2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aslında yine aynı yere çıkıyor, hiçbir şekilde karşılaştırmamak gerek. Bu topik hem iyi hem de kötü etkiliyor bazen beni. Herkesin bebeği dönüp yuvarlanırken benimki tek tarafa bile zor dönüyor. Kafamda hep acabalar var ama göz ardı etmeye çalışıyorum.

Dur ozaman biraz rahatlatayım seni. Benimki de hiç sağa dönmez tosbaga Doktor anormal bişey demediği sürece olumsuz düşünmüyorum ben

Yazmayı unutmuşum kuzum. Ben direk ezerek verdim avakadoyu. 3-4 lokmada bir yoğurt verdim. Bu şekilde severek yedi 2 yrmek kaşığı kadar. Az önce tekrar 2 yemek kaşığı yedi. Kusma olmadı şimdilik
Sende gırmızı olmuşsun, hoşgeldin gırmızılar kulübüne. Fight club göndermesi yapacaktım beceremedim.

Bu durum nasıl oldu hiç anlamadım, renkten başka da bi avantajı yok sanırım. Yine de kim beni pro yaptıysa sağ olsun
Benim en çok işime yarayan
Konuyu okuyanları görmek ve mesaj arasında süre kısıtlaması olmaması.
Yoksa kanser olabiliyor insan, tam bir şey yazacaksın süre bekletiyor vs

Hahah cok bilmekten oluyo bunlar, bilmeseydik umursamazdik. Eltim boyle seyleri bilmiyor ilgilenmiyor muthis rahat basi. Cocugu uyanana kadar kontrol etmiyor, baska odaya koyuyor, aglayana kadar birakiyor. cocugu kalin battaniyelere sarip yan birakiyor. Burnu battaniyeye yapisiyor elim kolum bosaliyo cocugu oyle gorunce. Deli gibi gorunmek istemiyorum ama elimde degil. Ya odayi nasil ayiricaz. 1 yasinda ayiririm diyorum ama kendi soyledigime beb bile inanmiyorum.

benimki de sağ tarafa dönmüyor. bence anlıyosun şöyle genel durumuna bi bakınca ya. yani hareketleri neşesi yerinde bir cimcime görüyorum ben kızıma bakınca. bizim sarılık 3 ay kadar sürdü. o zamanlara dönüp okusak benden pimpiriklisi yoktu. insanlar sarılık defterini kapatalı aylar olmuştu biz hala sarılık. oyyy neler neler geçti kafamdan. hiç sorma. o sarılığı bir atlattık kendime geldim. dönem dönem herkesin kafası bi şeye takılabiliyo yani kısacası. hepsi normal.

Bugün kakasında beyaz beyaz pütürlü gibi bir şeyler vardı (ek gıdaya başlamadık henüz) hemen doktora yazdım ama cevap gelmedi daha. Böyle birseyle karşılaşan var mı farklı olarak fıstık ezmesi yemiştim kahvaltıda. Deride döküntü vs yok ama aklıma takıldı alerjik bir durum mu diye

Sutun yagliysa da oluyor. Luna sadece anne sutu alirken hep vardi o beyazliklar.

Acikcasi sen deyince farkettim ben de. Bizim kiz da pek basamiyor. Ben de cok denemiyordum. En son bizim doktor cok bastirma demisti ama ufaktı daha o zaman. Doktora gittigimde ama soracagim. Notlarima eklemistim. Yazarim canim buradan da. Dogru diyorsun sonucta buraya ben kendi adıma biseyler paylasmaya ya da paylasilanlardan biseyler öğrenmeye geliyorum. Zaman zaman icimi dokmeye vs.

Yaaa battaniye olayı sakat ama ya. Uyarsan mı acaba? Ben de böyle şeylere karışmayı sevmem gerçi ama bi anksiyete geldi okuyunca
Ben de ayırırım diye düşünüyorum ama bir yandan da ne zaman gitmek isterse o zaman gitsin diye düşünüyorum, ikimizde hazır olunca. O konuda kafalar karışık. Bir yanım bağımsızlığı için daha iyi diyor bir yanım o daha ana kuzusu diyor
Benim öncelik konum gece beslenmesini kesmek (doktor uygun gördüğü zaman şimdi değil) gece beslenmesini kesme zamanı geldikten sonra oda ayırma mevzusunu en sağlıklı şekilde yaparız inşallah.

Bizim de vakit var ay sonlarında gidiyoruz kontrole. Bekleyemedim doktoru ama bende not aldım unutmamak için, bakalım görüşü neymiş. Giden yazar o zaman, annaşştık

Kızlar ek gıdada hipp markasının kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyosunuz kendim sebze haşladığında yemeyen kızıma pekmez katıp tatlandırarak yediriyordum şimdi hipin sebze püresini denedim yedi doktorumada sormadım bunların zararı olurmu

Hipp kıyasla daha güvenilir kalıyor diye aklımda kalmış.
#mbokavanozmama etiketinden instagramdan bakın, içerik hakkında az çok bilginiz olmuş olur. Böylece alacağınız ürünün içerik kısmına bakarak alırsınız.

ay söylemem mi.. Allah korusun bir şey olursa ben ömrüm boyunca travmasını yaşarım nasıl göz göre göre uyarmadım diye. sendromdan bahsetmedim bilmesin takmasın. kimse benim kadar takıntılı olmasın. okumadık araştırma makale bırakmadım türkçe ingilizce. ama genel anlamda delikli battaniyenin hatta mümkünse direkt uyku tulumunun daha güvenilir olduğunu soluk borusunun düz zeminde daha rahat nefes alabilecek pozisyona geldiğini, ağzını burnunu açık tutması gerektiğini söyledim. ama baktım ben ne söylersem söyleyeyim o yine kalın aba battaniyeye sarıyor çocuğu hiç sevmem oysaki koca karı gibi insanın işine karışmayı.

gece beslenmesi ne zaman kesilebilir ya? bak bugün doktordan geldim hiç sormadım. hoş sorsam da bizim doktordan hayır yok. beni bitirdi gece beslenmeleri. bir gün 2 kere kalkıyor, ha diyorum herhalde artık azalacak kalkması, bir sonraki gece 342342 kere uyanıyor emmeye.

6. Aydan sonra kesilebilir yazıyor internette ama benim aklımda kalan 9. Ay sonrası Doktor yönlendirir sanırım.. Bir de diş bakımından bi süre sonra önerilmiyor o da 1 yaştan sonraydı sanırım. Açıp bakmaya fırsatım yok hiç bir şeyi.
Bir iki akşam şöyle denk geldi bi tanesinde 3te uyandı, çok uykuluydum emzik verdim geri uyumuş 5te uyandı emzirdim. Öbür akşam yine aynı saatte uyandı ama ağlayarak, o akşam da göğüslerim o kadar doluydu ki açlıktan uyanmış olamazdı, 2 saat önce emmişti daha o dolu memeyiYanıma aldım yatırdım hemen uykuya döndü. Sanırım alışkanlık haline gelmeye başlıyor. Bilinçli yapmadım ama böyle denk geldi yani. Şu sıralar hep aynı saatte uyanıyor. Emsin bakalım 273626 kere kalkmıyor en azından o yüzden çok problem değil ama kesintisiz uykuya herkes gibi hasretim. Bak yine pollyanna olamadım..

Valla sezon sonu indirimler olmaya başlayacak
Özellikle deneyimli anneler, bir dahaki kış için bir şeyler alsam diyorum..
Markaya göre değişiyor ama 12-18 mi alacağız yine? Ben yazlıklarını da 12-18 almıştım ama bilemedim..
Lcw, h&m tam beden gibi geliyor bana. Yine bedenine göre mi alalım. Tam 18 aya denk geliyor çünkü kış. Anladınız siz sormak istediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…