2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tarhanayı dene, bütün bebekler bayılıyor arada yine diğerlerini verirsin.

Mama veren anneler hala gaz çıkarıyor musunuz? Bir defa da kaç cc veriyorsunuz? Biz günde iki sefer veriyoruz ama gazı çıkmıyor artık kendi mi atıyor?
Eğer gündüz veriyorsam genelde yedikten birkaç dakika sonra kendisi çıkarıyor ama akşam uyumadan önce vereceksem gazını çıkarıp öyle yatırıyorum. Ek gıdaya geçtikten sonra öğünler şaştı biraz. NOrmalde sabah 120 cc, öğlen uykusundan önce 90 cc, sonra Tarhana çorbası bir kase yerse 90 cc ve uyumadan önce 120 cc ama dediğim gibi şimdi çok değişken.

Bizim sorunumuz dişmiş. Elleyince ele geliyor sivri birşey. Ben göremedim de babası görmüş. Ağzını açmıyor. Çok zormuş diş. Kaç gece uykusuz kalıcaz bilen var mı?
Haydi gazanız mübarek olsun
Benim de eşimin dediğine göre dş etleri daha da şişmiş, diş bu diyor..
Bana kalırsa hala aynı.
Umarım sorunsuzca Çıkar

Kızlar iki sorum var robot süpürgeyle ilgili genel olarak soruyorum bilen varsa diye.
1- bu genel sorum, haritalamaya banyo, balkon gibi yerler dahil değil. Tek harita hakkım var diye biliyorum aldığım modelde. Şimdi ben cihazı direkt balkona koydum süpürsün diye, manuel başlattım diyelim haritası karışır mı? Sorun oluşturur mu bu?
2- bu sorum da tek hazneli olan modeli kullanan varsa diye. Özellikle H hamsigafa
bakmaya fırsatım olmadı. Mop özelliğini nasıl kullanacağım tankına su doldurursam tozu ne yapacak yine sulu süpürge mi yapmış oluyor biliyor musun? Yani doğru mu anladım bu mevzuyu. Biraz bakındım ama cevaba ulaşamadım

2. Sorunun cevabını buldum
Taktığımız Bez kısmındaymış ya su kısmı
Bakmamıştım hiç. Şimdi bakmak aklıma geldi. 2 gündür ben iptal zaten

Bizim sorunumuz dişmiş. Elleyince ele geliyor sivri birşey. Ben göremedim de babası görmüş. Ağzını açmıyor. Çok zormuş diş. Kaç gece uykusuz kalıcaz bilen var mı?
Biz daha o bölüme geçemedik ama zorlu kısmı atlatmışsınızdir inşallah çıktıktan sonra rahatlar belki

Hani haritam gitti demiştim ya ayrı ayrı haritalama yapmıştım. Senin hemen kayıt oldu demene şaşırmıştım :)
Mop için suyu koyuyor, aparatını takıp programda soldaydı galiba damla işareti var ona basıyorsun. İlk önce süpürüp sonra sildirdim. Aparat zaten çıkarılınca yıkanıyor

Banyoya girebiliyordu ama bana çok hijyenik gelmediği için haritalama yaparken kapısını çektim, balkonlara zaten eşik olduğu için giremiyor. Birden fazla haritalama yok sanırım. Balkona koyup çalıştırırsam kafası karışır mı mesela
Mop konusunu da aparatına bakınca çözdüm gün içinde hiç bakma takma fırsatım olmamıştı Yarın da mop deneyeceğim bakalım.

Teşekkür ederim canım
Mi vacuum mop pro aldım. Ölçmeden öyle dümdüz aldım. Evde de değilim sabırsızlandım. İnşallah yatağın altına falan girebilir
Ahaha inşallah ya oraları süpürmek zulüm çünkü. Güle güle kullan canım. Şimdiden arkadaşlarıma söylüyorum çeyizinize bir de robot süpürge ekleyin diye

Bizim diş değil galiba
Diyorsunuz gece sık uyanıyor vs diye. Bu akşam öyle olmadı.
9 civarı uyudu bugün Tabi sabah 5,40ta kalkınca geç bile sayılır
Az önce beslendi ve uyumaya devam. Sıkıntı yok sanırım. Bakalım aman sıkıntısız gelsin de hemen çıksın diye bir gayem yok. Hatta ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diye şartladım kendimi. Gerçi peşi peşine gelecek kaçış yok En azından süreç gecikmiş olur. Ertele tuşuna basmışım gibi hissediyorum.
Bebe uyuyunca deli gibi evin camlarını sildik bu arada eşimle gece gece Çünkü bebe gündüz uyumuyor yarım saatten fazla. Birlik olunca daha hızlı bitti.

Sünneti konuşmuşsunuz kızlar bizim bebişin pipisinin ucu kızardı abisinde de bu sorunu yaşamıştık malesef iyileşsin hemen sünneti olacak Ankara'da 1500 dediler bize de
Ankarada nereden fiyat aldınız bizde bu aralar yaptırsak diye düşünüyoruz ama sürekli erteliyoruz pandemi dolayısıyla
5. Atağı bizim kadar sert geçiren oldu mı yoksa diş mi bu. Sürekli ağlıyor çünkü
Akşam 7 den sonra farklı bir bebek sanki sürekli ağlıyor emerken bir anda ağlıyor. Uyumak istiyor uyuyamıyor ona da ağlıyor devamlı meme açık olsun gelip gidip yapışayım der gibi hali var emme isteği de arttı ya atak ya diş diyorum ama bakalım. Kanguruda geze geze uyuyakalıyor. Gece de sık uyanıyor.

torro yeni düzeniniz hayırlı olsun

Ben tadımlara erken başladım. 5 buçuk aylıkken tatmaya başladık, 1 hafta önce doktorumuz liste verdi o listeye göre artık öğün olarak veriyorum. Sabah kahvaltı, öğleden sonra çorba ve akşamüstü bisküvili ya da irmikli meyveli yoğurt. İlk zamanlar aşırı zordu, nasıl yiyecek diyordum çünkü direkt tükürüyordu. Ama sonra yeni kaşıklar aldım, bebişim de yemeyi öğrendi yavaş yavaş. Zamanla oturur merak etmeyin, zorlamadan pes etmeden devam

Sanırım genel bir durum o zaman bu ay ağlamalar, kiminin dişten kiminin ataktan. Hayırlısı olsun, üzülmesin, boncuk gözyaşları akmasın da. Çünkü kıyamıyorum Memeye düşmesi dişten olabilir ama, ağrı kesici niteliğinde kullanıyordur belki :/. Bizde geçen haftalarda birkaç gün baya memeye düştük beni görünce yakama yapışıyordu ben diş sandım ama başka derdi varmış demek ki geçti gitti

4.ay kontrolünde doktorumuz çok hareketli demişti ayakta da durabilir diyip tutmaya çalıştı bizim oğlan dizlerini kırıp oturmak istedi. Erken döndü ama şu an oyuncağı falan uzakta olunca dönüp gidiyor yoksa yerinden hareket etmek istemiyor denedi yaptı ya tamam işte bu kadar yeter dedi sanırım youtube da yabancı kanallara da göz atıyorum aktiviteler için baya baya ayakta duruyor bebişler bizimkini denedim en fazla 3 sn durup dizleri kırıyor. Zamanı gelince yapar diyorum.

Ağladığında bende çaresiz kalıyorum alıp içime sokasım geliyor yeter ki iyi olsun aman ağlamasın diye diye dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…