2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Güle güle kullan canımm. Valla ben de sevgililer günü hediyesi olarak kabul ettim, hatta adını bu sebepten Valentin koydum

Güle güle kullan canımm. Valla ben de sevgililer günü hediyesi olarak kabul ettim, hatta adını bu sebepten Valentin koydum
Sağol canım inşallah.
Ahaha çok yaratıcı olmuş isim
ben cabbar falan koyarım büyük ihtimal kdkdks

Rica ederim ben o kadar kapalı olunca doktora krem vermeyecek misiniz dedim takip edelim dedi

inşallah daha fazla ilerlemez endişe verici ama olağan bir durum sanırım

Merhaba kızlar
Bu konuyu ablamlara sorduğumda yeğenime bebekken olduğunu hatta bu sebeple idrarını yaparken zorlandığını dikkatli temizlemem gerektiğini söyledi.

Araştırmalarım sonucu uygulamam şu:
Pişik kremini her zaman kullanmıyorum. Gece yatmadan evvel sabaha dek bezli kalacağı için ya da pişik olduğunda sürüyorum.
Bunun dışında hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
Duştan duşa sıcak su ile arada kalan bölgeyi yıkamaya ve yapışıklik var mi diye kontrol etmeye dikkat ediyorum.
Duzeliyormuş evet can sıkmayın ama dikkat etmekte de fayda var..

Güle güle kullan canım.

Valla ben de robot sayesinde gün aşırı temizlik yapmaya başladım.
O süpürüp silerken ben diğer işlere koşuyorum. Eskiden gözümde acayip büyürdü işler.
Artık ona güvendiğim için daha gayretliyim :)
Kesinlikle çok güzel açıklamışsın.
Alacak arkadaşlar için çok faydalı olmuş.
Ben senden önce aldım hala o kadar kurcalamadım benimkini

Kesinlikle ne büyük rahatlıkmış ya, keşke çok daha önce alsaydım dedim. Hepimize hayırlı olsun ozaman

Kesinlikle ne büyük rahatlıkmış ya, keşke çok daha önce alsaydım dedim. Hepimize hayırlı olsun ozaman

Ben eşime geçen dedim ki bence televizyondan, hatta bulaşık makinesinden daha gerekli bir teknolojik ürün bu..

Gerçekten öyle düşünüyorum.

Insallah uzun ömürlü olup bizimle kalırlar.

Ben eşime geçen dedim ki bence televizyondan, hatta bulaşık makinesinden daha gerekli bir teknolojik ürün bu..

Gerçekten öyle düşünüyorum.

Insallah uzun ömürlü olup bizimle kalırlar.
Bence de! Full evi süpürmek silmek, 1 günlük bulaşık yıkamanın kaç katı zaman alır. Çok daha gerekli

Bu arada ek gıda bildirimi yapayım.

Pek keyifli değil hala.
Umarım sizin daha iyidir.

Yoğurt 2 yemek kaşığına yakın severek yiyor artık maşallah.
Bal kabağı eh işte
Havuç suyunu emdi :)
Kabak sevdi
Patates sevmedi.
Armut suyunu emdi.

Bugün tarhana yapıp vereyim diyorum katıdan yolluca mama gibi :)
Ya artık yavaştan alışmalı.
Çalışmaya başlayınca bunlarla beni bekleyecek.
Süt de sağmayı pek düşünmüyorum..

Bende kart var ama sırf eşim almış olsun diye link attım bunu al bana diye
O almış sayılacak bende sevindirik olucam

White Mocha bide kaç günde gelmişti canım gerçi şehir vsde fark ediyor ama hemen kargoya veriyorsa çok fark olmaz büyük ihtimal.

Canım benimkini 1 buçuk gün sonra kargoya verdi. MiHangardan mı alıyorsun? Aynı zamanda güzel bi hediye yolluyor :) söylemiyim ne olduğunu da sürprz olsun sana :)

halıların üstünü süpürüyor değil mi robot süpürge?

yeminle ömür törpüsü, ama mecbur napıcan
sanırım 2 yıl emzirmeyi 15 aya fitleyeceğim ben de
Tabiiki süpürüyor. Hatta benim beklentmin ötesinde süpürüyor. Sadece paspaslamıyor (silmiyor). Aslında paspaslıyor da, tavsiye edilen paspas yapmaması yönünde -kılavuz öyle diyor-

Ben de ödemeyi eşime yaptırdım ne fark edecekse. akşam teşekkür ettim, “ben tşk ederim aşkım, evi ben süpürüyordum” diyor ay yalan da değil ahahah

Canım benimkini 1 buçuk gün sonra kargoya verdi. MiHangardan mı alıyorsun? Aynı zamanda güzel bi hediye yolluyor :) söylemiyim ne olduğunu da sürprz olsun sana :)
Evet canım en uygun Trendyolda o satıcıdaydı. Merak ettim şimdi. Ya bana göndermezse hedayee
Ben de ödemeyi eşime yaptırdım ne fark edecekse. akşam teşekkür ettim, “ben tşk ederim aşkım, evi ben süpürüyordum” diyor ay yalan da değil ahahah
Haha

kaç aylık canım bebişin

Bir şey soracağım Kızlar.
Bebeleriniz hala 2 saatte bir mi uyuyor gündüz?
Yani sanki bizim 3 saate çıktı o yüzden soruyorum. Bu sebepten yine saatlerimiz şaştı sanırım bizim. Geçe kalıyor son uykusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…