2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
tavsiyelerin için teşekkür ederim. bakıp görecegiz, tabiki dikkate alıyor olacagım. ama kendi durumumu söyleyim, hellobaby'den 3-6ay atlet almıştım, 6.aya girecegiz, daha büyük geliyor diyebilirim. gerçi sanki yıkanmaktan sümüş gibi. yani hızlı hızlı atlama bizim bebişte nasıl olacak bilemiyorum :) çocuk bezinde de 2 numara kullanıyoz, 6-10 kilo diyor. bizimki 10 kilo olana kadar daha çoooook yolu var gibi :) sonrada düşünüyorum acaba bizimkindemi bir sorun var diye :)
tekrardan teşekkürler içten uyarıların için :)

aynı şey bizde de var, zeytinyagı döküyorum sonra mustela konak önleyici ile yıkıyorum. ama zeytinyagını tam çözmüyor, bebişin saçı hep yağlı kalıyor. o nedenle artık zeytinyagı sürmeyecegim.

6 ay oldu hala bebişimin saci uzamadi döküldü ilk sonra konak oldu geçmedi falan derken baya oldu uzamiyor bu ara buna taktım sizinkiler uzadı mı biz kel geziyoruz
yaaa bizim durum bayagi bi garip oldu saç olayında. ön tarafın saçları daha dökülmedi o taraf toka taksan veya baglasan baglanır seviyede o derece uzun. yanlar ve arkanın bir kısmı döküldü ve oradan saçlar çıkıyor. arkanın tam ortası döküldü ve hiç saç çıkmıyor orada. doktora kel mi kalacak burası diye sordum, yok çıkar dedi. eee hiç çıkacak gibi durmuyor dedim, yatınca orası yataga temas ettigi için öyle olmuş çıkar diyor.
bari önündeki uzamış kısmı kestirsemde bari şekil olarak biraz düzelse de diye de düşünmüyor degilim :)

hellobaby atlet bizde de var deliklilerden
3-6 ay almıştım. 2 aylıktan beri giyiyor. cünkü yıkadıkca uzadılar ben de bezleri kiloya göre alıyordum ama doktor kiloya takılma dedi. bacaklarını sıkmaya baslaynca üst bedene geçtik. şuan 6 numaradayz. 13-18 kg diyo ama.5 numara bayağı kıpkırmızı yapıyodu bacaklarını.ve sürekli kaka taşıyodu.

Bizim de tam tersi ön taraf yok arkda var

Demir ilacını aç vermek gerekiyormuş emzirmeden kaç dk sonra veriyorsunuz sağlık ocağındaki hemşire bana 45 dk demişti

Demir ilacını aç vermek gerekiyormuş emzirmeden kaç dk sonra veriyorsunuz sağlık ocağındaki hemşire bana 45 dk demişti
emzirmeden yarım saat önce ya da sonra dedi doktor. Kalsiyum demir emilimini azalttığı için.

Biz kiloya göre değil sıkmasına göre aldık. Son limit kiloyu yani hiç beklemedik. Şu an 4 numara primada.

Biz kiloya göre değil sıkmasına göre aldık. Son limit kiloyu yani hiç beklemedik. Şu an 4 numara primada.
teşekkür ederim, mesela kaç kilodan itibaren 4 numara prima kullanmaya başladınız ? ve prima 4 numara kaç kilo arlaıgı için ?

Ben de sabah 6-7 arasi uyumaya calistim. Su an enerjik hissediyorum, bakalim saat kacta tukenicem...
Gozlerim parlak sanki hic uyumayan ben degilim. Tek sorun yururken arada sendelemem minnos ikinci uykusuna gecti. Hem de gece 3 kerecik uyanmisti uyusam ne guzel uyunacak bir gunmus. Goz bandimi takip bir denicem simdi hayirlisi bakalim.

6 ay oldu hala bebişimin saci uzamadi döküldü ilk sonra konak oldu geçmedi falan derken baya oldu uzamiyor bu ara buna taktım sizinkiler uzadı mı biz kel geziyoruz
Bizim hepsi dökülmedi ama yanlar epey seyreldi. Yenisi çıkıyor mu anlayamıyorum konakta bitmiyor o kabukların hepsiiini temizlemiştim ama yine görmeye başladım. Daha ne kadar yağa yatırıcam çocuğu anlamadım

teşekkür ederim, mesela kaç kilodan itibaren 4 numara prima kullanmaya başladınız ? ve prima 4 numara kaç kilo arlaıgı için ?
Canım prima kullanıyorsan 4 numaraya geçebilirsin.Bebeğin yaklaşık 7 kilo ..Hatta ben 3 numaraya geçmeden 4 numara kullanmaya başladım çünkü 2 ve 3 arasında pek fark olmadığını okumuştum o yüzden 4 ile devam etmiştim.

Ben şu an prima 5 numara kullanıyorum büyük bez kullanmak her açıdan iyi bence ..

bez sanırım kilodan da ziyade bebeğin fiziksel özelliği ile de alakalı. kimi bebek uzun oluyor. aynı kiloda başka bebek daha kısa olduğu için bacakları tombiş oluyor. aynı numara bez birine tam olurken diğerinin bacaklarını sıkıyor.
neyse ben bu bez işini çözemedim hala kaka temizliyorum artık fenalık geldi. ya da bizim kız mı çok yapıyo da bu kadar taşıyo. bağlamada sorun yok. bez bedeni tamam. ama ya sırtından ya bacak kenarından illa çıkıyo. bezi acınca bezde boş yer yok.

Çok ve basınçlı yapıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…