıda dönemi başlıyor yavaş yavaş besinlerle desteklersin artar kilosu. Kilo alımını engelleyen alerji, idrar yolu enfeksiyonu vs yoksa, dr da olumsuz bir şey söylemediyse stres yapıp üzme kendinikızlar bebişleriniz kaç kilo dogdu ve 5.ay sonunda kaç kilodasınız ve son aylarda kaçar gram aldı.
yzabilirmisiniz mahsuru yoksa. hem herkesin kendi durumu hakkında fikri olur.
ben bu kilo olayına taktım çünkü, son ay 200gram almış ala ala. besledim de halbuki
bizimkisi erkek. 2900lerde dogdu. 4.ay kontrolünde 600gram, 5.ay kontrolünde 200gram. 5.ay sonunda toplamda 6800gram.
Ay maşallahAyy kızlar Yiğit sadece bir taraftan yüzüstü donebiliyordu. Geçen haftalarda bir kere sırt üstü donebilmisti bir daha da yapmamıştı. Bugün yerde yuvarlanmaya başladı sırtüstü yüzüstü dönüp duruyor. Diğer taraftan da dönmeyi öğrendiçocuğum hep çoraplıydi bugün çıkardım ondan mıdır nedir
Öğrenir canım öğrenir hem de bir anda öğrenirAy maşallah
Bizimki genelde çorapsız fakat gelişme yok
Sırtüstü geri dönemiyor bi ara onu da öğrenir inşallah
Biz 6 aylık olduk daha yeni yeni yüzüstünden sırtüstü dönmeye başladı ama benimki aynı babası ağır kanlıBenimki hiçbir şekilde dönemiyor ya hu ne olacak böyle5 ay bir haftalik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?