Bu kadar da olmaz ki. 3 ozellik var 3 u de yanlis. Dalga gecer gibi. Cozulmeyecek bsey deil de iste ugrasiyosun ona sinirleniyorum. Magazaya gitme sansimiz da yok suan. Esim gec geliyor. Tek basima da gidemem bu sartlarda. Ugrastigim icin sinirleniyorum.Ebebek bazen nitelikli dolandırıcıdan beter oluyor. Bari bedenini doğru gönderselermiş
Gercekten oylealing E bebekde yaşamadım ama pentide eşime aldığım pijama takımının altını başka üstünü başka beden yollamışlar. İnternetten alış verişten soğutuyorlar insanı.
Mesaji yazdigimda uyuyordu, uyaninca oyun halisi salincak derken oyalayabildim.son 15 dk zor gecti ama.Nasıl geçtiii
Donmeye baslayinca birakin nasil istiyosaoyle uyusun diyolar. Yansa yan yuz ustuyse yuz ustu. ellemeyin diyolar.Kizlar ya kacinci aydan sonra baslayabilirdik yuz ustu uyumasina? Bir anda huy degistirdi, bu sekilde uyumak istiyor ama döndürüyorum.
O da bir şey mi daha önce de yazmıştım benim te Aralık başında aldığım çorabı göndermediler daha da göndermezler. Tüketici haklarına yazdım hattaBu kadar da olmaz ki. 3 ozellik var 3 u de yanlis. Dalga gecer gibi. Cozulmeyecek bsey deil de iste ugrasiyosun ona sinirleniyorum. Magazaya gitme sansimiz da yok suan. Esim gec geliyor. Tek basima da gidemem bu sartlarda. Ugrastigim icin sinirleniyorum.
Gercekten oyle
memnunum. Bende dyson v8 de var. Emiş gücünü onunla kıyaslarsak yok çok iyi değil. Ama beklentimin ötesinde güzel alıyor. Halı püsküllerine takılmadı. toz bırakmıyor. bizim ev yol kenarında. Toz fazla oluyor. Geçen pazar süpürdü. Salı günü mila yere kustu. Sildim toz yok :))) çok sevindim. Hayat kurtarıyor. Sonraaa her yeri temizlesin diye ortalığı toplamak zorundasın ama gözünde büyümüyor. Ev düzene girdi sayesindeAyyy yazdığınız ne güzel oldu memnun musunuz hemen görüşlerinizi alabilirim lütfen lütfen
Ahahha ben aldım geleni de açmadım direkt dolaba koydum daha kullanmamıza var diye bakayım birE bebekten prima almis olan ve teslim edilen oldu mu kizlar. Ben 6 beden premium care cirtli bez almistim. Aktif bebek 5 beden külot bez geldi
Ya teşekkür ettim. Büyük ihtimal bizim evde baya bir düzene girecek bakınıyorum baya kaldırmam gereken şey varmemnunum. Bende dyson v8 de var. Emiş gücünü onunla kıyaslarsak yok çok iyi değil. Ama beklentimin ötesinde güzel alıyor. Halı püsküllerine takılmadı. toz bırakmıyor. bizim ev yol kenarında. Toz fazla oluyor. Geçen pazar süpürdü. Salı günü mila yere kustu. Sildim toz yok :))) çok sevindim. Hayat kurtarıyor. Sonraaa her yeri temizlesin diye ortalığı toplamak zorundasın ama gözünde büyümüyor. Ev düzene girdi sayesinde
Tahmin edebiliyorum ben de bazen canlı derste oyalamak zorunda kalıyorum ikiye bölünmek hatta bölünememek çok zorMesaji yazdigimda uyuyordu, uyaninca oyun halisi salincak derken oyalayabildim.son 15 dk zor gecti ama.Caresizlikten artik tvde cizgi film actim. youtube kanali miniyo. Biliyorum kotu. Biliyorum soylenebilecek her seyi. Ama yabanci bi ulkede kimsesiz cocuk buyutmek bir de ustune calismak kolay degil. Senin yogurdun nasil oldu? Yarin mi yediriceksin?
Mesaji yazdigimda uyuyordu, uyaninca oyun halisi salincak derken oyalayabildim.son 15 dk zor gecti ama.Caresizlikten artik tvde cizgi film actim. youtube kanali miniyo. Biliyorum kotu. Biliyorum soylenebilecek her seyi. Ama yabanci bi ulkede kimsesiz cocuk buyutmek bir de ustune calismak kolay degil. Senin yogurdun nasil oldu? Yarin mi yediriceksin?
Ben açıyorum arada ama sürekli bakmıyor 10 dk sonra sıkılıyor oyun ıstiyorMesaji yazdigimda uyuyordu, uyaninca oyun halisi salincak derken oyalayabildim.son 15 dk zor gecti ama.Caresizlikten artik tvde cizgi film actim. youtube kanali miniyo. Biliyorum kotu. Biliyorum soylenebilecek her seyi. Ama yabanci bi ulkede kimsesiz cocuk buyutmek bir de ustune calismak kolay degil. Senin yogurdun nasil oldu? Yarin mi yediriceksin?
Şahsen teknolojiye bu kadar öcü gibi bakılmasına karşıyım çünkü devir dijital çağ devri yani bu çocuklar bu döneme doğdular ve onlardan teknolojiyi sakınmak zor olduğu kadar aynı zamanda saçma bence. Eğitim bile dijital artık ne kadar hakim olurlarsa o kadar iyi. İlk aşamada tv daha masum o kesin ama illa ki bir süre sonra telefon tablet isteyecek. Hiç vermemek için çok izole yaşamak gerek.Mesaji yazdigimda uyuyordu, uyaninca oyun halisi salincak derken oyalayabildim.son 15 dk zor gecti ama.Caresizlikten artik tvde cizgi film actim. youtube kanali miniyo. Biliyorum kotu. Biliyorum soylenebilecek her seyi. Ama yabanci bi ulkede kimsesiz cocuk buyutmek bir de ustune calismak kolay degil. Senin yogurdun nasil oldu? Yarin mi yediriceksin?
Valla kesinlikle anlıyorlarneden kötü olsun canım benim bu kadar yüklenme kendine; biz de bazen çizgi film açıyoruz zaten asla 15 dakika kesintisiz tvye bakmıyor kiama bazen bakıp gülüyor hatta kahkaha atıyor. ya diyorum sen ne anlıyosun da gülüyorsun ama nasıl tatlı oluyor. sonra zaten oyuncaklara bakıyor en son yerdeki matı ağzına sokuyor ve kapanış :))
yani demem o ki teknoloji çocuğu tv önüne koyup 1 saat 2 saat tutarsan kötü yoksa illaki izliyorlar ya. zaten eminim tvye körü körüne bakmamıştır.
Ooo oscar benimde favorim büyük oğlumla izleriz hep film konusunda zevkliymiş miniğinValla kesinlikle anlıyorlarBizimki Ege ile gaga ya bayılıyor birde oscar çöllerde favorimiz
Ne geldi kiz. Ben de kutuyu acmadm zaten ama kutunun uzerinde yaziyor. Boslugundan baktm koyu yesil. Aktif bebek yani o kesin. Yarin cemkircemAhahha ben aldım geleni de açmadım direkt dolaba koydum daha kullanmamıza var diye bakayım bir
Ben neler neler yaptım bilsen başıma iş kalmasa bari
valla ben de merak ediyorm oyuncaklari. Fisher price ilk arabam aldım. Esime diyorum ilk bisikletim falan yollayabilirlerO da bir şey mi daha önce de yazmıştım benim te Aralık başında aldığım çorabı göndermediler daha da göndermezler. Tüketici haklarına yazdım hattaadamların Umuru değil. Ben aslında yeminliydim sitesinden alışveriş yapmaya ama bize ters kalıyor diye gidemedim. Bakalım oyuncaklar ne durumda gelecek
Bugün de yalnız baş etmemiz gereken bir buçuk saat var. Miniyo çok güzel değil mi? Luna bir yana ben kendim seviyorum. Miniyonun şarkılarını normalde de söylediğim için o da aşina ondan ilgiyle izliyor. Olay televizyon da değil aslında. Kendim ilgilenemeyip çocuğu başımdan atarmış gibi hissettiğim için içim burkuluyor.Tahmin edebiliyorum ben de bazen canlı derste oyalamak zorunda kalıyorum ikiye bölünmek hatta bölünememek çok zorÇok şükür atlatmışsınız Öyle düşünme ya yaşadığımız çağda ekrandan izole büyütmemiz imkansız zaten. Ben de bazen miniyoya başvuruyorum yalan yok Hatta kendim de dalıyorum bazen. Gezegenlerle ilgili bilmediklerimi öğrendim Yoğurdu sardım sarmaladım mayalanmaya bıraktım bir saat sonra buzdolabına kaldırcam. İlk defa yaptım inşallah tutar. Tutarsa yarın menüde yoğurt var
tv düşmenı değilim ama işin aslı tv benim de tercihim olmazdı. ben izletmedim. babası izletmeye başladı. o da yarım saat açıyorum çok izletmiyorum diyor. ama ben çalşırken o bakıyor. ben de başta yok etme yapma dedim baktım eğleniyolar beraber. saldım.neden kötü olsun canım benim bu kadar yüklenme kendine; biz de bazen çizgi film açıyoruz zaten asla 15 dakika kesintisiz tvye bakmıyor kiama bazen bakıp gülüyor hatta kahkaha atıyor. ya diyorum sen ne anlıyosun da gülüyorsun ama nasıl tatlı oluyor. sonra zaten oyuncaklara bakıyor en son yerdeki matı ağzına sokuyor ve kapanış :))
yani demem o ki teknoloji çocuğu tv önüne koyup 1 saat 2 saat tutarsan kötü yoksa illaki izliyorlar ya. zaten eminim tvye körü körüne bakmamıştır.
Ya bizimki ilgileniyor, müzik bitince çığlık atıyor yenisi aç diye. hep babası işte. alıştırdı çocuğu bakalım napıcaz. bence hiç yoktan iyidir. ben yeri geliyor 1-2 saatliğine 10 yaşındaki yeğenimi çağırıyorum. ben de yanlarında oluyorum ama en azından oyalıyor. evden çalışıyosan dert etme bence. idare dilebilir görümcenle beraber.Ben açıyorum arada ama sürekli bakmıyor 10 dk sonra sıkılıyor oyun ıstiyorama ise başlayınca ne yapcam bilmiyorum görüncemi çağırmayi düşünüyoruz bebise baksın diye ama oda çok küçükv 22 yaşında güvenemem desem de başka çarem yok en azından oyalar diyoruz o da çok bilgisiz çocuk bakımı hakkında Allah'tan evden çalışmaya devam da gözümün önünde olacak öbür türlü bütün gün çocuk TV karşında bırakabilir sırf bu yüzden işi birakabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?