2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende öyle düşünmüştüm ama öyle olmadı bebeler bizi her an şaşırtabilir ve ilginç şeyler çıkabilir deneyeceğikk

Ben başlangıçta doktorumuzun önerisi blender ilepüre haline sebzeleri verdim şimdi pütürlü veriyorum öğüruyor .sizce gecicimi vermeye devam etmelimiyim ? 6. Ayda öğürme refleksi dilin ortasında olduğu okudum zamanla gecermi

Kizlar ya kacinci aydan sonra baslayabilirdik yuz ustu uyumasina? Bir anda huy degistirdi, bu sekilde uyumak istiyor ama döndürüyorum.

Bu arada bugun basima gelen bir seyi anlatayim. Yatagin ortasina koymustum, bir tarafina yastiklarla engel yaptim, diger tarafta da anne yani park yatagi vardi. Iceri gittim, biraz sonra geldim, park yatagi itmis. Bizim yatakla onun arasinda oyle ayakta duruyor. Aklim cikti bir an aman o kadar dönmez falan demeyin hic, cok korktum

Ayyy ucuz atlamışsınız, bizimde o şekilde yatak ve bende dediğin gibi bir yanı kapatıyorum bir yanda park yatak oluyordu
Birkaç gündür de yatakta boyuna değil enine bırakıyordum yine içim rahat etmeyince. Hatta bugün düşünmüştüm gündüz nasıl yatağına alıştırabilirim diye, en sağlıklısı öyle olur sanırım Nasıl alıştırıcaz ki?

E bebekten prima almis olan ve teslim edilen oldu mu kizlar. Ben 6 beden premium care cirtli bez almistim. Aktif bebek 5 beden külot bez geldi
Ben de premium care aldım, henüz teslim edilmedi. Ama bana da aynı şey olursa ben çok sinir olurum ya. Ne güzel sen gülerek tepki veriyorsun. Çirkef miyim neyim

Öğürmeleri normal bizimkide öğürüyor, bu hayatta kalma reflekslerinden birisi. Fazla geleni ya da yutamayacağını anladığı şeyi geri çıkarıyorlar. İyi bile bir şey yani. Zamanla bizim gibi dil arkasına ilerleyecek, öğürmelerde 7-8. Ayda azalmaya başlıyormuş.

Biraz duruyor aslinda yataginda ama alt degistirmeyi falan bizim yatakta yapiyorum, bazen de birakiyordum iste. Artik yastikla engeli de birakicam cunku izledim ayagiyla itiyor itiyor sonra oradan ilerliyor. En iyisi yere birakmak.

Hayırlı olsun :) ben de f9 kullanıyorum. Bakıcımız var artık. Bugün mila çok huysuzdu. Dedim abla robotu çalıştırıyorum onu izleyin. 1 saat baktı robotla oda oda gezdiler :)
Kizlar ya kacinci aydan sonra baslayabilirdik yuz ustu uyumasina? Bir anda huy degistirdi, bu sekilde uyumak istiyor ama döndürüyorum.
Valla benimki sırt üstü uyumuyor. Pehlivanım benim o :))) 40 çıktığından beri yüz üstü uyuyor.

Ayyy yazdığınız ne güzel oldu memnun musunuz hemen görüşlerinizi alabilirim lütfen lütfen

Biraz duruyor aslinda yataginda ama alt degistirmeyi falan bizim yatakta yapiyorum, bazen de birakiyordum iste. Artik yastikla engeli de birakicam cunku izledim ayagiyla itiyor itiyor sonra oradan ilerliyor. En iyisi yere birakmak.
Hmm ben gündüz benimkini yanında yatarak uyutuyorum o yüzden sıkıntıı
Kendi yatağına alışsa ngüzel olurdu ama bensiz. Gerçi bi kere kendi kendine uyudu ve ben vicdan yaptım deli miyim neyim.

Hmm ben gündüz benimkini yanında yatarak uyutuyorum o yüzden sıkıntıı
Kendi yatağına alışsa ngüzel olurdu ama bensiz. Gerçi bi kere kendi kendine uyudu ve ben vicdan yaptım deli miyim neyim.
Yok benimki de kendi kendine uyumuyor, ahh keske uyusa. Ama suan ki onceligim kesintisiz uzun uyku.

Bir şey soracağım Kızlar.
Bebeleriniz hala 2 saatte bir mi uyuyor gündüz?
Yani sanki bizim 3 saate çıktı o yüzden soruyorum. Bu sebepten yine saatlerimiz şaştı sanırım bizim. Geçe kalıyor son uykusu.
Bizimki halen 2 saatte ama son uykusunu ya 5.30ten 6.30 a uyutuyorum genelde -4te kalkmış oluyor. Uyumuyorsa da hiç uyutmuyorum yatana kadar 8.30 - 9
8.30 da uyucak gibi planlıyordk bazen uyuyorda ama 10 kere uyanıyor 9.30-a kdr bu sebeple 9 - 9.30 uyuyor cnm akşam

karışık mı oldu ya

Hala pütürlü mu veriyorsunuz

Ben de premium care aldım, henüz teslim edilmedi. Ama bana da aynı şey olursa ben çok sinir olurum ya. Ne güzel sen gülerek tepki veriyorsun. Çirkef miyim neyim
Valla sinirimden gülüyorum agizlarina etmek
İcin aradm direkt ama mesai saatleri disindalarmis. İsyerine gelmisti esim getirdi aksam anlamamis tabi o gorunce. Simdi bir ton tantana. Gecen de aldiklarimi iptal ettigim halde gondermislerdi O deil bugun bi de oyuncak aldim. Direkt onlar geldi aklıma

Engel olamıyorum bizimki dönüyor özellikle gündüz uykusunda. Döndürsem zaten uyuyacağı 30 dk, Uyanıyor. Bakıyorum burnu açık. Kafaya da hakim uyanınca hemen kaldırıyor. Birşey olacak gibi değil. Sadece yattığı taraf bazen bi saat falan kızarık kalıyor ya da iz oluyor.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…