2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tesekkurler, icime sindi benim de. Aç kapa yapmam, zaten birkac aya sık sık yemek yicek. Esim acilir kapaniri az yer kaplar diye istedi. Goremeden aliyoruz cogu seyi malesef. Neyse alicam ben bunu, boylelikle ek gida alisverisim basliyor
Neyi alıyoruz :) pardon kaçırdım ne aldığınızı :)

Bu hafta emerken meme ucunu ezme hareketi iyice arttı henüz diş yok ama damakları da çok canımı yakıyor bir an sinirleniyor gibi ayaklarını fln uzatıyor son hamlede de damaklarıyla ısırıyor bakıyorum süt akışında sıkıntı yok oğlumun gazı da yok bende hafif popoya vurup hişt diyorum ciddi ciddi yüzüme bakıp gülüyor . Gece uykulu haldeyken yapmıyor sadece gündüzleri oluyor

Benimkinin de alt dişler çıktığı için üst damaklarla birlikte bazen kıstırıyor acayip acıyor bir karikatür paylaşılmıştı ya dişler çıkarken ki yaralı bereli durumdayım yani

Bende öyle biliyorum kuzu ama emzirdiğimi yazdığım halde yazz önermiş. Bir daha sordum ama dönüş sağlamadı daha Aklımı karıştırdı
Sorun olmaz dedi Kızlar.
2 çocuk annesi tıp bitirmiş bir kadın. Dinlenmeliyim gibime geldi
Sanırım 6. Aydan sonra kullanılabiliyormuş. Bu Bilgi aklımda kalmış doktor demedi ama. Bi düşüneyim ben bunu.
Pre ben sevmiyorum açıkçası spiral güvenemiyorum ve korkuyorum taktırmaya. He bir de zaten birkaç aya belki yeni bebiş kararı aniden gündem olabilir onun için spiral taktırmak en azından benim için mantıklı değil. Daha smear veremedim korkudan erteleyip duruyorum.
Hap en güveniliri geliyor bana. Daha öncede kullanmıştım zaten sıkıntı olmamıştı.

Son düzenleme:
E bebek indirimleri ne oldu bilen varmı ???? Şubat geldi gelecek, hiç duyurusu yok
Şubata girerken açıklarlar canım. Mutlaka olur indirim.
Aşağı yukarı aynı indirimler oluyor. Ne için bekliyorsun bilmiyorum ama google a ebebek Şubat indirimi yazıp görsellere tıklarsan geçmiş senelerin kampanyalarına bakabilirsin.
indirimde ortalama %28 oluyor zaten sabit. Alacağın şeyin indirimli fiyatını böylece hesaplayabilirsin.

Son düzenleme:
Çocuk bezi depolayacagım, 3beden, 4beden :) Allah ne verdiyse :) birde ek gıda için kaşık, saklama kabı, tabak falan alacagım. Birde kıyafet alayım diyorum, 9aylık, 12aylık falan ilerisi için yani.

Yani %28 çok büyük bir rakam sonuçta.
Peki stoklar hemen bitiyormu acaba ? Yani gece saat 12de bilgisayar başında olup alışverişi yapmak mı lazım ? Yoksa abartmaya gerek yok mu ?

Geçmiş senelerden tecrübeli anneler vardır mutlaka :)

2019 ve 2020 Şubat indiriminde hamileydim birinde 7 birinde 3 aylık
Stoklar acayip hızlı bitiyor. İstanbuldaydın sanırım. Daha sessiz sakin mağazaları biliyorsan oralar mantıklı olabilir.
12de PC başında olmak gerekiyor ama sitesi çöküyor çoğu zaman, hele siteden önce uygulama gidiyor her indirim döneminde olduğu gibi. Sabaha karşı şans daha çok. Şanslıyız emzirmeye kalkıyoruz(iyi tarafından bakıyorum)
Kaptın kaptın durumu oluyor Özellikle çok tercih edilen ve az indirime giren şeylerde. mağazayı bilmiyorum yalan olmasın indirim döneminde kendim gidip bir şey almadım. Ama 2019da almak istediğim bir çok ürünün stoğu kalmadığı için alamamıştım, görümcemi göndermiştim.

Sanki hiç bir şey kalmıyor gibi yazmışım gibi olmuş ama 2020de mesela çok güzel ıslak mendil stoğu, oyuncak, kıyafet vs gibi şeyleri almıştım. Ama rağbet gören şeyler gerçekten hızlıca bitiyor. Tabi o zamanlar önceliğimiz hamile alışverişiydi, belki bebek alışverişi için o kadar sıkıntı olmaz. Ama gerçekten sen gel Türkiye’nin en büyük bebek marketi ol her indirimde siten çöksün uygulaman kafayı yesin vs

sen bilirsin ama bence çok stoklama. Biz ziplayarak 6 numaraya gectik primada. 50-60 aldigim 4 ve 5 numaraları bile bitirmekte zorlandım. Kıyafet de stoklamam zaten. 6-9 aldiklarimi resmen es geçtik 9-12 giymeye başladık bi anda. Nasıl oldu anlamadım. O ara nasıl hızlı geçti. Hala oluyor ama sıkıyor 6-9 lar.

ben geçen sene bebek arabası almıştım Şubat indiriminden. Öncesinde mağazaya gittim. Mamas papas çok stok yok falan erken gelmelisin dediler. Ben en iyisi işi şansa bırakmayayım diyerek dediğin gibi gece 12 de siteden sipariş verdim. Ertesi gün hala duruyordu boşuna acele etmişim. Ama rağbet görmesiyle de alakalı muhtemelen.

6 ay oldu hala bebişimin saci uzamadi döküldü ilk sonra konak oldu geçmedi falan derken baya oldu uzamiyor bu ara buna taktım sizinkiler uzadı mı biz kel geziyoruz

6 ay oldu hala bebişimin saci uzamadi döküldü ilk sonra konak oldu geçmedi falan derken baya oldu uzamiyor bu ara buna taktım sizinkiler uzadı mı biz kel geziyoruz
Bizim de uzamadı doğduğunda neyse o sanki

Canım bizimde durmuştu uzama dökülüyordu çok. Şampuan değiştirdim mustela konak önleyici köpük şamp kullanmaya başladım uzadı biraz. Ama 2. kutuyu almayı düşünmüyorum zeytinyağını tam temizleniyor köpük olduğundan.

çok teşekkür ederim, çok detaylı ve tam ögrenmek istedigim şekilde yazmışsınız. o zaman benim hayaller boşa gitti. bebek bezi depolayım diyordum ama tahminimce gece ilk saatlerde biter. bilgisayardan da fazla anlamam hızlı almak için. magazaya gidecek durumda yok, eşimide göndermem zaten şu corona gününde kalabalıga girmesin diye. yani dedigin gibi koskoca ebebek, sitesinin çökmemesi lazım.

çok teşekkür ederim çok güzel ve detaylı yazmışsın, vakit harcamışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…