2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hoopp hemen liste çıkarıyorum kendime an itibariyle.
En en başta 4 şubatta korbell çöp poşeti stoğu yapacağım.

Eklentiler

• 5C5E2A8D-74A3-4C12-9478-2579E0F336ED.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 57
  • FA647484-46AA-472D-8430-101ED84532AD.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 0DCB5305-011C-40E4-ABAA-CAE44D72FFBB.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 60
İyi geceler Ağustos anneleri. Bir şey sormak istiyorum. Bebe yatmaz kullanan oldu mu ? Olduysa marka, avantaj, dezavantajlarından bahsedebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.
Not : robot süpürge alanlara hayırlı olsun

Uzun zaman sonra ilk defa uyurken emzirdim benim bebeyi. Uyku arasında anlamadı emdi o da. Unutmuşum nasıl bir duygu olduğunu ya. Süt sağmak ne kadar soğuk bir şeymiş Emzirmek içimde çoook büyük bir yara. Keşke emzirebilseydim. Neyse sağlıklı olsunlar da napalım emzirme, sağma, mama farketmez

İlk başlarda çabuk sıkılıyordu acaba almasa mıydım diye düşünmüştüm ama şimdii aldığıma pişman değilim kullanıyoruz hergün mutlaka. Sırtını çok güzel destekliyor.
4. Aydan beri oturtuyorum ben tam olarak desteksiz oturana kadar bir ay daha kullanırız büyük ihtimal. Şuan tam 6 aylık. Markası bebeyatmaz. Dezavantajını göremedim. He olmasa da olur, şart mı tartışılır, orası tamamen anneye kalmış. Benim hevesim vardı diye aldım bir de ikinci bebe de kullanır diye

Yaaa kuzum emzirmek çok güzel olabilir ama senin bebeğini beslemen de ekstra efor... bak şimdi bütün kelimeleri boğazıma dizdin

Yaramazlıklar başladı değil mi? :)
Aynen benimki de öyle.
Hep oyun hep ilgi istiyor.

Önündeki her şeye uzanmaya çalışıyor elimdekine sadece bakardı artık dalıyor:)
Ayneeeenn tüm oyuncakları hatta gördüğü her şeyi istiyor dokunsun eline alain ağzına atsın bir oyuncağı eline alıyor diğerlerini alamıyor diye sinirleniyor birde kavga ediyor kendi kendine birde çok söyleniyor

Merhaba doğum yaptığınız hastaneden memnun kaldınız mı

Ben kesiyorum doğrusu önceden kesmiyordum ama bir gün farkettimki uzayan tırnak çoraptan dolayı çok dipten kırılmış kanamış. O günden beri kontrol edip kesiyorum. Genelde ayaksız takım giydiriyorum zaten uyurken de çoraplarını cikartiyorum o arada kesiveriyorum hemen

Kizlaarr kizlarr.
Nasil yorgunumm.
Allah canimi almayi unutmus gibiyim diyim, siz anlayin

Bebesi ne kadar sabah erken kalksa vegun icinde ne kadar da az uyusa da.
Yine de anca bu saate uyutabilen var mi benden baska.
İnsallahh yoktur tab,hepiniz rahatsinizdir.
Ben yalniz olmaya raziyim.

Neyse cok yorgunum demis miydim.
Hepinizi optum.
Beni unutmayin amaa

Çok teşekkür ederim. Aklımdakileri yanıtladınız

Kizlar gozumdeki arpacik gunler oldu gecmiyor. Doktora gitmek istemiyorum bi arpacik icin. Eczaneden oneri alip bi merhem ile denemek istiyorum. Acaba emzirirken gozume bu tarz bi merhem uygulamak sorun olur mu?
Geçmiş olsun canım eczaneye de sorarsın zaten de ben doğumdan sonraki hafta kas gevşetici krem kullanmıştım boynum için hatta doktorumdan öneri almıştım bir sıkıntı yaşamadık.

Aynı benim kızın saçlarını tarif etmişsiniz:)

Kizlar bugun 6-8 saat birakmam gerekecek kv ye. Sut sagmak istemiyorum. Aptamilin hazir mamasindan alayim dedim tek seferlik icin gereksiz gwldi. 350 lik toz mama alayim en kucuk o heralde. 5 ay iki haftalik 1 numara mi alsam 2 numara mi. Yani devam sütü mü daha mantıklı olur. Ikinci kez kullanmaya gerek olur mu bilmiyorum. Paketi acinca ne kadar dayaniuordu. Ay ben mamayla ilgili hicbir sey bilmjyorum biri hayrına anlatsin. Ilik su mu lazim mesela ne kadar surede hazir olur. Tembihlemem gereken bisi var mi

Bende fazla bilmiyorum, şimdi yanlış yönlendirmeyeyim :)

Gece gene zor gecti Kipirdaniyor, gozu kapali ama emekleyip gidecek neredeyse. Ustumde yuzustu uyudu en son. Atak haftasinda cikti,10 gundur firtinali donem diyor. yaklasik 1 haftadir da geceleri boyle. Cikardigi sesler anlamli olmaya basladi, hece tekrar ediyor sanki.

Acaba bu gece huysuzlugu da bu atak haftasina ozgu bir sey mi? Ayni zamanlarda yasayan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…