2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok ve basınçlı yapıyor demek ki
olabilir ya. kıyafet dayanmıyo resmen. böyle gidecek demek ki daha. bi de bişey sormak istiyorum burada kaka konusunda tecrübeli annelerimiz var. 2 oldu bizim kız sanki kil gibi yapıyo kakasını. normalde sarı yapar. daha kahhverengi ve daha yyoğun. hafif köpüklü. bu arada ek gıdaya geçmedik daha.

Kızlar bebişinizin ayak tırnağını hiç kestiniz mi ? El tırnaklarını uyurken kesiyorum, hiç haberi olmuyor :) ama ayak tırnagı nasıl kesecem bilemiyorum. Uyurkende kesemem, çünkü ayagında hep çorap ve pantolon (pijama altı) var. Uyanıkken kessem, rahat durmaz. Kesmesem de tırnağı uzadı artık :)

Zeytinyağını 2 saat fln bekletiyorum banyoya gitmeden önce yumuşak diş fırçası almıştım onunla iyice fırçalıyorum banyoda da su dökmeden önce şampuanı sürüyorum yağı çözsün diye sonra su döküp azıcık daha şampuanla yıkıyorum. Bizim konak bitti orta arkaya doğruydu.
Dilko doğdugunda çok saçı vardı kısım kısım hepsi döküldü önce ön taraflar gitti enseye yakın yerlerde kaldı sadece yamalı gibiydi oğlumun kafası gidenin yerine de geldi şimdi önler uzun baya yanlar kısa tüm saç yenilendi rengi de baya açıldı kömür siyah saçlardan açık kahveye hatta kumrala doğru geldi.

Köpüklü kaka gaz ve alerji ile ilgili oluyor genelde

Ben 5 kez felan kestim uyurken kesiyorum bizimki en ağır uykusunu sabah ki ilk uykusunda uyuduğu için o zaman kesiyorum

Teşekkürler:) Çorap ve pijama altını çıkartıyormusunuz o zaman ? Uyanmıyor mu ? Veya üşümüyormu ?
Çorabını çıkartıyorum zaten bir ayağı kesmek bir kaç dakika sürüyor kesip giydiriyorum sonra diğer ayağın çorabını çıkarıp kesiyorum üşümez o sürede canım bazen uyandığı oluyor ama

Teşekkür ederim, o zaman alt tarafında pijama veya benzeri bişey giydirmeden uyutuyorsunuz. Benimki giyinik her zaman.

Zeytinyagını çok bejletiyormuşsun bana göre :) ben sürdükten sonra 10-15dk bekletiyorum. Yıkamadan önce kagıt havlu ile saçını silip zeytinyagının kabasını alıyorum. Taramayı da sadece banyodan sonra yapıyorum, önceden degil.

Haaa yaklaşık 2 aydır böyle özen gösteriyorum ama konak daha tam manasıyla geçmiş de degil. Ne bitmez şeymiş :)

Teşekkür ederim, dedigin gibi 6küsür kilosu, 7ye yakın. Prima’nın 3 bedeni 6-10 kilo arası, 4 bedeni 9 kilodan başlıyor. Ben şimdiye kadar hep bu yazanları baz almıştım, bir bildikleri vardır diye. Ama dediğinde mantıklı geliyor, aynı tarz yorum yapan başka arkadaşlarda oldu bu forumda, mantıklı ve dikkate alacagım :) teşekkürler tekrardan

Rica ederim canım ne demek.. Evet paketlerin üzerinde ki kiloyu baz aldığımız zaman maalesef ki olmuyor bacaklarında mutlaka kızarıklık kalıyor..
Hem kalça sağlığı açısından da iyi olduğunu düşünüyorum

Kizlar gozumdeki arpacik gunler oldu gecmiyor. Doktora gitmek istemiyorum bi arpacik icin. Eczaneden oneri alip bi merhem ile denemek istiyorum. Acaba emzirirken gozume bu tarz bi merhem uygulamak sorun olur mu?

Canim bizim kakalarda oyle fıştlıyor
Teşekkürler:) Çorap ve pijama altını çıkartıyormusunuz o zaman ? Uyanmıyor mu ? Veya üşümüyormu ?
Canım ben uzun bir süredir çorapsız yatırıyorum örtüyorum tabiki bir müslini 2 kat yapıp sıcacık ayakları üşümemiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…