2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
6. Ay kontrolümüzden geldik bizde.
250 gr almış sadece ama bunu bekliyordum zaten Boyumuz hala 71 cm Ya sağlık ocağı ya da doktorda ölçüm farklılığı var aşıya gidince netleşir büyük ihtimal. Ya da bu ay uzamamış
Bu gittiğimde aklımda çok soru yoktu dönme meselesini sordum çünkü aklıma takıldı sonuçta 2 aydır tek yön zaten dönüyor diğerini erken yapınca sırtüstü geri dönmeyi de erken yapar diye beklemiştim. Bize yönelik konuştu, yakında yapar gelişimi gayet iyi dedi. Hatta yakında emekler dedi bu çıkarımı nasıl yaptı bilmiyorum Ek gıda hakkında bilgiler verdi. Ama zaten bildiğimiz şeyler açıkçası Farklı bir şey demedi. Sebzeleri önce vermemi önerdi bizim doktorda zaten bende öyle ilerliyordUm. Tek dediği şu ilgimi çekti saydıklarının yanında ek olarak peynir de verebilirsin demesi. Onları kendi kafamda biraz geriye atmıştım hani öğüne geçerken Gibi veririm diye ama bilmiyorum.

A April wind Geçen ay aynı böyleydik biz de canım. Az alınmış kilo ve uzamamış bir boy 4. Ay sağlık ocağında 9.000 70 cm. 5. Ay 9.200 kilo 70 cm Ama önceki ay sağlık ocağında ölçülmüştü. Orada üstünü cikarmamisti ve bacaklarını uzatmıştı. Doktor sadece zıbın bıraktı ve bacaklarını uzatmadan ölçtü. Boyu uzamamış sorun olur mu diye sordum. Uzatsam daha uzun çıkar ama ben pek uzatmak istemiyorum sorun olmaz dedi.

Zaten artık hem hareketliler hemde ilk aylarda bol bol aldıkları kiloları dengeliyorlar. Doktor sadece anne sütü için yeterli kilo alımı dedi. Boyla ilgili olumsuz bir şey demedi
Üst meselesinden zaten sanırım bi 100 gr siliyorlar sağlık ocağında cıblak tarttıracam

Odanın havası kurudur

Evet kuru gerçekten.
Nem oranını bir türlü arttıramıyorum.
Kalorifer suluklari aldık dün taktik ama nafile istenen seviyeye ulaşmıyor.
Havlu ıslatıp koymayı da denedim yok.

Bilemedim ki ne yapmalı.

Evet kuru gerçekten.

Bilemedim ki ne yapmalı.
Nem oranı düşük olduğu zaman soğuk buhar makinesi kullanıyorum. Tavsiye ederim. Özellikle hasta olmuştuk o zaman çok işe yaradı.

Evet kuru gerçekten.

Bilemedim ki ne yapmalı.
Ben de bez ıslatıp koydum ama hemen artmadı. Birkaç kere ıslatıp tekrar koydum.

Merhaba anneler, baby jem mama sandalyesi minderi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler tam oldu. İkea antilop düşünen olur belki diye yazıyorum buraları okuyan yazmayanlar da vardır, eviniz/ mutfağınız dar ise iyi bir seçim biz memnun kaldık.

Ben de mama sandalesi ikea antilop dusunuyordum, cok iyi oldu minderiyle gormek simdi. Esim kapanip acilan bir sey dusunuyordu ama gerekli mi cok bilemedim. Kullandiniz mi hic, temizligi falan da kolay mi. birde agirligini merak ediyorum.

Ben de mama sandalesi ikea antilop dusunuyordum, cok iyi oldu minderiyle gormek simdi. Esim kapanip acilan bir sey dusunuyordu ama gerekli mi cok bilemedim. Kullandiniz mi hic, temizligi falan da kolay mi. birde agirligini merak ediyorum.
Atlama huyumdan ötürü görmüşken yazayım ben ddkdkdn
Bi kucağımda bebe bi kucağımda sandalyeyi çok kolay taşıyorum
Ağırlık yönünden değil ama bacakları geniş olduğu için kapıdan dikkatli geçmek gerekiyor sadece.
Temizliği kolay tepsisi çıkıyor zaten
Bir yere giderken götürmek adına söküp takması da kolay
Yani bence hiç gerek yokmuş açılması kapanmasına yatar pozisyon almasına vs. Zaten bebe oturacak ve yemek yiyecek amacına hizmet ediyor mu ediyor

Hafif o konuda sıkıntı yok. Katlananı da sürekli katlamazdım ben sanırım. Aç kapa zor. Eşim az yer kaplasın istedi, seninkinin tersine bizimki. Katlananların kapladığı alanın fazla olduğunu düşündü o. Ben de beğenmezsem alırım tekrar nasılsa dedim. Bunu da ailelerin evine koyarız diye düşündüm. Ama bence de gerek yokmuş. Bu 200 e mal oldu sanırım net hesaplamadım ama belki zincir marketlerde oluyor bu perşembe var sanırım birinde onlar da aynıdır ona da cesaret edemedim iyi mi kötü mü diye. Bunun temizliği kolay. Sağlam. Kız da sevdi gülücük saçıyor üstünde.

Iyi ki yazdin, O zaman karar veriyorum gibi artik şurda ek gidaya yaklasik 15 gun kaldi, ben hicbir sey almadim daha. Uyku sorununu arastirmaktan, cozum bulamamaktan hic heveslenemedim ben ek gidaya.

Kızlar bu arada çok alakasız bir sorum: korunma yöntemi
Şimdi ben emzirirken kullanılan cerazetteyi sormuştum doktoruma kullanabilirsin demişti. Tabi o sırada bizim bebenin değerleri oynayınca kullanmadım ne olur ne olmaz diye.
Bugün doktoruma tekrar mesaj attım 6 aylık oldu ama emziriyorum kullanabilir miyim diyeee ve evet, yazz kullanabilirsin dedi
Bu konu hakkında doktoruyla konuşmuş olan var mıydı? Yani doktorların Bile o kadar çok görüş ayrılıkları oluyor ki bu tür konularda insan ikilemde kalıyor.

Tesekkurler, icime sindi benim de. Aç kapa yapmam, zaten birkac aya sık sık yemek yicek. Esim acilir kapaniri az yer kaplar diye istedi. Goremeden aliyoruz cogu seyi malesef. Neyse alicam ben bunu, boylelikle ek gida alisverisim basliyor

Yazz i hamilielik oncesi kullaniyordum, emzirme doneminde kullanilmaz saniyordum. Ben adet olmadim daha. Ama bu sekilde de hamile kalan varmis, o yuzden prezervatif kullaniyoruz.

Yazz i hamilielik oncesi kullaniyordum, emzirme doneminde kullanilmaz saniyordum. Ben adet olmadim daha. Ama bu sekilde de hamile kalan varmis, o yuzden prezervatif kullaniyoruz.
Bende öyle biliyorum kuzu ama emzirdiğimi yazdığım halde yazz önermiş. Bir daha sordum ama dönüş sağlamadı daha Aklımı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…