2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geçmiş olsun canım Aşılar sarsıyor birazcık

Bizim kızda bu hfta ilk defa 2 kere yüzüstünden sırt üstüne döndü
Dediğin gibi bende bırakıp mesafeyi ayarlayıp bez falan almaya gidiyordum artık bırakamam Allah korusun hepsini

Kizlar ben hem carpinti yapmasin hem de bebegimin uykusunu etkilemesin diye hic kahve icmiyorum.
Normalde hergun filtre kahve icerdim. Su an yine icmeye baslamak istiyorum. Kafeinsiz icsem bi mahsuru olur mu? Bilgisi olan var mi?
Ben hergun sabah 10 da bir Türk kahvesi içiyorum hamileyken de içerdim şuana kadar sorun olmadı tabi fazla içilirse bebeğe uykusuzluk yapar

Merhaba kızlar, ikea antilop mama sandalyesi aldık mama sandalyesi minderi öneriniz var mı?
Benimkini görmüşsündür arkadaşların yazdığı da o, babyjemin yıldızlı minderi ben te hamileyken 12-13 TL gibi bir şeye almıştım daş gibi(sertlik bakımından değil) antilopa cuk oturuyor.

Valla ben neredeyse hergün Nescafe içiyorum bi zararını görmedim Malesef alışkanlık oldu ayılamıyorum çoğu zaman kahvesiz.
Başka kafein kaynağım yok ama çay, kola vs gibi.

Bu arada kahve olayını benimkiler sakın içme dediler sütten geçermiş ama sen kafeinsiz diyorsun bence bi doktora sormanda fayda var

Kafein sıkıntı yaratan madde. Kafesinsiz sorun olmaz sanıyorum.
Ben de hamilelikten önce her gün filtre kahve içerdim. Hatta eşim artık içmee deyince kızmıştım. Sonra bir tiksindim. Hala canım istemiyor

Ben hergun sabah 10 da bir Türk kahvesi içiyorum hamileyken de içerdim şuana kadar sorun olmadı tabi fazla içilirse bebeğe uykusuzluk yapar
Cok tskler kizlar. Ben de bgn decaf kahve aldim. Yarin aylar sonra kafeinsiz de olsa bi kahve keyfi yapicam ins :)

Benimki hiçbir şekilde dönemiyor ya hu ne olacak böyle 5 ay bir haftalik oldu
Luna da gec dondu nispeten. 5 aylik 5 günlüktü. Simdi 5 bucuk aylik. muhtemelen yuzustunden sirt ustune donmesi için de 6 ayi bitirmesi gerekecek. Bu donme mevzularinin 9 aya kadar zamani varmış. Cok takilma.

O oğlanların güler yüzü, anneye düşkünlüğü de kızlarda yok. Misal benimki sürekli babaya gülüyor bana hep çığlık

Olayı tam kavrayamadım kahve konusunda fakat türk kahvesi ile zannetmiyorum çok sıkıntı yaşanacağını. Fakat olay filtre kahveyse özellikle espresso tarzı kahveler aşırı kafein içerebilirler.​

Bizim kız o meyve/sebze mandalını bile ağzına götürmesi gerektiğini bilemiyor. Diş kaşıyıcıyı ben elimle ağzında kaşıyorum o yarım yamalak tutuyor fakat nasıl yapıyorda oyun halısında sallanan fili ile dişini kaşıyor. Yekta videolarından belli yemek konusunda beceri sahibi. Bizimki anca dönsün dursun. Az kaldı emeklemeyi çözecek gibi.​

Bizimkisinde de o şekil bi çaba yok hehe hepsi ters ileri gitmek istiyor ama kendini ittirmeyi beceremiyor, ekseninde tam olarak dönmeye bile yeni başladı diyebilirim.
Meyve süzgecini denemek istedim ama bugün Yekta sadece 2 kere gündüz uykusu uyudu, birinde biraz uzun uyudu diye sanırım. O yüzden denemeye pek fırsatım kalmadı. Birazda hep kucak istedi. Yarın bende bi denemek istiyorum bakalım tutabilecek mi?

Olayı tam kavrayamadım kahve konusunda fakat türk kahvesi ile zannetmiyorum çok sıkıntı yaşanacağını. Fakat olay filtre kahveyse özellikle espresso tarzı kahveler aşırı kafein içerebilirler.​
Canım ben filtre kahveyi kastettim. Hatta normalde içtiğim African Blue ydu. Baya sert sayılabilecek bi kahve. Türk kahvesine pek alışkın değilim. Dışarda yemek yedikten sonra, yemegin üstüne ikram ediyorlarsa -beleşse - ozaman içiyom bi tek

Günaydın kızlar mama sandalyesi yastığı ikea antilop da şu kilidi kilitlemeye mani olmuyor değil mi?

Kizlar mama sandalyesi kilidi kemeri vs nacizane fikrim bir sure baglamayin. Basima gelen mandalina vakiasini biliyorsunuz. Bebegimde kemer takılı olsa çıkartamazdim ordan. Allah korusun. Bahsetmek bile tuylerimi diken diken ediyor. Kimseye yasatmasin Allah. Bosverin iyice hareketlenene kadar guzelce oturur zagen5ve yemeklere iyoce alissin puturlerine. Her seye hazirlikli olamayiz ama olabildigince onlem almali.

Günaydın kızlar mama sandalyesi yastığı ikea antilop da şu kilidi kilitlemeye mani olmuyor değil mi?
Cıkko engellemiyor ama ben takmıyorum kemeri çünkü aksi durumda anında müdahele etmek önemli.
Bende şuan hatta iki sandalye var ebebekten aldığım sandalyenin kemeri ultra pratik açılırken ikea öyle değil malesef.

Yorumunu okumadan cevap yazmışım buna bende katılıyorum doğru noktaya değinmişiz, yemek yerken takılmasa olur zaten yediren biziz yani hemen yanında-başındayız, he normalde sadece otursun diye konulduğunda takılması lazım orası ayrı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…