2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ayy yerim miniği zıplarmış da yaaa
ay hepsi farklı farklı
bizimki de bak çok seviyor ayakta durmayı
ayakta durup etrafa baksın
Cok komik oluyor tam ziplamayi da bilmiyor oturup oturup kalkiyor ama bunu gunde durmaksızın saatlerce yapınca baya kolların ağrıyor, bırakayım kendisi oynasın modu yok hep kucakta olacak valla çok yoruluyorum.

Hangi oyun matı acaba paylaşır mısın canım
Araya giricem ama şey, A101’e yarın onlardan geliyormuş kalınlığını vs bilmiyorum ama belki bakmak isteyen olur diye senin vesilenle yazayım dedim canım.

Son düzenleme:
5.ay kontrolünde doktorumuz meyve süzgeci falan boşuna almayın dedi her şeyi eline vereceğiz kendi öğrenecek sadece kaşık tabak yeter diğer aya başlarız dedi. Ben henüz meyve süzgeci almadım ama istiyordum bu aralar alırım diye düşünüyordum kullanan anneler tecrübeleriniz nasıl yaz meyveleri ile daha rahat olur sanki ama yaza doğru da daha kolay beslenirler diye düşünüyorum.

Ek gıda, bebek beslenmesi ile ilgili takip ettiğiniz hesaplar var mı youtube ve instagramda Blw ile ilgili birkaç sayfa ver takip ettiğim.

Bizim kız bu aralar aşırı muzip çocuğa göz kulak olmaktan kendime hicbir şekilde vakit ayıramıyorum. Yemek yaparken bebeyatmazı masa üstüne koyup ici ne oturttum tam arkasında poşette ceviz vardı arkaya eğilip poşeti almış avuçla ağzına atarken son dakka yakaladım, ondan önce ekmek poşetini yırtıp içinden ekmek almaya çalışıyordu babası kucağında gezdiriyor masa üzerinde poşette gelirken aldığ 1 kilo portakal vardı fark etmemiş poşeti tutmuş bir baktık salonda baba kucağında elinde portakal poşeti salıncak şeklinde ana kucağına koyamıyorum kendini öne doğru atarken dün tepetaklak geliyordu son dakika da kafası yere vurmadan yakaladım kemeri takmasam yandan kendini atiyor yere. Yere koyamıyorum ağlıyor hep kucakta veya ayakta durmak istiyor valla aşırı meraklı oldu her şeyi kurcalamak ağzına almak istiyor. Az önce de bebeyatmazda kendini attira artıra cam sürahiye ulaşmış onu düşürdü her yer su ileriki ayları düşünemiyorum doğrusu..

Meyve süzgecine elma ve armut dilimleyip koyuyorum çok iyi oluyor. Hem suyunu içiyor hemde dişleriyle damaklarıyla ezip püresini yiyor. Böylece dişlerini de kaşıyor. Tabi hep gözetim altında verilmesi gerekiyor. Velhasıl benim gözlemlerim iyi yönde

Kızlar e-bebek indirimleri hakkında bilgisi olan varmı ? Sitelerinde hiç bilgi vs yok , ne zaman başlar? Takvimi ne zaman açıklamır ?

Bende memnunum meyve süzgecinden özellikle mandalina olayından korktuğum için hemen almıştım eşim mandalina koyup veriyor prensesin eline

6 Şubat'ta 180 günümüz doluyor ama ben biraz daha erken 1 Şubat'tan başlıcam. Bu ay 4-5 besin denedi. blw yapmak istiyorum, son zamanlarda tüm araştırmalarım bu yönde. Youtubeda bircok video var. Parmak besin buharda pisirme yerine tost makinesinde fırın kağıdıyla da yapılabilirmis. Hem tutacak kadar sert hem de agizda dagilacak kdr yumusak olmali.

Bu saatte ağlama seansı tutturdu. Karnı tok, altı kuru, uykusu var. Ama uyumıyacakmış. Bakmayınca da ağlıyor. Bakınca da uyumuyor. Açtık beyaz gürültü bekliyoruz. Yine beni uyutacak.

evet benim kuzenim de tost makinesi kullanıyordu

Yaramazlıklar başladı değil mi? :)
Aynen benimki de öyle.
Hep oyun hep ilgi istiyor.

Önündeki her şeye uzanmaya çalışıyor elimdekine sadece bakardı artık dalıyor:)

Kızlar sabah uyanınca yoğun öksürük olup gün içinde pek olmuyor.
Neye yorulmalı bu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…