Uzun uyku zamanlari gelsin lütfen hele gece en fazla bir kez uyandığı günleri dört gözle bekliyorumKeşke uyusa yarım saatten fazla. zaten dalasıya 3 saat çok kolay oluyor birkaç gündür. :/
Bu aylarda demek ki 3 saate çıkabiliyormuş o zaman sıkıntı yok, keyfi nasıl isterse uyacağızz. Hep kafasına göre zaten, ne zaman uzun uyumaması gerekir o zaman uyur
Ooo güle güle kullansın minikE bebekten baya şey aldım. Gece uyanıncaoyun çiti, aktivite halısı, mat, top havuzu topu, bir iki de oyuncak. İnşallah memnun kalırız. Oyun halısında oyalanmıyordu artık.
Bende aktivite masası aldım, birde oyun çiti aldım, 1-2aydan kullanırım diye :)Kızlar oyuncak indirimi de başlamış yürüme arkadaşıyla aktivite masası aldım herhangi birisinin stoğu bitmeden
Amanınnn maşallah maşallah maşallahCok icimden geldiLogin • Instagram
Senin bebiş mi ?Cok icimden geldiLogin • Instagram
Pahalı geldi bu markanın ürünleri :)Unigo oyun halisi kullanan var mi? E bebekte baya uyguna geliyor.
Aktivite masası ne aldınız bende alıcam ama disher price 300 tl değer mi bilemedimKızlar oyuncak indirimi de başlamış yürüme arkadaşıyla aktivite masası aldım herhangi birisinin stoğu bitmeden
Ben clementoni aldım 127 TL düşmüştü sanırım indirimle. 129,52 imişAktivite masası ne aldınız bende alıcam ama disher price 300 tl değer mi bilemedim
Dün bunu konuşuyorduk eşimle sanki sese dönüyor ama isme tepkisi yok çünkü eşim ile ailesi farklı şekilde sesleniyor çok komikkızlar siizn bebekleriniz isimlerini söylediğinizde tepkiveriyor mu? benimki her zaman vermiyor normal mi acaab?
Bı dönem benim sütüm tazikli geldiği için bizim de bir dakika olmadan bırakırdı sonra fark ettim taziki olduğu içindi sizin sütünüz de tazikli olabilir mi ?kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. belki yaşadıgım süreci sizlerde yaşıyorsunuzdur diye söylemek istedim.
yaklaşık 2-3 aydır bu durum devam ediyor. biliyorsunuz son 10 gündür mama da kullanıyorum ama daha öncesinde sadece anne sütü alırken de durum vardı, yani mama vermekle ilgisi yok.
benim bebek emmek için çok istekli başlıyor ama sonunu getiremiyor. babası kucagıma verirken hemen agzını açıyor yani anlıyor emme zamanı geldigini, ve memeye hemen atlıyor ve çok istekli olarak emmeye başlıyor. ama sonra 30saniye sonra falan kavga dögüş memeden ayrılıyor, bagırıyor agzını memeden çekiyor ve sinirlenip aglamaya başlıyor. yani emmek istiyor ama emememiyor. babasına veriyorum, 2 tur attırıyor sonra geri getiriyor. yine agzını hemen açıyor hemen memeyi alıyor ama 30 saniye sonra bırakıyor.
ama bazen de denk geliyor memeyi emmeye başlıyor ve hiç bırakmadan 1 saate yakın memede kalabiliyor ve orada uyuyor.
babası vermese ben alıp emzirmeye başlasam da aynı şeyler oluyor. hep başlangıçta çok istekliyiz ama sonu bir türlü gelmiyor.
yani bariz şekilde bir konsantrasyon sıkıntısı yaşıyoruz, bir türlü konsantre olamıyor memeyi emerken ve esasında emmek istemesine ragmen hatta çok emmek istemesine ragmen 30saniye falan sonra aglayarak memeyi bırakıyor.
bazen konsantre olsun diye yani 30 saniye sonra memeyi bırakmasın diye müzik açıyorum, veya süpürge sesi falan veriyorum, makina falan çalıştırıyorum. bazen işe yarıyor ve memeden ayrılmadan emmeye devam ediyor, ama bazen işe yaramıyor ve yine 30saniye sonra memeden ayrılıyor.
neden böyle oluyor, neden bazen çoook emmek istemesine ragmen aglayarak memeden ayrılıyor bunu anlayamadım.
inşallah anlatabilmişimdir yaşadıgımı çünkü tarafide biraz zor :)
varmı benzer bir durumda olan bir sormak istedim, ne yapmak lazım acaba ve neden böyle oluyor :)
Mesajiniza yeni bakabildim hedef boy hesabı var öyle yapınca bizim 173 çıkıyor daha uzun ya da daha kısa olabilir diye yazıyor ama bence kizlar anneden erkekler babadan uzun oluyorlar bekleyip göreceğiz spor beslenme artık hayırlısıyla buyusunlerBizim kız da 5. Ay kontrolde 63 cm ölçüldü. Ben 1.70 eşim 1.85 ,ailede uzunlar da var kısalarda. Bizimki ortalamada gidiyor şimdilik.Ben de merak ediyorum nasıl olacak. Gerçi eşim lisede boy atmış, hep zayıf çelimsiz gidiyormuş, sonradan serpilmiş. Ama doğum boyunun etki etmediğini biliyorum eşimin kardeşi en uzun doğan çocuk şimdi öyle boylu poslu değil. Boy genetikle çok alakalı ama beslenme, spor da etki ediyor. Şimdiden belli olmaz, benim üniversitedeki arkadaşım ilkokul dönemi boyunca en uzunlardanmış, ortaokula geçtiği yıl ergenliğe girmiş ve uzaması durmuş. 1,55 lik çok tatlı bir kızdı. Bekleyip göreceğiz
MaşallahBizim ki 5. Ay kontrolünde 74 cm di.Soruldugunda söylemeye bile korkuyorum nazar değmez inşallah çünkü gören 6 aylık demiyor boydan dolayı büyük sanıyorlar ama bizim ki boylu olacağı daha anne karnında belliydi doktorumiz hep uzun olacak dedi gerçekten de şuan öyle ben 1.70. Eşim 1.85 olduğu için genetik olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim cevabınız için . Bilemiyorumki, nasıl anlayabilirim tazzikli olup olmadığını ?Bı dönem benim sütüm tazikli geldiği için bizim de bir dakika olmadan bırakırdı sonra fark ettim taziki olduğu içindi sizin sütünüz de tazikli olabilir mi ?
Süt çok geldiği içinmis bana hemşire öyle dedi çok kafama taktım bi ara internette damak düşmesi gibi bişey yazıyordu ondan emmez falan anneanneme sordum dedim bunu eskiler bilir o da yok öyle bişey sütün fazla geliyordur ondan dedi benim oğlum hiç 5 dk dan fazla emmedi zaten demekki fazla gelip yetti hep..bir de mutlaka her emmesinde genzine kaçıyor bunaliyor çocuk..biraz sagip emzirmeyi denedim yine olmadı kilo alımı da iyi olduğu için böyle gidiyoruzkızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. belki yaşadıgım süreci sizlerde yaşıyorsunuzdur diye söylemek istedim.
yaklaşık 2-3 aydır bu durum devam ediyor. biliyorsunuz son 10 gündür mama da kullanıyorum ama daha öncesinde sadece anne sütü alırken de durum vardı, yani mama vermekle ilgisi yok.
benim bebek emmek için çok istekli başlıyor ama sonunu getiremiyor. babası kucagıma verirken hemen agzını açıyor yani anlıyor emme zamanı geldigini, ve memeye hemen atlıyor ve çok istekli olarak emmeye başlıyor. ama sonra 30saniye sonra falan kavga dögüş memeden ayrılıyor, bagırıyor agzını memeden çekiyor ve sinirlenip aglamaya başlıyor. yani emmek istiyor ama emememiyor. babasına veriyorum, 2 tur attırıyor sonra geri getiriyor. yine agzını hemen açıyor hemen memeyi alıyor ama 30 saniye sonra bırakıyor.
ama bazen de denk geliyor memeyi emmeye başlıyor ve hiç bırakmadan 1 saate yakın memede kalabiliyor ve orada uyuyor.
babası vermese ben alıp emzirmeye başlasam da aynı şeyler oluyor. hep başlangıçta çok istekliyiz ama sonu bir türlü gelmiyor.
yani bariz şekilde bir konsantrasyon sıkıntısı yaşıyoruz, bir türlü konsantre olamıyor memeyi emerken ve esasında emmek istemesine ragmen hatta çok emmek istemesine ragmen 30saniye falan sonra aglayarak memeyi bırakıyor.
bazen konsantre olsun diye yani 30 saniye sonra memeyi bırakmasın diye müzik açıyorum, veya süpürge sesi falan veriyorum, makina falan çalıştırıyorum. bazen işe yarıyor ve memeden ayrılmadan emmeye devam ediyor, ama bazen işe yaramıyor ve yine 30saniye sonra memeden ayrılıyor.
neden böyle oluyor, neden bazen çoook emmek istemesine ragmen aglayarak memeden ayrılıyor bunu anlayamadım.
varmı benzer bir durumda olan bir sormak istedim, ne yapmak lazım acaba ve neden böyle oluyor :)
Benim annem 1,58 babam 1.80 di. Abim babamı geçemedi ama kızkardeşim ve ben annemi geçtikMesajiniza yeni bakabildim hedef boy hesabı var öyle yapınca bizim 173 çıkıyor daha uzun ya da daha kısa olabilir diye yazıyor ama bence kizlar anneden erkekler babadan uzun oluyorlar bekleyip göreceğiz spor beslenme artık hayırlısıyla buyusunler
3 Farklı yaklaşımım olacak duruma göre sen daha iyi bilirsin.kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. belki yaşadıgım süreci sizlerde yaşıyorsunuzdur diye söylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?